poromenos Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Και εσένα σου ξέφυγαν κάποιες τιμές!! http://ebwstore.com/osc/product_info.php/cPath/26_47/products_id/131 Xbox 360 Premium 380 Ευρώ!!! Στην Ελλάδα λοιπόν το 360 μπορούμε να ισχυριστούμε ότι κάνει 380 ευρώ' date=' επειδή ένα μαγαζί το πουλάει τόσο? Δε νομίζω.[/quote'] emena mou dixnei timi 319:confused:
poromenos Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μας λες οτι δεν εισαι κοροιδο αλλα απο την αλλη μας λες οτι πιστευεις οτι θα αγορασεις στην Ελλαδα το PS3 φτηνοτερα απο την Αγγλια που μονο και μονο απο το ΦΠΑ ξεκινας με 9% μοναδες διαφορα.Δεν υπαρχουν εμποροι απατεωνες στο θεμα PS3, απο τη στιγμη που δινει μαχη η Ελληνικη αντιπρωσοπεια να εξασφαλισει εστω και 1000 κομματια για το Launch λες ο εμπορακος της γειτονιας να βρει φερει παραεισαγωγη και να το πουλησει χρυσο.Τη τιμη της κονσολας θα την καθορισει η Ελληνικη αντιπρωσοπεια και τα περιθωρια αποκλισης θα ειναι τοσο μικρα στην αγορα που απλα την τιμη μετρητοις που θα δινει καποιο μικρο μαγαζι ,μερικες μεγαλες αλυσιδες μπορει να την κανουν και ως 12 ατοκες δοσεις.Οταν λεω οτι θα στοιχιζει 650-700 ευρω δεν λεω οτι τοσο θα το πουλαω εγω στο καταστημα μου αλλα αυτη θα ειναι η τιμη που θα δωσει η Sony Hellas και ας παει να κανει καταγγελια ο Bill στην μαμα εταιρια που δεν τον ρωτησανε.Ετσι και αλλιως μονο και μονο αυτο που σου λεω παραπανω δικαιολογει την διαφορα τιμης απο εξω,τι να κανουμε ειμαστε η μονη χωρα της ΕΟΚ με 19% ΦΠΑ στις ηλεκτρικες συσκευες.Τελειωνωντας απο τη πρωτη στιγμη που εγραψα εδω μεσα ξεκαθαρισα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην αγορασω PS3 μιας και το BR ακομα και σε αυτη τη τιμη δεν θα παιζει για κανα χρονο ακομα και εχω σκασει 7500 ευρο για τηλεοραση 1080P, λες να θελω να το αγορασω ακριβοτερα; afou sas leei o anthropos oti tou eipan apo tin sony hellas 650 euro i konsola (i premium) ti oneireveste kai sizitate gia 599 evro??? ti allo thelete????? i idia i adiprosopos tis etairias stin xwra leei toso kai eseis to amfisvitite???AISXOS DILADI!ELEOS!
ProEvoFan Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Βρε φιλε μην τους το χαλας μαγαζι εχω και εχω μιλησει ηδη με τη Sony για το PS3 καθως απο οτι ξερεις καθε Απριλη κλεινουμε συνεργασια για ολο το οικονομικο ετος,η ιδιοι μου ειπαν οτι θα ειναι περιπου στα 650-689 ευρο και μαλλον στην αρχη δεω θα πουλιετε σκετο αλλα με δυο τιτλους[/i'],αλλα μην ακους τι λεει η Sony Hellas ο Bill θα καθορισει την τιμη στην Ελλαδα... ti enoas? PS: milas k me kutaragi apeytheias? ta filia mou na metafereis!
terzo.k Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 ti enoas? PS: milas k me kutaragi apeytheias? ta filia mou na metafereis! Ας ερθει ο Ze Roberto στην τριφυλαρα και ας βγει και στα 1000,00 το PS3:mrgreen: :mrgreen:
Daredevil Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Ας ερθει ο Ze Roberto στην τριφυλαρα και ας βγει και στα 1000,00 το PS3:mrgreen: :mrgreen:to allo me ton toto to 3es ahaha rwthse leei kai gia ton reikompa hahahah
terzo.k Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 ahm m8 edw eisai la8os sthn agglia to VAT einai 17.5% gia ola ta hlektrika kai hlektronika dysthxws. Εδω εχεις δικιο,μπερδευτηκα με Γερμανια.
terzo.k Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 to allo me ton toto to 3es ahaha rwthse leei kai gia ton reikompa hahahah Καλα καλα απο του χρονου μονο στο Pro evolution θα ξανα δεις πρωταθλημα.. :mrgreen:
Daredevil Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Καλα καλα απο του χρονου μονο στο Pro evolution θα ξανα δεις πρωταθλημα.. :mrgreen:kala lol kai ton mah 8a nai wraia me thn koupa ston perea
kallair Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 ton ze roberto ton exei kleisei o olympiakos. psakte gia allon.
The_Edge Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Όποιος λέει ότι ο Ζε Ρομπέρτο δεν θα έρθει στην πανάθα είναι απατεώνας και κερδοσκόπος. [offtopic] Πότε αρχίζουν οι προ-παραγγελίες του PS3 ώστε να μας λυθεί μία και καλή η απορία για την τιμή του στα ελληνικά καταστήματα? [/offtopic]
BlizardBill Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Οταν λεω οτι θα στοιχιζει 650-700 ευρω δεν λεω οτι τοσο θα το πουλαω εγω στο καταστημα μου αλλα αυτη θα ειναι η τιμη που θα δωσει η Sony Hellas και ας παει να κανει καταγγελια ο Bill στην μαμα εταιρια που δεν τον ρωτησανε. Βρε άνθρωπε, η τιμή έχει καθοριστεί σε 499 και 599 ευρώ για ΟΛΕΣ τις χώρες του ευρώ, ΕΠΙΣΙΜΑ από την sony, και έχει βουήξει ο κόσμος , τι στο καλό δεν καταλαβαίνεις ?????? (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ισχύουν αυτά, αφού έκαναν το λάθος και μας δέχτηκαν στην ΕΕ) Αν νομίζεις ότι σου έχει πει η Sony να πουλάς παραπάνω το ps3 (χωρίς bundle ή κάτι τέτοιο), μάλλον έχει γίνει λάθος, ή δεν έχεις καταλάβει καλά…. Μην παραπληροφορούμε τον κόσμο παιδιά, λίγο προσοχή. ΥΓ Όποιος έχει θείο που έρχεται Χριστούγεννα από Αμερική, να ξέρει πως το ps3core θα έχει 410ευρώ εκεί, και αν εξαιρέσεις ότι δεν θα παίζει ευρωπαϊκές ταινίες δεν θα υπάρχει άλλο πρόβλημα...
BlizardBill Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 afou sas leei o anthropos oti tou eipan apo tin sony hellas 650 euro i konsola (i premium) ti oneireveste kai sizitate gia 599 evro???ti allo thelete????? i idia i adiprosopos tis etairias stin xwra leei toso kai eseis to amfisvitite???AISXOS DILADI!ELEOS! Είπε για bundle με games ... το κανονικό ps3 θα έχει 499 και 599 ευρώ ακριβώς. Μας λες οτι δεν εισαι κοροιδο αλλα απο την αλλη μας λες οτι πιστευεις οτι θα αγορασεις στην Ελλαδα το PS3 φτηνοτερα απο την Αγγλια που μονο και μονο απο το ΦΠΑ ξεκινας με 9% μοναδες διαφορα. Το xbox360 σου έδειξα ότι έχει 307 kai 409 ευρώ στο amazon.com, και παντού. ΔΕΝ είναι φτηνότερη η Αγγλία εδώ από εμάς, κάνεις λάθος.
xrest Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ισχύουν αυτά, αφού έκαναν το λάθος και μας δέχτηκαν στην ΕΕ) an k apaksiw na grafw,ntropi...gia na mi pw kammia xontrada twra
privateer Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Crytek Looking for Console Programmers Crytek has updated its job opening page revealing it is looking for console programmers to help port the CryEngine 2 technology to next-gen consoles. These are some of the responsibilities mentioned: Maintain (optimization, adding new features) the existing CryENGINE 2 graphics system. Assist in porting the source code from PC platform to the new gen console platforms (Xenon, PS3). Assist in design of the graphics system and/or the animation system for the new gen console platforms (Xenon, PS3). Develop and maintain the graphics system and/or the animation system for the new gen console platforms (Xenon, PS3). http://news.teamxbox.com/xbox/11044/Crytek-Looking-for-Console-Programmers/ Although these job openings do not confirm that Crisys is coming to Xbox 360 and PlayStation 3, they confirm that Crytek is porting their next-generation engine to next-gen consoles. Now, itʼll be up to EA to decide if Crisys appears on Xbox 360 and PS3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.