BlizardBill Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 to footbal manager sthn ousia kanei install gi ayto xreiazete ka ton disko allo pou den trexeis setup opws kai to ffxi kanei install to dyktiako tou programma Το footbal manager δεν μπορούσε να χωρέσει τα τεράστια saves που χρειάζοταν στην memory card, και για το FF έκαναν μια εξαίρεση... δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια που απαιτούν σκληρό, ούτε κάποια που έχουν πολύ μεγάλη διαφορά στις εκδόσεις για hd. (και όλοι ξέρουμε πόσο βοηθάει ο σκληρός... στο xbox1 το έλεγαν όλοι σαν ένα από τα μεγάλα του συν)
xrest Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 paizei sto ps3 nanai pio xrisimos gia ta load times logw tou bluray?dld me ton skliro na rixnoun tous megaliterous load times pou tixon exei to bluray ws 2x taxititas pou thanai sto ps3?
BlizardBill Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Κανονικό install θα γίνεται, όχι μόνο cashe σαν το xbox.
BlizardBill Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Των παιχνιδιών στον σκληρό, σαν τα pc μέχρι ένα βαθμό. ΥΓ Εχει και σημασία πόσο γρήγορος θα είναι τελικά ο σκληρός... έχει μάθει κανείς?
p3tran Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 εννοειτε οτι ολα τα σοβαρα παιχνιδια στο ps3 θα θελουνε INSTALL!! αλλιως ..... η ψηλοτερη ταχυτητα που μπορει να πιασει το bluray, ειναι ~ η χαμηλοτερη που πιανει το 12x dvd του 360 και αυτο στην περιπτωση που τελικα το drive ειναι ΟΝΤΩΣ 2Χ. γιατι το λεω αυτο? το blueray standard απαιτει 1.6Χ για να παιξει το video. επισης ολα τα slot bluray drives (δηλ. σαν του ps3) μεχρι στιγμης ειναι σε αυτη την ταχυτητα. (1.5X-1.6X) και μη μου πειτε οτι εχουνε βγει τα specs, γιατι παιδια μου ουτε τα specs του RSX εχουνε ανακοινωθει ακομα, και στο .pdf της SONY λεει κατω-κατω με ψιλα γραμματα: subject to change without notice....
xrest Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 sto ps3?katse giati eimai polli kourasmenos k de blepw kala ti lete.k giati na kanw install?glitwsa to pc gia na to brw stis konsoles?mas koroideuoun?pou to diabasate auto?
p3tran Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 διαβασε πιο πανω xrest τι εγραψα. βεβαια αυτο για τον bill ειναι ...θετικο :D :D :D
BlizardBill Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 η ψηλοτερη ταχυτητα που μπορει να πιασει το bluray' date=' ειναι ~ η χαμηλοτερη που πιανει το 12x dvd του 360 [/quote']δίκιο έχεις τελικά, λάθος μου. http://www.gamespot.com/pages/profile/show_blog_entry.php?topic_id=23916169&user=skektek sto ps3?katse giati eimai polli kourasmenos k de blepw kala ti lete.k giati na kanw install?glitwsa to pc gia na to brw stis konsoles?mas koroideuoun?pou to diabasate auto? Οχι σαν τα pc στην πράξη βρε ... αυτόματα θα γίνεται. Από τα πιο θετικά σημεία είναι αυτό ... φαντάζομαι να έπρεπε το pc να μην κάνει install αλλά μόνο cashe από το dvd, και με πιάνει τρόμος.
xrest Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 dld tha bazw to diskaki k tha paizw opws kseroume e?e tote entaksei.oxi omws na perimenw na kanei install prwta
BlizardBill Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Την πρώτη φορά λογικά θα περιμένεις ... αν και μπορεί το κάνουν ταυτόχρονα με την εισαγωγή , ή σιγά-σιγά όταν υπάρξει ευκαιρία, δεν ξέρω.
Exoskeletor Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 ... Και κάτι ακόμα' date=' μιας και παραπάνω τέθηκε το θέμα της τιμής και σε συνδυασμό με τις υπογραφές σας που λένε "it will b3 worth the waiting". Ας πούμε ότι είμαι ένας gamer που δεν με ενδιαφέρουν οι ταινίες. Θέλω μία κονσόλα next-gen. Γιατί να μην πάω σήμερα στο μαγαζί της γειτονιάς μου να πάρω το 360? Γιατί να περιμένω άλλους τόσους (δεν ξέρω και εγώ πόσους) μήνες για να πάρω μια κονσόλα που θα είναι ακριβότερη? Στην πρώτη περίπτωση (του 360) θα την πάρω, θα πάω το μεσημεράκι σπίτι μου θα επιλέξω παιχνίδια από πολύ μεγάλη γκάμα και θα αρχίσω να παίζω άμεσα. Στην δεύτερη (ps3), θα περιμένω, θα πληρώσω ακριβότερα και δεν θα έχω και τόσο μεγάλη γκάμα παιχνιδιών. Αργότερα (και θα πρέπει να περιμένω κι'αλλο) η γκάμα θα μεγαλώσει και τα παιχνίδια θα γίνουν καλύτερα. Ωραία λοιπόν. Και πες πως δέχομαι (που δεν είμαι και σίγουρος αλλά ας το πούμε για να τσουλήσει η συζήτηση) ότι τα παιχνίδια τους PS3 μετά απο καιρό θα είναι καλύτερα. [b']Θα είναι τόσο καλύτερα ώστε να αξίζει η αναμονή 1 χρόνου και τα παραπάνω χρήματα? Θα έχει τόσο μεγάλη διαφορά το gaming experience?[/b] Γιατί αν είναι ελάχιστες οι διαφορές δεν μου μοιάζει ότι είναι "worth th3 waiting". Θυμηθείτε όσοι απαντήσετε ότι στο παράδειγμά μου είμαι ένας gamer που δεν ενδιαφέρεται για ταινίες κτλ κτλ. Ean se ikanopoioun ta games tou xbox360 kai pisteyeis pos ayta pou exei bgalei mexrh tora eine kala tote nai pare xbox360. Ego prosopika pisteyo pos h mic ekane ligo biastikes kinhshs kai pros to paron den exei tipota to tromero apo games. sigoura se ligo kairo tha exei poly kala games kai de nomizo apo thema arithmou pikilias, poiothtas, gameplay ktl na exoun megalh diafora oi 2 konsoles giati etsi kialios akoma kai mish fora kaliterh na eine to ps3 den eine toso megalh h diafora oste na dosei stous developers tou thn dinatothta na dimiourgisoun paixnidia pou tha eine toso diaforetika me tou xbox360. Kati allo omos pou prepei na proseksis eine oti tha exei free live ktl ktl kai de kseris ti allh uphresia tha prosferei mexrh na bgei. Esy endiaferese mono gia games kai mono gia next gen games?
p3tran Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Αρχικό μήνυμα απο p3tranη ψηλοτερη ταχυτητα που μπορει να πιασει το bluray, ειναι ~ η χαμηλοτερη που πιανει το 12x dvd του 360 δίκιο έχεις τελικά' date=' λάθος μου.http://www.gamespot.com/pages/profile/show_blog_entry.php?topic_id=23916169&user=skektek [/quote'] δυστυχως οι πληροφοριες στο αρθρο του gamespot δεν ειναι σωστες. πιστευω οτι σιγα-σιγα θα αντιληφτουν και θα διορθωσουν το λαθος.. ολοι ξεκινησαν και πηρανε ως δεδομενο κατι που ειχε γραφτει σε καποιο blog. ομως δεν ειναι ετσι... cav (variable transfer speed) θα ειναι και το blueray στο ps3, οποτε τα ποτελεσματα ειναι ακομα χειροτερα απο αυτα που αναφερονται στο gamespot xrest ΚΑΝΟΝΙΚΑ install θα κανεις, και αυτα που ηξερες να τα ξεχασεις οτι δεν θα εχει full install στο ps3 και δεν ειναι καρα-light, θα σερνεται. ..και καπου εδω διαλυεται και ο ΜΥΘΟΣ οτι το bluray θα φερει επανασταση στα γραφικα..
xrest Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Kati allo omos pou prepei na proseksis eine oti tha exei free live ktl ktl kai de kseris ti allh uphresia tha prosferei mexrh na bgei. Esy endiaferese mono gia games kai mono gia next gen games? egw auto de to pisteuw.i sony mporei na mi xrewnei alla oi developers de tha theloun fees?k oti tsampa de kserw mou dimiourgei mia aisthisei fthinias.oli i ipodomi pou xreiazetai to online etsi tsampa tha ginete?
BlizardBill Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 δυστυχως οι πληροφοριες στο αρθρο του gamespot δεν ειναι σωστες.πιστευω οτι σιγα-σιγα θα αντιληφτουν και θα διορθωσουν το λαθος.. Οι δικές σου αποκλειστικές πληροφορίες δεν είναι σωστές, και ίσως σιγά-σιγά δεις το λάθος σου. Το BR είναι 2χ, και η ταχύτητες είναι σταθερές σε όλo to δισκάκι, είναι βασικό χαρακτηριστικό των προδιαγραφών του format αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.