Wolfidis Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Diavasa ta games tou XboX360 sto launch.Kai epidi den einai tou goustou mou OUTE COPIES den tha ta eperna. KALA KANEIS!!! Isos thelete oloi na paroume to 360 mbas kai mini kapoios mesa sto Live meta apo 1-2 xronia i paei kanas Dev parapanw sto 360. XAXAXA to brikes.... Telika exeis kai xioumor....
xrest Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Oti prospathite na kanete kai sto forum tou PS3 diladi? Diavasa ta games tou XboX360 sto launch.Kai epidi den einai tou goustou mou OUTE COPIES den tha ta eperna.Opote exete katalavei oti einai poli diaforetiko to koino stis 2 konsoles? Isos kapoiou opos emena tou aresi to GT kai to FF kai den dinei mia an to PGR se mia alli konsola exei kalitera grafika. Genika oloi i antropoi otan kseroun oti exoun kapoio pleonektima(opos mia kalitri konsola) den kathontai na asxolountai me ton antagonismo opos kanete eseis' date=' apla kathontai kai gelane me tou ipolipous kai xerontai tin konsola tous. Isos thelete oloi na paroume to 360 mbas kai mini kapoios mesa sto Live meta apo 1-2 xronia i paei kanas Dev parapanw sto 360. Opos kai na exei, GT5 FFXIII MGS den tha einai launch titles, alla an pisteuetai oti kapoios prepei na parei alli konsola kai na xasei auta ta games pou tou aresoun giati den tha vgoun sto launch, ti na pw?[/quote'] egw tha sou elega ma iremiseis kalitera k pare oti saresei.Devs to 360 exei,nomizw tous pantes.k pleonektima ousiastika kammia konsola den exei.einai ipokeimeniko.sou briskw 10 pou misoun to mgs,k allous 10 pou to agapoun.k poios gelaei?ama einai na gelasoume oloi mazi me kati...eleos na oum
BlizardBill Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Isos thelete oloi na paroume to 360 mbas kai mini kapoios mesa sto Live meta apo 1-2 xronia i paei kanas Dev parapanw sto 360. Η Sony έχει με μεγάλη διαφορά το καλύτερο σύστημα, και αν εξαιρέσουμε την αρχική περίοδο λίγων μηνών, τα κοινά παιχνίδια θα μπορούν να είναι πολύ καλύτερα στην version για ps3 .... Βάλε την πολύ καλή τιμή του ps3 σε σχέση με αυτά που προσφέρει, συν μια τεράστια βάση χρηστών που μπορεί να έχει , και είναι ικανά να διαλύσουν τον ανταγωνισμό. Χωρίς τα πλεονεκτήματα τις προηγούμενης γενιάς όπου τα κοινά games ήταν καλύτερα στο xbox , είναι ζήτημα "ζωής και θανάτου" για το xbox360 να αποκτήσει γρήγορα όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βάση , για να του δίνουν την μεγαλύτερη σημασία οι developers στην συνέχεια . Κάπου το έχει καταλάβει και η microsoft, και όλος ο κόσμος αυτό, εδώ θα παιχτεί το παιχνίδι.
papadakn Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 sou briskw 10 pou misoun to mgs,k allous 10 pou to agapoun.k poios gelaei?ama einai na gelasoume oloi mazi me kati...eleos na oum Ακριβώς αυτό λέει ο άνθρωπος. Εσάς που δεν θα συγκινούν αυτά τα παιχνίδια ας γράφεται στο topic του xbox360 για το πόσο ωραίο και καλό είναι το PGR ή το HALO. Αφήστε ήσυχο αυτό το thread για όσους θέλουν να ενημερωθούν για τα νεότερα του ps3. Έλεος πια με τις ανούσιες αντιπαραθέσεις σας.
p3tran Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 παιδακια μου, απο την ανοιξη που μας περασε, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι θα εβγαινε το PS3 και θα εξαφανιζε απο προσωπου γης τον ανταγωνισμο... @@ βγηκε, τοσο το ps3, οσο και καποιο app που θα εκανε τον ανταγωνισμο να αναρωτηθει.. ολα τα "εξτρα" πραγματα που ειχε ανακοινωσει η sony, ΚΟΠΗΚΑΝΕ ή ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝΕ και ποιος ξερει τι θα κοπει ακομα... οι developers γκρινιαζουνε τοσο για το περιβαλλον αναπτυξης και τα εργαλεια, οσο και για τον τροπο που εχει η sony να τους ενημερωνει.. τα καλα games στο ps3 δεν θα ερθουν τοσο γρηγορα οσο νομιζετε.. απο το launch ηδη κοπηκε ο,τι μπορει να πεικανεις οτι αξιζε, ενω ολος ο τυπος ψυθιριζει οτι μαλλον θα κοπουν κι αλλα και οχι μονο αυτα που ηδη δηλωθηκαν. επισης προχτες στο beyond3d ο administrator αποκαλυψε οτι τελικα η gpu του ps3 θα εχει 8 rops και οχι 16 ή παραπανω.. αυτα περι δυνατοτητων... (ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ απο 360 gpu) σε 720p με ΑΑ θα σερνεται σε σχεση με το 360. για ποιο πανω απο εκει απλα ...γελαμε. επισης ολοι οι σοβαροι ανθρωποι φοβουνται οτι με τα τελευταια ανακοινωθεντα περι πολυ χαμηλου θορυβου και τροφοδοτικου εντος του κουτιου, -αν τυχον λεει αληθεια η sony- οτι πιθανον να φαει και καννα underclock ο rsx... και φυσικα δεν λαμβανουμε υποψη μας ολες τις υπηρεσιες που η m$ τρεχει με επιτυχια εδω και καιρο, και η sony εχει ΤΑΞΕΙ, αλλα κοκο δεν εχουμε δει ακομα. με δυο λογια, οποιος μιλαει για sony, οταν λεει ακομα οτι ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ μηχανημα, ή πολυ καιρο εχει να ενημερωθει, ή χαζος ή troll ειναι... πλεον θα πρεπει να λετε και να ευχεστε να μπορεσει να ειναι εξισου καλο με το 360, και αυτο ειναι η καλυτερη των περιπτωσεων.. βεβαια σε γραφικα αυτο αποκλιεται να συμβει,(βλ. beyond3d) αλλα τουλαχιστον ας γινει σε ολα τα υπολοιπα..
Braveheart1980 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Η Sony έχει με μεγάλη διαφορά το καλύτερο σύστημα Σε ποια χειροπιαστα στοιχεια το βασιζεις αυτο; ps3 δεν υπαρχει ακομα καταρχην Βασιζομενοι στα οσα η ιδια η Sony λεει πρεπει να περιμενουμε και περαιτερω «εκπτωσεις» στα χαρακτηριστικα της κονσολας.Αυτο δυστυχως εχει κανει η ιδια η Sony με τα ψεμματα της. Βασιζομενοι σε αυτα που λενε οι developers λενε οτι και οι 2 κονσολες θα ειναι παρομοιων δυνατοτητων. Αλλου θα εχει προβαδισμα το ps3 αλλου το xbox360 Καταλαβετε το αυτο Βάλε την πολύ καλή τιμή του ps3 σε σχέση με αυτά που προσφέρει Κοιταξε και μια βιλλα ενος στρεμματος στην Εκαλη σε κτημα 500ων στρεμματων αμα κανει 1.000.000 ευρω τιμη ευκαιριας ειναι,αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα την αγορασουμε κιολας.. συν μια τεράστια βάση χρηστών που μπορεί να έχει , και είναι ικανά να διαλύσουν τον ανταγωνισμό. Aυτο ειναι αληθεια. Να φανταστεις και εγω σε αυτη τη βαση χρηστων ημουνα αλλα τελικα πηρα 360.Σκεψου το και αυτο. Χωρίς τα πλεονεκτήματα τις προηγούμενης γενιάς όπου τα κοινά games ήταν καλύτερα στο xbox Kαι που ηταν καλυτερα ποιος επικρατησε;Σαφεστατα το ps2 Αρα οι gamers νοιζονται για παιχνιδια Οι developers νοιζονται για το hardware , λεγοντας οτι το ps3 μαλιστα ειναι αρκετα δυσκολο να προγραμματιστει είναι ζήτημα "ζωής και θανάτου" για το xbox360 να αποκτήσει γρήγορα όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βάση , για να του δίνουν την μεγαλύτερη σημασία οι developers στην συνέχεια . Oλες οι εταιρειες αυτο κανουν Λεει πχ η εταιρεια : εχω μια βαση 10.000.000 κονσολων και αρα υποψηφιων αγοραστων.Δε θα κανει παιχνιδι η Χ εταιρεια τοτε; Δε νομιζω καποια εταιρεια να προτιμησε να κανει καποιο παιχνιδι στο ps2 πχ για καποιον αλλο λογο Λογικο ειναι και σαφεστατα μη-κατακριτεο Κάπου το έχει καταλάβει και η microsoft, και όλος ο κόσμος αυτό, εδώ θα παιχτεί το παιχνίδι. Aν υπονοεις οτι το παιχνιδι θα παιχτει στο ποιος θα πιασει πρωτος την αγορα,ομολογεις την ηττα της Sony,καθως μεχρι να βγει το ps3 το 360 θα εχει πουλησει αρκετα εκατομμυρια κονσολες Κοιταξε φιλε BlizzardBill σου εχω μιλησει αρκετες φορες ασχημα και το παραδεχομαι Θα ηθελα ομως και εσυ να καταλαβεις και αυτο με τη σειρα σου:Δεν ειμαι κανενας εχθρος σου,καποιος με τον οποιο εχεις να χωρισεις κατι.Ουτε βαλτος απο M$ ειμαι.Μαλιστα μονο σε ενα απο τα πισι μου εχω windows,σε ολα τα αλλα εχω μονο gentoo,και προσωπικα δε παω καθολου τη m$ στο τομεα λογισμικου της κυριως λογω μονοπωλιου.Αυτο ομως δεν εχει καμμια σχεση με το 360,καθότι ειναι αλλο προϊον της ιδιας εταιρειας Αν πχ παρεις ενα mp3 player της Sony και σου βγει μαπα , για αυτο το λογο δε θα παρεις πχ την 42αρα Bravia ή το ps3?Σαφως και οχι. Καθε προϊον πρεπει να το κοιταμε ξεχωριστα Για να με καταλαβεις ειχα καιρο σε αρκετα αλλα φορουμ(pctechnology κτλ) για υπογραφη μου φωτο του ps3,περιμενοντας το πως και πως Ειχα πορωθει με τα τοτε χαρακτηριστικα του. Περιμενα σα παλαβος το March launch και δεν ακουγα καμμια «κασσανδρα» περι μειωμενων δυνατοτητων,καθυστερησης κτλ.Ημουν ειλικρινα τοσο πορωμενος οσο εσυ Και τοτε ηρθαν απανωτα ολα τα χτυπηματα Καθυστερηση,ψεμματα και μειωμενες δυνατοτητες Κοιταζοντας εκτενεστατα αρθρα απο αξιοπιστα site και ανθρωπους που γνωριζουν το αντικειμενο ειδα οτι οι διαφορες εν τελει θα ειναι πολυ μικρες,τουλαχιστον οχι τοσες που να δικαιολογουν 9μηνη καθυστερηση (για το Μαρτιο μιλαω) και πιθανως καμμια κατοσταρια ευρω παραπανω(οπως τοτε λεγοτανε).Και τοτε πηγα και ειδα ο ιδιος απο κοντα το 360.Επαιξα μαζι του ασχοληθηκα και τελικα το πηρα. Και αυτο δεν ειναι σε καμμια περιπτωση κ@λοτουμπα οπως μερικοι θα πουν.Κ@λοτουμπα θα ηταν αν εκανα πισω σε καποια ιδεολογια.Ομως εδω δε μιλαμε για ιδεολογιες αλλα για προϊοντα πολυδισεκατομμυριουχων πολυεθνικων συναρτησει με την τσεπη μας.Αρα ο καθενας πρεπει να κοιταξει το συμφερον του και να παρει οτι του αρεσει. Και για αυτο πηρα το 360 Φιλε (ειλικρινα το εννοω) Bill πρεπει να καταλαβεις οτι μιλωντας με συνεχη απαξιωτικα υποοουμενα για το 360 πικαρεις ολο το κοσμο του να σου επιτεθει,ενω δεν εχει ειλικρινα τιποτα να χωρισει Προσωπικα σα τελικος καταναλωτης δε θελω σε καμμια περιπτωση να υπαρχει μονωπολειο,αλλα μια συνεχη κοντρα,με πολλα οφελη για τον τελικο καταναλωτη(μειωση τιμων-προσφορες κτλ) Ειλικρινα θα ηθελα ενα σχολιο απο εσενα φιλε Bill πανω σε οσα γραφω Μπορεις αμα θες να δειξεις ενα μεγαλειο ψυχης και να μη μιλησεις ξανα απαξιωτικα για το 360 , που στο κατω-κατω δεν ειναι κατωτερο του ps3. Αν τωρα μιλανε απαξιωτικα ορισμενοι xbox-ακηδες για το ps3,ασε αυτους να πεσουν στη χλευη των αναγνωστων του φορουμ Δεν υπαρχει κανεις λογος να χαλαμε τις καρδιες μας για τη pSony ή την Μ$ Το gaming ειναι για να περναμε καλα!
ItsToasted Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 I ellipsi sevasmou se epiloges twn allwn alla kai to flame kapoiou pou tha pei kati gia to PS3 me apantiseis tou still "Nai alla...." kanoun to topic poli diaforetiko me ta alla. An o titlos tou itan PS3 vs 360 tha eixe klidothei katheuthian, alla opos einai tora einai ok.Telika den exei simasia an ena topic einai prosodoforo edafos gia flame, arkei na min to grafei sto title tou. Diavasa 360 selides kai autin kai vlepw anthropous na prospathoun na iperaspistoun tin gnomi tous gia tin konsola pou tous aresei sto topic tis konsolas tis idias, enw vomvardizontai apo posts ironias.Isws merikoi mberdeuoun tin gnomi tous me tin kini allithia, kai theoroun oti pisteuoun einai kai sosto. Merika atoma pou postaran kamia idisi stamatisan na to kanoun kai auto, kai den anaferomai mono stis kales idisis gia to PS, alla akoma kai stis asximes.Ta ipolipa posts exoun aroma dikiologias "giati to lew egw". As einai lipon, o xronos omos tha einai o teleutaios kritis tis istorias kai tote merikoi tha eksafanistoun apo ta topic kai o kairos tha ginei ena poio endiaferon thema. Mou kanei entiposi i diafora tou PS3 topic me ta ipolipa tou insomnia.I lisi tha itan na apagoreuotan to access se users pou einai Xbox funs sto PS3 topic kai to antitheto, sto php an themame kala ginete , tora den kserw gia to vBulletin.Apo oti fenete auto to topic prosferei gelio se kapoion asxeto pou tha tixei na dei ena topic sto net kai den ton niazoun oi konsoles , apla koitazei to topic kai pos trogomaste.
KenZone Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 με δυο λογια' date=' οποιος μιλαει για sony, οταν λεει ακομα οτι ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ μηχανημα,ή πολυ καιρο εχει να ενημερωθει, ή χαζος ή troll ειναι...[/quote'] egw padws troll eimai !!! 8a to parw gia na exw kai ena br player kai na paizw to gt5 kai to FFXIII opote vgoun...kai ola ta palia m games tou ps2 kai ps1 p dn mporw na apoxwristw ...
p3tran Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 egw padws troll eimai !!!8a to parw gia na exw kai ena br player kai na paizw to gt5 kai to FFXIII opote vgoun...kai ola ta palia m games tou ps2 kai ps1 p dn mporw na apoxwristw ... αγαπητε kenzone' date=' ειναι πανευκολο και βγαινει με μια ματια ποιος ειναι troll, και εσυ δεν εισαι. απλα για τα ονειρα σου για το GT (και τα δικα μου, δυστυχως), να σου πω οτι 4d και 120 frames [u']χωρις AA [/u] δεν θα λεει και παρα πολλα.
xrest Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Ακριβώς αυτό λέει ο άνθρωπος. Εσάς που δεν θα συγκινούν αυτά τα παιχνίδια ας γράφεται στο topic του xbox360 για το πόσο ωραίο και καλό είναι το PGR ή το HALO. Αφήστε ήσυχο αυτό το thread για όσους θέλουν να ενημερωθούν για τα νεότερα του ps3. Έλεος πια με τις ανούσιες αντιπαραθέσεις σας. esena poios soupe oti emena de maresoun auta?ps3 tha parw agori m..polli monopleuroi eisaste merikoi
BlizardBill Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 επισης προχτες στο beyond3d ο administrator αποκαλυψε οτι τελικα η gpu του ps3 θα εχει 8 rops και οχι 16 ή παραπανω.. Δώσε το Pm στον κόσμο για να πειστούμε ότι δεν έχεις καταλάβει ακριβώς τα αντίθετα από ότι σου είπε( έχει ξαναγίνει αυτό, ανθρώπινο είναι) ή ότι δεν λες ψέματα. Αλλιώς είναι λάθος να λέμε τέτοια πράγματα ... Νομίζω είχε σβηστεί κιόλας από τους moderator εδώ μια αποκάλυψη moderator του Gaf που διέψευδε δημόσια μια πλαστή φήμη εναντίων του Ps3. (είχε και δίκιο, την επόμενη μέρα επιβεβαιώθηκε και επίσημα.) ΥΓ Τα ίδια και για τις υπόλοιπες φήμες και ψιθύρους ... δεν έχουν καμιά ουσιαστική υπόσταση, και πιθανόν να φτιάχτηκαν με τον ίδιο τρόπο που βγαίνει τώρα αυτό.
p3tran Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δώσε το Pm στον κόσμο για να πειστούμε ότι δεν έχεις καταλάβει ακριβώς τα αντίθετα από ότι σου είπε( έχει ξαναγίνει αυτό' date=' ανθρώπινο είναι) ή ότι δεν λες ψέματα. Αλλιώς είναι λάθος να λέμε τέτοια πράγματα ... Νομίζω είχε σβηστεί κιόλας από τους moderator εδώ μια αποκάλυψη moderator του Gaf που διέψευδε δημόσια μια πλαστή φήμη εναντίων του Ps3. (είχε και δίκιο, την επόμενη μέρα επιβεβαιώθηκε και επίσημα.) ΥΓ Τα ίδια και για τις υπόλοιπες φήμες και ψιθύρους ... δεν έχουν καμιά ουσιαστική υπόσταση, και πιθανόν να φτιάχτηκαν με τον ίδιο τρόπο που βγαίνει τώρα αυτό.[/quote'] ρε δε σου χω πει να μη με αμφισβητεις? ποτε θα το εμπεδωσεις επιτελους? http://www.beyond3d.com/forum/showthread.php?t=30795&page=3 ...λες και εχω εγω κανενα προσωπικο οφελος να ειναι το ps3 μαπα. τς τς αν μπερδευτεις, διαβασε το απο την αρχη... και αφου το μελετησεις, παρε και λιγο μαθημα ιστοριας (genji2: the historical movie) ετσι, για να γλυκαθεις...
Braveheart1980 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Φιλε BlizzardBill μονο αμα σε βριζω(κακως οσες φορες το εκανα!) μου απαντας;; Θα ηθελα σε παρακαλω ενα σχολιο για οσα γραφω
BlizardBill Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Σε ποια χειροπιαστα στοιχεια το βασιζεις αυτο;ps3 δεν υπαρχει ακομα καταρχην Βασιζομενοι στα οσα η ιδια η Sony λεει πρεπει να περιμενουμε και περαιτερω «εκπτωσεις» στα χαρακτηριστικα της κονσολας.Αυτο δυστυχως εχει κανει η ιδια η Sony με τα ψεμματα της. Τα κύρια χαρακτηριστικά έχουν βγει' date=' και ακόμα και ο RSX, το πιο αδύναμο κομμάτι του ps3 είναι σχεδόν διπλάσια ισχυρό. Και σε μνήμη, και σε bandwidth και μετά λόγο cell και HDinstall -BR μέγεθος, όλα δείχνουν ότι μιλάμε για μεγάλη τελική διαφορά. Αποκαλυπτικός είναι ο Itagaki ... αλλά και όλοι σχεδόν οι developers βλέπω εγώ να παραδέχονται την δύναμη του ps3, έστω και αν είναι δύσκολο στην αρχή. Kαι που ηταν καλυτερα ποιος επικρατησε;Σαφεστατα το ps2 Αρα οι gamers νοιζονται για παιχνιδια Οι developers νοιζονται για το hardware , λεγοντας οτι το ps3 μαλιστα ειναι αρκετα δυσκολο να προγραμματιστει Ναι, αλλά εφόσον το xbox360 δεν καταφέρει να έχει πολύ περισσότερα παιχνίδια και πολύ περισσότερες αποκλειστικότητες από το ps3 ,όπως είχε καταφέρει το ps2 απέναντι στο xbox1, τότε θα μετρήσει το καλύτερο σύστημα. Και οι προγραμματιστές έμαθαν το πολύ πιο δύσκολο ps2, γιατί όχι και το ps3 ? Αν πχ παρεις ενα mp3 player της Sony και σου βγει μαπα ' date=' για αυτο το λογο δε θα παρεις πχ την 42αρα Bravia ή το ps3?Σαφως και οχι. Καθε προϊον πρεπει να το κοιταμε ξεχωριστα[/quote'] Δεν έχω κανένα άλλο προϊόν της sonny ... εκτός μια 17tft του αδερφού μου σε μεγάλη προσφορά, δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα άλλο sony στο σπίτι. Με εξαίρεση τα playstation... εκεί βλέπω ότι κάνει τρομερή δουλειά και αξίζει να επιβραβευθεί, σε πλήρη αντίθεση μάλιστα με την Microsoft και το xbox . Φιλε (ειλικρινα το εννοω) Bill πρεπει να καταλαβεις οτι μιλωντας με συνεχη απαξιωτικα υποοουμενα για το 360 πικαρεις ολο το κοσμο του να σου επιτεθει' date='ενω δεν εχει ειλικρινα τιποτα να χωρισει.... Ειλικρινα θα ηθελα ενα σχολιο απο εσενα φιλε Bill πανω σε οσα γραφω Μπορεις αμα θες να δειξεις ενα μεγαλειο ψυχης και να μη μιλησεις ξανα απαξιωτικα για το 360 , που στο κατω-κατω δεν ειναι κατωτερο του ps3.[/quote'] Καταρχήν δεν έχω ούτε avantar με ψηστιέρες ούτε σήματα που να προπαγανδίζουν αρνητικά, και ποτέ δεν αρχίζω να λέω χοντρά λόγια για το xbox ,πριν προκληθώ. Αλλά επίσης πιστεύω ότι είναι ΠΟΛΥ καλύτερο του xbox360, το οποίο δεν θεωρώ κάτι ιδιαίτερο για τα λεφτά του... αυτό γιατί να το κρύψω ?. Μιλάμε για κονσόλες, και εφόσον δεν πέφτουμε σε επίπεδο νηπιαγωγείου, γιατί να μην ανεχτούν οι άλλοι την γνώμη μου για το μηχάνημα, όπως τους ανέχομαι και εγώ όταν μου λένε πως το xbox360 είναι και καλύτερο ? Δεν βρίζω κανένα προσωπικά, αλλά γιατί να μην μπορώ να πω ότι θέλω για το xbox και την Microsoft, αφού τα πιστεύω και τα στηρίζω. ΥΓ Με ενδιαφέρει η απάντησή σου, για το αν συμφωνείς με ότι είπα , ή αν νομίζεις πως είμαι πιο προκλητικός από όσο σου περιέγραψα τώρα και πρέπει να το διορθώσω.
BlizardBill Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 ρε δε σου χω πει να μη με αμφισβητεις? ποτε θα το εμπεδωσεις επιτελους?http://www.beyond3d.com/forum/showthread.php?t=30795&page=3 ...λες και εχω εγω κανενα προσωπικο οφελος να ειναι το ps3 μαπα. τς τς αν μπερδευτεις' date=' διαβασε το απο την αρχη...[/quote'] Πρέπει να επιβεβαιωθεί αυτό , και πρέπει να αλλάξουν και να πέσουν στο μισό οι αριθμοί που έχουμε επίσημα για το Rsx . Μπορεί τώρα να το υποθέτουν στο xbox forum ότι το δικό τους Gpu θα είναι μόνο 10% χειρότερο με πλεονέκτημα όμως στο AA, … αλλά μέχρι να επιβεβαιωθεί αυτό, ο RSX παραμένει για εμένα και σε αυτό το σημείο διπλάσια ισχυρός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.