Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
sostos o xrest... pos paei to world cup?..ego to exo liosei...pelatis exei ginei to filaraki mou...k fantasou oti einai k diko tou etsi? exei allaksei oles tis omades gia na mou nikisei ti argentini... :-) carlos tevez k hernan crespo...piaste tous... veltiomeno to fifa se sxesi me palaioterous titlous alla thelei psomia akoma na ftasei to vasilia!!!!!!!!!

re file opote me rwtas gia to world cup ekeini ti stigmi paizw kiolas..lol.mia xara paei.ontws poli beltiwmeno se ola tou.arkei naxe kalitero terma.to world cup eprepe naxe k ena slogan.perimenontas to pro evo 2007...:mrgreen:

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με το ignore δεν βγαίνει τπτ p3tran... για να μην πέσουμε στο επίπεδο fanboyισμού του, πρέπει να βγάλουμε κάποιο disclaimer με quote τις ανακρίβειες που έχει πει κατά καιρούς ο Bill, να το υπογράφουμε όσοι χρήστες τον έχουμε βαρεθεί, και PM σε κάποιον mod (θα προτιμούσα να το κάναμε post όποτε πέταγε καμμιά ανακρίβεια αλλά είπαμε να κρατήσουμε επίπεδο).

Δημοσ.
loipon na miliso ligo genika me aformi to diskaki...ego me tetoia gelao... einai fanero (mono gia kapoion pou thelei na ti leei sti sony den einai) oti einai toso fake i oli istoria... orismenoi nomizoun oti i sony mia apo tis megaliteres etairies einai toso ilithia pou dinei to dikaioma sto kahe karagiozi na ti xlevazei... mia gyra sto interent na kaneis den akous tpt para arnitikes fimes? ka tha xei to ps3 ayto? k de tha exei ayto? k tha leipei ekeino? gia mena ola ayta einai upokinoumena de ksero apo poion alla mou kanei komati dyskolo ena site pou ipotithete apeythinete se hardcore gamers koino na xlevazei mia konsola toso poli...k oxi giati apagoreyete na exoun mia protimisi oi anthropoi ala giati eimaste 6 mines prin to lunch re paidia...de to dexomai sygnomi... kathe mera vlepeis ena soro FIMES leo k pali...k panta arnitikes pou skopo exoun na vlapsoun tis poliseis... se teliki analisi pisteyo oti i ms kanei tin istati prospathia na parei osous perissoterous pelates borei guys dioti kserei oti apo november DEN PAIZEI MONI THS! oti k na simainei ayto gia to kathena...oso dynati k an einai i antipali konsola...allo na paizeis monos sou k allo na exeis antipalo... opote den einai k toso trelos o blizzard pou pisteyei oti ims einai apo piso... yparxoun symferonta guys...ta lefta einai to pan gia olo to planiti...opos i sony troei xrima apo pelates to idio kanei k i ms...k i ms to kanei me to xeirotero monopoliako tropo xronia tora...xoris ayto na simainei oi den enai kali etairia... apla ola ayta ta leo giati orismenoi apo do mesa katigoroun kapoious allous legontas tous pelates...ksexnontas oti k oi idioi einai pelates k malista exoun fanatistei toso poli (makari na ksera to logo) pou afilokerdos prospathoun na diafimisoun to proion...o epireasmos sto megaleio tou...

paidia exete siniditopiisei gia pio site milame? milame gia to http://www.engadget.com to korifaio aftin ti stigmi site ston kosmo gia to megalitero texnologiko site ston kosmo!

Δημοσ.

karagiozides enoo olous aftous se ayta ta sites pliroforion ypotithete... katalaves poious enoousa... nai re petran de diafono einai i idioi pou provlepan kati to opoio tha ginotan kata 90%... pou itan gia ola ta alla? petyxan tpt apo ta alla? giati den ikseran gia tis 2 ekdoseis px? i gia tin eleipsi hdmi apto "mikro" k ena soro alla...petane asistola fimes k oti piasoume re sy...petame adeia na piasoume gemata...klasiki dimosiografia pleon...an theorithei dimosiografia ayto telos panton...makari na eixa arxeio apo to ti fimes exoun graftei na deis oti to 80% einai ektos pragmatikotitas..vasika ta ksereis k sy o idios..k an deis oles oi eidiseis sto telos exoun erotimatiko....ti sou leei afto? tin enyposi omos ti dimiourgoun...se kanoun esena to petran px pou de goustareis ps3 na beis se ena forum na to postareis k na ginei thema...esto k enas an epireastei einai epityxia... san panathinanaikos exo mathei na miso tous dimosiografous k na mi pisteyo se kanena... ;-)

Δημοσ.
τα ιδια site που κατηγορεις τωρα ως αναξιοπιστα' date=' ειναι τα ιδια ακριβως sites που ειχανε προεϊδοποιησει για αλλα πραγματα, οπως

oτι PS3 ΔΕΝ θα βγει την ανοιξη, και θα βγει στην καλυτερη στο τελος του χρονου, [/quote']

Τα περισσότερα έλεγαν για 2007 στην Ιαπωνία και αργότερα στον υπόλοιπο κόσμο ... δεν έλεγαν για world lunch μέσα στο 2006.

Κατά τα άλλα, όταν λέγαμε ότι λογικά θα βγει Αμερική και Ευρώπη λίγο πριν τα Χριστούγεννα , εσύ που τα είχες πιστέψει γελούσες .

Δημοσ.
paidia exete siniditopiisei gia pio site milame? milame gia to [url=http://www.engadget.com]http://www.engadget.com[/url'] to korifaio aftin ti stigmi site ston kosmo gia to megalitero texnologiko site ston kosmo!

milisa genika me AFORMI ayto pou dimosieysai ayto to site...entaksei re paidia to pisteyoume...telos? ego pantos ti sony gia ilithia den tin exo...oute bala paizoume pou na krino oti exei xasei to topi...:mrgreen:

Δημοσ.
Με το ignore δεν βγαίνει τπτ p3tran[/b']... για να μην πέσουμε στο επίπεδο fanboyισμού του, πρέπει να βγάλουμε κάποιο disclaimer με quote τις ανακρίβειες που έχει πει κατά καιρούς ο Bill, να το υπογράφουμε όσοι χρήστες τον έχουμε βαρεθεί, και PM σε κάποιον mod (θα προτιμούσα να το κάναμε post όποτε πέταγε καμμιά ανακρίβεια αλλά είπαμε να κρατήσουμε επίπεδο).

Αν κάνατε post όταν λέω κάποια ανακρίβεια θα ήταν θετικό, αλλά επειδή δεν λέω ανακρίβειες ή έστω δεν μπορείτε να πείτε κάτι καλύτερο, βρήκατε το κόλπο τις συκοφαντίας και τις σαχλαμάρας μπας και επηρεάσει κανέναν άσχετο.

Αν πω κάποια ανακρίβεια ή δεν σας αρέσουν τα link που δίνω, ενημερώστε τον κόσμο και αφήστε τις συνεχείς προσωπικές επιθέσεις.

Δημοσ.
karagiozides enoo olous aftous se ayta ta sites pliroforion ypotithete... katalaves poious enoousa... nai re petran de diafono einai i idioi pou provlepan kati to opoio tha ginotan kata 90%... pou itan gia ola ta alla? petyxan tpt apo ta alla? giati den ikseran gia tis 2 ekdoseis px? i gia tin eleipsi hdmi apto "mikro" k ena soro alla...petane asistola fimes ....

ειπαμε, καμια σχεση με ΦΗΜΕΣ.

για το διπλο HDMI, το ειχε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ H SONY ΣΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ PS3, (2Χ1080p, multiplay σε χωριστες οθονες, game + browser ταυτοχρονα κλπ κλπ)

που ακομα και ο θεος ο ιδιος παραξενευτηκε οταν ξαφνικα το καταπιανε και το εξαφανισανε.

πραγματικα ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!

se kanoun esena to petran px pou de goustareis ps3 na beis se ena forum na to postareis k na ginei thema...esto k enas an epireastei einai epityxia... san panathinanaikos exo mathei na miso tous dimosiografous k na mi pisteyo se kanena... ;-)

sorry evo αλλα το ξερεις πως δεν ειναι ετσι. αν καποιος εχει παρασυρθει απο τη δημοσιογραφια και το HYPE, αυτος δεν ειμαι εγω.

μπηκα σε ενα φορουμ που 10 playstationακηδες κοροϊδευανε μονοπατα και αδιαληπτα τους xboxακηδες. και μαλιστα στο δικο τους τοπικ, το 360, οχι σε αυτο.

εγω απλα βαζω τα πραγματα στην ρεαλιστικη τους υποσταση.

....και για να το κανω και με σενα αυτο:

εσυ, εισαι και playstationακιας, εισαι και βαζελος... πολυ πικρα φετος φιλε μου ;ppppppppppppppppppp

Δημοσ.
Σταυρο γιατί εκνευρίζεσαι? Δεν έκανα προσωπική επίθεση σε αυτά που λες. Πως θα μπορούσα αλλωστε αφου σε ξέρω και με ξέρεις. (Γιώργος Ρούβαλης) Καταθέτω και το ξανακαταθέτω ότι δεν υπάρχει στην αγορά τηλεόραση 70" 1080p. Μιλάω για την Ελληνική αγορά ή ακόμα αν θές για την Ευρωπαϊκη αγορά.

Στην Αμερική είναι πολύ πιο μπροστα στο συγκεκριμένο θέμα και όχι μόνο μέσω της δικιάς σου τηλεόρασης αλλά και πολλών άλλων όπως π.χ. Westinghouse κ.λ.π. Αυτές όμως δεν τις βρίσκεις εδώ.

Την αποψή σου την σέβομαι και παρακαλουθώ πάντα αυτά που λες στο site που ανέφερες. Αλλά δεν συμφωνώ με την αποψη ότι 1080p και 1080i δεν έχουν καμμιά διαφορά στο μάτι.

Για να σε γλυκάνω λίγο' date=' έκπτωση στο αυτοκίνητο 500€ χα χα.

Συγνώμη στους υπόλοιπους για το off topic.[/quote']

Βρε Γιωργακη εσυ εισαι,τι θα παθεναμε με αυτα τα nick name παραλιγο.Οκ φιλε συμφωνω με αυτα που λες γενικα απλα ενιωσα οτι δεν ηξερα τη τηλεοραση εχω σπιτι μου και το πηρα καπως βρε φιλαρακι...θα τα πουμε στο φορουμ εμεις καλυτερα:-D

Δεν ειπα οτι δεν εχουν διαφορα τα 2 σηματα ,ειπα οτι δεν ειναι εμφανης στις μικρες ιντζες και για να σε γλυκανω και εγω 20% εκπτωση στην επομενη σου τηλεοραση.

Δημοσ.
Αν κάνατε post όταν λέω κάποια ανακρίβεια θα ήταν θετικό' date=' αλλά επειδή δεν λέω[/size'] ανακρίβειες ή έστω δεν μπορείτε να πείτε κάτι καλύτερο, βρήκατε το κόλπο τις συκοφαντίας και τις σαχλαμάρας μπας και επηρεάσει κανέναν άσχετο.

Αν πω κάποια ανακρίβεια ή δεν σας αρέσουν τα link που δίνω, ενημερώστε τον κόσμο και αφήστε τις συνεχείς προσωπικές επιθέσεις.

Τασεις αυτογνωσιας?

Μαυρο χιουμορ?

Δημοσ.

de me katalavaineis i ego de ta lao kala..mou les ta idia pou mou les kathe fora...den eipa oti esy parasernesai eipa px o petran...k eipa oti otan postareis(oxi esy o kathenas) ena amfivolou proeleysis arthro(fimi k oxi apto sigekrimeno site pou einai aksiopisto opos lete) ginete kathe fora thema opote to skopo tou ton ekplironei!

pikra gia ti panatha fysika k nai...megali...opos kathe xrono alloste to sinithisame... gia to ps3 kamoia...i panatha einai sti kardia mou mazi me ti kopela mou k tous goneis mou!!! to ps3 einai sto mialo mou...oso k to 360...exei diafora! ;-)

Δημοσ.
Αν κάνατε post όταν λέω κάποια ανακρίβεια θα ήταν θετικό' date=' αλλά επειδή [b']δεν λέω ανακρίβειες[/b] ή έστω δεν μπορείτε να πείτε κάτι καλύτερο, βρήκατε το κόλπο τις συκοφαντίας και τις σαχλαμάρας μπας και επηρεάσει κανέναν άσχετο.

Μα δεν έχει νόημα ο διάλογος μαζί σου. Πρέπει ΠΑΝΤΑ να έχεις δίκιο, ποτέ δεν παραδέχεσαι ότι έχεις άδικο. Και όταν σου λένε όλοι πως έχεις άδικο, παραπονιέσαι πως σε συκοφαντούμε και ότι λέμε σαχλαμάρες.

Και αυτό ακριβώς έχω σκοπό να κάνω, να ενημερώνω τον κόσμο δίνοντας πάντα links και όχι προωθόντας την αβάσιμη προσωπική μου άποψη.

Δημοσ.

@evo

ε, κατσε να σκασεις 599 + οσα (επιπλεον) κερατιατικα σου παρουν λογω της τρομερης ελλειψης που θα υπαρχει,

και μετα τα ξαναλεμε για την <<PikraStation3>> ;)

Δημοσ.
Μα δεν έχει νόημα ο διάλογος μαζί σου. Πρέπει ΠΑΝΤΑ να έχεις δίκιο' date=' ποτέ δεν παραδέχεσαι ότι έχεις άδικο. Και όταν σου λένε όλοι πως έχεις άδικο, παραπονιέσαι πως σε συκοφαντούμε και ότι λέμε σαχλαμάρες.

Και αυτό ακριβώς έχω σκοπό να κάνω, να ενημερώνω τον κόσμο δίνοντας πάντα [b']links[/b] και όχι προωθόντας την αβάσιμη προσωπική μου άποψη.

Αυτό που με ενοχλεί είναι όταν κάνεις προσωπικές επιθέσεις, βρίζεις, κοροϊδεύεις και συκοφαντείς προσωπικά εμένα ... δεν μιλάω για όταν δίνεις κανά link ή διαφωνείς με αυτά που έδωσα εγώ.

Αλλά επειδή με παρασύρατε πάλι στο παιχνιδάκι σας και ξέρω ότι δεν πρέπει , σταματάω και απλά ελπίζω κάποια στιγμή να πάρουν μέτρα οι mod.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...