KenZone Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 i sony eixe pei oti sto gt 5 8a exei kai damages ... 5 8ewreitai to hd ? giati alliws logiko einai to hd na einai apla mia ekdosi tou 4 me veltiwseis kai hd ...
Narayan Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Exei kaneis kana link gia motorstorm video? http://media.ps3.ign.com/media/748/748488/vids_1.html
BlizardBill Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 και οπως θα διαπιστωσεις' date=' η πιστα ειναι ΟΛΟ το νησι.[/quote'] Δεν λέει τίποτα αυτό...
p3tran Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 deixnei h sony ena video' date=' ta X-trolls: oh teh CGI, apodeikneiei oti einai real time,... ta X-Trolls: ohh teh cut scene, not gameplay, deixnei gameplay, ta X-trolls: ohhh htan replay, den to epaize o idios.[/quote'] αγορακι μου γλυκο, εχω μπροστα μου ολη την παρουσιαση. εσυ την εχεις? για βαλτηνα!! ο τζαπανεζος ΞΕΚΑΘΑΡΑ παει και παταει το κουμπι REPLAY (το κατω κουμπι) ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ. αντε δες το και ελα ξαναπες μου. οσο για το αν ητανε ολα αληθινα ή οχι... :mrgreen: οσοι εχετε την παρουσιαση κατεβασμενη, ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ να πατε να δειτε το σημειο που ειναι ο γελιοδεστατος τυπος της ΕΑ με το joypad στα χερια, και λεει "ο tiger woods σε realtime κανει αυτο, κανει εκεινο" και "μην νομιζει κανεις οτι αυτο δεν ειναι realtime" και να σου και παταει τα κουμπια στο joypad (θα παρατηρησετε την καθυστερηση ετσι κι αλλιως) και ρε παιδια στο 1:31:XX (δεν θυμαμαι ποιο δευτερολεπτο ακριβως, μεσα σε αυτο το λεπτο παντως) του μασαει το video στην μεγαλη οθονη! αμεσως μετα που γελαει ο woods. :mrgreen: :mrgreen: και λιγα δευτερολπετα μετα, ξαναλεει "ειδατε ενα real time demo...." αει δες το και συ slay, και μετα ελα να μου ξαναπεις τα δικα σου..
Exoskeletor Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 E entaksi me ayth th logikh tipota mporei na mhn htan live re man..
BlizardBill Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Λίγο σοβαρότητα βρε παιδιά ... αν ήταν video δεν θα κόλλαγε, και φυσικά δεν θα υπήρχε καθυστέρηση αφού όλα θα ήταν προσχεδιασμένα για να αλλάξει άμεσα. Όταν νομίζουμε ότι οι άλλοι είναι τόσο ηλίθιοι και έμεις τόσο έξυπνοι που τους καταλαβαμε , συνήθως κάπου την είδαμε στραβά .
p3tran Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Αρχικό μήνυμα απο p3tranκαι οπως θα διαπιστωσεις, η πιστα ειναι ΟΛΟ το νησι. Δεν λέει τίποτα αυτό... ειπαμε να κοψεις τις βλακειες. δεν φταιω εγω αμα εσυ τις αμολας κατα ρυπας! και να φανταστεις οτι ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ' date=' ειχα ξαναγραψει ΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΤΟ TEST DRIVE UNLIMITED. προφανως το μυαλο σου δεν εχει αρκετο χωρο για να συγκρατει ουτε τα βασικα.. παμε λοιπον αλλη μια... Το TEST DRIVE UNLIMITED ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ o'ahu ΤΗΣ ΧΑΒΑΗΣ [img']http://www.oahu.islands-travel.com/maps/map-oahu.gif[/img] Government City & County Country United States State Hawaiʻi Honolulu Geographical characteristics Area Total 272.1 km² In Hawaiʻi, local governments operate only at the county level, and the City & County of Honolulu encompasses all of the Island of Oʻahu (approximately 600 square miles). http://en.wikipedia.org/wiki/Honolulu ναι, 600 τετραγωνικα μιλια πληρους ελευθεριας χαρτογραφημενα με δορυφορο. με γραφικα οπως τα βλεπεις: αντε γεια!! και σας ειπα, σχετικα με το βιντεο και το μασημα: ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΛΛΙΩΣ
BlizardBill Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Σου είπα να μην βρίζεις γιατί δεν θέλω να σου ανταποδώσω στο ίδιο επίπεδο και να φάμε ban. (δεν ξέρω αν έχεις πολλούς λογαριασμούς ή απλά δεν σε νοιάζει εσένα, εγώ δεν γουστάρω πάντως) Επειδή ίσως δεν το άκουσες πριν , τελευταία φορά στο λέω, μετά έχει αναφορά.
kostacurtas Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Αρχικό μήνυμα απο KenZonei sony eixe pei oti sto gt 5 8a exei kai damages ... 5 8ewreitai to hd ? giati alliws logiko einai to hd na einai apla mia ekdosi tou 4 me veltiwseis kai hd ... Πολυ ευστοχη ερωτηση. Νομιζω οτι το δευτερο ενδεχομενο ειναι το πιο πιθανο, καθως το Gran Turismo παντα απαιτουσε πολυ χρονο εξελιξης. Ετσι θα κερδισει και χρονο για την αναπτυξη του Gran Turismo 5.
verrasod Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Επειδή ίσως δεν το άκουσες πριν ' date=' τελευταία φορά στο λέω, μετά έχει αναφορά.[/quote'] Στον τάκο βγάλτον!!!Να μάθει να μη σε ερεθίζει!!! Κύριε Ανθύπα!!!
p3tran Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο KenZonei sony eixe pei oti sto gt 5 8a exei kai damages ... 5 8ewreitai to hd ? giati alliws logiko einai to hd na einai apla mia ekdosi tou 4 me veltiwseis kai hd ... Πολυ ευστοχη ερωτηση.Νομιζω οτι το δευτερο ενδεχομενο ειναι το πιο πιθανο' date=' καθως το Gran Turismo παντα απαιτουσε πολυ χρονο εξελιξης. Ετσι θα κερδισει και χρονο για την αναπτυξη του Gran Turismo 5.[/quote'] αποψη μου? απλα για να δειξουνε κατι σε 1080p, στησανε αυτο το πραμα, για να μπορει να κουνησει. δεν φανταζομαι οτι θα βγει ποτε για πωληση αυτο το gt "HD" το επομενο GT, οποτε βγει, δεν θα εχει σχεση με αυτο το εκτρωμα που παρουσιαστηκε, αλλα φυσικα σε αυτην την περιπτωση ΔΕΝ θα τρεχει σε 1080p.
BlizardBill Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Πολυ ευστοχη ερωτηση.Νομιζω οτι το δευτερο ενδεχομενο ειναι το πιο πιθανο' date=' καθως το Gran Turismo παντα απαιτουσε πολυ χρονο εξελιξης. Ετσι θα κερδισει και χρονο για την αναπτυξη του Gran Turismo 5.[/quote'] Πιθανότατα το κανονικό θα είναι 720p καταρχήν για να προκαλέσει πανικό .... το νησακι σ'αρεσει? Ναι, τώρα ψάρωσα κάπως , αυτό πρέπει να είναι πρωτοφανές .
privateer Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 http://www.watch.impress.co.jp/av/docs/20060511/ps3_xmb.wmv http://watch.impress.co.jp/game/docs/20060511/ps3.htm
BlizardBill Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Στον τάκο βγάλτον!!!Να μάθει να μη σε ερεθίζει!!!Κύριε Ανθύπα!!! Μην το λες αυτό, δεν το κάνω επειδή είμαι καρφί , ούτε Ανθύπας ... ποτέ δεν θα το έκανα αυτό Εξήγησα τους λόγους στο post που σβήστηκε, και δεν έχω άλλη επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.