Braveheart1980 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Τα κύρια χαρακτηριστικά έχουν βγει, και ακόμα και ο RSX, το πιο αδύναμο κομμάτι του ps3 είναι σχεδόν διπλάσια ισχυρό. Λινκ? Και σε μνήμη' date=' και σε bandwidth και μετά λόγο cell και HDinstall -BR μέγεθος, όλα δείχνουν ότι μιλάμε για μεγάλη τελική διαφορά.Αποκαλυπτικός είναι ο Itagaki ... αλλά και όλοι σχεδόν οι developers βλέπω εγώ να παραδέχονται την δύναμη του ps3, έστω και αν είναι δύσκολο στην αρχή.[/quote'] Δεν εχω διαβασει καμια δηλωση κανενος που να μπορω με το φτωχο μυαλο μου να ερμηνευχω ως το ps3 θα ειναι δυσκολο στην αρχη και οχι και μετεπειτα.Επισης δεν εχω διαβασει καμμια δηωση που να λεει οτι το ps3 θα ειναι πραγματικα καλυτερο απο το 360 απο καποιον υπευθυνο dev. Οσα λινκ εχεις ευπροσδεκτα Ναι, αλλά εφόσον το xbox360 δεν καταφέρει να έχει πολύ περισσότερα παιχνίδια και πολύ περισσότερες αποκλειστικότητες από το ps3 ,όπως είχε καταφέρει το ps2 απέναντι στο xbox1, τότε θα μετρήσει το καλύτερο σύστημα. Δηλαδη αν δεν υπαρχουν games,το -οπως λες-καλυτερο hardware θα κανει παιχνιδια μονο του; Και οι προγραμματιστές έμαθαν το πολύ πιο δύσκολο ps2, γιατί όχι και το ps3 ? Hταν το ps2 δυσκολο;Δε το ηξερα αυτο Καταρχήν δεν έχω ούτε avantar με ψηστιέρες ούτε σήματα που να προπαγανδίζουν αρνητικά Μπραβο σου(ειλικρινα) και ποτέ δεν αρχίζω να λέω χοντρά λόγια για το xbox ,πριν προκληθώ. Προκληση ο διαλογος; Ή τα λινκ που δινουν διαφορα μελη,οπως και εσυ εξαλλου; Αλλά επίσης πιστεύω ότι είναι ΠΟΛΥ καλύτερο του xbox360, το οποίο δεν θεωρώ κάτι ιδιαίτερο για τα λεφτά του... αυτό γιατί να το κρύψω ?. Αυτο θα μας το δειξει ο πανδαματωρ χρονος Ιδωμεν! Μιλάμε για κονσόλες, και εφόσον δεν πέφτουμε σε επίπεδο νηπιαγωγείου, γιατί να μην ανεχτούν οι άλλοι την γνώμη μου για το μηχάνημα, όπως τους ανέχομαι και εγώ όταν μου λένε πως το xbox360 είναι και καλύτερο ? Δυστυχως διαβαζοντας πιο ηρεμα ολα τα ποστ ολονων μας θα δεις οτι ολοι πεσαμε σε επιπεδο νηπιαγωγειου.Ας μη το ξανακανουμε Τελικα εχουμε τελειως διαφορετικες αποψεις απλα
p3tran Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Πρέπει να επιβεβαιωθεί αυτό ' date=' και πρέπει να αλλάξουν και να πέσουν στο μισό οι αριθμοί που έχουμε επίσημα για το Rsx .[/quote'] ....συ ειπας....το κολαϊ παντως το εχει παρει ηδη η sony στο να εξαφανιζει/αλλαζει specs και features του ps3. ... αλλά μέχρι να επιβεβαιωθεί αυτό' date=' ο RSX [b']παραμένει για εμένα[/b] και σε αυτό το σημείο διπλάσια ισχυρός. οκ, δεν εχω να διαφωνησω μαζι σου σε αυτο οπως τοποθετεισαι.. το προβλημα ειναι απλα οτι οπως γραφεις καμια φορα μπερδευεται ο αλλος και μπορει να καταλαβει οτι αυτα που λες για τις συγκρισεις που διαρκως κανεις μεταξυ 360-ps3, ισχυουν κι'ολας.. (δεν ισχυουν) ειμαι σιγουρος οτι και μετα που θα τα ανακοινωσει αυτα η sony, μαζι με οτι αλλο αρνητικο ανακοινωσει, οι δικες σου προσωπικες αποψεις, δεν θα αλλαξουνε καθολου!! το ps3 σιγουρα θα παραμεινει στο δικο σου μυαλο αλλα και πολλων αλλων, μακραν η καλυτερη, η δυνατοτερη, η πιο γ@μαω κονσολα στον κοσμο. βεβαιως δεν θα εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα αυτη η σκεψη, αλλα ειναι δικαιωμα σου να το σκεφτεσαι και να το υποστηριζεις. απλως οταν καποιος σου δειχνει ποια ειναι η πραγματικοτητα, καλα ειναι να μην τον λες ψευτη. αλλιως ο αλλος μπορει δικαιωματικα να σε αποκαλεσει με το δικο σου προσονυμιο.. ....τουλαχιστον ειναι θετικο οτι δεν αποκαλεις πρακτορα της m$ τον administrator ενος απο τα πιο εξειδικευμενα site στον κοσμο για το θεμα μας....
Exoskeletor Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 επισης προχτες στο beyond3d ο administrator αποκαλυψε οτι τελικα η gpu του ps3 θα εχει 8 rops και οχι 16 ή παραπανω.. αυτα περι δυνατοτητων... (ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ απο 360 gpu) σε 720p με ΑΑ θα σερνεται σε σχεση με το 360. για ποιο πανω απο εκει απλα ...γελαμε. .. Popo ta exo barethi ayta ta sigoura sxolia sou. ante na bgei na doume ti tha ginei. Etsi kai omos den isxyoun ayta... tha se kinigiso opou kai na se prosexe
p3tran Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 θες να σου εξηγησω γιατι ισχυει αυτο de facto exoskeletor, ή απλα θες να πεις οτι ευχεσαι να μην ισχυουν ολα αυτα ωστε να με κυνηγησεις?
BlizardBill Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Popo ta exo barethi ayta ta sigoura sxolia sou. ante na bgei na doume ti tha ginei. Etsi kai omos den isxyoun ayta... tha se kinigiso opou kai na se prosexe Βρε δεν ισχύουν ... μην έχεις αμφιβολίες . Δες τι λέει ο pstran: "επισης προχτες στο beyond3d ο administrator αποκαλυψε οτι τελικα η gpu του ps3 θα εχει 8 rops και οχι 16 ή παραπανω.. αυτα περι δυνατοτητων... (ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ απο 360 gpu) " Και δες τι λένε στα xbox forum που πήραν τις πληροφορίες του admin: "Xbox 360 fillrate: 4,000 Mpixels/sec aka 4 Billion pixels/sec (8 ROPs / pixel-pipelines * 500 MHz clock) PlayStation3 fillrate: 4,400 Mpixels/sec aka 4.4 Billion pixels/sec (8 ROPs / pixel-pipelines * 550 MHz clock) the Xbox360 is still in better shape, because when Anti-Aliasing is used, Xbox360 fillrate does not decrease." Και όλα πάντα θεωρητικά... γιατί στην πράξη μπορεί να μην έχουν μειωθεί , ή απλά να έχουν διπλασιαστεί τα operation per cycle(όπως έγινε και στο xbox περίπου) , και το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο. (Μέχρι να μάθουμε, ισχύει η τεράστια τελική διαφορά απόδοσης που ξέραμε... οι λεπτομέριες ίσως γίνουν γνωστές αργότερα.) ΥY Braveheart1980 , να ένα link σε ότι είχα γράψει για το Rsx (αν δεν το έχεις δει), τα υπόλοιπα αργότερα γιατί δεν έχω πολύ χρόνο τώρα. http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1122386&postcount=3964
p3tran Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 κατ'αρχην μιλωντας με απολυτες τιμες (high-end pc's included), και οι 2 κονσολες εχουνε σχετικα μετρια (για να μη πω τιποτ'αλλο) fillrates * Xbox360 fillrate: 4,000 Mpixels/sec (4 Billion pixels/sec) (8 ROPs / pixel-pipelines * 500 MHz clock) * PS3 fillrate: 4,400 Mpixels/sec (4.4 Billion pixels/sec) (8 ROPs / pixel-pipelines * 550 MHz clock) και αυτο κρατωντας ως δεδομενο το clock speed του rsx στα 550Mhz. η μεγαλη διαφορα υπερ του 360, ειναι οτι μολις πας να περασεις επανω στα γραφικα καννα FSAA, στο 360 δεν θα πεσει το fillrate, απλως θα χρησιμοποιηθει περισσοτερο bandwidth απο το εξιδεικευμενο κολπο (που εχουμε συζητησει παλιοτερα) που εχει ο Xenos, την EDRAM. (32 GB/sec εξωτερικα, 256 GB/sec εσωτερικα) αυτη η μοναδα εχει πολυ γρηγορη μνημη και λογικη για να διεκπεραιωνει τετοιες δουλειες χωρις να επιβαρυνεται τιποτα αλλο στο συστημα. ομως το fillrate στο ps3, θα πεσει ριζικα προς τα κατω, αφου το RSX δεν εχει αντιστοιχη μοναδα EDRAM με πολυ υψηλο bandwidth να το βοηθησει. το RSX στηριζεται αποκλειστικα στο 128bit bus (22.4 GB/sec) που το συνδεει με τη GDDR3 μνημη για να κανει render. η συνδεση του με το cell (35 GB/sec), δεν θα το βοηθησει πουθενα οταν μιλαμε για anti-aliasing. οποτε καταλαβαινει κανεις οτι αν μιλαμε για games με next-gen graphics και φιλτρα και full screen anti-aliasing, το ps3 θα ειναι πισω απο το 360 στο οπτικο αποτελεσμα. και αυτο για αναλυσεις 720p αν τωρα αναλογιστει κανεις οτι στην αναλυση 1080p, χοντρικα υπαρχει το διπλασιο φορτιο απο οτι σε 720p....... τελειωστε τη φραση μονοι σας.. τα παραπανω εχουνε υπολογιστει απο αλλους πολυ πριν απο εμενα. δεν τιθεται θεμα να μην ισχυουν..
BlizardBill Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Είπαμε ότι αυτά δεν ισχύουν , είναι υποθέσεις βασισμένες σε φήμες ότι θα έχει μισή απόδοση ο RSX , και φυσικά λάθος. Αλλά και αλήθεια να ήταν είσαι υπερβολικός, η διαφορά που κάνουν τα 10mb edram δεν βελτιώνει τόσο μαγικά την απόδοση για να ξεπεραστεί ουσιαστικά ο RSX. Μέχρι νεότερα λοιπόν, ισχύει η τεράστια διαφορά που έχω στο link από επίσημα στοιχεία, και μπορεί ο καθένας να δει .
p3tran Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Είπαμε ότι αυτά δεν ισχύουν ,...., και φυσικά είναι λάθος. lol. οκ δεν ισχυουν ουτε αυτα που λεει το beyond3d. πρακτορες και αυτοι.. ακολουθουν αποκλειστικες φωτο: dont take the red pill
BlizardBill Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Σε αυτό το forum το ψάχνουνε, μιλάνε για τεχνικές λεπτομέρειες, πιθανές αλλαγές προς τα πάνω ή προς τα κάτω, και γελάνε με τον τρόπο που τα ερμηνεύουν τα xbox forum. (Από εκεί πήρα τις υποθέσεις τους ) Αλλά ακόμα και τα xboxforum δεν λένε τα ίδια με αυτά που λές εσύ ... ένα χαλασμένο τηλέφωνο που όλο χάνει όσο μεταφέρετε από τον έναν στον άλλο μοιάζει.
john2gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε σταματήστε πλέον να γράφετε αρνητικά για το PS3 οι άσχετοι εντελώς,αμάν πια.Πωωωωωωω πες τους ρε BlizardBill ότι δουλεύεις στην Sony και βοήθησες στον σχεδιασμό του PS3 για να ηρεμήσουν και να μην μιλάνε.Το PS3 θα προσφέρει κινηματογραφικά γραφικά ακριβώς όπως τα περσινά videos,απλά στην φετινή Ε3 χαμήλωσαν την ποιότητα εσκεμμένα ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει ανταγωνισμός (τι λέω ο Θεός,είμαι σίγουρος ότι μερικοί fanboys μπορεί να το πούνε και αυτό,lol ) Βέβαια όπως λένε μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις οπότε πέρα από το παραπάνω καλαμπούρι (ξέρω και εγώ,μπορεί να παρεξηγηθεί κανείς κι όλας,lol) απολαύστε την παρακάτω εικόνα.Από την Sony με αγάπη PS: Κάποιος είπε γιατί γίνεται το flaming για το PS3 στο topic του PS3;Η απάντηση είναι απλή.Εδώ και 1 χρόνο έλεγαν ότι "ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ" σε κάθε topic είτε για το Xbox360,είτε γενικώς για τα games (κι ας μην έχω Xbox360 λέω τι βλέπω,γιατί κόβω πουτσοκέφ@λο ότι θα με πούνε γι αυτό το post και Xbox360 fanboy κι ας είμαι PC-ας).Έλεγαν για τα κινηματογραφικά γραφικά,για τις άπειρες δυνατότητες ΠΑΝΤΟΥ,ΣΕ ΚΑΘΕ POST ΤΟΥΣ.Τώρα βλέπουμε σε τι επίπεδα είναι τα γραφικά του PS3 και αυτή τους η συμπεριφορά γυρνάει σαν μπούμερανγκ (κι ας εθελοτυφλούν,γι αυτό υπάρχει κι η εικόνα για να βλέπουν τα χάλια της Sony ).Η παραπάνω εικόνα μιλάει από μόνη της.Άντε κι εις άλφα με υγεία
BlizardBill Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Αυτά είναι σαχλαμάρες από anti-sony "οπαδούς" και sites. Για διάφορους λόγους που ίσως δεν επιτρέπετε και να αναλύσουμε, ΔΕΝ είναι αντικειμενικά και γράφουν ψέματα προσπαθώντας να πιάσουν κοροΐδα. Τέτοια προπαγάνδα μπορεί να γίνει και από την άλλη μεριά πολύ εύκολα ... το πόσο καλύτερα θα είναι τα games, θα το δούμε τον Σεπτέμβρη σε τελικό hardware και πολύ κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας , και τότε θα κλείσουν τα στόματα.
ultralisk Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 ti saxlamares?to oti diaforetika emfanizan to tekken prin tin E3 kai emfanistike xeirotero einai kati pou to paradexontai oloi.....i mipos oxi Bill?
gameover Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 to antialiasing se 1080p einai san na anabeis ta fota sto amaksi se mia iliolousti mera
BlizardBill Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Το 1080p δεν θα έχει τόσο μεγάλη ανάγκη από ισχυρό ΑΑ, λόγο ανάλυσης, και υπάρχουν διάφορες τεχνικές που βοηθάνε , θα το δούμε στην πράξη βέβαια . Και τι θα πει "το εμφάνιζαν" ? έδειξαν in play γραφικά σε έτοιμο ps3 hardware ??? Η μήπως όταν είδες την γεμάτη trailer παρουσίαση του xbox360 στην Ε3, πιστεύεις ότι έτσι θα είναι τα παιχνίδια? Αυτά θα τα δούμε τον Σεπτέμβριο που θα είναι όλα έτοιμα, και τότε θα κρίνουμε αν υπερέβαλαν ή όχι.... τα στοιχεία από το MGS και το HS πχ δείχνουν ότι θα τα καταφέρουν, για το tekken πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα, δεν φαίνεται έτοιμο. ΥΓ Κατά τα άλλα, μην πιάνεστε κοροΐδα παιδιά ... αυτά είναι για να σας φανατίζουν κάποιοι, και κάνουν μπάμ ότι δεν έχουν σχέση με αντικειμενικότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.