Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ego milisa gia homebrew games-applications.

Malista diabasa pos to ps3 tha ine mallon pio filiko sta homebrew programata apo to psp alla to sigouro ine pos then mporoume na poume tipota me akrivia mexri na ftasi i konsola sta xeria mas..

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

petran an tyxei k paro 360 telika tha se lioso sto pro de paizei..tha pliroseis gia osa exeis kanei edo mesa... afou texnologika de boro na sti po tha miliso sto gipedo!!! alla an paro ps3 de to vlepo... ;-)

Δημοσ.
Εγω αυτο που σου λεω φιλαρακο ανεξαρτητως PS3&XBOX360 τα δυο φορματ στην ουσια εχουν τις ιδιες δυνατοτητες ουτε το ενα ειναι συμβιβασμος ουτε το αλλο μην τα μηδενιζουμε ολα για να δειξουμε την μια κονσολα καλυτερη απο την αλλη.

Και τα δύο format κάνουν την δουλειά τους, αλλά έχουν διαφορές ...

Εκτός το μέγεθος, υπάρχει και μικρή διαφορά στην ταχύτητα.

(HD DVDs = 25Mbs video and 5Mbs audio limitation...Blu-ray = 32Mbs/8Mbs )

http://www.hdbeat.com/2006/05/18/hd-dvd-not-future-proof-enough

Θα υπάρχει ίσως συμβιβασμός όταν μιλάμε για mpeg2 συμπίεση, κυρίως όταν αργότερα βγουν recorders και πρέπει να χωρέσεις 120 λεπτά ταινία σε ένα δισκάκι, με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και χωρίς μεγάλες απαιτήσεις hardware για συμπίεση.

Και βέβαια πάντα είναι καλύτερο για την αγορά οι αλλαγές να μην γίνονται συχνά..

Οπως πήγαμε από cd σε dvd , θα πάμε από dvd σε ΒR … δεν χρειάζονται ενδιάμεσα βήματα.

Έχουν περάσει 7-8 χρόνια νομίζω από τότε που βγήκε το dvd, και το BR μοιάζει πιο λογικό επόμενο βήμα βάση του μεγέθους και των δυνατοτήτων του.

Δημοσ.

H katastash pleon se ayto to thread exei ftasei sto aproxorhto, paroti tis 2 teleytaies hmeres kapos hremhsan ta pragmata , tha symfonhso me ton nestorn poy prin liges meres egrapse oti to thread exei xasei pleon ton logo yparxhs toy, mono nea den yparxoyn edo, kai ayto egine arxika me thn anoxh kai sthn synexeia me thn symetoxh ton ypeythinon edo mesa.

To mono poy ginetai pleon einai trolling kai post mono arnhtikon, kai ayta malista arketes fores mpas kai ta xasoyme mesa sto flaming, na ta doyme allh mia fora na ta thymithoyme. Kai gia to moderation den tha po tipota, mias kai einai to teleytaio moy post edo kai den tha ithela na sbhstei, opoios exei matia diabazei kai blepei kai bgazei ta symperasmata toy.

Ego prosopika exo entones antirhseis gia to pos ginetai , oi exhghseis poy phra apo ton admin den me kalypsan katholoy, opote afoy pleon den moy aresei to klima, den tha katso na spaso ta neyra moy, yparxoyn kai alloy portokalies...

Sas apoxaireto kai ego loipon, osoi thelete na diabazete ti grafo kai na syzhtame, xerete poy tha me breite, an thelete alla den xerete yparxoyn kai ta PM gia ayth thn doyleia.

Antio.

Δημοσ.

ego me ti seira mou na doso ta sixaritiria mou se olous aftous pou tora niothoun oti petyxan to skopo tous...xasame idi 2 apo tous kaliterous pliroforiodotes... nai borei na goustaran ps3...alla itan antikeimenikoi k oti eixan na poun to elegan k iperaspizan ti gnomi tous me epixeirimata.... lypamai poli...k osoi xerontai gia ayth tin kataliksi tha prepei na anarotithoun me ton eayto tus prota an aksize to kopo na kanoun oti ekanan... loipon tora ti na leme...alla vlepete aytoi oi 2 eixan k alla pragmata na asxolithoun sti zoi tous k den enoxlountan se vathmo na to kratane maniatiko k na psaxnoun gia antipoina sa mikra paidakia...apla apoxorisan...ego pleon de vlepo to logo yparksis mou edo...kai oute tha kathomai na paleyo gia to ps3..oute sti sony douleyo oute pouthena...to mono pou ithela itan na matho 2 pragmata gia to ps3 alla dyskola ginete pleon edo...

PS: oi antikeimenikoi apo to 360 topic kseroun poioi einai...k kseroun oti den apeythinomai se aytous...

Δημοσ.

στο καλο slay!

pro evo σιγα ρε χαλαρωσε.δλδ αν συνεχισει να γραφει ο slay νεα εδω για το ps3

χωρις να χρειαζεται να απανταει σε καθε ειδους βλακειες τι τον πειραζει?

αυτα ειναι αντιδρασεις δημοτικου για μενα(μπουχου τα παιδια δεν με παιζουν και μενα)

Δημοσ.

Fabiawrc οταν το thread λεγεται PS3 και οι περισσοτεροι μπαινουν να την πουν σε αυτους που θελουν να παρουν PS3 δεν ειναι ωριμο εκ μερους τους.

Οι περισσοτεροι X-Boxακηδες πρωτα ανοιγουν να δουν νεα post εδω και μετα στου X-Box.Λες και θα αλλαξουν γνωμες. Καλα καναν τα παιδια και εφυγαν. Δεν εχει νοημα να συζηταν με κολλημενους. Και ας βγουν να με πουν οτι θελουν. Εγω ουτε θα παρω Ps3 ουτε X-Box 360. Μπαινω να δω καμια ειδηση και το μονο που βλεπω ειναι αρνητικοτητα και κομπλεξισμος. Και στο thread του X-box τα ιδια γινετε...

Δημοσ.
στο καλο slay!

pro evo σιγα ρε χαλαρωσε.δλδ αν συνεχισει να γραφει ο slay νεα εδω για το ps3

χωρις να χρειαζεται να απανταει σε καθε ειδους βλακειες τι τον πειραζει?

αυτα ειναι αντιδρασεις δημοτικου για μενα(μπουχου τα παιδια δεν με παιζουν και μενα)

Mou fenete den katalabes akribos gia poio logo feygh alla den peirazei. Kai opos eipe kai o slay pantos yparxoun kai allou portokalies an kai kati mou leei tha ksananeyoun ayta tha thread kapoia stigmh

Δημοσ.

πες μου εσυ ενα φορουμ που να μην γινονται αυτα.εγω δεν εχω καμια κονσολα και ουτε προκειται να παρω.δεν ειμαι με το μερος κανενος.ας το σταματησουμε εδω ομως.

Δημοσ.

Φαμπια, το οτι συμβαινει αυτο σε "ολα" τα φορουμ, δεν σημαινει οτι πρεπει να γινετε και εδω. Αλλο 2-3 χαζοειρωνιες και χιουμορ και αλλο προσωπικες επιθεσεις και μουφα ειδησεις απο "αγνωστες" και περιεργες πηγες. Σε οπαδικα φορουμ εχω δει λιγοτερη ειρωνεια.

Παρακαλω τους Admin να στρωσουν λιγο μερικους, που μπορει να ειναι φιλοι τους και γνωστοι τους η δεν ξερω τι αλλο...

Με κατι τετοια χανει το κυρος του το Φορουμ...

Δημοσ.

ΟΚ παιδιά μας πείσατε

Slay περίμενα με πιο αντρίκεια στάση από σένα. Είσαι μάλιστα ο πρωτεργάτης στο να χαλάς topic. Μήπως ξέχασες ότι έκανες την αρχή εσύ στο topic του xbox 360 κάνοντας posts συνέχεια αρνητικές ειδήσεις και posts από super πηγές όπως μηνύματα χρηστών άλλων forum που "άκουσαν" κάτι. Aυτό λέγεται θράσος μεγάλε. Βέβαια τότε όταν στην έλεγα, μου έστελνε ο φίλος σου ερωτικά μηνύματα....και τώρα ο ίδιος γράφει στη σελίδα που έφτιαξες και προσπαθείς να με πείσεις εμένα ότι και καλά δε μπορείς άλλο τη στάση μερικών εδώ πέρα.

Proevofan αν κρίνεις τον slay αντικειμενικό τότε μας κούφανες πρωι πρωι. 'Αλλωστε εσύ είσαι αυτός ο αντικειμενικός που περιμένει να πάρει μια κονσόλα για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο έχει ανακοινωθεί μόνο για το xbox !!

'Αντε πρωι πρωι με το μελόδραμα γιατί δε πάει άλλο αυτή η κοροιδία. Μπαίνω σε αυτό το forum μόνο για αυτά τα δύο topics και ενημερώνομαι για ότι έχει σχέση. Το να βλέπω όμως το Slay να τη κάνει με ελαφρά πηδηματάκια με δικαιολογία του στύλ "to mono poy ginetai pleon einai trolling kai post mono arnhtikon posts" , ε παραπάει. Πες ότι έφτιαξες δικό σου site που ασχολείσαι μόνο με το ps3 και άσε το παραμύθι. 'Αλλωστε σε αυτό το topic εσύ εξαφανίζεσαι μόνο όταν υπάρχουν πραγματικά καινούριες ειδήσεις για το playstation 3 και σου θυμίζω τη φετινή e3 και τη παρουσίαση της sony. Μαύρα μάτια έκανα να διαβάσω σχετικό μήνυμα σου.

Δημοσ.

nfs ama den ksereis ti exei simbei tote min grafeis oti sou katevei sto mialo... mono tixaio den einai oti o slay den postare tis teleutaies meres(gkoux, gkoux poios ton eixe kanei ban, oeo??) to site to exei ftiaksei toso kairo o slay alla sinexize na postarei edo... o slay itan apo tous ligous pou ekane pliri parousiasi tis E3. meta irthan ta ban kai i anoxi twn mod sto flooding edw. den tha aporiso an svistei to paron post mou k fao k kana ban k ego. exoun talento se auto merikoi edo. ax pou katantisame...

Δημοσ.

Καλημέρα,

H katastash pleon se ayto to thread exei ftasei sto aproxorhto, paroti tis 2 teleytaies hmeres kapos hremhsan ta pragmata , tha symfonhso me ton nestorn poy prin liges meres egrapse oti to thread exei xasei pleon ton logo yparxhs toy, mono nea den yparxoyn edo, kai ayto egine arxika me thn anoxh kai sthn synexeia me thn symetoxh ton ypeythinon[/u'] edo mesa.

Για να τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα. Το topic είναι Ειδήσεις και σχολιασμός, σωστά?

1) Όλα τα νέα του PS3 όσο καιρό λείπεις, γράφτηκαν εδώ μέσα. Βρες μου ένα νέο του PS3 που δεν γράφτηκε.

2) Επειδή, προφανώς, αναφέρεσαι στη συμμετοχή μου. Ωραία, συμμετείχα σαν χρήστης (και το τόνισα αυτό) στο σχολιασμό των ειδήσεων. Και είχα τις αντιρρήσεις μου με τον τρόπο που έβλεπε και σχολίαζε κάποιες ειδήσεις ο Blizard. Επίσης είχα κάποιες απορίες και ζήτησα από τον Bill τη γνώμη του. Κακό είναι αυτό? Απαγορεύεται οι moderators να συμμετέχουν?

3) Τί έγινε Slay όταν βγήκε (και πιο πριν ακόμα) το 360 στο αντίστοιχο topic? Συμμετείχες εσύ σε εκείνες τις καταστάσεις που τώρα καταδικάζεις?

To mono poy ginetai pleon einai trolling kai post mono arnhtikon, kai ayta malista arketes fores mpas kai ta xasoyme mesa sto flaming, na ta doyme allh mia fora na ta thymithoyme. Kai gia to moderation den tha po tipota, mias kai einai to teleytaio moy post edo kai den tha ithela na sbhstei, opoios exei matia diabazei kai blepei kai bgazei ta symperasmata toy.

4) Trolling και flaming όντως έγινε. Έχει γίνει όμως και στο 360 παλιότερα με την συμμετοχή σου.

5) Όχι Slay, πες για το moderation. Μην αφήνεις αιχμές και υπονοούμενα. Πες μας ακριβώς τί γίνεται.

Ego prosopika exo entones antirhseis gia to pos ginetai , oi exhghseis poy phra apo ton admin den me kalypsan katholoy, opote afoy pleon den moy aresei to klima, den tha katso na spaso ta neyra moy, yparxoyn kai alloy portokalies...

6) Υπονοούμενα και αιχμές για τον Hal9000. Ίσως είναι καλύτερα να μιλάμε πιο συγκεκριμένα. Αλλά αυτό συνήθως είναι πιο δύσκολο, μιας και με υπονοούμενα πετυχαίνουμε πιο εύκολα το στόχο μας.

Sas apoxaireto kai ego loipon' date=' osoi thelete na diabazete ti grafo kai na syzhtame, xerete poy tha me breite, an thelete alla den xerete yparxoyn kai ta PM gia ayth thn doyleia.

Antio.[/quote']

7) Ελπίζω να αλλάξεις άποψη και να συνεχίσεις να γράφεις. Όπως και να το κάνουμε, κατά την προσωπική μου γνώμη, είσαι γνώστης στο θέμα του PS3 και οι συζητήσεις μαζί σου έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Edit: Ελπίζω να απαντήσεις και να αρχίσουμε επιτέλους μια σοβαρή συζήτηση. Φοβάμαι όμως ότι ο πιο εύκολος δρόμος είναι να αγνοήσεις αυτό το μήνυμα. Θα δούμε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...