BlizardBill Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Το ps3 δεν θα είναι slim rewritable, οπότε γιατί να ψάξω να σου βρω slim ? Και είπαν 2x ... μέχρι τό Νοέμβριο πιο πιθανό είναι να το αλλάξουν σε 4χ, παρά 1.6x. Και δεν έχει σημασία κόλας .... αν δεν τους φτάνει η ταχύτητα από το BR βάζουν συμπίεση… και αν θέλουν πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα για να πετάνε τα παιχνίδια, το κάνουν install στον σκληρό . (γιαυτό έχει και σκληρό το ps3 και κάτσε εσύ να μετράς το 12χ στο τέλος του δίσκου )
p3tran Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 οχι αγορι μου re-writable... ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ SLIM READER > 1.6X !!!
p3tran Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 slay, για ψαξε κι εσυ ρε.. εχεις αφησει τον πιτσιρικα μονο του... μπορει και να υπαρχει και να μην το εχω δει εγω...
BlizardBill Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Τι να το κάνουμε το slim βρε ? δεν θα έχει slim το ps3, και τουλάχιστον όχι αυτό που είναι re-writable. Πιθανόν να μην υπάρχει και άλλο slim ακόμα ... πόσες ώρες έψαξες εσύ μπας βρεις άλλο ?
p3tran Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 ......3 μηνες (δεν εχω ψαξει αλλο τις τελευταιες 2-3 βδομαδες.. βαρεθηκα να ψαχνω) και φυσικα ΔΕΝ ειναι rewritable ολα τα slim. (μονο εσυ τα πετας αυτα)
p3tran Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Καλά, συνέχισε να ψάχνεις ... μπα.. αμα εσυ βρεις οτι υπαρχει, γραψτο εδω..και οποιος αλλος. αλλιως δεχομαστε οτι τα slim πανε μεχρι 1.6Χ αντε τωρα να διαψευσεις και αυτο: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=144933 και για αργοτερα, σου 'χω φυλαγμενη την πιο μεγαλη πικρα.. (unban slay please)
BlizardBill Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Τι να διαψεύσω ??? αυτή διαψεύδετε μόνη της. ΑΓΝΩΣΤΗ πηγή από την Microsoft που είπε ότι ΜΠΟΡΕΙ να βγει κάποτε κάποιο FF, οπότε υποθέτουμε με βεβαιότητα ότι δεν θα γίνει ποτέ.
p3tran Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 LOLZ!!! η ειδηση δημοσιευεται σε ενα απο τα πιο αξιοπιστα site στον κοσμο, που αναφερει κι'ολας συγκεκριμενα οτι η πηγη ειναι εντελως αξιοπιστη και <<απο μεσα>> και μαλιστα αποδειχτηκε η αξιοπιστια της στο πολυ προσφατο παρελθον! (βλεπε ανακοινωση για ALAN WAKE 360 EXCLUSIVE, που εγινε απο αυτο ακριβως το site πριν λιγες μερες... ) δεν λεει τοσο γενικοτητες, λεει οτι το νεο FFΧΙΙΙ της Square Enix, που ειδαμε παραπροχτες στην Ε3, θα σκασει στο 360, και οτι τα παλιοτερα θα σκασουν στο live arcade. αρκετα συγκεκριμενο μου φαινεται.. καποια στιγμη θα ξυπνησεις, θα πεσεις, και θα πονεσει..
BlizardBill Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται ... "Our MS man on the inside reports today that the 360 MAY be getting one or more of the Fabula Nova Crystallis FFXIII spin-off games. Πόσες χιλιάδες φορές την έχεις πατήσει έτσι βρε, πως καταφέρνεις να συνεχίζεις να πιστεύεις με απόλυτη σιγουριά και απίστευτη χαρά ότι και να σου λένε ? Δεν είδες μόλις πρόσφατα πόσο ψέυτες είναι και επίσημα ? φαντάσου στα ανεπίσημα....
p3tran Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 O πεινασμενος καρβελια ονειρευεται.. πεινασμενος δεν ειναι οποιος παιζει oblivion.. ειναι οποιος ΔΕΝ παιζει αλλα για ξαναδες το τοπικ ..φαινεται πως η Square Enix στις αρχες του μηνα κατοχυρωσε αλλο ενα FFXIII, το οποιο για καποιο λογο δεν ανακοινωθηκε στην Ε3...! (tokyo game show μηπως?) <<FF HAERESIS XIII>> Aιρεση το FF στο 360, αν τυχον γινοταν τετοιο πραγμα.. οσο για το τι θα μπορουσε να βγει στο live... FFVI, Chorno Trigger, FFVII, ποιος ξερει.. βεβαια ολα αυτα ειναι μια πιθανοτητα, και δεν ξερει κανεις σιγουρα.. ποτε ειπαμε αρχιζει το tokyο game show?
Daredevil Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 PS3 Online Pre Payment Card: Too Difficult to Manage in UK In MCV's interview with the Sony UK boss, he has been quoted as saying a pre-paid Sony online card is not right for the european market and it's more likely the 60GB version of the PS3 will only be launched, as opposed to both in North America... quote: Speaking exclusively to MCV after a private retail briefing, Sony Computer Entertainment UK boss Ray Maguire immediately pinpointed the E3 revelations of a double configuration and online pre-pay cards as not necessarily right for this side of the Atlantic. “The lower-end 20Gb version of PlayStation 3 has no wi-fi, no HDMI and none of the other slots in it, so itʼs really a question of where we would position it. Itʼs more likely that we will only launch the 60Gb version,” said Maguire. “Itʼs five months until launch, so we have time for dialogue with retailers. Maybe the early adopter price for PlayStation 3 is really upwards of £2,000, given that retail has a great opportunity to drive HDTV TV sales,” added Maguire. “And we wonʼt be launching the pre-pay card for online that was demonstrated at the press conference. Itʼs not right for the UK – too difficult to launch or manage." News Source: mcvuk.com mou fainete exoun xasei thn mpala psilo.... aytes tis prepaid cards ti tis xreiazontai?
p3tran Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 mou fainete exoun xasei thn mpala psilo.... aytes tis prepaid cards ti tis xreiazontai? ..ποιος ξερει... παντως για το FREE ONLINE GAMING αποκλειεται! edit: 2000 λιρες, βαζουνε μαζι και 1080p HDTV (για αυτο δεν θελουνε τα "κουζουλα" ps3 )
BlizardBill Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Θα υπάρχουν πολλά πράγματα να αγοράσεις... ψάχνουν τρόπο να γίνεται εύκολα αυτό. ΥΓ Δεν βρήκα το link που απαγορευουν hd-only games, η διαφορετικές version ... ίσως μου έρθει κάποια ιδέα αύριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.