Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Confirmed Motor Storm E3 Footage Realtime!

Motor Storm CEO finally puts the rumors to rest... The E3 trailer footage was realtime running on the PS3 Alpha kits with the 6800 SLI and a slower cell processor. I do have one caveot the AI was turned off to showcase the visuals. Keep in mind the graphics were achieved with a watered down version of the final PS3. Once the final kits are received we should expect the same level of visuals with the final build.

http://www.ps3today.com/Blogs/NewsCom/hqs/blr_1127.aspx

Αν είναι έτσι τότε μιλάμε για το καλυτερότερο παιχνίδι με αυτοκίνητα, μηχανές κτλ.... Όταν είχε βγει το flatout είχα πάθει πλάκα (τρομερό παιχνιδάκι) αλλά το συγκεκριμένο φαίνετε 99 φορές πιο καλό.... τι να πει κανείς για το MS??? Για την ταχύτητα τη φυσική τα μοντέλα καταστροφής, γραφικά, εφε, Gameplay... Φαίνεται ότι είναι όχι απλά άριστο αλλά σαν κάτι που κανείς δεν έχει δει μέχρι τώρα!!! Φαίνεται αρκετά ανοικτό σαν gameplay δλδ δεν ακουλουθείς μια μόνο διαδρομή στην πίστα, εφόσον θα ήταν αδύνατον για όσους έχουν μείνει πίσω λόγο της σκόνης να τρέχουν όλοι σε μια γραμμή. Πολύ καλο σημείο η υπερβολική σκόνη και ακόμα καλύτερο το να τα βλέπειs μέσα από το αμάξι όλα αυτά .... Και φυσικά να μην μιλήσουμε για OnLine παιχνίδι...τιι pgr3 (lol) kai NFMW.... απλές οδοντόπαστες...

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ VIDEO ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!! (δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος που να το έχει δει λιγότερο από 10 φορές και λίγες λεώ)

(Tο PGR3 να τα βλεπει αυτά που πάει να πιάσει όλους τους κατακαημένους που το πέιρανε αναγκαστικά επειδή δεν είχαν τι άλλο να πάρουν. Τελικά τίποτα το καινούργιο... Αλλά αν υπήρχε κάτι τέτοιο τώρα στο xbox όπως το MS θα σου έλεγα εγώ πόσοι θα αγόραζαν το PGR3)

Αν λοιπόν το videaki στην Ε3 ήταν rt τότε λογικά το παιχνίδι θα έχει προχωρήσει αρκετά και ίσως να είναι παρών όταν σκάσει μύτη το Ps3! Ας ελπίσουμε.. Με τέτοια παιχνίδια δεν πρόκειτε να περιμένω διόλου για την αγορά του.... Γιατί δεν με βλέπω να παίρνω xbox τουλάχιστον ως Απρίλιο - Μαιο.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν όντως έχουν έτσι τα πράγματα, τότε από πλευράς γραφικών το PS3 είναι πραγματικά next-gen console.

Πάντως θα διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου για το πόσο είναι real time. Ειδικά τα μοντέλα καταστροφής είναι too-good-to-be-true-(real time).....

Δημοσ.

panther_512Αν έχει δει\παίξει το flatout (απίστευτο παιχνίδι πολύ ανώτερο από burnout και πολύ γέλιο, το έχω σε PC kai se xbox αλλά στο χβοx τα γραφικά είναι χαλια, πολύ θολά) το οποίο το έπαιζε και μια fx5900 (αρκετά ελαφρύ δλδ) θα καταλάβεις ότι αυτό που δείχνει στο video to MS δεν έιναι και τίποτα δύσκολο για το hw του PS3, ίσα ίσα που δεν θα το ζορίσει και καθόλου (νομίζω).

Σε αυτά τα παιχνίδια αυτό που μετράει είναι η καταστροφή!!! και το πόσο φυσικά γίνεται αυτή!!!! ΚΑι από ότι φαίνεται στο videaki δεν θα καταστρέφονται μόνο τα αμάξια αλλα και άλλα αντικήμενα πχ σπίτια και ίσως και μερικές 100αδες ακόμα που θα αποτελούν εμπόδια για τους απο πίσω σου!!!!! Άντε να δούμε!!!!

Exoskeletor "apo pou to katebazoume? telika guts to ps3 tha exei kapoia ypiresia meso net"

Eγώ το κατέβασα από gamespot αλλά δοκίμασε αν το έχει το gamershell....

Δεν ξέρω αν θα έχει κάποια υπηρεσία στο στυλ του live (κλά θα ταν) αλλά ΜP τα παιχνίδια θα πάιζουν!!!

Δημοσ.
Πάντως θα διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου για το πόσο είναι real time. Ειδικά τα μοντέλα καταστροφής είναι too-good-to-be-true-(real time).....

αν δεν ηταν real time δεν θα ελεγαν τιποτα, ειναι τρομερα επικυνδηνο για τους ceo να λενε ψεματα ανοιχτα γιατι *θα* το ανακαλυψει η αλλη εταιρια και μετα κυνδινευει η θεση τους μεχρι και νομικα.

συνεπως αν το λεει, ειναι.

μπορεις παντα να εμπιστευεσαι τον ατιμο οτι θα ειναι ατιμος:)

telika guts to ps3 tha exei kapoia ypiresia meso net

εγω δεν το καταλαβαινω αυτο...στο pc σας, τα παιχνιδια τα παιζετε μεσω ενος ενοποιημενου δυκτιου? πιστευεται οτι το WOW θα ηταν καλυτερο αν το διαχειρηζοταν η ms?

ελεος ρε παιδια, η ms εχει ξαναπροσπαθησει να το κανει αυτο με το msn live...το ιντερνετ και τα δυκτια ειναι και ΠΡΕΠΕΙ να ειναι χωρις κεντρικη διαχειρηση, αυτο ειναι το ολο νοημα τους

Δημοσ.
αν δεν ηταν real time δεν θα ελεγαν τιποτα' date=' ειναι τρομερα επικυνδηνο για τους ceo να λενε ψεματα ανοιχτα γιατι *θα* το ανακαλυψει η αλλη εταιρια και μετα κυνδινευει η θεση τους μεχρι και νομικα.

συνεπως αν το λεει, ειναι.[/quote']

Prosopikh moy apopsh einai oti h alitheia einai kapoy sthn mesh, theoro poly pithano to sygkekrimeno trailer na eixe ginei me to engine toy paixnidioy alla na eixe ginei pre-render opos htan to killzone dhladh, epeidh dhladh to paixnidi sto alpha devkit phgaine me 10fps (paradeigma leo) to kanan speedup sta 60, kai tora poy exoyn eite ta beta kits eite ta final, kai me perissoterh doyleia sto paixnidi na exoyn kataferei na to exoyn ftasei eite ontos na einai realtime sta 60 me ligotera effe, eite sta 30 me ta idia poy eixe sto trailer.

Pantos edo prepei na po oti kai to Gundam poy htan pre-rendered sthn E3 , h Bandai to paroysiase sto TGS realtime kai htan sxedon oloidio me to trailer ths E3.

Δημοσ.

Εγώ δεν είδα στο βιντεο κάτι που δεν θα μπορούσε να τρέξει σε πραγματικό χρόνο και με τα fps που δείχνει ότι πιάνει...

Παιχνίδια σαν το flatout στο PC πάιζουν σε 1600χ1280 με ΑΑ και ΑF ανοικτα στ 85fps

(τόσο είναι ο κόφτης σε εμένα) με 8 αντιπάλους ταυτόχρονα στην οθόνη και σε αρκετά εμπλουτισμένες πίστες κτλ...

Δημοσ.
εγω δεν το καταλαβαινω αυτο...στο pc σας' date=' τα παιχνιδια τα παιζετε μεσω ενος ενοποιημενου δυκτιου? πιστευεται οτι το WOW θα ηταν καλυτερο αν το διαχειρηζοταν η ms?

ελεος ρε παιδια, η ms εχει ξαναπροσπαθησει να το κανει αυτο με το msn live...το ιντερνετ και τα δυκτια ειναι και ΠΡΕΠΕΙ να ειναι χωρις κεντρικη διαχειρηση, αυτο ειναι το ολο νοημα τους[/quote']

Είσαι το μόνο άτομο (εκτός απο εμένα) που ακούω να λέει αυτό το προφανές

πραγματάκι....Δηλαδή δεν λέω, έχει τα καλά του το xbox live με κυριότερο

την σταθερή μορφή και δομή, όμως τα Pc που είναι η νούμερο ένα πλατφόρμα

για online games έχουν κανένα αντίστοιχο ενοποιημένο δύκτιο??

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το κακό τη διαχείρηση των

server να την κάνει η εκάστοτε εταιρία που φτιάχνει το παιχνίδι...

Δημοσ.

TOKYO (AFX) - Matsushita Electric Industrial Co Ltd is planning mass production of double-layer Blu-ray discs, a next-generation optical media that can store 50 gigabytes of data, and will begin shipping samples to Hollywood studios by January, the Nihon Keizai Shimbun reported without citing sources.

The business paper said the company installed a line to produce double-layered discs at a California site in October and is now working to raise production speed as well as lower costs and defects.

Matsushita already mass produces single-layer Blu-ray discs and is getting ready to commercialize that business.

The double-layer Blu-ray disc is being positioned against HD DVD, the rival next-generation format that is being touted by a group led by Toshiba Corp.

http://www.forbes.com/technology/feeds/afx/2005/12/04/afx2368045.html

Δημοσ.
slay ta grafika pou vlepoume sta videakia apo to GT5 kai to motor storm to ps3 mporei na ta vgalei in game? ehei anakinothei imerominia kikloforias twn pehnidiwn autwn?

Gia to GT5 den exo kamia amfibolia oti mporei na einai in-game, h Polyphony to exei apodeixei oti ftiaxnei paixnidia me koryfaia grafika, tora gia to motorstorm egrapsa poio pano tis epifylaxeis moy, sto trailer exei kapoies kameres poy deixnoyn in-game, kai o CEO eipe oti einai realtime , alla soy eipa epifylasomai.

Hmeromhnies dystixos den yparxoyn gia kanena game toy Ps3 mias kai den xeroyme oyte kan pote kanei launch (sthn iaponia pithanotata) elpizoyme syntoma (5 genarh sthn CES) na mathoyme kai na doyme akoma perissotera.

Δημοσ.

5 Genarh einai h CES, kai h Sony exei parei to megalytero periptero, 25.000 tetragonika, kai ekei perimenoyme anakoinoseis gia games, neo yliko kathos kai leptomereies gia to PS3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...