Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
υπευθυνος φιλε μου εισαι εσυ και οι φιλοι σου που αρχισατε τον πολεμο στο 360' date='

επειδη γουσταρατε καργα να πειραζετε τους κατοχους 360 απο τη ζηλεια σας.

τι να κανουμε? ηρθε η πραγματικοτητα και σας ................. :D

οσο για το πως πιθανον χανω στα ματια σου το δικιο που εχω ... i really dont care.[/quote']

karfonesai !!!! :-D KAI me epivevaioneis...se eyxaristo polu!!!

PS: poia zileia mou vre...? poia zileia mou...? mi ginesai asteios... to mono pou de boreis na katigoriseis eimai ego...rota opoion allo theleis apo do mesa...ti allo na sou po? se exei tyflosei to oblivion... ;-)

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν είναι προκατάληψη νομίζω... αυτό ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα .

Αν θες να γίνει μεγαλύτερη συζήτηση ' date=' δώσε μου την άδεια να πω μερικά πραγματάκια.[/quote']

O Slay που μας πρόσβαλλε έτσι, δε θα βγει να μίλησει? Θα μιλάει δια εκπροσώπου?

Δημοσ.
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα.

karfonesai !!!! KAI me epivevaioneis...se eyxaristo polu!!!

λοιπον παιδακια, ακουστε πως εχουν τα πραγματα:

επειδη εσεις ΣΗΜΕΡΑ, αποφασισατε (αναγκαστικα πια) να αλλαξετε βιολι και να το παιζετε οι καλοι της παρεας,

που σας αδικουν κακοι οπως εγω και παντα με την ανοχη των επισης κακων moderators,

αυτο δε σημαινει οτι ειναι κανενας υποχρεωμενος να παιξει το παιχνιδακι σας...

μεχρι λοιπον ή να πατε να κανετε edit περιπου 4.000 post με κακιες και ηλιθιοτητες,

ή να πειτε "οκ, καναμε λαθος, σορρυ", δεν προκειται να αλλαξει κατι στον τροπο που γραφω εγω.

δεν εχω αναγκη κανενα φορουμ και κανενα υπευθυνο να ορισει την προσωπικοτητα μου.

εσυ δεν εισαι ρε ..... blizzard που με αποκαλεις ψευτη?

επειδη σημερα ψαχνεις αποδειξεις οτι ο slay αδικειται, νομιζεις θα σου δωσω τη χαρα να κανω οτι δεν θυμαμαι ολα αυτα που εχεις πει και εχεις κανει τοσους μηνες?

για ξυπνα λιγο...

και συ pro evo.. σου ειπε κανεις οτι εισαι τοσο εξυπνος ωστε "να μου στηνεις παγιδες"?

αλλους 50 θελω σαν και την παρτη σου..

αλλο πραγμα η λυπηση και ο χαβαλες, και αλλο το δικιο. να το θυμαστε αυτο καλα και να μην το μπλεκετε!!!

;)

και παραπονιεστε για την ελλειψη νεων, οταν εσεις οι ιδιοι συνεχιζετε μια off topic κουβεντα επι προσωπικου, προς ολες τις κατευθυνσεις. ακομα και εκει λοιπον...

Δημοσ.
O Slay που μας πρόσβαλλε [/b']έτσι, δε θα βγει να μίλησει? Θα μιλάει δια εκπροσώπου?

Πως σε πρόσβαλε ??? αφού δεν είσαι ο Hal είναι απλά παρεξήγηση όχι προσβολή .

(εκτός αν μου ξέφυγε κάτι, που δεν το αποκλείω)

Μπορώ να πω αυτά που ξέρω εγώ , για να στηρίξω ότι δεν είναι από προκατάληψη η συμπεριφορά του, και έχει κάποια βάση.

Δημοσ.
και συ pro evo.. σου ειπε κανεις οτι εισαι τοσο εξυπνος ωστε "να μου στηνεις παγιδες"?

αλλους 50 θελω σαν και την παρτη σου..

tha xamogelaso sa ti mona lisa kai tha po: no comment!

Δημοσ.
Πως σε πρόσβαλε ??? αφού δεν είσαι ο Hal είναι απλά παρεξήγηση όχι προσβολή .

(εκτός αν μου ξέφυγε κάτι' date=' που δεν το αποκλείω)

Μπορώ να πω αυτά που ξέρω εγώ , για να στηρίξω ότι δεν είναι από προκατάληψη η συμπεριφορά του, και έχει κάποια βάση.[/quote']

Hey Bliz (ή αλλιώς εκπρόσωπε του Slay),

όχι μόνο εμένα, αλλά και εσένα και ολόκληρο το forum προσβάλλει όταν υποστηρίζει ότι ο admin στήνει κύκλωμα με διπλά accounts κτλ κτλ γιατί δε γουστάρει το PS3.

Και δεν βγαίνει μετά να πει, "ουπς, μαλακία έκανα". Και πάνω σε αυτό κιόλας βασίζει τους λόγους αποχώρησής του!!

Δημοσ.

Ρε παιδια ουτε ο Φωσκολος να ειχε σκηνοθετησει αυτο το τοπικ!Εχει καταντησει πλεον μια σαπουνοπερα η υποθεση!Μονο για ps3 δεν μιλαμε πλεον...

ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ:

Ο slay μετα απο απανωτα πμ θα αποφασισει να γυρισει(αν και πικραμενος) στο insomnia ενω ο Ηal θα αναγκαστει να παραδεχτει(μετα απο αδιαμφισβητητα στοιχεια που θα φερει στη φορα ο Blizardbill) οτι τελικα αυτος κρυβοταν τοσο καιρο πισω απο τον The_Edge και οτι ελεγχε τις κινησεις ολων των xboxακιδων με τις ψυχικες ικανοτητες του!

πως σας φαινεται?

Δημοσ.
tha xamogelaso sa ti mona lisa kai tha po: no comment!
1o effect tou davinci code :( kala ta elegean :(

hremhste re teleiwste to 8ema allwste kaneis den allazei apopsh, aytoi pou 8elan efygan aytoi po8elan na meinoun emeinan klp klp kai

Δημοσ.
Hey Bliz (ή αλλιώς εκπρόσωπε του Slay)' date='

όχι μόνο εμένα, αλλά και εσένα και ολόκληρο το forum προσβάλλει όταν υποστηρίζει ότι ο admin στήνει κύκλωμα με διπλά accounts κτλ κτλ γιατί δε γουστάρει το PS3.

Και δεν βγαίνει μετά να πει, "ουπς, μαλακία έκανα". Και πάνω σε αυτό κιόλας βασίζει τους λόγους αποχώρησής του!![/quote']

Μόνο τον Hal πρόσβαλε ,επειδή νομίζει ότι είσαστε το ίδιο πρόσωπο. Κανέναν άλλο , και μάλιστα στα είπε με PM .

Το οποίο δεν είχες καν υποχρέωση να μεταφέρεις στον hal η σε εμάς... μπορούσες να του εξηγήσεις την παρεξήγηση, ή απλά να μην μας πεις τίποτα.

Δημοσ.
Μόνο τον Hal πρόσβαλε ' date='επειδή νομίζει ότι είσαστε το ίδιο πρόσωπο. Κανέναν άλλο , και μάλιστα στα είπε με PM .

Το οποίο δεν είχες καν υποχρέωση να μεταφέρεις στον hal η σε εμάς... μπορούσες να του εξηγήσεις την παρεξήγηση, ή απλά να μην πεις τίποτα.[/quote']

Εσύ μιλάς εκ μέρους του τώρα? Αυτός γλώσσα δεν έχει? Θυμάμαι ότι κάποτε ήταν λαλίστατος.

BlizardBill σε παρακαλώ και εσένα και όλους τους υπόλοιπους να μην ξανα-αναφερθούμε στον Slay. Αν θέλει αυτός ας βγει να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Βαρεθήκαμε τους εκπροσώπους.

Η πρόταση που του έχω κάνει σε προηγούμενο post ισχύει.

Δημοσ.

[PS3] Sony makes moves to stamp out lucrative second-hand market

High street games shops have been told by Sony that there will be no PS3 pre-owned sections in their stores as it will be illegal for customers to sell any next-gen PlayStation games that they've bought, retail sources have revealed to GamesRadar.

It seems that Sony is planning to adopt a licensing system that will mean gamers won't own the PS3 titles that they've paid money for. Instead, they will only be purchasing the licence to play the game and that the software itself will still be Sony property - meaning that the disc won't be the customer's to sell.

We assume that the thinking behind this move will ultimately be to stop PS3 games being resold several times - which currently snatches potential sales away from Sony - and to counter the impression in consumers' minds that games are only really worth their pre-owned price and are not worth buying new.

When we contacted Sony, it issued us with the following statement: "We have made all of the official announcements at E3 and cannot make any further comments at this time. We will be announcing more news running up to PlayStation 3's launch."

http://www.gamesradar.com/gb/ps3/game/news/article.jsp?articleId=20060524153157765035&sectionId=1006

Kati tetoio pali elege to joystik prin kati mhnes

PlayStation 3 won't play used games?

"A device and method for protection of legitimate software against used software and counterfeit software in recording media… A specific title code is read, and if this title code has been registered, the main unit shifts to a normal operation. If the code has not been registered, verification software is initiated… If matching does not occur, the disk is processed as illegitimate software… Since only titles for which legitimate software has actually been purchased and which have been initially registered in the machine table can be used, resale (so-called used software purchase) after purchase by an end-user becomes practically impossible."

http://www.joystiq.com/2005/11/08/playstation-3-wont-play-used-games/

Δημοσ.

APISTEFTO!an ginei kati tetoio(apoti katalava)oxi mono tha erthei to telos stis enoikiaseis apo videoclubs alla kai den tha mporoume na adallasoume kai na poulame-agorasoume metaxirismena paixnidia!APARADEKTO!

Δημοσ.

Μια πολύ παλιά φήμη είναι, χωρίς καμία "αξία" πλέον ...

Έχει διαψευστεί επίσημα πολλές φορές , και μου κάνει εντύπωση πως το επαναφέρουν.

Δημοσ.

min sas psaronei to thema. fimes einai pou exoun diapseutei polakis. kai mono pou ksekinaei me "High street games shops have been told ..." paei... den tha bgainei i sony na apanta ston kathena gia kathe rumour pou bgazei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...