Lomar Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Η M$ θα αντιγράψει την πατέντα της sony με το eye toy για το ps2; Και αυτό που λέγεται για το FF ισχύει; Καλα μετά απο αυτό μόνο το MGS4 περιμένουμε (ΟΛΕ)!!! Άντε γιατι αν ΧΒΟΧ 360 +Wii=550€πουλα (δηλ. όσο ένα PS3) τότε δε παει να είναι και 10 κλάσεις καλύτερο το PS3, 2 κονσόλες καλύτερες απο 1 όσο ισχυρή και αν είναι!
BlizardBill Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Θα αντιγράψει το eye-toy μάλλον, αλλά FF OXI. Και μόνο ένα χρόνο live να πληρώσεις στο xbox, η διαφορά είναι 40ευρώ με το ps3, και χάνεις τόσα άλλα πράγματα ... Καλύτερα ένα και καλό... πιο φτηνά θα σου έρθει από τα 2 μέτρια . Σα χρήστης βρε. Λοιπόν, ακούω τί έχω κάνει εγώ.... Απλά κάτι μικρά , το πολύ μια παρατηρησησούλα να σου έκανε ο Mod-Edge για αυτά , κυρίως για το μέλλον το λέω , να μην έχουμε μπερδέματα. Βέβαια θα ήθελα να το ήξερα και όταν μου έκανες συστάσεις να προσέχω όταν αναφέρω ιστορίες για την microsoft και να σου απαντήσω ανάλογα, χωρίς να κάθομαι να σου εξηγώ τι είπα ... αλλά τώρα μου πέρασε.
alou Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 ενα πολυ απλο παραδειγμα της στρατηγικης που θα ακολουθησουνε οι εταιρειες.. η m$ επαινει την nintendo' date=' και απλως αγνοει τη sony. η nintendo επαινει τη microsoft, ενω κανει επιθεση στη sony.. (παρ'ολο που η sony εσπευσε να επαινεσει κι αυτη τη nintendo) ΟΤΑΝ θα βγει το PS3, τοτε η m$ θα μιλησει επι της ουσιας για τη sony.. :mrgreen: :mrgreen:[/quote'] Κάτι σαν τον Ολυμπιακό δηλαδή...
aGka8l Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 ta 600 sas fanikan polla?parte ta 800 lol http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=3043&Itemid=2 po arxizw ke apelpizome
alou Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 800 $. 636€ δηλαδή, και δεν μιλάει για σίγουρη τιμή. Πάντως ίσως να βρωμάει λίγο.
The_Edge Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Απλά κάτι μικρά ' date=' το πολύ μια παρατηρησησούλα να σου έκανε ο Mod-Edge για αυτά , κυρίως για το μέλλον το λέω , να μην έχουμε μπερδέματα. Βέβαια θα ήθελα να το ήξερα και όταν μου έκανες συστάσεις να προσέχω όταν αναφέρω ιστορίες για την microsoft και να σου απαντήσω ανάλογα, χωρίς να κάθομαι να σου εξηγώ τι είπα ... αλλά τώρα μου πέρασε.[/quote'] Σου έκανα "συστάσεις"? Όχι φιλαράκο, πες μου ακριβώς τί έκανα και έχεις πρόβλημα, όχι αοριστολογίες του τύπου "κάτι μικρά". Ακριβώς.
BlizardBill Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 ta 600 sas fanikan polla?parte ta 800 lol http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=3043&Itemid=2 po arxizw ke apelpizome Σε ευρώ έχουν ανακοινωθεί οι τιμές 599 και 499.Μιλάνε για την Αγγλία τώρα' date=' και τις 400-425 λίρες ... μέχρι 622 ευρώ δηλαδή. Το xbox360 κάνει 308 και 410 εκεί αν το μετατρέψουμε σε ευρώ. Σου έκανα "συστάσεις"? Όχι φιλαράκο, πες μου ακριβώς τί έκανα και έχεις πρόβλημα, όχι αοριστολογίες του τύπου "κάτι μικρά". Ακριβώς. Όταν ένας moderator μας λέει να προσέχουμε τι λέμε για την microsoft, ή ότι προσβάλουμε τους xbox χρήστες, εγώ σαν σύσταση από mod το εξέλαβα... τώρα που το ξεκαθαρίσαμε ότι μιλάς σαν χρήστης εδώ, είναι καλύτερα. Απλά θέλω να ξέρω πως να σου συμπεριφέρομαι όταν συζητάμε διάφορα τέτοια θέματα , ή όταν κάνεις προσωπικές παρατηρήσεις για εμένα..
xrest Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 giati ama se xalaei kapoios opoios k nanai den exeis ta @@ na tou ta peis?ti na ksereis pws na simperiferesai.
The_Edge Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Σε ευρώ έχουν ανακοινωθεί οι τιμές 599 και 499.Μιλάνε για την Αγγλία τώρα' date=' και τις 400-425 λίρες ... μέχρι 622 ευρώ δηλαδή. Το xbox360 κάνει 308 και 410 εκεί αν το μετατρέψουμε σε ευρώ. Όταν ένας moderator μας λέει να προσέχουμε τι λέμε για την microsoft, ή ότι προσβάλουμε τους xbox χρήστες, εγώ σαν σύσταση από mod το εξέλαβα... τώρα που το ξεκαθαρίσαμε ότι μιλάς σαν χρήστης εδώ, είναι καλύτερα. Απλά θέλω να ξέρω πως να σου συμπεριφέρομαι όταν συζητάμε διάφορα τέτοια θέματα , ή όταν κάνεις προσωπικές παρατηρήσεις για εμένα..[/quote'] Μην κολλάς πουθενά βρε. Σα χρήστη να με βλέπεις. Και αν σε προσβάλλω κάνε report. Και σου υπόσχομαι ότι αν αισθανθώ ότι με προσβάλλεις δεν θα σε κάνω ban, αλλά report και ας ασχοληθούν άλλοι με το θέμα. Οκ? Απλός χρήστης είμαι σε αυτή τη συζήτηση, ώστε να αισθάνεσαι πιο ελεύθερος.
p3tran Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Όταν ένας moderator μας λέει να προσέχουμε τι λέμε για την microsoft, ή ότι προσβάλουμε τους xbox χρήστες, δεν καταλαβα πιτσικοκο??!??! μηπως σου ειπε κανεις αρχικα οτι εδω μεσα εισαι για να προσβαλλεις τους χρηστες 360, και τωρα σου φαινεται παραξενο που σου λενε να μην το κανεις?? για συνελθε σε παρακαλω!! και να ξερεις οτι φαινεσαι χιλιες φορες πιο ............. οταν το συνειδητοποιεις αυτο επειδη απλα βλεπεις ενα ταμπελακι <<MOD>> και δεν καταλαβαινεις τι κανεις τοσο καιρο εδω μεσα σε ολους τους αλλους μη-mod. :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :evil:
BlizardBill Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μην κολλάς πουθενά βρε. Σα χρήστη να με βλέπεις. Και αν σε προσβάλλω κάνε report. Και σου υπόσχομαι ότι αν αισθανθώ ότι με προσβάλλεις δεν θα σε κάνω ban, αλλά report και ας ασχοληθούν άλλοι με το θέμα. Οκ? Απλός χρήστης είμαι σε αυτή τη συζήτηση, ώστε να αισθάνεσαι πιο ελεύθερος. Ωραίος ...
BlizardBill Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 δεν καταλαβα πιτσικοκο??!??! μηπως σου ειπε κανεις αρχικα οτι εδω μεσα εισαι για να προσβαλλεις τους χρηστες 360' date=' και τωρα σου φαινεται παραξενο που σου λενε να μην το κανεις??[/quote'] Αν ξεχωρίσουμε όλοι τις προσωπικότητες μας από το μηχάνημα και την εταιρία, τότε ότι και να ειπωθεί εναντίων αυτών δεν πρόκειται να μας προσβάλει προσωπικά. Ας αποφύγουμε τις προσωπικές αναφορές σαν την παραπάνω, όσο μπορούμε .
BlizardBill Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δοκίμασε επαφή με την πραγματικότητα σε μεγάλες δώσεις.
aGka8l Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Σε ευρώ έχουν ανακοινωθεί οι τιμές 599 και 499.Μιλάνε για την Αγγλία τώρα' date=' και τις 400-425 λίρες ... μέχρι 622 ευρώ δηλαδή. Το xbox360 κάνει 308 και 410 εκεί αν το μετατρέψουμε σε ευρώ. Όταν ένας moderator μας λέει να προσέχουμε τι λέμε για την microsoft, ή ότι προσβάλουμε τους xbox χρήστες, εγώ σαν σύσταση από mod το εξέλαβα... τώρα που το ξεκαθαρίσαμε ότι μιλάς σαν χρήστης εδώ, είναι καλύτερα. Απλά θέλω να ξέρω πως να σου συμπεριφέρομαι όταν συζητάμε διάφορα τέτοια θέματα , ή όταν κάνεις προσωπικές παρατηρήσεις για εμένα..[/quote'] pesto re bro ke pige i kardia mu stin kuluri lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.