p3tran Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 41 σελιδες στο xboxscene με θεμα "Defective Xbox 360 ?, Anyone else have one?" ...χμμ δεν ειναι και πολλες ειδικα αμα σκεφτεις οτι εκει μεσα γραφονται και σχολιαζονται και πολυ πιο ασημαντα θεματα απο "defective 360", οπως πχ πως κανεις clear την cache του oblivion.. ακομα, στις σελιδες αυτες καποιοι γραφουνε εκει μεσα για την 5η(!!) αλλαγη που τους εκανε η m$ και προς το τελος και για την 6η(!!!!!) :mrgreen: ξερεις ποσα μελη εχει το xbox-scene αγαπητε?? περι τα 300000.. αναγνωσιμοτητα?? πανω απο δεκαπλασια! μεχρι κι εσυ το διαβαζεις. αν τυχον παρεις κονσολα με προβλημα, ή ακομα και αν την μεταχειριστεις λαθος (πχ υπερθερμανση) υπαρχει εγγυηση που σε καλυπτει απο εκει και περα, δεν ξερω αν φαινονται πιο δραματικα τα πραγματα σε καποιον που δεν εχει 360, αλλα θα ηθελα να σας εξηγησω οτι το 360 δεν εχει μεγαλη σχεση με windows, ( ) και ειναι γενικα πολυ σταθερο. αν δηλαδη φιλε aGka8l μιλουσες σοβαρα και η σταθεροτητα ειναι αυτο που σε προβληματιζει, μην προβληματιζεσαι. edit αλλάζω την άποψη μου και λέω οτι φταίει η τηλεόραση που Eίναι Sony ' date=' γιαυτο πέταξε το μνμ το XBox απο υπερήφανα θα το κανε[/quote'] :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: μπαααα, κολλαει και σε samsung αμα λαχει να πουμε!
aGka8l Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 παρακολουθώ αγαπητέ εξυpνάκια το xbox-scene εδω και 3 χρόνια!κάποτε είχα και Site για το 360 αλλα οι διάφορες συγκυρίες με έκαναν να αλλάξω γνώμη και να ασχολούμαι πλέον μονο με αξιόλογα πραγματα~γιαυτο και ετοιμάζω ενα για pS3 xoxoxooxox ωστοσο το θέμα καταλήγει σαν ενα αντίστοιχο με τιτλο Intel VS AMD γιαυτο καλύτερα οι διαφωνίες μας να μην χαλάνε το άρθρο
Daredevil Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 αλλάζω την άποψη μου και λέω οτι φταίει η τηλεόραση που Eίναι Sony , γιαυτο πέταξε το μνμ το XBox απο υπερήφανα θα το κανε re aGka8l pou sai kai syntophths ligh sobarothta den blaptei, akou mple o8ones kapou exw kai ena videaki apo freezed ps3 dev kit ayto shmainei oti 8a kolane ola kai 8a petane mple o8ones?
aGka8l Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 αν τυχον παρεις κονσολα με προβλημα, ή ακομα και αν την μεταχειριστεις λαθος (πχ υπερθερμανση) υπαρχει εγγυηση που σε καλυπτει πίστεψε δεν αντεχω στον πειρασμο να εχω την κονσολα και απο κατω ναναι tα προστατευτικά αυτοκόλητα & οι βίδες!
Daredevil Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 πίστεψε δεν αντεχω στον πειρασμο να εχω την κονσολα και απο κατω ναναι tα προστατευτικά αυτοκόλητα an milas gia to aytokolhto ths pastas exi bgalei ena ar8ro h ms pou se parapempei kai sto proion pou xrhshmoipoieite kai sta pc den to 3exase..... den einai anagkh na pisteyeis oti grafei o blizz (opws ayto kanei gia aero8rmo to 360, twra pou piase zesthg edw exw problhma paizw me magio mesa sto spiti kai ginete saouna to dwmatio )
Daredevil Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Bloomberg: PS3 launch won't show potential - 15 Launch Titles We have already reported on Bloomberg's regarding regarding how there will be a lack of PS3 launch titles available, and those that will be available for launch will not be showing off the potential of the console at all. The CEO of Sony has stated that around 15 titles will be available for the launch of PS3, the Xbox 360 had 18 titles available at launch - so it looks like we'll find ourselves in a similar 'wait and see' case. quote: The biggest problem Sony faces, according to the news service, is the delay in delivering the final specs of its machine to developers. Without final development kits or information on the machine, games pegged for the PS3 launch won't be able to take full advantage of the system's capabilities. "A lot of developers have not gotten the [PS3 development] kits," Sega of America president Simon Jeffery told Bloomberg. "There certainly will not be a lot of titles available [at launch]." The fact that games don't really grow into the potential of the consoles they're made for until well into the system's life cycle is nothing new for Sony--but the timing is. With Microsoft reversing the roles of first-to-market, Sony will be hard pressed to show what its system can do immediately, especially given Microsoft's full year head start and the fact that the top-line PS3 is one and a half times the price of the high-end Xbox 360. Sony Computer Entertainment CEO Kaz Hirai said that as many as 15 PS3 titles could be available for launch, slightly less than the 18 that the Xbox 360 launched with. One reason for the shorter list could be apprehension, says Bloomberg. "It was too risky to do it," said THQ CEO Brian Farrell, explaining why his company's big-license game The Sopranos, due later this year, isn't in the works for the PS3. "It made no sense." The game will be released on the Xbox 360 and PlayStation 2. News Source: us.gamespot.com
p3tran Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο BlizardBillΕίπες ^%@&^$%#$&*@^(*&^^%@*(#@^&*^$*(@&*^#&*(@$(#@@*$^&$@%@*^$@^%$@%@ :mrgreen: :mrgreen: Αρχίζω να πιστεύω ότι όντως με θεωρείς βλάκα. Αυτό που λές' date=' κολλητέ μου, είναι [b']μετά [/b]την δική σου εικασία ότι η microsoft είναι πίσω από όλα! Εσύ ξεκινάς από πιο πριν και λες για τη microsoft, μη με τρελλαίνεις!! Και φυσικά προκαλείς όταν κάνεις τέτοιες εικασίες. Άκουσε λοιπόν τη δική μου ιστορία. Ήθελα να πάρω μία κοσνσόλα next-gen από καιρό. Περίμενα λοιπόν την άνοιξη να πάρω το PS3. Αμ δε, δε βγήκε. Λέω, "τα παλλικάρια λένε worth the wait", ας περιμένω. Βλέπω στην E3 λοιπόν την τιμή, και ότι στην ουσία δεν θα δω καμμία απολύτως διαφορά μεταξύ PS3 και 360 με την ταπεινή μου τηλεόραση που δεν κάνει 2000 ευρώ. Και τί έκανα? Πήρα το 360 και αισθάνθηκα και βλάκας που έχασα τόσους μήνες να περιμένω. Βέβαια όπως μου λες σήμερα, αν πάρω τηλεόραση 2000 ευρώ και psp, θα δω διαφορά στο gaming experience. Εγώ λοιπόν από αυτά που μου λες καταλαβαίνω ότι το 360 καρα-συμφέρει τους απλούς gamers, ενώ το PS3 απευθύνεται σε άτομα που είναι διατεθειμένα να δώσουν γύρω στο τριχίλιαρο για να καταλάβουν τις διαφορές. Και ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν είμαι fanboy του 360, παρόλο που ο τρόπος σκέψης των σκληροπυρηνικών sony-boyz ["πάρτε το 360 και θα σας κοροιδεύουν οι φίλοι σας", "retard pack", "η microsoft έκανε προβοκάτσια!!", "η microsoft βάζει τα sites να λένε ότι το ps3 δεν θα βγει την άνοιξη"] πάει να με κάνει να γίνω ο πιο φανατικός. ψστ!! φρονιμα γιατι θα παιξει ....ban! ο bill θεωρει βλακα οποιονδηποτε εχει "x-κουτι". ανοητε!! την εκανες τη βλακεια σου!! :-D επισης: οι μυστικοι πρακτορες-κομαντο της m$ αυτη τη στιγμη βρισκονται με παραλλαγη α-λα metal gear 3 σε πληρη ετοιμοτητα διπλα στο εργοστασιο της sony, και περιμενουν το τελικο οκ για να σαμποταρουν την παραγωγη cell. over! <<να περιμενετε χαμηλα yields στο cell>>. υπογραφη: bill gates, αρχηγος m$-yakuza κατα sony. :-D :-D
aGka8l Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 δεν καταλαβα γιατι λες!εγω μιλαω για τα αυτοκολητα που απο κατω κριβοντε οι βιδες και οτι βγαίνει δεν ξαναμπαίνει
BlizardBill Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Αρχίζω να πιστεύω ότι όντως με θεωρείς βλάκα. Αυτό που λές' date=' κολλητέ μου, είναι [b']μετά [/b]την δική σου εικασία ότι η microsoft είναι πίσω από όλα! Εσύ ξεκινάς από πιο πριν και λες για τη microsoft, μη με τρελλαίνεις!! Και φυσικά προκαλείς όταν κάνεις τέτοιες εικασίες.. Tι εννοείς "προκαλώ" που μέσα στα παραδείγματα είπα ότι μπορεί να είναι και η Microsoft από πίσω ? Ποιόν προκαλώ ? Δεν έπρεπε να το έδινα δηλαδή ? να έλεγα τα υπόλοιπα αλλά αυτό να το έκρυβα ? ΥΓ Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση βέβαια, όταν θεωρώ κάτι δεν θα φοβηθώ να το πώ, εταιρία είναι, απλά μου κάνει εντύπωση τι στο καλό ενοείς.
The_Edge Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 [...'] ωστοσο το θέμα καταλήγει σαν ενα αντίστοιχο με τιτλο Intel VS AMD γιαυτο καλύτερα οι διαφωνίες μας να μην χαλάνε το άρθρο Και αυτό το λες εσύ, ο ίδιος που είπε "εγώ δεν παίρνω 360 για να μην βλέπω μπλε οθόνες"
aGka8l Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 δεν αντιλέγω αλλα το ειπα σαν απαντηση για καποιον που ελεγε κατι για το PS3 δεν κανω τον κοπο να γυρίσω καν πισω πρεπει να ειναι λιγα ποστ πιο πανω απο το δικο μου
The_Edge Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Tι εννοείς "προκαλώ" που μέσα στα παραδείγματα είπα ότι μπορεί να είναι και η Microsoft από πίσω ? Ποιόν προκαλώ ? Δεν έπρεπε να το έδινα δηλαδή ? να έλεγα τα υπόλοιπα αλλά αυτό να το έκρυβα ? ΥΓ Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση βέβαια' date=' όταν θεωρώ κάτι δεν θα φοβηθώ να το πώ, εταιρία είναι, απλά μου κάνει εντύπωση τι στο καλό ενοείς.[/quote'] Ε βέβαια προκαλείς βρε, όταν για όλα φταίει η microsoft. Όταν απαντάς άλλα αντί άλλων. Όταν λες ότι οι φίλοι μας θα γελάνε μαζί μας γιατί θα πάρουμε 360. Αν ακόμα πιστεύεις ότι δεν προκαλείς τους κατόχους 360 τί να πω...
BlizardBill Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Ε βέβαια προκαλείς βρε' date=' όταν για όλα φταίει η microsoft. Όταν απαντάς άλλα αντί άλλων. Όταν λες ότι οι φίλοι μας θα γελάνε μαζί μας γιατί θα πάρουμε 360. Αν ακόμα πιστεύεις ότι δεν προκαλείς τους κατόχους 360 τί να πω...[/quote'] Καταρχήν δεν απάντησα άλλα αντί άλλων, δεν είπα ότι θα γελάνε οι φίλοι σας και δεν είναι πρόκληση να αναφέρεις ότι μπορεί να κρύβεται πίσω από κάτι και η Microsoft. Αν δεις όμως άλλους, λένε ξεκάθαρα αυτά που νομίζεις για εμένα. (και μόλις εσύ είπες ότι "αισθάνθηκες βλάκας που έχασες τόσους μήνες, χωρίς να σκεφτείς αν προκαλείς εμάς που δεν αισθανόμαστε βλάκες να περιμένουμε.)
The_Edge Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Καταρχήν δεν απάντησα άλλα αντί άλλων' date=' δεν είπα ότι θα γελάνε οι φίλοι σας και δεν είναι πρόκληση να αναφέρεις ότι μπορεί να κρύβεται πίσω από κάτι και η Microsoft. Αν δεις όμως άλλους, λένε ξεκάθαρα αυτά που νομίζεις για εμένα. (και μόλις εσύ είπες ότι "αισθάνθηκες βλάκας που έχασες τόσους μήνες, χωρίς να σκεφτείς αν προκαλείς εμάς που δεν αισθανόμαστε βλάκες να περιμένουμε.)[/quote'] Ναι ε? Κάνε υπομονή βρε φίλε, μην πετάς τα λεφτά σου στο 360... σε λίγους μήνες θα σου έχει μείνει η χειρότερη κονσόλα της νέας γενιάς και όλοι οι φίλοι σου θα σε κοροϊδεύουν ... http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=931977&postcount=357 Να συνεχίσω και για τα υπόλοιπα? Να αρχίσω να ψάχνω?
BlizardBill Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Εδώ έκανα πλάκα ... ειρωνεία ήταν καθαρά. Δηλαδή κάποιος μας κορόιδευε που δεν θα έχουμε xbox , και του το είπα αυτό για δει πόσο γελοίο είναι αυτό που κάνει, όχι να το πάρετε όλοι στα σοβαρά. (απλά δεν μπορούσα να πέσω και στο επίπεδο με τα λουκούμια) συγκεκριμένα: "to loukoumaki apo emena tha to parete stis 2 dekemvriou kai tha einai pio glyko................." ΥΓ Οπότε συνέχισε το ψάξιμο και θα καταλάβεις που έχουμε μπλέξει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.