ProEvoFan Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 kala ta trisathlia grafika pou ta eides kai sy tora more? ela tora mi ta isopedonoume ola imarton! apo to videaki pou isa isa evlepes amesos ta evgales trisathlia?
jimbrav Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 krima kai perimenate pos kai pos to ps3.... are sony ti mas kaneis. NA TO XΑΙΡΕΣΤΕ....... βεβαια τοσο καιρο ολο ασχημα βλεπατε στο 360 τωρα τι βλεπετε ωρε παλικαρια??????
Strategos Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 pandos oti kai na ginei pali i sony tha kerdisei afou olo etc ginete....o ipomenwn nika... Twra gia to control theoro kalitero to klasiko control apo to miso feugaro stin arxi pou itan sigoura disxristo...Episis an einai mages sthn sony kai an lene alithia as vgaloun 3 ekdoseis mia me ensirmato me donisi,mia asirmato me donisi kai telos mia me asirmato xwris donisi kai ton esthitira kinisis.
Exoskeletor Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 e logika kati tetoio tha ginei me to xeirhsthrio.
ProEvoFan Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 ego vasika de tha paro konsola an de vgei to pro evo 6! perimeno mesa sti vdomada na matho kai gia alla games k vlepoume... exoume mellon akoma...mi ksexname kai tin e3 tin epoxi pou tha vgainei to ps3 opos itan perisi me to 360...
ultralisk Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 If You're Going to Say Sony Stole the Controller... diladi den kseroume an to eklepse telika apo tin Nintendo i apo tin MS.....a re sony me tis protopories sou.... :mrgreen:
clairvoyant Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 popo re pedia ti xenera auto to ps3? dio treis filoi mou pou perimenan pos kai pos tha pane apo avrio na paroun to xbox 360.... ilikrina krima kai egw twra pia den xerw an tha to parw malon gia to nintendo wii! me vlepw gia deuteri konsola krima... megali apogoitefsi i sony grafika trisathlia se shesi me to 360 kai online miden![/b'] ANTE GEIA RE SONY pou thes kai 600 euro ... tha sta valw sto loko Δηλαδή εσύ αυτό κατάλαβες από τη χθεσινή παρουσίαση; Γραφικά τρισάθλια; Το heavenly swords δηλαδή ήταν τρισάθλιο; Και γιατί 'online μηδέν'; Έδειξαν πως θα είναι το interface.. Εντάξει δεν είδαμε κάποιο τίτλο να τρέχει διαδικτυακά, αλλά δεν νομίζω να αμφιβάλει κανείς ότι το PS3 θα έχει online κοινότητα αντίστοιχη του XBox Live (ξέρω ότι πολλοί ανησυχούν λόγω .. ιστορίας του PS2, αλλά αν και αυτό είναι hype τότε η Sony θα χάσει σίγουρα τη μάχη, και το ξέρει και η ίδια)
p3tran Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 ...Twra gia to control theoro kalitero to klasiko control apo to miso feugaro stin arxi pou itan sigoura disxristo...Episis an einai mages sthn sony kai an lene alithia as vgaloun 3 ekdoseis mia me ensirmato me donisi,mia asirmato me donisi kai telos mia me asirmato xwris donisi kai ton esthitira kinisis. ε, ναι βεβαια. και μαγκες ειναι στη sony, και αληθεια λενε. επειδη ομως δεν θα τους βρεις προχειρους να σου απαντησουν, να σε ενημερωσω εγω οτι προτου ξαναβαλει δονηση σε joypad η sony, θα πρεπει να σκασει πανω απο 90 εκατομμυρια δολαριακια στην "μισητη" immersion, την οποια ειχε ξεχασει να πληρωσει τοσο καιρο. πηγανε στα δικαστηρια, η sony εχασε. και επειδη η immersion πλεον ανηκει κατα ενα ποσοστο στη microsoft, μη νομιζεις οτι τελειωσε το θεμα επειδη δεν εχει δονηση το ps3.
BlizardBill Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 krima kai perimenate pos kai pos to ps3....are sony ti mas kaneis. NA TO XΑΙΡΕΣΤΕ....... βεβαια τοσο καιρο ολο ασχημα βλεπατε στο 360 τωρα τι βλεπετε ωρε παλικαρια?????? Και τι νομίζεις ότι άλλαξε τώρα δηλαδή ? ελπίζαμε να έκανε 500 ευρώ το κανονικό πακέτο βέβαια, αλλά δεν χάλασε ο κόσμος για 100 ευρώ, σίγουρα τα αξίζει . Παιδιά, δείτε εδώ από την παρουσίαση για το gamepad να δείτε τι κάνει ... καταλαβαίνει τα πάντα τελικά , ακόμα και τις απότομες κινήσεις πάνω-κάτω !!!! Δεν ξέρω από ποιόν το έκλεψε, αλλά φαίνεται φοβερά τελικά... το παλιό μου αρχίζει να μου μοιάζει άχρηστο μπροστά στο νέο.
ultralisk Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 ego nomizo oti exase tin maxi.....an theoreite oti i diafora metaksi XBOX360 kai PS3 einai 200 euro ,pao paso
p3tran Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δηλαδή εσύ αυτό κατάλαβες από τη χθεσινή παρουσίαση; Γραφικά τρισάθλια; Το heavenly swords δηλαδή ήταν τρισάθλιο; Και γιατί 'online μηδέν'; Έδειξαν πως θα είναι το interface.. Εντάξει δεν είδαμε κάποιο τίτλο να τρέχει διαδικτυακά, αλλά δεν νομίζω να αμφιβάλει κανείς ότι το PS3 θα έχει online κοινότητα αντίστοιχη του XBox Live (ξέρω ότι πολλοί ανησυχούν λόγω .. ιστορίας του PS2, αλλά αν και αυτό είναι hype τότε η Sony θα χάσει σίγουρα τη μάχη, και το ξέρει και η ίδια) MONO το heavenly sword, και αυτο μετα βιας μπορει να χαρακτηριστει next gen. και αυτο κυριως λογω σκηνοθεσιας, και οχι γραφικων. ολα τα υπολοιπα ηταν για τον πεοντ@. εκτος κι αν θελει κανεις να μετρησει παλι τα cgi για playable (δεν πιστευω οτι υπαρχει ακομα τετοιος ανθρωπος) για το grand turismo, τι να πει κανεις? τη μιση ομορφια του gotham να'χε, θα ητανε πολυ πιο πετυχημενο. τα δε <<realtime>> που κουναγανε και τα joystick τα ..χαϊβανια, μονο αλλα χαϊβανια μπορει να τα χαψουνε.. τι ωραια μ#λ#κεια ρε γμτο να μασησει το video την ωρα που ο παρουσιαστης επαιζε με το pad και ορκιζοτανε οτι o tiger woods ητανε real time απο το ps3 στο οποιο ανηκε το joypad.. (~1:31:ΧΧ στο video της παρουσιασης) οσο για το <<live>>... αν ειδες την παρουσιαση, επιμεινανε στο να δειξουνε μονο πως μπορεις να αγοραζεις πραγματα και υπηρεσιες με πιστωτικη καρτα ή sony prepaid card. οπως ειπαμε, η sony στοχευει να πουλαει τραγουδια και ταινιες μεσω του ps3. ειδατε μηπως καποια παρουσιαση για την τεχνολογια του live? τους servers του μηπως? εγω αυτο που προσεξα ητανε που εδειχνε τα εξτρα σκαφακια που μπορεις να αγορασεις για το warhawk. τσαμπαμαν? δε νομιζω.. σιγα-σιγα θα πρεπει να συνηδειτοποιησετε ολοι οτι το service της m$ θα μεινει κατα πως δειχνουν τα πραγματα ανεγκιχτο για αρκετο καιρο. "οnline κοινοτητα αντιστοιχη του xbox live", οπως εγραψες, εγω αμφισβητω οτι θα εχει. δεν ειδαμε καν dashboard, παρα μονο κατι σαν σελιδα του internet για sales. τεσπα, ο καθενας εχει τις προτιμησεις του, και αυτο ειναι αποδεκτο. απλως απο δω και στο εξης καλο θα ητανε μερικοι να επανερθουν στη γη απο τον πλανητη hype στον οποιο διακοπευουν εδω και καιρο...
BlizardBill Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Αυτά τα πουλάει και η Microsoft ... δεν είναι αρνητικό αλλά θετικό , αφού όποιος γουστάρει κάτι extra παίρνει. Φτάνει που δεν σε αναγκάζουν να δίνεις 50-60 ευρώ το χρόνο, επί 5 χρόνια ζωής της κονσόλας, για λίγο online που και που.
DIMERR Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Και τι νομίζεις ότι άλλαξε τώρα δηλαδή ? ελπίζαμε να έκανε 500 ευρώ το κανονικό πακέτο βέβαια' date=' αλλά δεν χάλασε ο κόσμος για 100 ευρώ, σίγουρα τα αξίζει . Παιδιά, δείτε εδώ από την παρουσίαση για το gamepad να δείτε τι κάνει ... καταλαβαίνει τα πάντα τελικά , ακόμα και τις απότομες κινήσεις πάνω-κάτω !!!! Δεν ξέρω από ποιόν το έκλεψε, αλλά φαίνεται φοβερά τελικά... το παλιό μου αρχίζει να μου μοιάζει άχρηστο μπροστά στο νέο.[/quote'] auto me to papaki eixe fasi
ProEvoFan Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 kala o petran gia na pistei kai na skekolisei prepei na paei o kutaragi me to harisson spiti tou k na katsoun kamia vdomada kai an tou poun ta panta... oti de tou lene to theorei koroidia...i oti tou to kryvoun! me tis gynaikes pos ta pas re petran..aytes ta kanoun ayta! ;-) PS: dose mou papaki k pare mou ti psyxi! to papaki itan kalitero apo to gran turismo! to opoio me ksenerose/stenaxorise! apapapapa... PS2: i konami tha mas sosei? mipos eide kaneis otan teleiose to video tou mgs4 pou egrapse 2007 ? ti itan ayto? 2007? ipotithete oti einai apta prota games pou eftiaxnan re gmt...
Strategos Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 kala to dikastirio auto i sony den to eixe xasei edw kai xronia? Olokliri sony einai den mporei na tous steilei ston dialo? Telika to tilexiristirio tha legete dual shock 3 i oxi? egw pisteuw mexri ton noemvri kati kalitero tha kanoun an oxi arxika sths epomenes ekdosis tou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.