Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι να απαντήσω βρε, περίμενα να με επιβεβαιώσετε εσείς πρώτα ….

(Γιατί, ο sptran είναι πέρα από φανερό ότι έχει xbox360 μόνο να για βρίσκει θέματα να λέει εδώ , και να περνάει η ώρα του ,μέχρι το Ps3)

Δημοσ.
Τι να απαντήσω βρε, περίμενα να με επιβεβαιώσετε εσείς πρώτα ….

(Γιατί, ο sptran είναι πέρα από φανερό ότι έχει xbox360 μόνο να για βρίσκει θέματα να λέει εδώ , και να περνάει η ώρα του ,μέχρι το Ps3)

βασικα τωρα μου εχουνε κανει καταληψη στο 360 και παιζουνε uno στο live..

πιστευεις οτι δεν χρησιμοποιειται αρκετα το 360 μου? γιααα κανε ενα κλικ στην υπογραφη μου ;)

Δημοσ.
Τα φαινόμενα απατούν ... απλά οι περισσότεροι που πήραν το xbox360 το βαρέθηκαν, και κάνουν ντόρο γράφοντας εδώ και εκεί όσο περιμένουμε όλοι μαζί το Ps3.

Εδω βρε συ βαρεθηκε ολος ο Πλανητης Γη το PS3 πριν καλα καλα κυκλοφορησει καν.

Δημοσ.
βασικα τωρα μου εχουνε κανει καταληψη στο 360 και παιζουνε uno στο live..

πιστευεις οτι δεν χρησιμοποιειται αρκετα το 360 μου? γιααα κανε ενα κλικ στην υπογραφη μου ;)

Και εσύ πιστεύεις ότι δεν χρησιμοποιείς ακόμα περισσότερο το forum για να περάσει η ώρα σου μέχρι να έρθει το ps3 ? για κάνε ένα κλικ στα "περισσότερα μηνύματα απο petran"

Δημοσ.

Ούτε εσένα για να με καλείς δημόσια όταν είμαι στο διάστημα και περνάω καλά , αλλά έτσι μου έδωσες το θάρρος .

ΥΓ

Καλά πλάκα κάνουμε τώρα , έτσι ... έχουμε πει και χειρότερα .

Δημοσ.

θελω HD trailer απο το heavenly sword. υπαρχει τιποτα σε 720p?

οπως ειπα απο προχτες, μου αρεσε πολυ η σκηνογραφια των combos

Δημοσ.

p3tran to heavenly sword eine ekeino me ths orees kinhshs pou thimize ninja gaiden (pou sthn teleytea stigmh paleyane ston aera)? ontos ayto mou arese perisotero apola, an breis kati kanto post

Δημοσ.
ti na se keraso gia ayta poy les??!!!!

nai tote itan kala otan mas ta eixan kanei mpalonia me to 360...

alla eides pos ta fernei kamia fora eee??????

Φίλε μου, δε χρειάζεται να με κεράσεις τίποτα.Μας κέρασε όλους η Sony, ανείπωτη χαρά.Πάθανε τραμπάκουλο.Τέτοιο ύφος είχανε σε προηγούμενα post?Που πήγε η υπεροψία και η σιγουριά τους?Κανονικά, έπρεπε μετά την παρουσίαση της Sony στην Ε3, να μας είχαν "ξεκουφάνει" ως συνήθως.Που πήγαν οι φωνούλες τους?Γιατί δεν έχουν τη γνωστή έπαρση.Είναι βαριά, βαριά η ... του τσολιά!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...