ultralisk Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Άντε γιατι αν ΧΒΟΧ 360 +Wii=550?πουλα (δηλ. όσο ένα PS3) τότε δε παει να είναι και 10 κλάσεις καλύτερο το PS3' date=' 2 κονσόλες καλύτερες απο 1 όσο ισχυρή και αν είναι![/quote'] 100% exeis apolito dikio.....opos eipe kai o Edge,emeis theoroume oti to PS3 tha einai g@m@ti konsola kai kapoioi tha tin paroune ki'olas.....o Bill omos opos kai o Slay theoroun to XBOX360 "gia ta mpaza,tha gelane oi filoi sas mazi sas pou to agorasate,retarded,sas koroideuei i MS" ktl ktl.....AYTH EINAI H DIAFORA....tha itan sevasto an legane oti "den exo xrimata na agoraso kai tis 2 konsoles,opote tha paro to PS3 giati pistevo oti tha einai ligo kalitero"......oxi omos kai 5-6 fores kalitero ....ELEOS P.S Par'ola auta min pirovoleite ton Bill....diavasa ta posts apo xtes to vradi kai lithika sta gelia ekei me tin metafrasi.....egrapses Bill:-D
BlizardBill Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 p3tran : επιγραμματικα τα νεα για το ps3 στις τελευταιες 4-5 σελιδες: ολη η αγορα ειναι απογοητευμενη με το κουτσουρεμενο και ακριβο και καθυστερημενο ps3 To περιμέναμε σε τιμή που θα διαλύσει το xbox360 , παρότι η Sony έλεγε πως θα είναι ακριβό. 100 ευρώ παραπάνω δεν είναι πολλά όμως, όταν παίρνεις BR 1080p, free live , ένα πολύ καλύτερο μηχάνημα κλπ. * στην αγγλια θα κυκλοφορησει μονο στην "καλη" εκδοση, σε λιγα κομματια. οι retailers σκεφτονται αν θα το κανουνε bundle με 1080p tv's ή οχι. Πολύ καλά θα κάνουν να δώσουν και bundles, και αν είναι περίεργοι και δεν τους φέρουν την φτηνή έκδοση μπορούν να την αγοράσουν οι Άγγλοι από τα δικά μας Online stores !!!. * δεν υπαρχουν preorders μεχρι τον οκτωβρη Καλά κάνουν. * ισως το drive να μην ειναι καν 2Χ δεν φαινεται να υπαρχει slim drive 2X, η sony βαζει στα laptop της 1.6Χ Καμία σχέση το slim re-writable BR των φορητών που κυκλοφορεί, με αυτό του ps3 που έχει ανακοινωθεί σκέτο player 2x. Άλλο μοντέλο θα είναι στο ps3. * το blu-ray ειναι αργο ακομα και 2Χ να ειναι, οποτε say hello to mr. install. αποριες σχετικα με τη "διαρκεια ζωης" του 20αρη δισκου σε αυτη την περιπτωση Φυσικά και θα έχουν install, ώστε να εκμεταλλευτούν την τεράστια ταχύτητα του σκληρού... το BR είναι αρκετά γρήγορο, και θα προσφέρει όσα δεδομένα θέλουν τα games, ταυτόχρονα με το HD Αν στο τέλος χαλάσει ο σκληρός από τις εγγραφές , βάζεις άλλο μεγαλύτερο από την αγορά. * το PS3 στην Ελλάδα αναμένεται κατά την άνοιξη του 2007 Το αναμένουν όσοι δεν έχουν ακούσει τι γίνεται και πιστεύουν μόνο Microsoft funboys. Θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο 2006. * η nintendo λεει τη sony "copycat - not innovator" Πολύ καλό νέο θα ήταν ... αλλά δυστυχώς έχουν αρκετά διαφορετικές λειτουργίες.
BlizardBill Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Και μας μιλάει για τη συνέντευξη από την οποία αυτός κατάλαβε πως ο Developer λέει ότι το PS3 είναι 4-5 κλάσεις ανώτερο. Όλοι οι άλλοι που το διαβάσαμε (μα όλοι) καταλάβαμε άλλα πράγματα. Όλοι. Και γιατί είναι κακό που απάντησα ? Σωστά δεν έκανα? Πρέπει να ρωτήσω τι καταλάβατε πριν ποστάρω μια ξεκάθαρη συνέντευξη' date=' που για εμένα δεν σηκώνει παρερμηνείες ??? ΥΓ Είναι πολύ χοντρό το ξέρω, αλλά ο άνθρωπος αυτά λέει ... συγκρίνει το χάος από το ps1 στο ps2, και λέει ότι δεν θα υπάρχει τέτοια διαφορά από το xbox 360 στο ps3. Συγνώμη , αλλά ένας τέτοιος άνθρωπος, που απαντάει σε τόσο καθαρή ερώτηση, δεν μπορούσε να σας το πει πιο ξεκάθαρα ... Ξανά για να δει ο καθένας μόνος του και να μην παρασύρετε από όσα λέμε. -[b']Interviewer[/b]Is the 360 the more powerful console between that and the Playstation 3 and if so is that why you chose 360 for your games? -ItagakiSo of course, right now as it stands, 360 is the most powerful system because PS3 isn't out yet. .... Going from PS1 to PS2 that was a big - y'know, leap forward.... Going from 360 to PS3 is not as great of a leap. -Interviewer: Do you see yourself making games for the PlayStation 3? -Itagaki: Yes, I'm definitely seeking for various opportunities to do something with the sysytem.
XipeTotec Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 αφου εχεις 360, δεν χρειαζεσαι να τα ξανασκασεις. οσο θα επαιρνες το ps3, δω'μου τη διαφορα απο αυτα που εδωσες για το 360 και παρε HDDVD Εδώ δεν θα συμφωνήσω, γιατί δεν ξέρουμε ακόμα πιο format θα επικρατήσει
tmjuju Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 nestorn & kallair , θα συμφωνήσω μαζί σας. Λυπάμαι για την εξέλιξη του topic. Εάν υποθέσουμε ότι data = information + noise Πλέων υπάρχει πάρα πολύ noise…. Και είναι πολύ κουραστικό να διαβάζεις σελίδες και σελίδες …. ψάχνοντας να βρεις χρήσιμες πληροφορίες. Καλο ΣΚ
BlizardBill Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Αν πάρεις το Hd-dvd του xbox Θα έχεις δώσει τα ίδια με το ps3, αλλά δεν θα είναι 1080p, δεν θα έχεις hdmi, δεν θα έχεις 60GB στην κονσόλα σου, wirelless ,free live και φυσικά το καλύτερο ps3 . Οποίος έχει πάρει xbox ίσως τώρα δεν έχει επιλογή, οι άλλοι όμως να το σκεφτούνε πολύ.
Narayan Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 ΥΓ Είναι πολύ χοντρό το ξέρω' date=' αλλά ο άνθρωπος αυτά λέει ... συγκρίνει το χάος από το ps1 στο ps2, και λέει ότι [b']δεν θα υπάρχει τέτοια διαφορά από το xbox 360 στο ps3.[/b] Συγνώμη , αλλά ένας τέτοιος άνθρωπος, που απαντάει σε τόσο καθαρή ερώτηση, δεν μπορούσε να σας το πει πιο ξεκάθαρα ... Αυτό σημαίνει 5-6 κλάσεις ανώτερο ' date=' αλλά είπα μια για να σας ερθει πιο μαλακα.[/b'] Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά = 5-6 κλάσεις ανώτερο; Ό,τι πεις... πλέον πείστηκα πως τα γράφεις επίτηδες για να τρελάνεις όσους διαβάζουν.
BlizardBill Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Οχι μεγάλη διαφορά ... "ΤΕΤΟΙΑ" διαφορά. Το "ΤΕΤΟΙΑ" είναι η διαφορά από το ps1 σε ps2, και είναι πάνω από 10 φορές... μιλάει παρα πολύ για αυτό όταν συγκρίνει xbox360 με ps3. Θα ήταν αυτό που κατάλαβες αν έλεγε πραγματικά ότι δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά, ή ότι δεν θα υπάρχει τόση όση από xbox με ps2 ... Δεν το έκανε όμως.
terzo.k Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 ego me ti seira mou na po oti i nestorn kai o slay itan o logos pou graftika edo giati ta paidia kseroun k ikseran 2 pragmata..nestorn lypamai poli pou feygeis apti parea mas..to exo skeftei poli kairo k go ayto.. to mono pou mou dimiourgoun ola ayta einai na thelo pio poli to ps3...apo antidrasi k mono k prospatho na iremiso gia na paro mia sosti apofasi otan erthei i ora...episis o slay troei ban kathe ligo k ligaki xoris logo k menei monos o blizzard na antimetopisei orismenous pou exoun kafriki siberifora! sorry guys alla dexteite to...mexri k o terzo pleon kanei eytheia epithesi...pou einai i antikeimenikotita pou mas eipes stin arxi...esy pou sizitouses me to slay...giati etsi tora? ti allakse? de peirazei omos...opoios thelei epiveveosi oti ekane to sosto pou pire 360 as erthei na to pei edo...emeis de thamaste edo... PARAKALO TOUS MOD NA ANOIKSOUN NEO TOPIC ME TO ONOMA "ME LENE TADE K EKANA TO SOSTO POU PIRA 360!!!"... ;-) file vazele ego pote den ipostiriksa oti to ps3 tha einai poli anotero apo to 360...an einai etsi makari... ego apla pisteyo oti tha einai elafros kalitero... episeis exo pei oti an to pro vgei se 360 MONO tha paro 360...kathara k ksastera...ti allo prepei na po dld? gia mena ta games einai pano ap' ola... alla giati na eimai enantiomenos me to ps3 i to 360 de to katalavaino... Εδω νομιζω φιλαρακι οτι αν προσεχεις ,εχεις κανει φαουλ,εγω δεν τα βαζω με το PS3 αλλα με το φιλαρακο τον Bill που νομιζει οτι ειναι η Λουκα και θα σωσει το κοσμο απο την Σατανικη Microsoft και εχει κανει το PS3 και την Sony το 8 θαυμα του κοσμου,με τον Slay δεν εχω προβλημα γιατι μπορει να γραφει μονο αρνητικα για το ΧΒΟΧ 360 αλλα τουλαχιστον δεν γραφει και Π@#@@ για το PS3...
BlizardBill Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μην ασχολείσε με τον Κακό bill λέω εγώ , μιας και δεν είναι η δουλειά σου να ασχολείσαι με εμένα ούτε εγώ με εσένα ... και εξάλλου ότι και να κάνεις δεν πρόκειται να γλυτώνουν τα αθώα παιδάκια του forum από τα νύχια μου … Αν κάπου έχω κάνει λάθος πες εσύ το σωστό, χωρίς τα υπόλοιπα, και άσε τον κόσμο να καταλάβει.
Daredevil Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Αν πάρεις το Hd-dvd του xbox Θα έχεις δώσει τα ίδια με το ps3, αλλά δεν θα είναι 1080p,mpa giati ?
terzo.k Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Ασε τους Σατανικούς bill λέω εγώ , μιας και δεν είναι η δουλειά σου να ασχολείσαι με εμένα ούτε εγώ με εσένα ... και εξάλλου ότι και να κάνεις δεν πρόκειται να γλυτώνουν τα αθώα παιδάκια του forum από τα νύχια μου … Οταν σου γραφουν να διαβαζεις αυτο που σου γραφουνε σατανικη ειπα τη microsoft και οχι εσενα ,οσο για το αθωα παιδακια δυστηχως για σενα δεν εχουν μεινει τετοια σε αυτο το φορουμ πλεον,Περιμενουν το PS4 μηπως και ρεφαρουν...
BlizardBill Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 mpa giati ? Γιατί μιλάμε για το πετσοκομένο xbox360... ούτε hdmi, ούτε 1080p μεταξύ άλλων.
XipeTotec Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Οταν σου γραφουν να διαβαζεις αυτο που σου γραφουνε σατανικη ειπα τη microsoft και οχι εσενα ,οσο για το αθωα παιδακια δυστηχως για σενα δεν εχουν μεινει τετοια σε αυτο το φορουμ πλεον,Περιμενουν το PS4 μηπως και ρεφαρουν... Μην μπαινεις και εσύ σ'αυτο το παιχνίδι..... ασ'το
Daredevil Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Γιατί μιλάμε για το πετσοκομένο xbox360... ούτε hdmi, ούτε 1080p μεταξύ άλλων.giati telika apo vga den bgainei 1080p gia taineies? alla 8a htan xrhsimo na dwseis ka ena link pou na leei oti oi taineies sto 360 den 8a paizoun sta 1080p, ta alla link (ayta pou lene oti h ms piezei tous dev) akoma ta perimenw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.