Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
z06_ring_1.jpg

υπαρχει και η τελευταια corvette' date=' η οποια βαζει τα γυαλια σε πολλους ζωντανους θρυλους της αυτοκινησης στο δρομο και στην πιστα.

και στην αμερικη η τιμη της ειναι ..προσιτη. 8)

[img']http://urbanfury.subalias.com/img/forumimages/z06_ring_5.jpg[/img]

αυτο ειναι το δικο μου favorite american car!

Ναι ρε γμτ και μου τη σπάει που τα Αμερικανάκια μπορούν να έχουν ένα τέτοιο εργαλείο, με τα ίδια λεφτά που κάνει εδώ ένα Impreza WRX STi ή ένα Chrysler Crossfire στη βασική έκδοση... :(

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η sony είναι κλασική δύναμη στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών.ξέρει τι βγάζει και πως να το εκμεταλεύεται.ο πανύσχηρος cell με τους 8 πυρήνες του σε συνδυασμό με τα blu-ray και την άρτια κατασκευασμένη gpu (που όπως έχω ακούσει μας δείξει τι εστί hd kai hdmi) και το όνομα playstation που πάει πακέτο με μία πληθώρα φανταστικών τίτλων θα κάνει το ps3 την πιο διάσημη κονσόλα.φανταστείται 8 πυρήνες των 3.2 ghz έναντι 3 των 3.2 ghz, φανταστείται 50gb (και όπως λένε μπορεί στο μέλλον να φτάσει τα 200gb!!) έναντι των 8.5gb.φανταστείται τι ποιότητα εικόνας μπορούν να αγγίξουν τα βίντεο των παιχνιδιών final fantasy σε τέτοιο hardware

δεν θέλω να προσβάλω την γνώμη κανενός απλός λέω την δικιά μου γνώμη!!!

Δημοσ.

8 πυρηνες των 3.2 ? :D

αντε να βγει να ησυχασουμε..

narayan ενα Z6 καποια στιγμη θα το παρω! δεν μπορει!!

Δημοσ.
η sony είναι κλασική δύναμη στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών.ξέρει τι βγάζει και πως να το εκμεταλεύεται.ο πανύσχηρος cell με τους 8 πυρήνες του σε συνδυασμό με τα blu-ray και την άρτια κατασκευασμένη gpu (που όπως έχω ακούσει μας δείξει τι εστί hd kai hdmi) και το όνομα playstation που πάει πακέτο με μία πληθώρα φανταστικών τίτλων θα κάνει το ps3 την πιο διάσημη κονσόλα.φανταστείται 8 πυρήνες των 3.2 ghz έναντι 3 των 3.2 ghz' date=' φανταστείται 50gb (και όπως λένε μπορεί στο μέλλον να φτάσει τα 200gb!!) [u']έναντι των 8.5gb[/u].φανταστείται τι ποιότητα εικόνας μπορούν να αγγίξουν τα βίντεο των παιχνιδιών final fantasy σε τέτοιο hardware

δεν θέλω να προσβάλω την γνώμη κανενός απλός λέω την δικιά μου γνώμη!!!

η δικια σου γνωμη, ειναι συγκριση οτι το ps3 ειναι καλυτερο ΕΝΑΝΤΙ ;) του 360

για να κανεις συγκριση, καλυτερα να γνωριζεις πιο πολλα πραγματα απο το οτι εχει "8 πυρήνες των 3.2 ghz έναντι 3 των 3.2 ghz"

εννοω να ησυχασουμε απο τετοιου ειδους συγκρισεις.

Δημοσ.
η sony είναι κλασική δύναμη στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών.ξέρει τι βγάζει και πως να το εκμεταλεύεται.ο πανύσχηρος cell με τους 8 πυρήνες του σε συνδυασμό με τα blu-ray και την άρτια κατασκευασμένη gpu (που όπως έχω ακούσει μας δείξει τι εστί hd kai hdmi) και το όνομα playstation που πάει πακέτο με μία πληθώρα φανταστικών τίτλων θα κάνει το ps3 την πιο διάσημη κονσόλα.φανταστείται 8 πυρήνες των 3.2 ghz έναντι 3 των 3.2 ghz' date=' φανταστείται 50gb (και όπως λένε μπορεί στο μέλλον να φτάσει τα 200gb!!) έναντι των 8.5gb.φανταστείται τι ποιότητα εικόνας μπορούν να αγγίξουν τα βίντεο των παιχνιδιών final fantasy σε τέτοιο hardware

δεν θέλω να προσβάλω την γνώμη κανενός απλός λέω την δικιά μου γνώμη!!![/quote']

Mπά, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Φυσικά, αυτή είναι η γνώμη σου, αλλά όσο αφορά τα αντικειμενικά χαρακτηριστικά, μήν ενθουσιάζεσαι τζάμπα και βερεσέ.

Το PS3 είναι δυνατότερο του XBOX360, αλλά μή φαντάζεσαι έτη φωτός μπροστά. Πραγματικές διαφορές στα γραφικά θα δείς μόνο σε λίγους υπερβολικά καλοδουλεμένους τίτλους.

Όσο για το blue-ray, αυτό είναι για τις ταινίες, όχι για τα παιχνίδια. Ένα καλό HD παιχνίδι χωράει μιά χαρά σε ένα DVDaki. Άντε, άμα έχει τόσο πολύ content, βάλε 2 DVDakia.

Καταλαβαίνεις πόσο θα κόστιζε ένα παιχνίδι που θα είχε content 20 ή παραπάνω GB? $100 και πολύ λίγο βάζω.

Τέλος πάντων, όλα είναι θέμα παιχνιδιών. Η κονσόλα με τα καλύτερα παιχνίδια κερδίζει.

Το κακό ξέρεις ποιό είναι?

Ότι εγώ π.χ περίμενα πώς και πώς να βγεί το PS3 να το αγοράσω μαζί με το Wii.

Μετά όμως την απογοητευτικότατη press conference της SONY, την ελεεινή παρουσίαση του ψευτοχειρηστηρίου και τα stripped-down characteristics, μαζί με την πολύ υψηλή τιμή, με κάνουν πλέον επιφυλακτικό.

Θα περιμένω λίγο να δώ πώς θα πάνε τα πράγματα πριν το αγοράσω.

Το κακό λοιπόν είναι ότι όπως σκέφτομαι εγώ, έτσι σκέφτονται χιλιάδες άλλοι.

Καταλαβαίνεις?

Το PS3 δεν είχε ανάγκη το blue-ray. Ας το είχε ADD-ON. Με μιά τιμή $400 θα ήταν ο απόλυτος νικητής. Τώρα τα γ@μήσανε.

Δημοσ.
z06_ring_1.jpg

υπαρχει και η τελευταια corvette' date=' η οποια βαζει τα γυαλια σε πολλους ζωντανους θρυλους της αυτοκινησης στο δρομο και στην πιστα.

και στην αμερικη η τιμη της ειναι ..προσιτη. 8)

[img']http://urbanfury.subalias.com/img/forumimages/z06_ring_5.jpg[/img]

αυτο ειναι το δικο μου favorite american car!

Ππααα προτιμω κατι σε viper απο America

2B27BF89ACD3446E81CC39CEA5DA759B.jpg

A731E37EF10E4059884703A5A2DD3106.jpg

sorry για το offtopic

Δημοσ.

Μπά, εμένα δεν μου λένε τίποτα αυτά τα αμαξάκια.

Προτιμώ custom made αυτοκινητάκια, και το καλύτερο να είναι sleepers (η εξωτερική εμφάνιση να είναι συνηθισμένου αυτοκινήτου).

Αυτό π.χ είναι το αμάξι των ονείρων μου. Εξωτερικά είναι ολόιδιο με το δικό μου.

656205_18_full.jpg

Το αμαξάκι αυτό όμως βγάζει 350 αλογάκια.

0-100 σε 4 δευτερόλεπτα ακριβώς.

Δημοσ.

Το PS3 δεν είχε ανάγκη το blue-ray. Ας το είχε ADD-ON. Με μιά τιμή $400 θα ήταν ο απόλυτος νικητής. Τώρα τα γ@μήσανε.

Δεν έγινε τίποτα, αφού θα μπορoύσε να ξεπουλήσει πολύ περισσότερα από τα 6εκ ps3 που θα βγουν στην αρχή ακόμα και με τα 600 ευρώ .... δεν γίνεται εξάλλου να αγοράσουν όλοι από την πρώτη μέρα.

Και μετά θα αρχίσει να φαίνεται η τεράστια διαφορά που έχει σαν μηχάνημα από τον ανταγωνισμό, και ταυτόχρονα θα πέφτει η τιμή του BR και θα βλέπει ο κόσμος πόσο χρήσιμο είναι και αυτό .

Δεν βλέπω την Sony να μπαίνει σε πόλεμο τιμών όπως την προηγούμενη φορά… όποιος θέλει το καλύτερο εξάλλου, θα αγοράσει Ps3 αργά η γρήγορα .

Δημοσ.
Μπά' date=' εμένα δεν μου λένε τίποτα αυτά τα αμαξάκια.

Προτιμώ custom made αυτοκινητάκια, και το καλύτερο να είναι sleepers (η εξωτερική εμφάνιση να είναι συνηθισμένου αυτοκινήτου).

Αυτό π.χ είναι το αμάξι των ονείρων μου. Εξωτερικά είναι ολόιδιο με το δικό μου.

656205_18_full.jpg

Το αμαξάκι αυτό όμως βγάζει 350 αλογάκια.

0-100 σε 4 δευτερόλεπτα ακριβώς.

Entaksei gia emena ena dream car einai kai i emfanisi oxi oi epidoseis mono...

Δημοσ.
Δεν έγινε τίποτα' date=' αφού θα μπορoύσε να ξεπουλήσει πολύ περισσότερα από τα 6εκ ps3 που θα βγουν στην αρχή ακόμα και με τα 600 ευρώ .... δεν γίνεται εξάλλου να αγοράσουν όλοι από την πρώτη μέρα.

Και μετά θα αρχίσει να φαίνεται η τεράστια διαφορά που έχει σαν μηχάνημα από τον ανταγωνισμό, και ταυτόχρονα θα πέφτει η τιμή του BR και θα βλέπει ο κόσμος πόσο χρήσιμο είναι και αυτό .

Δεν βλέπω την Sony να μπαίνει σε πόλεμο τιμών όπως την προηγούμενη φορά… όποιος θέλει το καλύτερο εξάλλου, θα αγοράσει Ps3 αργά η γρήγορα .[/quote']

Τί να σου πώ ρε φίλε μου, μακάρι να τα πάει καλά. Ποτέ τόσο ακριβή κονσόλα δεν πέτυχε.

Τώρα θα δούμε αν η μάρκα θα σώσει τη κατάσταση.

Μήν ξεχνάς ότι οι αναλύσεις μιλάνε για ένα 25% νυκοκοιριών με HD-TV μέχρι το 2010. Οπότες?

Οπότε νομίζω ότι η SONY παραβιάστηκε. Τέλος πάντων, θα δούμε.

Entaksei gia emena ena dream car einai kai i emfanisi oxi oi epidoseis mono...

Γιατί, το αμάξι που πόσταρα δεν είναι κουκλί???

Αλλά από την άλλη σε τρελλαμένο Hondakia μιλάς, οπότε ότι και να πείς για άλλα αμάξια, από το ένα αυτί θα μπούν και από το άλλο θα βγούν :-)

Δημοσ.

Και μετά θα αρχίσει να φαίνεται η τεράστια διαφορά που έχει σαν μηχάνημα από τον ανταγωνισμό' date='

.[/quote']

blizardako θα μας πεις και τιποτα καινουργιο για το ps3 εκτος οτι ειναι το κορυφαιο του κοσμου?:???:

Δημοσ.
Apo poio game eine oles aytes oi photo? :D

Mα δεν το ξέρεις ατό το παιχνίδι????

Λέγεται: " Need for Speed, The off-topic races"

Θα βγεί σε PC και σε όλες τις κονσόλες :-)

Δημοσ.
Τί να σου πώ ρε φίλε μου' date=' μακάρι να τα πάει καλά. Ποτέ τόσο ακριβή κονσόλα δεν πέτυχε.

Τώρα θα δούμε αν η μάρκα θα σώσει τη κατάσταση.

Μήν ξεχνάς ότι οι αναλύσεις μιλάνε για ένα 25% νυκοκοιριών με HD-TV μέχρι το 2010. Οπότες?

Οπότε νομίζω ότι η SONY παραβιάστηκε. Τέλος πάντων, θα δούμε.[/quote']

Για το HighDefinition ή για το BR βιάστηκε ?

Πάντως νομίζω ότι το ένα πάει με το άλλο ... αφού αποφάσισες να πας σε HD , δεν χωράνε οι τσιγκουνιές .

Ουσιαστικά μόνο η Microsoft βιάστηκε, και τελικά έφτιαξε ένα μηχάνημα που σε λίγο ουσιαστικά δεν θα αξίζει ούτε αυτούς που έχουν HD, ούτε για αυτούς που έχουν SD.

(Sony και Nintendo απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό, αλλά προσφέρουν αυτά που πρέπει για κάθε περίπτωση.)

ΥΓ

Αν έβγαινε με ένα κουτσουρεμένο αλλά xbox μηχάνημα η Sony , θα ήταν αναγκασμένη να ακολουθήσει την Microsoft σε πόλεμο τιμών χωρίς να έχει κάποιο φοβερό πλεονέκτημα.

(Ενώ τώρα προσφέρει πολλά πράγματα που δεν μπορούν οι άλλοι, και έτσι έχει το πάνω χέρι.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...