BlizardBill Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Τι μου λες τωρα? Μιλαμε για επανασταση στο gameplay!Απορω γιατι ασχολειστε με το απλο "motion sensing" της Sony' date=' οι δυνατοτητες που προσφερει ειναι ελαχιστες. Δεν νομιζω να χρησιμοποιησουν το "motion sensing" πανω απο το 15% των παιχνιδιων του Playstation 3 και αυτο για πολυ δευτερευουσες λειτουργιες.[/quote'] Eδώ το δοκίμασαν βιαστικά και σε κάτι πολύ δύσκολο , και όλοι που το δοκιμάσαν δείχνουν ενθουσιασμένοι με το πρώτο . Και σίγουρα δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα για ομαλή μετάβαση από αυτά που έχουμε συνηθίσει σε κάτι νέο. Δεν μπορούσε η Sony να κάνει standar κάτι σαν της nintendo , θα ήταν καταστροφή. (και σας extra έχουν το βελτιωμένο eye toy, και είμαστε ΟΚ) Και το ότι κατάφεραν να το βάλουν σε ασύρματο χειριστήριο, χωρίς να αλλάξουν το σχήμα και κυρίως το βάρος σε σχέση με το απλό λέει πολλά. ΥΓ Δεν ξέρω αν το έκρυβαν τόσο καιρό για να μην μπορέσει να αλλάξει η Microsoft και το δικό της, ή αν απλά δεν είχαν επιλογή, αλλά εμένα μου φαίνεται ότι είναι μεγάλη υπόθεση τελικά. Πιάνω το παλιό μου, και ήδη μου φαίνεται «μισό» που το γυρνάω και δεν μπορεί να καταλάβει τίποτα
p3tran Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Και το ότι κατάφεραν να το βάλουν σε ασύρματο χειριστήριο' date=' χωρίς να αλλάξουν το σχήμα και κυρίως το βάρος σε σχέση με το απλό λέει πολλά.[/b'] ΥΓ Πιάνω το παλιό μου, και ήδη μου φαίνεται «μισό» που το γυρνάω και δεν μπορεί να καταλάβει τίποτα καλα.... get your facts straight... το νεο χειριστηριο του ps3 ειναι ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ απο το παλιο. τοσο πολυ, που θα σε προβληματισει. ΥΓ Πιασε το παλιο σου καλα, μπας και καταλαβεις εσυ τιποτα στο τελος..
Exoskeletor Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Re pedia giati asxoliste me mia idea me to an eine prototiph h oxi? H ylopoihsh metraei panta. Mporei mia idea na exei ilopiithi apeires fores alla ean ilopoiithi allh mia poly kalutera apo prin na afisi epoxh.. Ti shmasia exei poios to ekane protos kati poios ekane deytero.. Ayto pou ekane to google mipos htan prototipo?? To thema exei an tha bgoun games pou tha to ipostirizoun kai pos tha eine ayta kai posa tha eine. Eine tosa pola pou aksizi na thisiasth h donhsh? Ego elpizo na bgaloun kai ekdosh me donhsh na ta paro kai ta 2. H apanthsh ths microsoft poly endiaferon alla den mporo na katalabo pos tha thn ilopiisoun. Tora to poios klebei apo poion.. ti mas endiaferei, to thema eine na kerdizoume emeis, na apolambanoume kalitera ta games. To klepsimo den eine kako. xoris ayto.. P3tran toso poly elafry eine??Kala na mou peis afou to megalitero baros ton exei o mhxanismos ths donhshs kai ayto donhsh den exei
kostacurtas Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Αρχικό μήνυμα απο p3tranπιστευω οτι η ταχυτητα υλοποιησης θα εξαρτηθει κυριως απο τη σταση που θελει να κρατησει η m$ με την nintendo. φαινεται οτι θελει να γινουνε φιλοι, για να πριονισουνε μαζι την καρεκλα της sony, αφου εδωσε τετοιο δικαιωμα. σε αυτη την περιπτωση, δεν νομιζω οτι η m$ θα ριξει πολυ προβολη σε αυτο το κοντρολ, αφου ετσι θα χτυπαγε το μεγαλυτερο πλεονεκτημα της nintendo. Συγνωμη πιστευεις σοβαρα οτι η Microsoft δεν θελει να κατακτησει το μεγαλυτερο δυνατο μεριδιο στην αγορα για να εχει "φιλο" την Nintendo; Εγω παντως πιστευω οτι αυτη η τεχνολογια αυτη τη στιγμη ειναι αδυνατο να υπολοιηθει στα παιχνιδια. - Ο χρονος αποκρισης φαινεται οτι ειναι πολυ μεγαλος. - Σιγουρα θα υπαρχει προβλημα στα παιχνιδια αφου ειναι πολυ πιο πολυπλοκα απο μια απλη γραμμη που "εξομοιωνει" την κινηση ενος δαχτυλου. Μπορει αυτη η τεχνολογια να "εξομοιωσει" την κινηση δυο χεριων που κινουνται γρηγορα για να υλοποιηθει σε παιχνιδι; Εκτος και αν βγαινουν παιχνιδια που θα παιζεις μονο με ενα δαχτυλο...
BlizardBill Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Η υλοποίηση είναι πολύ καλύτερη στο ps3 ,δεν υπάρχει θέμα (ασύρματο, ακρίβεια – μοίρες βάρος , κάθετος άξονας) , αλλά το ενδιαφέρον είναι πως όλα τα reviews χρηστών και site για τα παλιά Wingman και Sidewinder ήταν καλα. Βέβαια δεν έπιασε, γιατί προσπαθούσε απλά να πάει την θέση του mouse ή του τιμονιού, χωρίς ιδιαίτερη υποστήριξη από πολλά παιχνίδια. Στο ps3 τα games θα δώσουν ιδιαίτερη προσοχή όταν το έχουν σαν κύριο τρόπο χειρισμού, ενώ και όσα έχουν μόνο τον κλασικό μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα τις νέες δυνατότητες για κάποια μικρότερα πράγματα. Καμιά φορά χάνονται φοβερές ιδέες απλά επειδή δεν μπορούσαν να διαδοθούνε και να στηριχτούνε σωστά … τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, και ευτυχώς που η sony τόλμησε, (ή είχε το πρόβλημα με την δόνηση) και θα του δοθεί μια καλή ευκαιρία.
BlizardBill Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 BlizardBill τι μισθό δίνει η Sony ; Τι να δώσει βρε ?, ή πώς να έχεις προσωπικό συμφέρον ? μόνο με παιχνιδομηχανές ασχολείται . (ούτε παγκόσμιο μονοπωλιακή τακτική ασκεί με το λειτουργικό ,ούτε τόσα χρήματα έχει, ούτε συμφέροντα σε pc hardware software κλπ υπάρχουν στην μέση … ούτε Ιάπωνας είμαι ούτε τίποτα.) Απλά το αξίζει γιατί ξέρει πολύ καλά τι κάνει .. έχω περάσει ευχάριστα αρκετά χρόνια με το ps1 και ps2 , και γλύτωσα αρκετό ξενέρωμα με τα pc . Και δεν το αξίζει η Microsoft … είναι ανίκανοι να φτιάξουν κάτι καλό, απλά επιδοτούν κάποια μέτρια πράγματα για να κάνουν όσο ζημιά γίνεται στον άλλο.
p3tran Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 α) Συγνωμη πιστευεις σοβαρα οτι η Microsoft δεν θελει να κατακτησει το μεγαλυτερο δυνατο μεριδιο στην αγορα για να εχει "φιλο" την Nintendo; β) Εγω παντως πιστευω οτι αυτη η τεχνολογια αυτη τη στιγμη ειναι αδυνατο να υπολοιηθει στα παιχνιδια. α) βεβαιως!! τα πραγματα ειναι και απλα και συνθετα μαζι.. παμε στα απλα: η micorsoft στην ιαπωνια δεν προκειται να κανει τιποτα, τουλαχιστον για ενα χρονο ακομα. η Nintendo ομως?? μονο εκεινη μπορει να "φαει" κομματι της αγορας απο τη sony. οσο λιγοτερο κερδιζει η sony, τοσο περισσοτερο κερδιζει η microsoft. σε ολους τους τομεις. απο την υποστηριξη των devs, απο τα exclusives, κλπ κλπ. επισης για σκεψου αυριο-μεθαυριο να δωσει η m$ ενα halo στο wii, και η nintendo να στειλει καννα απο τα true classics στο 360? θα κερδισουνε και οι δυο ή μου φαινεται?? με απλη λογικη θα δεις πολλα ωφελη... παμε στα πιο συνθετα.. αν η m$ ειναι διατεθιμενη να μην παει για το μεγαλυτερο μεριδιο στην αγορα... οταν σε μια αγορα εχεις εσυ το 17%, ο αλλος το 17% και ο τριτος το 70%, τοτε ειναι απλο οτι για να εποφεληθεις εσυ πρεπει να ξεφουσκωσεις τον 70%. οτι και να πας να κανεις στον 17%, τα αποτελεσματα δεν αξιζουνε καν τον κοπο. μετα... κατω απο ποιο πρισμα θεωρεις καποιον κερδισμενο ή χαμενο? εδω ειναι συνθετα τα πραγαμτα... η Nintento ειναι σταθερα τριτη, αλλα ειναι και σταθερα κερδοφορα. εχει βρει το κομματι της αγορας που εξυπηρετει, και καταφερνει να το κανει αυτο με μικρα εξοδα, εις οφελος της κερδοφοριας. ποιος μπορει να την πει χαμενη?? η δε sony, εχει στοχο να παραμεινει πρωτη. οκ, ας παμε στο μελλον και ας δουμε οτι το 2010 η sony εχει το 45% και οι αλλοι δυο μαζι το 55% δεν παρεμεινε πρωτη? ποιος θα την πει χαμενη? αφου πλεον καθε ταινια που κινειται σε οποιοδηποτε videoclub, θα δινει κερδος στη sony απο τα blurayια της.. -δε πα να γα.. και τα παιχνιδια, μπορει και να σου πει σε καμια στιγμη ειλικρινειας.. αποτυχια? χαμενη? η m$ καταφερε να μπει και να καθιερωθει σε μια αγορα που εχει πιο πολυ χρημα απο το hollywood, και μαλιστα κανεις να μην την κοιταει με μισο ματι. ασε που εχει σχεδια πιο φιλοδοξα απο ολες τις αλλες.. ποιος θα την πει χαμενη? αλλαζοντας πρισμα, αλλαζουνε τα αποτελεσματα. ομως στην ουσια, καμια απο τις τρεις εταιρεις δεν ειναι "χαμενη" αλλο παραδειγμα.. εστω οτι ολοι σκοτωνονται για την υπαρχουσα αγορα. (αυτο γινεται) εστω οτι η nintendo αφηνει αυτο τον αγωνα, και καταφερνει με το wii2 να πιασει νεο ταρκετ μαρκετ. γυναικες απο 30 και πανω, επειδη θα τους βγαλει games με πλεξιμο και κουτσομπολιο, που θα ειναι και ευκολα στο χειρισμο και Online. τι εχουμε εδω? τσουπ! οσο οι αλλοι σκοτωνονται για το τι θα επιλεξει να παιζει ο slay και ο exoskeletor, ο αλλος πηγε κι εκανε πελατες του ολο το σόί του slay και του exoskeletor (δανειζομαι ονοματα επειδη ειναι αναποφασιστοι καταναλωτες) ποιος κερδισε? η microsoft που τελικα καταφερε να πεισει τον exoskeletor οτι το 360 ειναι καλυτερο και αυτο αξιζει σαν καταναλωτης να προτιμησει, ή η nintendo που εβαλε στο παιχνιδι ολη την υπολοιπη φαμιλια, που μεχρι χτες απαξιουσε να ασχοληθει? τι θελω να πω? δεν ειναι ευκολο να οριζεις και να χαραζεις γραμμες για το που αρχιζει και το που τελιωνει η επιτυχια και η αποτυχια. πιστεψε με, η m$ θα επιδιωξει "συνεταιρισμο" με την nintendo, και πιστευω οτι και η nintendo απο την πλευρα της, θα ειναι πολυ ηλιθια (που δεν ειναι) για να το αρνηθει... β) η τεχνολογια ειναι πολυ "απλη" και δουλευει. το μονο που χρειαζεται ειναι 2 καμερες των 40ε. απο εκει και περα, πιστευω οτι θα δωθει σαν στανταρ επιλογη στους τροπους χειρισμου. δεν χρειαζεται να αντικαταστησει κατι. ετσι κι αλλιως το pad του 360 ειναι υπεροχο. και μην ξεχνας, οτι και το wiimote δεν παιζει παντου. νομιζω οτι ηδη το mario θελει pad. (δεν ειμαι σιγουρος 100%)
Exoskeletor Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Και δεν το αξίζει η Microsoft … είναι ανίκανοι να φτιάξουν κάτι καλό' date=' απλά επιδοτούν κάποια μέτρια πράγματα για να κάνουν όσο ζημιά γίνεται στον άλλο.[/quote'] E oxi kai anikanoi. Entaksh exei kanei pola lathoi sto parelthon me to megalitero na ensomatosh ton iexplorer sto lkeitourgiko gia na xtipisi ton netscape. Paei ayto eine parelthon, eine krima na thn kinigaei gia panto oti exei kanei sto parelthon. Oute dexome me tipota pos eine anikanoi. Distixos exoun mia katara apo to parelthon pou tous kinigaei alla exoun efkeria na to alaksoun ayto Elpizo petran an kanei kapoia simfonia h kati allo na to kanei grigora na to mathoume kiemeis
p3tran Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Elpizo petran an kanei kapoia simfonia h kati allo na to kanei grigora na to mathoume kiemeis εμαθα απο "αυτοπτη μαρτυρα" οτι ο peter moore περασε αρκετο χρονο με τους υπευθυνους της nintendo στο show, και οτι επισης περα απο το τι λεγανε πισω απο τις κλειστες πορτες τους, οτι ο moore περασε αρκετο χρονο στο περιπτερο της nintendo επεξεργαζομενος το wii. αν αυτο σου λεει κατι..... και ξαναλεω.. ειναι κατι πολυ λογικο.. η sony εδωσε την δυνατοτητα με την ξεροκεφαλια της να ισχυσει το παρακατω μαθηματικο μοντελο: xbox 360 + Wii > ps3, και μαλιστα οχι ακριβοτερο. αν ημουνα η m$ ή η nintendo, θα ημουνα τελειως βλακας να μην παω να το εκμεταλευτω αυτο. και εγω δεν ειμαι ουτε κατα διανοια τοσο μεσα στα πραγματα οσο ειναι αυτοι που ειναι υπευθυνοι για αυτα τα προϊοντα.
p3tran Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 ατσα!! αρχισανε και οι διαδηλωσεις πριν ακομα τελειωσει η εκθεση saveourps3.org
Exoskeletor Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Pou ta briskis poia ola . Kala toso problhma me thn timh tou sony poia? Den kanei kai xilia eyro.
BlizardBill Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Oute dexome me tipota pos eine anikanoi. Και όμως τα ίδια κάνουν , και δεν μπορούν να φτιάξουν κάτι σωστό . Έχασαν 3-4 δις για το xbox1, πάνω από 100 $ καθαρά για κάθε κονσόλα, ενώ η Nintendo κέρδισε τόσα για κάθε δικιά της . Φαντάσου να ήταν ανάποδα τα πράγματα, και η Microsoft να μπορούσε να βγάλει GC, ή να έφτιαχνε το xbox ή Ν !!! Σχεδόν τσάμπα θα μας έδινε την κονσόλα ο ένας, και θα είχε κλείσει ο άλλος. Και με το xbox360 τα γίδια κάνουν και χειρότερα. ΥΓ Η Nintendo δεν ανταγωνίζεται την Sony ... όποιος έχει HD τηλεόραση, δύσκολα θα προτιμήσει το wiii αντι του Ps3, για πολλούς λόγους. (Η μάχη είναι μεταξύ ps3-xbox2 εδώ ,με καθαρό προβάδισμα στο ps3) Για όσους έχουν απλές τηλεοράσεις, το προβάδισμα έχει το wii ... μου κάνει εντύπωση που οι άλλοι 2 δεν ασχολούνται καν να φτιάξουν εκδόσεις των παιχνιδιών με χαμηλότερη ανάλυση αλλά καλύτερες για αυτή την αγορά.
ultralisk Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 epeidi SIGOURA den tha exoun ola ta paixnidia ipostiriksi sto "motion" tou controller tou PS3,st'alla paixnidia o player tha exei tin aisthisi tou gaming tou PS1(toulaxiston stin arxi pou den eixe donisi) kai se sindiasmo me to design tou controller pou einai to idio me ta proigoumena montela PS exoume....EPISTROFI STIS RIZES....mpravo re SONY.mprosta sto mellon
BlizardBill Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Το ps1 δεν είναι καν μοχλούς, δεν ήταν ασύρματο, είχε διαφορετικό μέγεθος, οπότε καμία σχέση. Και αν έχεις δει το μηχανισμό του vibration , ένα απλό βαρίδι είναι που γυρνάει ... καλύτερα να χάσουμε λίγο αυτή την φοβερή τεχνολογία, για να βάλουν κάτι τόσο καλύτερο και ουσιαστικό. Για vibration μπορούν να βγάλουν κάτι άλλο αν είναι τόσο σημαντικό, για όποιον ενδιαφέρετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.