BlizardBill Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 1) Το trolling και το flaming είναι δική του έφευρεση. Δες χαρακτηριστικά εδώ' date=' στα ποστ 679 - 683 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=969831&highlight=xbox#post969831 Στο συγκεκριμένο, αμέσως μετά ο epote είπε ότι υπερβάλει, και ξέρατε όλοι τον χαρακτήρα του ... είχε γίνει και mod μάλιστα . Ο slay δεν είπε κάτι τρομερό εδώ, και τέλος πάντων τιμωρηθήκανε αρκετά και οι δύο, με μόνιμο ή πολλαπλά ban. Πως ακριβώς γίνεται το trolling έκανα τον κόπο και σας το έδειξα εγώ… μην φάω ban παρακαλώ, το έφαγα όταν το ανέφερα τότε, αυτή τη φορά απλά απαντάω στον edge με παραδείγματα. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1123372&highlight=troll#post1123372 ΥΓ Το παραπάνω είναι λάθος έτσι ? αν ναι, τότε καλά έκανες που το δημοσίευσες και λύθηκε ,μια παρεξήγηση.
terzo.k Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Οποτε ο Hal με την ιδια λογικη μπορει να ειναι και ο Bill Gates; :mrgreen:
Narayan Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 sta exo pei ola sta PM poy soy exo steilei HAL, ayth h ypokrisia htan akoma enas logos poy feygo, na mpaineis me to allo soy nick kai na les oti sygkrateisai gia na mhn fas ban, hmarton dhladh, kai btw to exo mathei apo prohn moderator sas, se entelos anypopto xrono, o monos logos poy den to egrapsa sto teleytaio moy post htan giati den ithela na sbhstei, antio. Ελπίζω τουλάχιστον να βρει κονσόλα στο launch το παιδί να μη μας πάθει και τίποτα από τη στεναχώρια :roll:
BlizardBill Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Οποτε ο Hal με την ιδια λογικη μπορει να ειναι και ο Bill Gates; :mrgreen: Δεν έχει σημασία ... ο slay μπορεί να είχε πληροφορηθεί από παλιά και από πηγή που θεωρούσε έμπιστη, ότι αυτό γινόταν, και το θεώρησε τώρα υποκρισία. Αν δεν είναι αλήθεια, έκανε λάθος εδώ... εσύ edge του το ξεκαθάρισες σε pm , ή το άφησες έτσι ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Διαμαρτύρομαι εντόνως, ο The_Edge δεν είναι ο Hal9000 με άλλο ψευδώνυμο. :twisted: Εγώ είμαι ο Hal9000 με άλλο ψευδώνυμο. :-P Εντάξει, ούτε εγώ δεν είμαι... Ο BlizardBill είναι! Κι εγώ το έμαθα εντελώς τυχαία από πρώην διευθυντή της CIA...
p3tran Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 λοιπον, ΕΓΩ ειμαι ο HAL, o paredwse, o privateer αλλα και ο edge. υπαρχει καννα προβλημα? ειπαμε... οι αντρες λενε "σορρυ, εκανα μαλακεια" ιδου η ροδος, ιδου και το πηδημα...
The_Edge Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 BlizardBill πες μου εσύ τι πιστεύεις, είναι αλήθεια ή όχι? Προσπάθησε να μπεις λίγο στο μυαλό ενός ανθρώπου που έχει σκεφτεί αυτά τα σενάρια. Ξύπνα Slay, ξύπνα.
terzo.k Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 κοροιδα εγω ειμαι ο Blizard Bill!!! :mrgreen: Slay ασε τους εγωισμους και γυρνα να κανουμε και καμια σοβαρη συζητηση.
Daredevil Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Στο συγκεκριμένο, αμέσως μετά ο epote είπε ότι υπερβάλει, και ξέρατε όλοι τον χαρακτήρα του ... me thn idia logikh enta3 3ereis ton xarakthra tou p3tran...mhn fwnazeis gia trolling loipon είχε γίνει και mod μάλιστα . kai btw to exo mathei apo prohn moderator sas' date='[/quote']heheh kai me eixe faei h periergia poios htan.... krima na ginonte tetoia.....
Wolfidis Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 παιδια ο p3tran ειναι ο Slay τελικά.... Διχασμένη προσωπικότητα.... Τώρα εξηγούντε όλα.....
BlizardBill Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 BlizardBill πες μου εσύ τι πιστεύεις, είναι αλήθεια ή όχι? Προσπάθησε να μπεις λίγο στο μυαλό ενός ανθρώπου που έχει σκεφτεί αυτά τα σενάρια. Ξύπνα Slay, ξύπνα. Να σε πληροφορώ ότι μπορεί να το είχε ακούσει πολύ παλιά, γιατί κάτι τέτοιο είχα ακούσει και εγώ .... (δεν θυμάμαι το nick βέβαια, αλλά μπορεί να ήταν και για εσένα). Δεν έδωσα σημασία όπως θα έχεις καταλάβει, αλλά μην σου φαίνεται και τόσο παράλογο σαν ιδέα … ο hal9000 δεν είναι θεός, απλός άνθρωπος είναι. Εσύ του ξεκαθάρισες στο pm ότι είχε άδικο ? ή αδιαφόρησες και τον άφησες να φύγει θεωρώντας ότι έχει δίκιο ? Έπρεπε να του απαντήσεις, και όχι να βάζεις τώρα το pm του για να αποδείξεις κάτι.
terzo.k Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Πλακα πλακα απο δω και περα μονο ο Bill μας εχει μεινει οποτε κοιτατε μην τον χασουμε και αυτον γιατι μετα θα αρχισουμε να εχουμε υπαρξιακα προβληματα και εμεις...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 ΕΓΩ είμαι ο Σπάρτακος Το επιβεβαιώνω, τον έχω γνωρίσει. Πώς πάει ρε Σπάρτακε; [...] ο hal9000 δεν είναι θεός' date=' απλός άνθρωπος είναι. [/quote'] ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ;;;; :-o
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.