Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Square Enix Responds to PS3 FF7 Rumors

Aerith to stay dead?

The June 2006 issue of Electronic Gaming Monthly has ignited a bit of a firestorm with a comment made in its PS3 feature section. The buzz-creating quote in particular refers to a PlayStation 3 remake of the classic PSOne RPG, Final Fantasy VII.

"Last year, Square Enix teased everyone with what was called the "FFVII PS3 demo," the article states. "Well, what do you know? This test case was really a sneak peek at a next-gen revival of the PS1 role-playing hit."

Naturally, the Internet has been posting "FF7 REMAKE TEH CONFIRMED!!!" stories ever since. But we wanted to go straight to the source and find out if this was really the case. When asked, this is what Square Enix representatives told IGN directly:

"Since the FINAL FANTASY VII tech demo at E3 2005, there have been a lot of rumors about the presentation hinting at an actual remake. While the June 2006 issue of Electronic Gaming Monthly confirms the remake for release in 2007, Square Enix has never stated this.

We have however confirmed that development has begun for Final Fantasy XIII and Final Fantasy Versus XIII on PlayStation 3. These titles are part of the Fabula Nova Crystallis Project which also includes a mobile game titled FINAL FANTASY Agito XIII."

Does Square Enix's statements mean that the possibility of a Final Fantasy VII remake is zero? To the hopeful, definitely not. But what it does mean is, that as of right now, the Japanese giant has not confirmed or stated that the game is real in any official or documented capacity.

More as it develops, as we're sure we haven't heard the last of this just yet.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eidos "Considering" Fear Effect Sequel

The company isn't exactly denying more from the surival-horror series.

Yesterday we reported that the Hollywood Reporter reported that Eidos -- reportedly! -- is creating a third Fear Effect game for next-generation systems. The revelation came at the end of a story describing the survival-horror franchise's move to the big screen, possibly courtesy director Stanley Tong.

Today, Eidos offered an official comment on the story, both denying that a third game is actively being created, but offering hope regardless.

"There have been some recent reports that Eidos is developing a third Fear Effect title for next generation consoles," the company said. "Although there is no title currently in development, this is something we are considering at this time and we will update accordingly."

Given that the series will soon become a film, Eidos is almost certainly weighing the advantages of a well-timed game release. Fear Effect fans will have waited a while for more: the last game in the series arrived early in 2001.

Δημοσ.
H katastash pleon se ayto to thread exei ftasei sto aproxorhto' date=' paroti tis 2 teleytaies hmeres kapos hremhsan ta pragmata , tha symfonhso me ton nestorn poy prin liges meres egrapse oti to thread exei xasei pleon ton logo yparxhs toy, mono nea den yparxoyn edo, kai ayto egine arxika me thn anoxh kai sthn synexeia me thn symetoxh ton ypeythinon edo mesa.

[b']To mono poy ginetai pleon einai trolling kai post mono arnhtikon, kai ayta malista arketes fores mpas kai ta xasoyme mesa sto flaming[/b], na ta doyme allh mia fora na ta thymithoyme. Kai gia to moderation den tha po tipota, mias kai einai to teleytaio moy post edo kai den tha ithela na sbhstei, opoios exei matia diabazei kai blepei kai bgazei ta symperasmata toy.

Ego prosopika exo entones antirhseis gia to pos ginetai , oi exhghseis poy phra apo ton admin den me kalypsan katholoy, opote afoy pleon den moy aresei to klima, den tha katso na spaso ta neyra moy, yparxoyn kai alloy portokalies...

Sas apoxaireto kai ego loipon, osoi thelete na diabazete ti grafo kai na syzhtame, xerete poy tha me breite, an thelete alla den xerete yparxoyn kai ta PM gia ayth thn doyleia.

Antio.

slay οταν σπερνεις ανεμους θεριζεις θυελες. ;)

οπως θα εχεις καταλαβει πλεον, ακομα και ασχετοι με κονσολες καπου ειχανε "τσιμπηθει" λιγακι με ολες αυτες τις υπερβολες σου για το ps3 και το πως αυτο ειναι καλυτερο απο ο,τιδηποτε αλλο εχει βγει ποτε..

η πλακα ειναι οτι οτιδηποτε εχει γραφτει εδω, ισχυει και δεν ειναι παπατζα. (σε αντιθεση με τα "νεα" που μας εγραφες εσυ)

αρα τα παραπονα σου (παρ'ολο που μετα απο οσα εχεις γραψει, δεν δικαιουσαι καν παραπονων), πεφτουνε στο κενο.

για <<post μονο αρνητικων>> ειλικρινα δεν περιμενα οτι θα παραπονεθεις εσυ, (!!!)

ο -εδω και πολλους μηνες- κυριος <<υπερθερμανση>>, <<εβδομαδιαiες πωλησεις ιαπωνιας>> κλπ κλπ κλπ. :mrgreen:

δεν εχει εδω ειδησεις και εχει που? εκει που γραφεις εσυ? χμμμ

σωστα!! :

* <<ερχεται το oblivion ολοταχως στο PS3>> :mrgreen:

* <<o itagaki λεει: 360 suxx0rs!! ninja gaiden2 - ps3 exclusive>> :mrgreen:

* <<hall of shame: ο Petran ο flamer, λεει οτι στην E3 θα παιξει video απο το ridge racer vision, το οποιο θα δειχνει τι περιμενουνε να φτιαξουνε στα επομενα 4 χρονια>> :mrgreen: (ποσο λαθος ειχα και σε αυτο, ε? τελικα οντως αξιζε να δημιουργησεις ενοτητα hall of shame για την παρτη μου ;) )

κλπ κλπ

συμφωνω οτι για τετοιου ειδους "ενημερωση", ειναι καλυτερο να διαβαζει κανεις αλλου ειδους sites.

σχετικα με την σταση των mods εδω... εχεις σκεφτει ποτε οτι και οι mods ειναι ανθρωποι?

εχεις σκεφτει οτι -σε αντιθεση με σενα- μπορει να εχουνε παρει στην πορεια 360 και να βλεπουνε οτι ολα αυτα που εχεις γραψει τοσο καιρο ειναι ..μπαρουφες??

οχι? ...γιααα σκεψου το λιγουλακι.. ;)

τελος ηθελα να πω, πως αν ο πυργος/αξιωματικος τελικα οντως την κανει απο το flame γηπεδο,

καλα θα ητανε να ενημερωσει και τα στρατιωτακια για τις κινησεις του αυτες, (και τους πραγματικους λογους)

και να μην τα αφηνει να ..................... καθημερινα.

εγω παντως ελπιζω να μεινεις, μιας και αναπαντητα εχεις αφησει αρκετα ερωτηματα που σου εχουμε κανει και εγω και καποιοι αλλοι,

αλλα και πλακιτσα εχει πλεον να διαβαζουμε τις "unbiased" αποψεις σου για το 360 και το ps3.

Δημοσ.

Θα παρακαλέσω να μην γράψει κανένας άλλος απάντηση στον Slay.

Μου έστειλε ένα pm, και εγώ τον προκάλεσα να το δημοσιοποίησει. Μέχρι να το κάνει, ας μην ασχοληθεί κανένας μαζί του γιατί δεν υπάρχει λόγος.

Δημοσ.

η πλακα ειναι οτι οτιδηποτε εχει γραφτει εδω' date=' ισχυει και δεν ειναι παπατζα. (σε αντιθεση με τα "νεα" που μας εγραφες εσυ)

αρα τα παραπονα σου (παρ'ολο που μετα απο οσα εχεις γραψει, δεν δικαιουσαι καν παραπονων), πεφτουνε στο κενο..[/quote']

Kala tha to doume ayto se merikous mhnes, prosexe mh se kinigao me to dikano omos

Δημοσ.

3) Τί έγινε Slay όταν βγήκε (και πιο πριν ακόμα) το 360 στο αντίστοιχο topic? Συμμετείχες εσύ σε εκείνες τις καταστάσεις που τώρα καταδικάζεις?

Αυτό είναι το πρόβλημα ... οι χρήστες έρχονται εδώ για εκδίκηση και για να χαλάσουν το topic χωρίς να ντρέπονται καν να το πουν, και οι Mod είναι φανερό ότι τους αφήνουν για να είναι "δίκαιοι" με ότι έγινε προηγουμένως .

Εγώ δεν έχω κανένα σκοπό να σταματήσω να γράφω και στα δύο , όσο πιο σωστά μπορώ .

Και επειδή είμαι ο μόνος που έμεινα από τότε, (μετά τον epote και τον slay) ελπίζω να μην συνεχιστεί λόγο εμένα αυτή η δικαιολογία της εκδίκησης, και να τηρηθούν μετά το σημερινό επιτέλους οι κανόνες του forum.

Δημοσ.
Αυτό είναι το πρόβλημα ... οι χρήστες έρχονται εδώ για εκδίκηση και για να χαλάσουν το topic χωρίς να ντρέπονται καν να το πουν' date=' και οι Mod είναι φανερό ότι τους αφήνουν για να είναι "δίκαιοι" με ότι έγινε προηγουμένως .

Εγώ δεν έχω κανένα σκοπό να σταματήσω να γράφω και στα δύο , όσο πιο σωστά μπορώ .

Και επειδή είμαι ο μόνος που έμεινα από τότε, (μετά τον epote και τον slay) ελπίζω να μην συνεχιστεί λόγο εμένα αυτή η δικαιολογία της εκδίκησης, και να τηρηθούν μετά το σημερινό επιτέλους οι κανόνες του forum.[/quote']

Δηλαδη παραδεχεσε οτι το ιδιο κανατε και εσεις στο αντιστοιχο τοπικ αλλα ουτε εσεις βλεπω να ντρεποσαστε για αυτο,οποτε μη κατηγορεις τους αλλους αδικα.Το ρητο που λεει ''Ποτε μη κανεις στους αλλους αυτο που δεν θελεις να κανουν σε εσενα'' σου λεει κατι...

Δημοσ.

3) Τί έγινε Slay όταν βγήκε (και πιο πριν ακόμα) το 360 στο αντίστοιχο topic? Συμμετείχες εσύ σε εκείνες τις καταστάσεις που τώρα καταδικάζεις?

Αυτό είναι το πρόβλημα ... οι χρήστες έρχονται εδώ για εκδίκηση και για να χαλάσουν το topic χωρίς να ντρέπονται καν να το πουν' date=' και οι Mod είναι φανερό ότι τους αφήνουν για να είναι "δίκαιοι" με ότι έγινε προηγουμένως .[/quote']

Ρε συ BlizardBill, δεν λέω αυτό. Είπα ότι ο Slay μας δίνει ως λόγο αποχώρησης μία κατάσταση που επικρατεί. Αυτή η κατάσταση όμως καθόλου δεν τον πείραζε όταν γινόταν στο 360, και συμμετείχε και ενεργά σε αυτή.

Εγώ δεν έχω κανένα σκοπό να σταματήσω να γράφω και στα δύο ' date=' όσο πιο σωστά μπορώ .

Και επειδή είμαι ο μόνος που έμεινα από τότε, (μετά τον epote και τον slay) ελπίζω να μην συνεχιστεί λόγο εμένα αυτή η δικαιολογία της εκδίκησης, και να τηρηθούν μετά το σημερινό επιτέλους οι κανόνες του forum.[/quote']

Συνέχισε να γράφεις. Οι κανόνες του forum θα τηρούνται αυστηρότατα. Όμως, την νοοτροπία που επικρατεί θα την καταλάβεις όταν δημοσιεύσει ο Slay το pm που μου έστειλε!!

Δημοσ.
Δηλαδη παραδεχεσε οτι το ιδιο κανατε και εσεις στο αντιστοιχο τοπικ αλλα ουτε εσεις βλεπω να ντρεποσαστε για αυτο,οποτε μη κατηγορεις τους αλλους αδικα.Το ρητο που λεει ''Ποτε μη κανεις στους αλλους αυτο που δεν θελεις να κανουν σε εσενα'' σου λεει κατι...

Εγώ ΠΟΤΕ δεν έκανα κάτι τέτοιο, ούτε και ο slay πιστεύω… ενημέρωνε σωστά τον κόσμο του insomnia, έστω και αν τα νέα δεν ήταν θετικά για την κονσόλα τους.

Αυτή είναι δικαιολογία για εμένα, που έχει περάσει και στους Mod , αφού άφηναν άτομα που παραδέχονταν στα ίσια και με περηφάνια ότι χαλάνε το topic και trollaroun για εκδίκηση, να συνεχίζουν ανενόχλητα .

(και μόλις πριν ελάχιστα το ξαναπαραδέχτηκε κάποιος ... "slay οταν σπερνεις ανεμους θεριζεις θυελες. ;) " )

Και φυσικά με «απειλούσαν» δημόσια ότι αν δεν σταματήσω να γράφω αρνητικά νέα στο topic τους , θα συνεχίσουν τα ίδια !!!

Ζητώ συγνώμη από τα παιδιά που θέλουν να ενημερωθούν για το ps3 , γιατί θα συνεχίσουν μερικοί να έχουν την ίδια δικαιολογία τώρα που δεν σταματάω και εγώ, αλλά δεν έχω συνηθίσει να υποκύπτω σε τέτοιους βλακώδεις εκβιασμούς.

Θα τρώνε αναφορά που θα πάει σύννεφο, και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι των MOD να αποφασίσουν τι θα κάνουν ... και για αυτούς, και για εμένα εφόσον νομίζουν ότι κάνω κάτι ανάλογο.

Δημοσ.
Εγώ ΠΟΤΕ δεν έκανα κάτι τέτοιο' date=' ούτε και ο slay πιστεύω… ενημέρωνε σωστά τον κόσμο του insomnia, έστω και αν τα νέα δεν ήταν θετικά για την κονσόλα τους.

Αυτή είναι δικαιολογία για εμένα, που έχει περάσει και στους Mod , αφού άφηναν άτομα που παραδέχονταν στα ίσια και με περηφάνια ότι χαλάνε το topic και trollaroun για εκδίκηση, να συνεχίζουν ανενόχλητα .

(και μόλις πριν ελάχιστα το παραδέχτηκε κάποιος. )

Και φυσικά με «απειλούσαν» δημόσια ότι αν δεν σταματήσω να γράφω αρνητικά νέα στο topic τους , θα συνεχίσουν τα ίδια !!!

Ζητώ συγνώμη από τα παιδιά που θέλουν να ενημερωθούν για το ps3 , γιατί θα συνεχίσουν μερικοί να έχουν την ίδια δικαιολογία τώρα που δεν σταματάω και εγώ, αλλά δεν έχω συνηθίσει να υποκύπτω σε τέτοιους βλακώδεις εκβιασμούς.

Θα τρώνε αναφορά που θα πάει σύννεφο, και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι των MOD να αποφασίσουν τι θα κάνουν ... και για αυτούς, και για εμένα εφόσον νομίζουν ότι κάνω κάτι ανάλογο.[/quote']

Περίμενε ρε Bill σου λέω!! Κάτσε πρώτα να δεις το pm και τα λέμε μετά...

Δεσμεύομαι ότι αν δεν το δημοσιοποιήσει αυτός, θα το κάνω εγώ απόψε.

Δημοσ.

Ωραια πες μου μια θετικη ειδηση που εχεις ποσταρει εσυ η ο Slay στο τοπικ του 360 οποτε αφου απλα ενημερωνες το κοσμο...εκτος αν δεν εχει θετικα το 360.Εγω ξερω οτι αν σε ειχα ακουσει για την υπερθερμανση και ολα τα υπολοιπα ανυποστατα,για να παιξω το Oblivion θα ειχα αναγκαστει να κανω αναβαθμιση στο PC πολλα λεφτα παραπανω απο οτι αγορασα το ΧΒΟΧ και να εχω χασει και παιχνιδια σαν το Graw και ολα αυτα εσυ τα θεωρεις σωστη ενημερωση καταναλωτη...

Δημοσ.

H alithia eine pantos oti ontos o slay mporei na ebaze arnhtika nea gia tin konsola alla den thimame pote na ta ebgaze apo to mialo tou.(eixe sxedon panta links, to an ayta htan aksiopista eine allo ayto) Se antithesh me allous pou to kanoun ayto

πες μου μια θετικη ειδηση που εχεις ποσταρει εσυ η ο Slay

Giati den exoun postarh anakinosis sxetika me games kai game photos ktl?

Δημοσ.
H alithia eine pantos oti ontos o slay mporei na ebaze arnhtika nea gia tin konsola alla den thimame pote na ta ebgaze apo to mialo tou.(eixe sxedon panta links' date=' to an ayta htan aksiopista eine allo ayto) Se antithesh me allous pou to kanoun ayto

Giati den exoun postarh anakinosis sxetika me games kai game photos ktl?[/quote']

Εγω πρωσοπικα φιλε δεν θυμαμαι κατι που να εχουν ποσταρει καλοπροαιρετο(αν θυμασαι κατι ποσταρετο),οσο για αυτο που λες για τον Slay δεν το αμφισβητω οτι ελεγε ειχε βαση αλλα ποσταρε μονο τα αρνητικα, αυτο δεν το θεωρω ενημερωση.Τελος παντων μεγαλα παιδια ειμαστε και αυτα τα πραγματα δεν ειναι ωραια...

Υ.Γ. Το δικανο το χεις ετοιμο για τον Petran;:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...