Narayan Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 edit: και για να γραψω και κατι θετικο (ή τουλαχιστον οχι αρνητικο) φαινεται πως τα games στο PS3 θα κανουνε οσο του 360. ριξτε μια ματια στο lik-sang http://www.lik-sang.com/list.php?category=313 Μπα ψιλοάκυρο το Lik Sang... εκτός κι αν τα Gran Turismo 5 και Metal Gear Solid 4 είναι launch titles
KenZone Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με το βάρος του DualShake... δλδ στο PSOne που δεν είχε δόνηση μας χάλασε το βάρος; btw σχετικά με το αθόρυβο playback... ναι μεν αν ισχύουν όσα αναφέρονται στο link που έδωσα θα μειωθεί ο θόρυβος από τους ανεμιστήρες' date=' όμως πρέπει ταυτόχρονα το BD-ROM της κονσόλας να είναι αθόρυβο. Στα PS2, Xbox και XBOX 360 που έχω χρησιμοποιήσει ως DVD player το drive είναι που κάνει την περισσότερη βαβούρα και όχι το οποιοδήποτε σύστημα ψύξης (η μόνη πραγματικά αθόρυβη κονσόλα είναι το... Ν64!).[/quote'] da3ei to n64 pou epairne cartridges ... ma kai to psone pou eixe kinita meri ekane baboura ?
The_Edge Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Για να λήξει η φημολογία για τα μαϊμού - BlueRay : Did Sony Have a Blu-ray Disk or Not? The House of the Flying DragonPC Magazine's Lance Ulanoff would like to set the record straight about yesterday's Blu-ray fiasco. Here is what he had to say: Did Sony have a commercial Blu-ray content disk there or not? That's the big question regarding Sony's now infamous 10-year anniversary party. Many people' date=' including Sony, say I got the story—all five relevant sentences of it—wrong. Yes, there were two AR laptops with Blu-ray drives on that table, each one with a crowd of people waiting to see it. Between the laptops was a placard noting that these were both the current models of the AR, the first laptop with a Blu-ray drive. There was no indication in words or print that this was some sort of visual comparison, as Sony has suggested. I scooted as close as I could to the laptop on the left side, took a bunch of photos and then pressed eject on the Blu-ray drive and out popped the drive and DVD+R. I took a photo because I was surprised, amused and a tad disappointed. As you may know, this story has created quite a fury of activity across the web on Slashdot, Engadget, and Digg. While it's true that I did not check the drive of the second AR laptop, I thought both laptops were showing the same thing and saw no need to investigate the second seemingly duplicate setup. Earlier today, I spoke with a Sony PR rep about what, the company says, I should have seen. According to Sony, there was a demonstration going on there and the laptop on the right-hand side had inside it a Blu-ray disc that was "not final master." I'm not sure what that would have looked like. I wish I had seen it. The rep did not know why the left-hand laptop had a DVD+R instead of a commercial DVD. He said, "We're still trying to find out. Obviously, internally we own the rights to [that movie']." However, he thinks it may have had something to do with wanting to get the right kind of content playing on the standard DVD laptop so Sony could show off an "apples to apples comparison." The Sony rep believes I should have come straight to him when I saw the DVD+R. Had I thought this was a momentous discovery, I would have. But the fact that I found no Blu-ray disc was, to me, humorous and not some indication of bait and switch. http://gearlog.com/blogs/gearlog/archive/2006/05/17/11993.aspx linked και απο http://yro.slashdot.org/yro/06/05/17/2225245.shtml BlizardBill, από το παραπάνω ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι η πιο σωστή προσέγγιση στην κριτική μιας είδησης είναι αυτό που έκανα εγώ όταν είπα "τα πάντα μπορεί να έχουν συμβεί", και όχι η δική σου να κάνεις υποθέσεις ότι "πίσω από αυτό κρύβεται η microsoft και ο πόλεμος των OS". Και γενικότερα, σταματήστε να πιστεύετε ότι πίσω από όλες τις κακές ειδήσεις του PS3 κρύβεται o "εχθρός", η microsoft. Και κάτι ακόμα, μιας και παραπάνω τέθηκε το θέμα της τιμής και σε συνδυασμό με τις υπογραφές σας που λένε "it will b3 worth the waiting". Ας πούμε ότι είμαι ένας gamer που δεν με ενδιαφέρουν οι ταινίες. Θέλω μία κονσόλα next-gen. Γιατί να μην πάω σήμερα στο μαγαζί της γειτονιάς μου να πάρω το 360? Γιατί να περιμένω άλλους τόσους (δεν ξέρω και εγώ πόσους) μήνες για να πάρω μια κονσόλα που θα είναι ακριβότερη? Στην πρώτη περίπτωση (του 360) θα την πάρω, θα πάω το μεσημεράκι σπίτι μου θα επιλέξω παιχνίδια από πολύ μεγάλη γκάμα και θα αρχίσω να παίζω άμεσα. Στην δεύτερη (ps3), θα περιμένω, θα πληρώσω ακριβότερα και δεν θα έχω και τόσο μεγάλη γκάμα παιχνιδιών. Αργότερα (και θα πρέπει να περιμένω κι'αλλο) η γκάμα θα μεγαλώσει και τα παιχνίδια θα γίνουν καλύτερα. Ωραία λοιπόν. Και πες πως δέχομαι (που δεν είμαι και σίγουρος αλλά ας το πούμε για να τσουλήσει η συζήτηση) ότι τα παιχνίδια τους PS3 μετά απο καιρό θα είναι καλύτερα. Θα είναι τόσο καλύτερα ώστε να αξίζει η αναμονή 1 χρόνου και τα παραπάνω χρήματα? Θα έχει τόσο μεγάλη διαφορά το gaming experience? Γιατί αν είναι ελάχιστες οι διαφορές δεν μου μοιάζει ότι είναι "worth th3 waiting". Θυμηθείτε όσοι απαντήσετε ότι στο παράδειγμά μου είμαι ένας gamer που δεν ενδιαφέρεται για ταινίες κτλ κτλ.
BlizardBill Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 BlizardBill' date=' από το παραπάνω ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι η πιο σωστή προσέγγιση στην κριτική μιας είδησης είναι αυτό που έκανα εγώ όταν είπα "τα πάντα μπορεί να έχουν συμβεί", και όχι η δική σου να κάνεις υποθέσεις ότι "πίσω από αυτό κρύβεται η microsoft και ο πόλεμος των OS". Και γενικότερα, σταματήστε να πιστεύετε ότι πίσω από όλες τις κακές ειδήσεις του PS3 κρύβεται o "εχθρός", η microsoft. [/quote'] Για ξαναδές τι είπαμε , κανένα λάθος δεν είχε η προσέγγισή μου ... blizardbill: τα πάντα παίζουνε ... ήμαρτον δηλαδή. The_Edge: Συμφωνώ με τον BlizardBill ότι τα πάντα μπορεί να έχουν συμβεί. ΥΓ Για την Microsoft αρχίσαμε συζήτηση όταν ρώτησες : The_Edge:Δεν καταλαβαίνω πιο όφελος έχει κάποιος για να κάνει πόλεμο στη Sony. Σου απάντησα ποιο όφελος έχει η Microsoft , και φυσικά ΤΙΠΟΤΑ δεν αποκλείουμε για το γεγονός, αφού τα πάντα παίζουνε και τα ΠΑΝΤΑ μπορεί να έχουν συμβεί .
The_Edge Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι πιστεύω ότι βλέπεις τη microsoft πίσω από όλα. Στο άλλο που ρώτησα (γιατί να περιμένω κτλ κτλ) με ενδιαφέρει πάρα πολύ η απάντησή σου. Και μη νομίζεις ότι τα ρωτάω όλα αυτά γιατί δεν γουστάρω ps3 κτλ. Απλά βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί να περιμένω για κάτι και να το πληρώσω παραπάνω και σαν τελικό αποτέλεσμα να μην δω κάποια αξιοσημείωτη διαφορά στο gaming experience.
p3tran Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 τα "It will be worth the wait", "the xbox 1.5" κλπ κλπ ειναι (δυστυχως) ατακες που εβαλε στα στοματα των μικρων παιδιων η ιδια η sony μεσα απο τις επισημες συνεντευξεις του αρχηγου kutaragi & co. ..τι αλλο βεβαια να ελεγε η sony, αφου για ενα -τουλαχιστον- ολοκληρο χρονο ειναι εκτος next-gen, και αυτη το ηξερε παρα πολυ καλα αυτο απο την αρχη, παρ'ολο που εταζε λαγους με πετραχειλια (spring release κλπ) το γεγονος οτι ακομα συνεχιζεται το ιδιο τροπαριο δειχνει οτι προφανως ο gabe newell δεν εχει και πολυ αδικο στην κριτικη του για τους καταναλωτες..
The_Edge Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Για ξαναδές τι είπαμε ' date=' κανένα λάθος δεν είχε η προσέγγισή μου ... blizardbill: τα πάντα παίζουνε ... ήμαρτον δηλαδή. The_Edge: Συμφωνώ με τον BlizardBill ότι τα πάντα μπορεί να έχουν συμβεί. [/quote'] Και μιας και κάνεις quote, αυτό ακριβώς που είπες είναι blizardbill:Ίσως να είπαν ότι αυτή είναι ποιότητα BR αλλά τα players δεν είναι έτοιμα , ίσως ο δημοσιογράφος πήρε κάποια λεφτάκια από την Microsoft, ίσως κάποιος χρήστης προηγουμένως έβαλε το dvd μέσα, τα πάντα παίζουνε ... ήμαρτον δηλαδή. Επίσης ΥΓΓια την Microsoft αρχίσαμε συζήτηση όταν ρώτησες : The_Edge:Δεν καταλαβαίνω πιο όφελος έχει κάποιος για να κάνει πόλεμο στη Sony. Και βέβαια όπως βλέπεις από το παραπάνω' date=' εσύ ανέφερες πρώτος την εικασία για την microsoft, και η συζήτηση αυτή δεν ξεκίνησε από εμένα. Τέλος πάντων, [b']imho[/b], ενισχύεται η γνώμη μου ότι πιστεύεις πως πίσω από όλα βρίσκεται η microsoft. Περιμένω όμως απάντηση στην ερώτηση για το worth th3 waiting.
BlizardBill Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Όταν λέω τα πάντα, ενoώ τα ΠΑΝΤΑ, και την περίπτωση της Microsoft μέσα ... δεν την εξαίρεσα από τα παραδείγματα , αφού έπρεπε να περιέχουν τα πάντα. Εσύ άρχισες ουσιαστικά την συζήτηση συγκεκριμένα για αυτή την εκδοχή. Και πιστεύω ότι το ιδανικό για κάθε gamer (και όχι μόνο) είναι το ps3, μια Hdtv(1080p αν γίνεται), μια dsl, ένα psp, και δεν θέλω να συμβιβαστώ σε κάτι από αυτά . Πραγματικά θα αξίζει να περιμένεις ... μιλάμε για μεγάλη διαφορά σε όλους τους τομείς και όποιος κάνει υπομονή θα βγει κερδισμένος πιστεύω. (αν έχεις λεφτά βέβαια απλά παίρνεις τα πάντα και είσαι ΟΚ) ΥΓ Προτιμώ να δώσω λεφτά για μια κάρτα γραφικών, παρά για xbox360... αν και ακόμα οριακά Οκ είμαι. Το καλοκαιράκι θα φύγει γρήγορα δυστυχώς...και μέτα 2 μηνάκια ακόμα υπομονή και φτάσαμε.
privateer Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 PS3 Pricing Could Spell Trouble for Publishers David Cole from strategic market research firm DFC Intelligence documents the events leading up to the PlayStation 3's final pricing, and suggests that the $600 price tag could leave PlayStation-dependent game publishers in a tough position. http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=3030&Itemid=2
xrest Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Όταν λέω τα πάντα' date=' ενoώ τα ΠΑΝΤΑ, και την περίπτωση της Microsoft μέσα ... δεν την εξαίρεσα από τα παραδείγματα , αφού έπρεπε να περιέχουν τα πάντα.Εσύ άρχισες ουσιαστικά την συζήτηση συγκεκριμένα για αυτή την εκδοχή. Και πιστεύω ότι το ιδανικό για κάθε gamer (και όχι μόνο) είναι το ps3, μια Hdtv(1080p αν γίνεται), μια dsl, ένα psp, και δεν θέλω να συμβιβαστώ σε κάτι από αυτά . Πραγματικά θα αξίζει να περιμένεις ... μιλάμε για μεγάλη διαφορά σε όλους τους τομείς και όποιος κάνει υπομονή θα βγει κερδισμένος πιστεύω. (αν έχεις λεφτά βέβαια απλά παίρνεις τα πάντα και είσαι ΟΚ) ΥΓ Προτιμώ να δώσω λεφτά για μια κάρτα γραφικών, παρά για xbox360... αν και ακόμα οριακά Οκ είμαι.[/quote'] poli megalo lathos opws panta dld.o idanikos gamer einai na min brisketai se mono mia konsola,ksekinas me mia konsolitsa k pio meta tsimpas k deuteri.o apokleismos k to ftisimo twn allwn konsolwn mono gamer den se kanei..oso gia to psp kala krasa pou einai k must..exei k poli megali diafora les|?pou?to tekken 6 ontws einai pio entipwsiako tou DOA4 pou kikloforise sto petsokomeno adinamo xbox 1.5 ton dekembri tou 2005 einai mia genia panw apo to tekken.to motorstorm ti leei?grafikares...anyway toulaxiston mia genia panw einai to ps3 opote dikaiologei auti tin diafora... gia mena to idaniko setaki einai.Poli kali HDTV,Wii,360 k telos tou 2007 i otan bgei to mgs4 ps3.an epikratisei to bluray tote k ksexwristo bluray giati tou ps3 de pisteuw nanai kalitero apo stand alone bluray..
BlizardBill Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Αν δώσω τώρα 400 στο xbox360, άλλα 60 στο online , άλλα 1300 για hdtv, συν games, μετά απλά θα πρέπει να συμβιβαστώ χοντρά σε πολλά πράγματα, και δεν θέλω. Αξίζει να περιμένεις. Και για εμένα δεν αξίζει καν να πετάξω λεφτά σε xbox, την στιγμή που μπορώ να κάνω υπομονή με το pc μου... και να μην μπορούσα , καλύτερα θα ήταν μια νέα κάρτα.
xrest Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 opws to blepei kaneis.opws k gw pleon me 360 blepw petama ta lefta gia ps3,mias k den prosferei tpt gia mena.giauto tha perimenw prwta mexri na bgei tpt kalo.proteimw na dwsw ta lefta m sto poli kalo software tou 360 k fisika sto Wii.einai opws to blepei kaneis
aGka8l Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 ναι αυτο ακριβως πχ εγω δεν γουσταρω να παρω XBox360 γιατι δεν θελω να βλέπω μπλε οθόνες
The_Edge Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Εσύ άρχισες ουσιαστικά την συζήτηση συγκεκριμένα για αυτή την εκδοχή. Ωραία, σου κάνω μία ανασκόπηση της συζήτησης, σε ελεύθερη μετάφραση γιατί βαριέμαι τα quotes. Blizzard: Μπορεί να έγινε το ταδε, μπορεί να το έκανε η microsoft, μπορεί να εγινε το άλλο. Τα πάντα μπορεί να έγιναν. The_Edge: Συμφωνώ ότι τα πάντα μπορεί να έγιναν. Δεν καταλαβαίνω ποιός έχει συμφέρον να βάλει ένα δισκάκι dvdr σε ένα vaio. Blizard: H microsoft έχει συμφέροντα να πολεμήσει την sony γιατί υπάρχει η μάχη του OS κτλ κτλ Και εσύ από αυτό καταλαβαίνεις ότι τη συζήτηση για τη microsoft την ξεκίνησα εγώ. Πες μου "ναι" και θα χάσω την ψυχραιμία μου. Γιατί αν πεις "ναι", εγώ θα το εκλάβω ότι με θεωρείς "βλάκα", και θα σου απαντήσω. Και θα γράψω ιστορία ως ο πρώτος super moderator που θα φάει ban. Αλλά δε με πειράζει καθόλου. Όσο για το gaming experience και τη διαφορά σε αυτό μεταξύ 360 και Ps3, συγχαρητήρια για την ντρίμπλα. Με έστειλες.
Narayan Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Θα ήθελα να παρακαλέσω όλα τα μέλη του Insomnia που ποστάρουν εδώ να επιδείξουν τον δέοντα σεβασμό στον BlizardBill, ο οποίος έχει αποδείξει επανελειμένα πως είναι πολύ σοβαρό μέλος του forum. Έχει επανελειμένα προσπαθήσει να μεταδώσει λίγη από την σοβαρότητα αυτή στα υπόλοιπα μέλη: Λίγη σοβαρότητα[/b'] δεν βλάπτει IMHO φίλε ... Λίγο σοβαρότητα βρε παιδιά ... αν ήταν video δεν θα κόλλαγε' date=' και φυσικά δεν θα υπήρχε καθυστέρηση αφού όλα θα ήταν προσχεδιασμένα για να αλλάξει άμεσα.Όταν νομίζουμε ότι οι άλλοι είναι τόσο ηλίθιοι και έμεις τόσο έξυπνοι που τους καταλαβαμε , συνήθως κάπου την είδαμε στραβά .[/quote'] Άλλο ένα post επιπέδου με σοβαρά επιχειρήματα πετάχτηκε ' date=' λίγα λεπτά αφού ζήτησα ελάχιστη [b']σοβαρότητα !!! Έλεος βρε παιδιά, κάντε μια προσπάθεια σας παρακαλώ, το έχετε ξεφτιλίσει εντελώς, Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, και ελπίζω να απολαύσετε με τα υπόλοιπα γεγραμμένα στο παρόν topic. Υ.Γ. φίλτατε BlizardBill, αν είχες την ευγενική καλωσύνη θα ήθελα να μου πεις που μπορώ να προμηθευτώ το PS3 με δώρο μία HDTV ικανή για 1080p, καθότι παρατηρώ πως όταν αναφέρεσαι στο κόστος της κονσόλας ποτέ δεν προσθέτεις στο κόστος των ?600 δια την πρόσκτησή αυτής, το επιπρόσθετο κόστος των ?2000+ που απαιτούνται δια το μέσο απεικόνισης που προανέφερα. Δεδομένου πως όταν αναφέρεσαι στο ΧΒΟΧ 360 είσαι περισσότερο συνεπής και περιλαμβάνεις και το κόστος της HDTV, υπέθεσα -ελπίζω όχι λανθασμένα- πως έχεις κάποια άκρη για να την προμηθευτείς μετά της κονσόλας και άνευ επιπρόσθετης επιβαρύνσεως. Λαμβάνω λοιπόν το θάρρος να σου ζητήσω από που σκοπεύεις να προμηθευτείς το PS3 με τους παραπάνω όρους, ώστε να μπορέσω κι εγώ να εκμεταλλευτώ αυτή την εξαιρετικήν ευκαιρίαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.