Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
to gamespot leei oti tha vgei kai gia ps3 to proevo! vasika giayto tha vgainei ianouario! gia na prolavei to ps3... allios giati na xasoun tis giortes k na mi to vgaloun dekemvri...vevea pali ha prolavaine to ps3 alla pote de ksereis...
to gamespot file milaei gia ameriki pou pada to paixnidi argei na paei ekei!opote evropi to perimenoume noemvrio opws pada:-D
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Eides to NBA Live 07 apo EA stin E3?

Autes i screenshot mposta tou einai san apo PS2 :P

Kai to Fifa Wc06 pou to exw psiloliwsei kalytero einai.

Elpizw na to veltiwsoun arketa.

oxi screenshot re..2 gameplay video! ena itan to tech demo pou edeixne pos koitaei ti bala kai to paixti pou pernaei apo dipla tou k pos patoun ta podia sto edafos xoris na sernete gia na gyrisei... k to allo einai i proponisi sto gipedaki me to wade k ton mcgrady! apisteyto poli kalo...katevase to na deis!

PS: kserei kanei pou boro na katevaso tin conference tis sony se kali analysi xoris na pliroso to gamespot k oxi ti low res tou gamespot giati mou katevazei me 8 kb/sec!

PS2: pou vrikate tis eikones tou pro evo na exo to nou mou?

Δημοσ.

ekmetaleysou ta eyxarista man kai ta leme otan girisis :)

Lomar poia ipotagh re man, e ti na kanoume an then mgs na pareis ps3. kai ego trelathika me to god of war alla ksero pos malon den tha to do pote. E den exei mono ayto to game to ps3. Prepei na perimenoume mexrh thn kikloforia tou pisteyo gia na kseroume apo games ti leei

Δημοσ.
plakose poly doyleia proton, kai eixa kai kati prosopika (eyxarista) deyteron, opote kai h apoysia moy, kapoia stigmh otan tha exo perissotero xrono tha po kai ego ta dika moy.

Εντάξει man, απλά πάνω στην Ε3 βρήκες και εξαφανίστηκες και είπα "κάτι έπαθε αυτός" :mrgreen:

Δημοσ.
to gamespot file milaei gia ameriki pou pada to paixnidi argei na paei ekei!opote evropi to perimenoume noemvrio opws pada:-D

Auto einai ligo periergi istoria.

Kathe xrono eixame :

We : japan - august

PES : Europe - octomber

We Int : USA ,rest of the world - february.

Twra pou legetai " WE PES 2007 " poios kserei ti ennooun... :P

Δημοσ.
oxi screenshot re..2 gameplay video! ena itan to tech demo pou edeixne pos koitaei ti bala kai to paixti pou pernaei apo dipla tou k pos patoun ta podia sto edafos xoris na sernete gia na gyrisei... k to allo einai i proponisi sto gipedaki me to wade k ton mcgrady! apisteyto poli kalo...katevase to na deis!

PS: kserei kanei pou boro na katevaso tin conference tis sony se kali analysi xoris na pliroso to gamespot k oxi ti low res tou gamespot giati mou katevazei me 8 kb/sec!

PS2: pou vrikate tis eikones tou pro evo na exo to nou mou?

De me katalaves , ennow ti na poun oi screenshot tou PES 2007 mprosta se auto to videaki tou NBA Live 07 ;)

Ki an eides to trailer tou NCAA 2K7 sto 360 pali tha ksefygeis :P

Δημοσ.

οκ sorry Exoskeletor.

Τέσπα, έτσι κι αλλιώς θα περιμένω ώς την κυκλοφορία του, οπότε άδικα χαλιέμαι...

Δημοσ.
De me katalaves ' date=' ennow ti na poun oi screenshot tou PES 2007 mprosta se auto to videaki tou NBA Live 07 ;)

Ki an eides to trailer tou NCAA 2K7 sto 360 pali tha ksefygeis :P[/quote']

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kala oute sizitisi file mou! ti leme tora...vasika axti re paidia to exo na vgei ena basketaki me eyropaikes omades! imarton dld... na perno ti panatha kai na ta sarono ola...kai na leo oti einai kai logiko pou to pira to eyropaiko! eno sto fifa px na paro ti panatha na pao na to paro to chou lou? mono ekei ginontai ayta! lol ksana!

Δημοσ.
παίρνοντας το φτηνό και κουτσουρεμένο, ή το ακόμα πιο φτηνό και ακόμα πιο κουτσουρεμένο xbox360.
fthno? oeo otan leme pio koutsouremeno enoeis oti perneis thn idia syskeyh me to premium xwris kati addons kai oxi mia lite ekdosh ths konsolas giati nomizw oti me ta idia lefta pleon perneis ta idia pragmata(otan 8a bgei paixnidi pou den 8a bgainei se konsola logo media to 3anasyzhtame) kai apo tis 2 mono pou h sony sou pasarei mia hardware koutsouremenh ekdosh pou an 8es meta na blepeis taineies prepei na thn poulhseis oloklhrh san mtx kai na pareis thn premium h na skaseis alla 600e OPOTE POIA APO THS 2 EINAI KOUTSOUREMENH OEO?
Δημοσ.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kala oute sizitisi file mou! ti leme tora...vasika axti re paidia to exo na vgei ena basketaki me eyropaikes omades! imarton dld... na perno ti panatha kai na ta sarono ola...kai na leo oti einai kai logiko pou to pira to eyropaiko! eno sto fifa px na paro ti panatha na pao na to paro to chou lou? mono ekei ginontai ayta! lol ksana!
E den exeis to Euroleague patch sto NBA Live 06 sto PC?

oxi? xaneis :P ta spaei kanonika.

Btw , auta ta stoixeia pou edeikse i EA einai poly simantika , elpizw na ta doume se Fifa 07 :D

Δημοσ.

re dare dld an esy doseis mia 150 gia to hd-dvd...ypologise kai ta 400 pou idi exeis dosei pas sta 550 sosta? opote? ti leme tora re paidia..idia lefta... giati opos k na to kanoume mono etsi boreis na sigrineis ti timi.. vazontas nextgen drive k sto 360...sto finale to ps2 ekane toso otan vgike...opote ta 600 mas fenontai polla logo eyro...k mena mou fenontai polla alla an apo grafikis merias aksizei to ps3 tha to paro...nanai kai paixnidia enoeite etsi? na ta exei ola...mi mou kopsei kana pro k patho egefaliko... an paro paradeigma to mgs tote aksizei to mixanima ti na leme tora... be back later!

Δημοσ.
οκ sorry Exoskeletor.

Τέσπα' date=' έτσι κι αλλιώς θα περιμένω ώς την κυκλοφορία του, οπότε άδικα χαλιέμαι...[/quote']

giati zhtas sorry man, den ekanes tipota kako :)

Popo ti exei na ginei efeto.. Poly gaming..

Elpizo na mporoune na peksoune multi ps3 kai xbox360 se ena koino game :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...