Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασυναρτησίες που κατασκεύασε το μυαλό σου ... emulation συζήτησης, χωρίς επαφή με την πραγματικότητα , με αυτά που σου λέμε, και με ελάχιστα πραγματικά στοιχεία μπερδεμένα άσχημα με την φαντασία σου.

Για game καλά θα ήταν ... ασχολήσου για να φτιάξεις εκεί κάποια δικιά σου πραγματικότητα, και να παίζει ο κόσμος σε αυτήν.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

BlizardBill είσαι άκυρος ρε,πότε θα το πάρεις πρέφα; Πετάς αρλούμπες man. Ειδικά προς το τέλος που λες για το BR το έχασες εντελώς μιλάμε. Ή μήπως όταν πιστεύεις ότι το PS3 θα είναι το ίδιο δυνατό με ένα PC. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Νιώσε λίγο. Εχώ δει τόσους fanboys αλλά επειδή σε κόβω για εγωιστή και σκατά να σου δώσει η Sony εσύ θα πεις <<Ρε μαλάκες,ωραία είναι.Δεν είναι σκατά,έχουν διαφορετική γεύση.Κρίμα που δεν δοκιμάζετε,είναι το καλύτερο φαί που έφαγα ποτέ>>.

Επειδή μάλλον είτε είσαι μικρός,είτε δεν έχεις ιδέα γενικώς μάθε ότι όλες οι εταιρείες πιέζονται από τους εκδότες τους και δεν έχουν τον χρόνο να αφιερώσουν μήνες για να μάθουν μια αρχιτεκτονική ή να βάλουν μέσα HD textures σε ένα μόνο παιχνίδι (και ψάξε να δεις ότι οι περισσότερες εταιρείες δεν ασχολούνται μόνο με ένα παιχνίδι). Ειδικά για το 2ο ξέρεις πόσα πρέπει να πληρώσουν τους γραφίστες για να τους προσφέρουν πραγματικά HD textures αλλά και πόσος χρόνος χρειάζεται για να δημιουργηθούν; Κάθε εκδότης κοιτάει το χρήμα,ιδιαίτερα στην παρούσα φάση που είναι μια εποχή δύσκολη (ναι ακόμα και για τα μεγαθύρια που λέγονται EA,Ubisoft κλπ κλπ). Πράγμα που σημαίνει ότι το σλόγκαν τους είναι <<Το φτιάχνουμε και το πάμε σε ένα Α στάδιο και μετά το πασάρουμε>>. Ακόμα και το MGS4 αν παρατηρήσεις ρε,θα δεις ότι έχει σε μερικά σημεία low-res textures (και μιλάμε για exclusive τίτλο του PS3),πλάκα δηλαδή μου κάνεις;LOL. Περιμένεις να δεις σε κάθε σημείο HD content; Πραγματικά όμως δεν πατάς στην γη κι όταν θα δεις την πραγματικότητα θα λες άλλα κι άλλα,ακριβώς όπως τώρα που παλιότερα λέγατε ότι το PS3 θα προσφέρει "κινηματογραφικά" γραφικά με τα CGI trailers,lol-άρες.

Εντωμεταξύ είναι κρίμα που ο p3tran σου λέει την αλήθεια σε πολλά θέματα κι εσύ (εν αγνοία σου; ) λες ότι 1+1 μας κάνει 4. Για να δικαιολογήσεις δε τις απόψεις σου λες <<Το διάβασα σε ένα site>> και όταν σε ρωτάνε για το Link (ο daredevil τόσο καιρό στο λέει αλλά εσύ κοτ κοτ κοτ κοτ) λες <<Αααααα δεν το δίνω>> <<Θα το ψάξω>> <<Δεν θυμάμαι>> και ένα κάρο δικαιολογίες που τις λέγαμε στο Γυμνάσιο (εκτός κι αν πας Γυμνάσιο οπότε πάμε πάσο,χαχαχαχαχαχαχαχα) για να κερδίσεις χρόνο. Ήμαρτον ρε παιδιά.

PS: Όσο για το σλόγκαν <<Μην βλέπουμε το δέντρο αλλά το δάσος>> εγώ έχω να σας πω ότι <<Το δάσος αποτελείται από πολλά δέντρα.Αν δεν βλέπεις το ένα δέντρο,δεν βλέπεις το άλλο,δεν βλέπεις το επόμενο,δεν βλέπεις το παράλλο τότε πολύ απλά το δάσος αυτό δεν υπάρχει και είναι της φαντασίας σου αφού δεν υπάρχουν τα δέντρα.>> (μεγάλη τάπα είναι σε αυτό το σλόγκαν,έχει copyrights δικά μου γι αυτό να μου σκάτε 100 ευρό όποτε το χρησιμοποιείται :P )

Δημοσ.

BlizardBill εισαι εκτος τοπου και χρονου ο p3tran σε ταπωνει συνεχεια γιατι εχει γνωσεις και εσυ που δεν ξερεις απαντας με ασυναρτησιες, ενταξει εχουμε και λιγο μυαλο μην μας περνας και για χαζους.. εκτιθεσαι με αυτα που λες και γελαει ο κοσμος :lol:

Δημοσ.

Ωραίος ..... καλύτερα έτσι για να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία.

(στα nick τουλάχιστον , γιατί το περιεχόμενο είναι στανταρ).

BlizardBill είσαι άκυρος ρε,πότε θα το πάρεις πρέφα; Πετάς αρλούμπες man. Ειδικά προς το τέλος που λες για το BR το έχασες εντελώς μιλάμε.

Θα να μου δείξεις τι ενοείς ? Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά μπορεί να κάνεις λάθος γιατί δεν έχεις πάρει χαμπάρι .

Σε κάθε περίπτωση, αυτοί οι χαρακτηρισμοί σου δείχνουν καραγκιοζιλίκι, πέρα του αν έχεις δίκιο ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Επειδή μάλλον είτε είσαι μικρός' date='είτε δεν έχεις ιδέα γενικώς μάθε ότι όλες οι εταιρείες πιέζονται από τους εκδότες τους και δεν έχουν τον χρόνο να αφιερώσουν μήνες για να μάθουν μια αρχιτεκτονική ή να βάλουν μέσα HD textures σε ένα μόνο παιχνίδι [/quote']

Διάβασε στα 2 τελευταία μου post προσεκτικά , όσα έκανα Bold... τα εξηγούν μια χαρά. Αν έχεις κάτι άλλο βάλτο.

Στα Ελληνικά, λέει ότι πολλές φορές συμφέρουν οι "artists" για πολλά πράγματα, και επίσης γλυτώνεις πόρους .

Και έτσι έχεις δυνατότητα για καλύτερο game, χρόνο οι προγραμματιστές να ψάξουν άλλα σημεία του συστήματος, και αυτό φυσικά θα φέρει περισσότερες πωλήσεις και έσοδα.

Επίσης το ps3 είναι ικανό και σε αυτό τον τομέα, αν αποφασίσουν ότι συμφέρει ... θα δούμε στην πράξη, αλλά είμαι σίγουρος ότι σε κάποια τουλάχιστον παιχνίδια θα ξοδέψουν λεφτά, και θα μας αφήσουν πραγματικά με ανοιχτό το στόμα στο Ps3.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος. Μη μαλώνετε το φίλο μου. 'Οσοι ακόμα δεν έχουν καταλάβει τη επένδυση παραπληροφορίας είναι ο BlizzardBill να πάνε σε άλλο forum. Για μένα blizzard είσαι θεός και σε παρακαλώ συνέχισε να ποστάρεις. Ο Νοέμβριος πλησιάζει και όλοι μαζί θα κάνουμε quotes τα απίστευτα σου μηνύματα για να γελάσουμε κι'αλλο.

Δημοσ.

eleos re palikaria. an den exete kati ousiastiko na peite, afiste to trolling k tis epitheseis ston blizzard k min grafete k gemizete skoupidia to topic. einai malakia na prepei na psaxneis 3 selides gia na vreis kati pou einai ps3 related. k min mou peite oti o blizzard ftaiei me auta pou grafei. an exeis kati na peis sto blizzard, iparxoun k ta pm. min nomizoume oti ginomaste k tsampa magkes grafontas piso ap tis othones mas.

p.s. sorry gia to offtopic. elpizo oi mods na epimelisoun k na ta svisoun auta ta posts.

Δημοσ.
Ωραίος ..... καλύτερα έτσι για να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία.

(στα nick τουλάχιστον ' date=' γιατί το περιεχόμενο είναι στανταρ).

Θα να μου δείξεις τι ενοείς ? Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά μπορεί να κάνεις λάθος γιατί δεν έχεις πάρει χαμπάρι .

Σε κάθε περίπτωση, αυτοί οι χαρακτηρισμοί σου δείχνουν καραγκιοζιλίκι, πέρα του αν έχεις δίκιο ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Διάβασε στα 2 τελευταία μου post προσεκτικά , όσα έκανα Bold... τα εξηγούν μια χαρά. Αν έχεις κάτι άλλο βάλτο.

Στα Ελληνικά, λέει ότι πολλές φορές συμφέρουν οι "artists" για πολλά πράγματα, και επίσης γλυτώνεις πόρους .

Και έτσι έχεις δυνατότητα για καλύτερο game, χρόνο οι προγραμματιστές να ψάξουν άλλα σημεία του συστήματος, και αυτό φυσικά θα φέρει περισσότερες πωλήσεις και έσοδα.

Επίσης το ps3 είναι ικανό και σε αυτό τον τομέα, αν αποφασίσουν ότι συμφέρει ... θα δούμε στην πράξη, αλλά είμαι σίγουρος ότι σε κάποια τουλάχιστον παιχνίδια θα ξοδέψουν λεφτά, και θα μας αφήσουν πραγματικά με ανοιχτό το στόμα στο Ps3.[/quote']

Το κακο με σενα ειναι οτι θα μεινεις 5 χρονια χωρις κονσολα γιατι και το PS3 θα αποτυχει και απο τον εγωισμο σου δεν θα μπορεις να παρεις και ΧΒΟΧ οποτε σε βλεπω μεχρι το 2010 να παιζεις δηλωτη με τον Slay

Δημοσ.
eleos re palikaria. an den exete kati ousiastiko na peite' date=' afiste to trolling k tis epitheseis ston blizzard k min grafete k gemizete skoupidia to topic. einai malakia na prepei na psaxneis 3 selides gia na vreis kati pou einai ps3 related. k min mou peite oti o blizzard ftaiei me auta pou grafei. an exeis kati na peis sto blizzard, iparxoun k ta pm. min nomizoume oti ginomaste k tsampa magkes grafontas piso ap tis othones mas.

p.s. sorry gia to offtopic.[b'] elpizo oi mods na epimelisoun k na ta svisoun auta ta posts.[/b]

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

εγω δεν χαλαω το χρονο μου για να σβηνονται αυτα που γραφω φιλε!!!

σου υπενθυμιζω οτι ΕΣΥ ρωτησες στην ακριβως προηγουμενη σελιδα, και σε ΕΣΕΝΑ απαντησα

den ksero kata poso mporei na sigrithei to oblivion me ta paixnidia pou tha bgainoun se 2 xronia... anyway. ksanaleo. mono o xronos tha deiksei kata poso einai ousiastika apotelesmatiki auti i texniki. en merei opws fainetai to provlima to linei. se poio sintheta omws grafika perivallonta tha kanei toso praktiki douleia?

question. auti einai texniki software pou xrisimopoiei mono to xbox360' date=' i einai sindiasmos software-hardware lisi? giati an einai mono software lisi, poios o logos gia na min efarmostei k sto ps3? i einai registered patenta tis MS?[/b']

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΚΑΤΙ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ,

ΕΙΤΕ ΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΒΛΙΖΖΑΡΔ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΦΡΕΝΟ!!!

Δημοσ.

den einai sobaroi oi anthropoi, me tosa lefta perneis 2 xbox 360 premium. As to kratisei to PS3 i soni na to xairetai, akomi kai an ypothesoume pws einai kalytero tou 360 den einai toso kalytero wste na aksizei tosa lefta

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...