Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θα παρακαλουσα τον p3tran να φυγει απο αυτο εδω το topic....εδω ΕΙΝΑΙ του Ps3 και ΟΧΙ του xbox360....σταματα να μας ζαλισεις και πηγαινε πανηγυρισε την κονσολιτσα σου στο αντιστοιχο topic...ΕΛΕΟΣ δλδ

Εφόσον δεν βρίζει , είναι χρήσιμος στο topic μας για να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερο είναι το ps3 σε όλα.

Οτι λέει εναντίων του είναι πολύ εύκολα διαψέυσιμο, και έτσι για κάθε σημείο που αναφέρει μπορεί να δει ο κόσμος καλύτερα την πραγματική διαφορά ακούγοντας και τις δυο πλευρές .

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

hahahah kala logiko na akous oti 8es, kaqtarxhn leei oti skopos tous einai na ftia3oun ena virtua society more than gaming, opws leei oti ta basic community services 8a nai free

kai to basic paketo einai ayto

post-5498-129062932668_thumb.jpg

Δημοσ.

Daredevil αυτό το είχα προσέξει κι εγώ. Ότι δηλαδή, ναι μεν κάτι ειχε πει ο τύπος για online gaming αλλά... στο Basic Community Services αυτό δεν φαίνεται πουθενά (το ranking βέβαια που κολλάει; Δηλαδή, πως μπορείς να αλλάξεις το rank χωρίς να παίξεις παιχνίδια; Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί κάτι μου διαφεύγει).

Εγώ, όπως έχω δηλώσει, περίμενα το PS3 όχι για να το αγοράσω σίγουρα (εξάλλου η μόνη κονσόλα που έχω αποκτήσει τα τελευταία χρόνια είναι το PSP, άρα δεν είμαι hardcore fan των κονσολών).. αλλά για να αποφασίσω αν θα μεταφέρω τελικά το gaming από το PC σε μια κονσόλα, και ποια κονσόλα θα είναι αυτή.

Τις τελευταίες μέρες έχω απογοητευτεί από την τακτική που ακολουθεί η Sony, η οποία για μένα συνοψίζεται στο εξής: παίζουμε με τις λέξεις. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι η Sony θα παρέχει το online gaming δωρεάν. Επίσης, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι η υπηρεσία που θα αναπτύξει θα είναι ανάλογη του live (σε θέματα ποιότητας, σταθερότητας κλπ). Και τέλος, αν η Sony αποφασίσει να χρεώνει το gaming, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αν θα το κάνει φθηνότερα από τη Microsoft (αν και νομίζω πως σιγά σιγά καταλαβαίνω πως λειτουργεί η Sony.. και υποψιάζομαι πως όχι μόνο θα χρεώνει, αλλά θα είναι και πιο ακριβό από το Live).

Τέλος πάντων, προσωπική μου άποψη και δυσφορία είναι αυτή. Πλέον πάντως κλίνω φανερά προς XBox360 (εξάλλου η δυνατότητα αναπαραγωγής blueray/hd-dvd μου είναι αδιάφορη), αν και θα περιμένω μερικές εβδομάδες ακόμη...

Δημοσ.
...

Τις τελευταίες μέρες έχω απογοητευτεί από την τακτική που ακολουθεί η Sony' date=' η οποία για μένα συνοψίζεται στο εξής: παίζουμε με τις λέξεις. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι η Sony θα παρέχει το online gaming δωρεάν. Επίσης, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι η υπηρεσία που θα αναπτύξει θα είναι ανάλογη του live (σε θέματα ποιότητας, σταθερότητας κλπ). Και τέλος, αν η Sony αποφασίσει να χρεώνει το gaming, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αν θα το κάνει φθηνότερα από τη Microsoft (αν και νομίζω πως σιγά σιγά καταλαβαίνω πως λειτουργεί η Sony.. και υποψιάζομαι πως όχι μόνο θα χρεώνει, αλλά θα είναι και πιο ακριβό από το Live).

Τέλος πάντων, προσωπική μου άποψη και δυσφορία είναι αυτή. Πλέον πάντως κλίνω φανερά προς XBox360 (εξάλλου η δυνατότητα αναπαραγωγής blueray/hd-dvd μου είναι αδιάφορη), αν και θα περιμένω μερικές εβδομάδες ακόμη...[/quote']

Tha sou protina na perimeneis mexri ligo prin bgei, mhn biasths na kaneis biastikes kinisis. Oti kai na akougete tha doume ti tha ginei telika

Δημοσ.

Αυτές είναι οι δωρεάν services 'beyond gaming" όπως είπε , και όλες θα δίνονται δωρεάν .

Το έχουν πει 100 φορές, απλά δεν είχαν ξεκαθαρείς αν θα υπάρχει και τίποτα άλλο δωρεάν εκτός το online gaming.

Σε καταλαβαίνω που το πιστεύεις αφού το είπε άνθρωπος της Microsoft, αλλά δες το link για να καταλάβεις ότι είναι καραγκιόζηδες, και να μην τους δίνεις τόσο σημασία.

Όσο απίστευτο και να φαίνεται σε όσους πληρώνουν τόσα χρόνια , και όσο σκληρό να είναι για την Microsoft, το live του ps3 θα είναι δωρεάν.

Δημοσ.

Το ξέρω βρε BlizardBill ότι είπε beyong gaming, είχα παρακολουθήσει την Conference. Αλλά όσο να'ναι την αμφιβολία την έχω.. πότε μπορούμε να αναμένουμε νεότερα από το μέτοπο; Μη μου πείτε στο Tokyo Game Show 2006 γιατί μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου πάει πολύ...!

ΥΓ: εννοώ επίσημα νέα. Έχω πραγματικά κουραστεί να διαβάζω ειδήσεις αμφιβόλου προέλευσης σε διάφορα sites. Ας βγουν από τη Sony να δώσουν οριστικές απαντήσεις (jesus christ που θα έλεγε και ο Mr. Slave!! :P )

Δημοσ.
Daredevil αυτό το είχα προσέξει κι εγώ. Ότι δηλαδή, ναι μεν κάτι ειχε πει ο τύπος για online gaming αλλά... στο Basic Community Services αυτό δεν φαίνεται πουθενά (το ranking βέβαια που κολλάει; Δηλαδή, πως μπορείς να αλλάξεις το rank χωρίς να παίξεις παιχνίδια; Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί κάτι μου διαφεύγει).
8a sou dwsw ena paradeigma sto 360 ayth thn stigmh exw silver syndromh pou den mou epitrepei online multiplayer, ala otan paizw pgr3 analoga me thn pista topo8etoume se rankings. opote to ranking den shmainei aparaithta online gaming ;)

ps opws swsta parathrhses h sony synh8ws areskete sta megala logia kai to hype, argotera otan prepei na ta parousiasei paizei me ta logia gia na ginei perissoteros ntoros kai sto telos kanei deliver kati sxetika symbatiko, pou ok den shmainei oti einai xalia h kako aplws oxi kati to diaforetiko apo ton antagwnismo .

Δημοσ.
8a sou dwsw ena paradeigma sto 360 ayth thn stigmh exw silver syndromh pou den mou epitrepei online multiplayer, ala otan paizw pgr3 analoga me thn pista topo8etoume se rankings. opote to ranking den shmainei aparaithta online gaming ;)

thanks daredevil, ήσουν σαφέστατος όσον αφορά το ranking!

Δημοσ.
Άλλο αυτό που λέει' date=' και άλλο αυτό που καταλαβαίνεις εσύ ... το ps3 θα είναι πολύ πιο δυνατό, απλά ίσως δεν είναι δυο φορές πιο γρήγορο στα παιχνίδια αρχικά γιατί είναι πιο δύσκολο.

[/quote']

Δε μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν μετά από όλα όσα είδες και διάβασες να εξακολουθείς να πιστεύεις σε μια τέτοια υπεροχή του PS3. It's beyond me...

Δημοσ.

Από τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία για αποδώσεις GFX card και cell , και γνώμες σχεδόν όλων των ανεξάρτητων προγραμματιστών .

Αλλά ακόμα και οι υπάλληλοι της Microsoft που σε έπεισαν, ισχυρίζονται ότι δεν θα είναι 2 φορές πιο γρήγορο το Ps3 λόγω δυσκολίας προγραμματισμού ... πολύ δύσκολα να πουν κάτι άλλο ξεκάθαρα.

εννοώ επίσημα νέα. Έχω πραγματικά κουραστεί να διαβάζω ειδήσεις αμφιβόλου προέλευσης σε διάφορα sites. Ας βγουν από τη Sony να δώσουν οριστικές απαντήσεις (jesus christ που θα έλεγε και ο Mr. Slave!! :P )

Το έχει πει πολλές φορές επίσημα η Sony, σε προηγούμενες συνεντεύξεις και παρουσιάσεις... ακόμα και μετά τη Ε3 το είπαν σε συνεντεύξεις.

Απλά ο θείος μου ο ψεύτης(M.Nelson-Microsoft) ισχυρίζεται ότι άλλαξαν κάτι επειδή και καλά δεν το είπαν τώρα.

Δημοσ.
Από τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία για αποδώσεις GFX card και cell ' date=' και γνώμες σχεδόν όλων των ανεξάρτητων προγραμματιστών .

Αλλά ακόμα και οι υπάλληλοι της Microsoft που σε έπεισαν, ισχυρίζονται ότι δεν θα είναι 2 φορές πιο γρήγορο το Ps3 λόγω δυσκολίας προγραμματισμού ... πολύ δύσκολα να πουν κάτι άλλο ξεκάθαρα.

[/quote']

Κατ'αρχάς χωρίς να ξέρεις καν την πραγματική φύση της GPU του (όπως το πολύ σημαντικό στοιχείο του πόσες ROPs θα έχει) βγάζεις συμπέρασμα πως υπερέχει το PS3. Την ίδια στιγμή κυκλοφορεί όλο και περισσότερο πως δεν πρόκειται για μια πλήρη 7900 αλλά για πετσοκομμένη έκδοση - αυτό για την περίπτωση που επικρατήσει το σενάριο των 8 ROPs.

Επειτα ο CELL αν εξαιρέσουμε τους οικότροφους της SONY, δεν έχει τύχει ακριβώς, εχμ, "θερμής" υποδοχής από τους developers (βλέπε και Newell - Carmack νωρίτερα). Αρα προς τι ο ενθουσιασμός σου;

Δεν έχω επηρεαστεί από κανέναν και πολύ απλα δεν έχαψα τα theoritical peak νούμερα που δίνει η κάθε εταιρία στη δημοσιότητα. Και η SONY πάντα δίνει εξωφρενικά νούμερα για τα θεωρητικά peak performance των επεξεργαστών που χρησιμοποιεί. Εσύ λοιπόν γιατί πιστεύεις αυτά τα νούμερα για τον CELL και δεν δέχεσαι τη γνώμη δύο κορυφαίων developers που αντίθετα από τη SONY είναι αντικειμενικοί και λένε την γνώμη τους με βάση την εμπειρία τους;

Δημοσ.
Δε μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν μετά από όλα όσα είδες και διάβασες να εξακολουθείς να πιστεύεις σε μια τέτοια υπεροχή του PS3. It's beyond me...

doctor, να σου πω τι λεει ο gabe newell προσπαθωντας να κατανοησει και να εξηγησει τις επιλογες της sony?

(..αλλωστε, που ξερεις, μπορει να γινει καννα θαυμα και να καταλαβει και καννας αλλος ;) :D)

λεει οτι "ειναι ο τροπος που σκεφτηκε η sony για να κανει τα games exclusive με το ζορι (!!!)"

δηλ. οτι ειναι τοσο δυσκολος και ιδιοτροπος ο τροπος προγραμματισμου,

που στην ουσια οτι "special" γραφτει εκει περα, δεν θα μπορει να γινει port ευκολα πουθενα αλλου..

..μαλλον αυτο που σκεφτηκε η sony, ειναι μεταφορικα να βαλει "κλειδωμα" στους developers :D

ωστε να μην κανουνε εκεινοι "κοπιες" τα games που φτιαχνουνε!(!!) :mrgreen:

σχεδον propriety format και αυτο οπως το umd και το bluray, θα μπορουσε να πει κανεις, αλλα με αλλο τροπο..

το αν θα πετυχει αυτο το φιλοδοξο και ριψοκινδυνο σχεδιο, θα το δουμε. εχει πολυ ενδιαφερον. (και exclusives προφανως 8) )

το θεμα ειναι οτι η sony "καλα" κανει και σκεφτεται ετσι φιλοδοξα σαν μια απο τις μεγαλυτερες εταιρειες που ειναι.

απλως δεν ξερω αν εχει συνειδητοποιησει οτι αυτη τη φορα (round 3) παιζει μπαλα με μια αλλη μεγαλη εταιρεια,

ισως πιο μεγαλη ακομα και απο αυτην, που παντως σιγουρα δεν ειναι τα λογιστικα της τιγκα στα κοκκινα, και αντιθετα δειχνει οτι το εχει παρει πολυ ζεστα το θεμα...

Υ/γ

παντως αμα αυτος που φτιαχνει το "The Darkness" (αν θυμαμαι καλα) λεει πως σε λιγα χρονια η sony πρεπει να νοικιαζει το software απο τη microsoft... :oops:

carmack..., newell.., o "the darkness" πως τον λενε..

...τριτωσε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (bliz πλακα κανω!!)

Δημοσ.
λεει οτι "ειναι ο τροπος που σκεφτηκε η sony για να κανει τα games exclusive με το ζορι (!!!)"

δηλ. οτι ειναι τοσο δυσκολος και ιδιοτροπος ο τροπος προγραμματισμου' date='

που στην ουσια οτι "special" γραφτει εκει περα, δεν θα μπορει να γινει port ευκολα πουθενα αλλου..[/quote']

Ακούγεται λογικό δε λέω... ;)

Δημοσ.
Κατ'αρχάς χωρίς να ξέρεις καν την πραγματική φύση της GPU του (όπως το πολύ σημαντικό στοιχείο του πόσες ROPs θα έχει) βγάζεις συμπέρασμα πως υπερέχει το PS3. Την ίδια στιγμή κυκλοφορεί όλο και περισσότερο πως δεν πρόκειται για μια πλήρη 7900 αλλά για πετσοκομμένη έκδοση - αυτό για την περίπτωση που επικρατήσει το σενάριο των 8 ROPs.

Δεν έχει σημασία τι θα είναι ... εφόσον έχει διπλάσιο bandwith η κύρια μνήμη, και πολύ μεγαλύτερες ΕΠΙΣΗΜΕΣ επιδώσεις η Gfxcard, ενώ δέρνει ο cell και γενικά σε όλα είναι καλύτερο το ps3, ότι και να λένε οι συνεργάτες της Microsoft είναι δευτερεύον.

(όπως έδιναν επίσημα πολύ καλύτερο το xbox από το ps2 , τα ίδια στοιχεία τώρα δίνουν πολύ καλύτερο το ps3 από το xbox360 )

Το ότι είναι λίγο πιο δύσκολος ο cell το ξέρουμε, ενώ το αν μπορεί να βγει η πολύ μεγαλύτερη δύναμη του ps3 γρήγορα ή αν έχει σχεδιαστεί σωστά, θα το δούμε μόνο στην πράξη.

Δημοσ.
Δεν έχει σημασία τι θα είναι ... εφόσον έχει διπλάσιο bandwith η κύρια μνήμη' date=' και πολύ μεγαλύτερες ΕΠΙΣΗΜΕΣ επιδώσεις η Gfxcard, ενώ δέρνει ο cell και γενικά σε όλα είναι καλύτερο το ps3, ότι και να λένε οι συνεργάτες της Microsoft είναι δευτερεύον.

Το ότι είναι λίγο πιο δύσκολος ο cell το ξέρουμε, ενώ το αν μπορεί να βγει η πολύ μεγαλύτερη δύναμη του ps3 γρήγορα ή αν έχει σχεδιαστεί σωστά, θα το δούμε μόνο στην πράξη.[/quote']

Το ότι το PS3 είναι καλύτερο σε όλα το επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά σε κάθε σου post.

Ποιες επίσημες επιδόσεις; Υπάρχουν επίσημα λεπτομερειακά specs για το τι ακριβώς είναι ο RSX; Οχι!

Και τι να το κάνεις το διπλάσιο bandwidth αν τελικά το τσιπ γραφικών είναι μπουκωμένο ευθύς εξαρχής από τις 8 ROPs; Το σκέφτηκες αυτό;

Για ποιους συνεργάτες μιλάς; Ο Carmack και ο Νewell είναι συνεργάτες της M$;

Μπορεί εσένα να σου φαίνονται δευτερεύοντα τα όσα λένε, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο αξιόπιστα κι έγκυρα από τα νουμεράκια που πετάει η SONY ατεκμηρίωτα και προς χάριν εντυπωσιασμού μόνο (και κυρίως όσον αφορά τον CELL).

Από τον τόνο που γράφεις δε, καταλαβαίνω μόνο την αγωνία σου να ανακυρήξεις το PS3 βασιλιά των πάντων, πριν την ώρα του μάλιστα. Εχει νόημα μια τέτοια συζήτηση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...