xrest Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Τώρα το είδα !!! αντιγράφουν κάπως το xbox premium δηλαδή !!! Έβαλαν τον ίδιο σκληρό' date=' την ίδια έξοδο, έβγαλαν και το wirelles , και πλέον μπορούν να ρίξουν στο μέλλον την τιμή σε αυτό, αφού δεν φοβούνται ότι ο κόσμος θα το αγοράζει μόνο για Blue-Ray player . [b']Και κοστίζει μόνο 100 ευρώ παραπάνω από το premium,[/b] ενώ δεν χρειάζεται να αγοράσεις εξωτερικό player για HD ταινίες , έχεις δωρεάν live, καλύτερο χειριστήριο, υποστήριξη Hd από όλα τα games ,καλύτερο μηχάνημα κλπ . Είναι μάγκες παιδιά ... γιατί μπορεί να έκαναν «retarded»-«πετσοκομμένο» κλπ το μικρό μοντέλο, αλλά παραμένει πολύ πιο συμφέρον από το Premium xbox360 !!!! Αν θες να πάρεις το καλό πακέτο , θα το πληρώσεις... ti les mwre?pios sou pe oti egw thelw na plirwsw parapanw mia konsola epeidi exei neo format gia taineies pou den kseroun an tha tous bgei kiolas,k den kseroume k ti problimata thaxei.pios soupe esena oti to sigkrino me to premium 360?oti thes bgazeis apo to miallo sou?nai einai magkes gia sena.k nai thaxei dwrean live(katwtero k den kseroume k ti eidous fees thaxei),etsi opws ta les thanai.toso eukola..k den tha agorasw agori m ekswteriko drive gia taineies.den me piezei na to kanw kaneis auto..kalitero xeiristirio episis gia sena,giati tou 360 mia xara boliko einai. AAAAAA esy den eisoun pou epemenes oti tha kanei 400e k tha taxei ola?pare twra to 600,k kopse dikaiologies oti ouuuuuuu ola kala..pes k mia kaki koubenta parwpidabill
DIMERR Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Tha borousan sto xeiristirio na ebazan kai donisi kai auto to motion sensing tautoxrona apla kathe fora na borouse na leitourgei mono ena apo ta 2 etsi den tha ipirxe conflict.Gia mena teleio to ps3 alla sto thema xeiristiriou distixws peftei pisw.Otan o antagwnismos(xbox360) exei donisi einai aparadekto pisteuw na thisiazoun tin donisi gia to motion sensing.Ena allo kata tou xeiristiriou einai oti ta pisw koubia tou den tha exoun aisthisi scandalis opws sto xbox kai sto xbox360,kati poli simantiko eidika sta fps games.Epanalambanw kata ta alla to ps3 anamenete korifaio! edit:telika opws fainete apo tin fotografia tou xeiristiriou ta 2 auxenika koubia tha einai skandales
xrest Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 η κορυφη ειναι πιασμενη αυτη τη γενια dimmer. a re petran!!! oi dilwseis sou eiai panta barygdoupes!!pantws paidia kathe mina 100e stin akri pisteuw oti bganei to ps3..gia na doume,ti tha doume
BlizardBill Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Ποτέ δεν είπα 400, εκτός παλιά που περίμενα να μην έχει σκληρό... είχα πει για 499 ευρώ με σκληρό δίσκο 60GB , έως 550 ... και όντος είναι ακριβότερο. Την σύγκριση την έκανα εγώ με το premium ... δίνεις 100 ευρώ παραπάνω, και παίρνεις ένα ανάλογων χαρακτηριστικών σύστημα. (αν και το "μικρό" ps3 παραμένει πολύ καλύτερο.) -Έχει ήδη BR για ταινίες αν θες (δεν αγοράζεις εξωτερικό player) . -Καλύτερο gamepad (BT, με sensor κίνησης ) -Free live (ότι και να είναι , είναι καλή προσθήκη με αξία αν δεν θες να μετρήσεις συν 50 ευρώ το χρόνο στην τιμή του premium xbox360) -Καλύτερο μηχάνημα , με υποστήριξη HD από όλα τα games κλπ. (και είναι μαγκιά, γιατί μπορεί να ρίξουν χωρίς φόβο την τιμή του συστήματος ανάλογα με την τιμή του premium ,για να ανατγωνιστούν με το "retarded" μοντελο τους το "καλό" xbox360 . Οχι ότι θα το προτημήσουμε εμείς... ξέρουμε πως αυτό με τα 600 ευρώ αξίζει πολύ παραπάνω)
stako Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Να προσθέσω ότι κυκλοφορεί έντονη φήμη από πολύ έγκυρα site (engadget.com πχ) ότι το 360 premium τα Χριστούγεννα θα πέσει στα 300€. Επίσης να σας πω ότι είχα (έχω) ένα controller στυλ joypad στο pc που έχει motion sensor και πολύ απλά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ στα games..... Δεν σου δίνει ακρίβεια, και δεν εννοώ δεν σου δίνει ακρίβεια λόγω κακής κατασκευής/υλοποίησης hardware, απλά σαν "ιδέα" δεν είναι καλό, πχ σε driving game αν δεν ξέρεις μέχρι που είναι τα "όρια" της κλίσης του controller, μετά από κάποιο σημείο γέρνεις σαν χαζός δεξιά αριστερά για να μπορέσεις να στρίψεις......
xrest Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Ποτέ δεν είπα 400' date=' εκτός παλιά που περίμενα να μην έχει σκληρό... είχα πει για 499 ευρώ με σκληρό δίσκο 60GB , έως 550 ... και όντος είπα πως είναι ακριβότερο. Την σύγκριση την έκανα εγώ με το premium ... δίνεις ΜΟΝΟ 100 ευρώ παραπάνω, και παίρνεις ένα ανάλογων χαρακτηριστικών σύστημα. (αν και το μικρό ps3 παραμένεις πολύ καλύτερο.) -Έχει ήδη BR για ταινίες αν θες (δεν αγοράζεις εξωτερικό player) . -Καλύτερο gamepad (BT, με sensor κίνησης ) -Free live (ότι και να είναι , είναι καλή προσθήκη με αξία αν δεν θες να μετρήσεις συν 50 ευρώ το χρόνο στην τιμή του premium xbox360) -Καλύτερο μηχάνημα , με υποστήριξη HD από όλα τα games κλπ. ΥΓ Δεν υπάρχει λόγος για παραπονά... εταιρίες είναι και θα κοιτάξουν το κέρδος τους... εγώ μπορεί να ήλπιζα λίγο φτηνότερα για να τελειώσουν το xbox360, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.[/quote'] nai na teleiwsoun to 360,gia na meinei mono i sony na kanei oti thelei,alla k gia sena na xeis mia epilogi k naxeis ola ta games?anyway mu sxoliasw.HD einai ola ta games tou 360.kalitero gamepad,efoson exeis paiksei poli me auto to gamepad dexomai tin apopsi sou.free live xwris naxoun pei tpt akoma gia auto to thema(oti free apo tin sony den mou akougetai kalo).exei bluray gia taineies..simfwnw mias k i agora konsolwn einai fan taineiwn,auto perimenoume na kanei mia konsola,k eidika mena toso neo format k ola ta parelkomena me ta paidikes astheneies.a to ekswteriko HD-DVD tou 360 an exei telika price point tis fimes twn 95e tote agorina mou asto....mi sigkrineis. PS3 ROCKS,no doubt.Alla to 500ari ps3 einai mapa telos,den iparxei gia mena.AAA de mou lete i apodikwpihsei gia hd taineies mono mesw HDMI den ginetai?i to allaksan telika?
p3tran Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Να προσθέσω ότι κυκλοφορεί έντονη φήμη από πολύ έγκυρα site (engadget.com πχ) ότι το 360 premium τα Χριστούγεννα θα πέσει στα 300€. Επίσης να σας πω ότι είχα (έχω) ένα controller στυλ joypad στο pc που έχει motion sensor και πολύ απλά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ στα games..... Δεν σου δίνει ακρίβεια' date=' και δεν εννοώ δεν σου δίνει ακρίβεια λόγω κακής κατασκευής/υλοποίησης hardware, απλά σαν "ιδέα" δεν είναι καλό, πχ σε driving game αν δεν ξέρεις μέχρι που είναι τα "όρια" της κλίσης του controller, μετά από κάποιο σημείο γέρνεις σαν χαζός δεξιά αριστερά για να μπορέσεις να στρίψεις......[/quote'] old news ειναι αυτη η "τεχνολογια". ειπαμε οτι απλως επειδη η sony εχασε την δυνατοτητα να εχει δονηση, επελεξε κατι που να θυμιζει σαν ιδεα το πολυσυζητημενο nintendo για να περιορισει το κραξιμο. οριστε και το πιο ωραιο πραγμα σχετικα με το ps3: heavenly sword video http://www.gametrailers.com/player.php?type=mov&id=10427 μου αρεσουν οι καμερες στα special moves 8) ..βεβαια οποιος πιστευει οτι αυτο το game ξεφευγει απο τις δυνατοτητες του 360, απλως ..κοιμαται με τα τσαρουχια. AAA de mou lete i apodikwpihsei gia hd taineies mono mesw HDMI den ginetai?i to allaksan telika? για ετοιμασου για 480....
Stormwatch Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Παντως φιλε BlizzardBill μεχρι τωρα εχεις πεσει ΔΙΑΝΑ σε οτι εχεις "προβλεψει" εδω και ενα χρονο Μα να μην πεσεις μεσα ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ;;!!;; Ελπιζω να μην πολυασχολεισαι με στοιχημα, και αν ναι ας μη δινεις προγνωστικα σε τριτους.Δεν σου φταινε τιποτα οι χριστιανοι
BlizardBill Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Γιατί βρε ? τι έχω πει που είναι περίεργο ? Δεν υπέθεσα ότι θα κάνει 498 ευρώ γιατί παραπάνω θα έσπαγε το φράγμα των 500 ?, συν ότι δεν μπορεί να κάνει 400 ευρώ με σκληρό αφού θα ήταν τρομερά φτηνό ? Δεν είχα πει για Δεκέμβριο κυκλοφορία στην Ευρώπη ? Δεν είχαν πει πριν 2 χρόνια μάλιστα , πως δεν θα βγούν μαζί αλλά πρώτο το xbox2 , και μάλιστα με περισσότερο από 6 μήνες διαφορά σε Αμερική και ευρώπη ? Δεν είμαι μάντης να πέσω 100% μέσα κιόλας ...πως να ξέρω ότι θα βάλουν σκληρό όταν μίλαγα για 400 ευρώ το σκέτο ps3? Η πως να ξέρω ότι θα κάνουν world launch από την αρχή, όταν υποθέταμε ημερομηνίες για κάθε region? (ελεος δηλαδή ... αν εσύ τα ήξερες αυτά πριν να γίνουν , γιατί δεν το έλεγες ? ) http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1051118&postcount=1888 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=624706&highlight=%E4%E9%E1%E2%DC%E6%F9+%EE%DD%ED%E1+forum+%EC%DE%ED%E5%F2+%F0%E1%F1%E1%F0%DC%ED%F9+%C5%F5%F1%F9%F0%E1%E9%EA%DD%F2+%C1%EC%E5%F1%E9%EA%DC%ED%E9%EA%E5%F2+%E5%EA%E4%FC%F3%E5%E9%F2+xbox2#post624706 Tha borousan sto xeiristirio na ebazan kai donisi kai auto to motion sensing tautoxrona apla kathe fora na borouse na leitourgei mono ena apo ta 2 etsi den tha ipirxe conflict. Αυτό θα ήταν λάθος νομίζω... όταν δίνεις ένα τέτοιο χαρακτηριστικό στο gamepad, πρέπει να μπορεί να δουλεύει ταυτόχρονα με όλα. Δεν είναι εφέ σαν τους κραδασμούς , αλλά μέρος της λειτουργίας που πρέπει να είναι διαθέσιμο πάντα.
terzo.k Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Εχω την αισθηση οτι δεν πεισανε παντως,πολλα τα λεφτα,μικρη διαφορα στης δυνατοτητες και 4 μηνες το λιγοτερο αναμονη ακομη μονο και μονο επειδη ειναι Sony δεν φτανει.Ασε που το χειρηστιριο ειναι οπισθοδρωμηση(καλα το οτι ειναι καλυτερο απο του ΧΒΟΧ 360 μονο σαν ανεκδοτο το δεχομαι).Αν σημερα η Μicrosoft στην δικη της παρουσιαση εχει καλους ασους στο μανικι της θα συμφωνησω με τον Petran οτι για αυτην την γενια των παιχνιδομηχανων η κορυφη ειναι πιασμενη...
tmjuju Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Παιδιά καταρχάς συγχαρητήρια για την «δημοσιογραφική» κάλυψη. Πρωί-πρωί σήμερα ξεκίνησα να διαβάζω και εγώ διάφορα sites αλλά το insomnia ήταν σίγουρα ο πιο γρήγορος τρόπος για ενημέρωση. Ξεκινάω και εγώ με την διαπίστωση ότι το PS3 είναι όντος ακριβό (για κονσόλα παιχνιδιών). Επίσης δηλώνω απογοητευμένος από την πετσοκομμένη έκδοση. Αλλά ας δούμε τα πράγματα λίγο πιο ήρεμα. Το PS3 δεν είναι μόνο games-console! Δυστυχώς στην Ε3 δεν έγιναν αναλυτικές αναφορές στα υπόλοιπα features. 1. Για παράδειγμα θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να μάθω τι έγινε με την υποστήριξη Linux ? 2. Θα με ενδιέφερε επίσης να μάθω το τι hardware υποστηρίζεται από τα USB interfaces ? 3. Μπορεί το PS3 να λειτουργήσει σαν PVR ? Τα παραπάνω είναι πολύ βασικά για να καταλάβουμε τι καλούμαστε να πληρώσουμε και εξηγώ: PVR] Εάν υποστηρίζεται Linux τότε με τα κατάλληλα USB + drivers μπορούμε να κάνουμε το PS3 PVR ! PS3 400$ Upgrade] Επίσης μπορούμε να αναβαθμίσουμε το φθηνό PS3 με WiFi, Memory Stick etc. Το μόνο που δεν μπορούμε να προσθέσουμε είναι HDMI. Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν έχω HDMI capable TV …. Και φαντάζομαι ότι πολύ λίγοι έχουν σήμερα…. Ίσως σε 5 χρόνια να έχουμε όλοι HDMI και το “PS3 Slim” να έχει standard HDMI. Αρα λοιπόν κρίμα που δεν υπάρχει στάνταρντ από σήμερα. CONTROLLER] Για τον νέο controller δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να εκφράσω άποψη πριν τον δοκιμάσω…. Το rumble πάντα μου άρεσε…. Το 6-αξονικό είναι πολύ πιθανό να το αγαπήσω εξίσου. Ενδιαφέρον θα ήταν να υπάρχουν και οι δύο επιλογές (όπως για παράδειγμα αναβοσβήνεις το analog) και να επιλέγεις τι από τα δύο θες. (DIMMER με πρόλαβες καθώς έγραφα αυτά Live] Το τσάμπα Live είναι σίγουρα στα υπέρ… BlueRay + SuperAudioCD] Γουστάρω! Ελπίζω το SACD quality να είναι εφάμιλλο με SACD player των 300euro ! Για τα BD θα δούμε….(ή δεν θα δούμε) Εξαρτάτε από το εάν θα φέρουν στο κοντινό μου Video Club Σύγκριση με άλλα SetTopBoxes] To PS3 δεν είναι πια μόνο παιχνιδομηχανή …. Κάνει (ή γενικά *μπορεί* να κάνει) πολλά πράγματα ακόμα. Νομίζω ότι θα πρέπει να αρχίσουμε να το συγκρίνουμε με κουτιά σαν το MiniMAC. Με το 360 δεν ξέρω εάν μπορούμε να το συγκρίνουμε μιας και η MS το έχει «δέσει» με WindowsMediaCenter κατι που δεν μου αρέσει…. Όσο για το εάν θα το αγοράσω από την πρώτη στιγμή …… Δεν ξέρω! 1. Καλό θα ήταν να περάσει λίγο η πρώτη αναμπουμπούλα και να βγεί και κανα παιχνιδάκι πρώτα (πχ GT4 !!!!!!!!) 2. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να αγοράσω μαζί και 1024p TV. Μακάρι να πέσουν οι τιμές μετά τα καλοκαιρινά μάτς. Για την ώρα πάντως το κόστος μιας καλής ΤV με τρομάζει πολύ περισσότερο από το κόστος του PS3….
p3tran Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Tha borousan sto xeiristirio na ebazan kai donisi kai auto to motion sensing tautoxrona apla kathe fora na borouse na leitourgei mono ena apo ta 2 etsi den tha ipirxe conflict. Αυτό θα ήταν λάθος νομίζω... όταν δίνεις ένα τέτοιο χαρακτηριστικό στο gamepad' date=' πρέπει να μπορεί να δουλεύει ταυτόχρονα με όλα.Δεν είναι εφέ σαν τους κραδασμούς , αλλά μέρος της λειτουργίας του gamepad που πρέπει να είναι διαθέσιμο πάντα.[/quote'] το nintendo ομως γιατι θα εχει και δονηση? ε? χαχαχαα. ...οσο για το linux.... φιλε tmjuju αυτες οι δηλωσεις για computer ή super-computer, γινονται καθε φορα απο τη sony προκειμενου να μπορεσει να περασει την κονσολα οχι σαν παιχνιδομηχανη, αλλα σαν υπολογιστη. εχει αρκετη διαφορα σε φορολογια, τελη κλπ μαλιστα ειχε παει στα δικαστηρια και με το ps2, προσπαθωντας να αποδειξει οτι ειναι COMPUTER αλλα απετυχε. μην εχεις σοβαρες ελπιδες για Linux. οσο για το "τσαμπα Live" :mrgreen: τσαμπα live ειχε και το ps2. σου αρεσε? οπου ακους πολλα κερασια, κρατα και μικρο καλαθι φιλε μου. η sony ΔΕΝ εχει ανακοινωσει ακομα την τιμολογιακη της πολιτικη για τις δικτυακες υπηρεσιες. οτι κι αν σημαινει αυτο η M$ σκεφτεται να γυρισει ολα τα gold accounts σε free, με ανταλαγμα καποιες διαφημιστικες καταχωρησεις, και υπαρχουνε σοβαρες και μεγαλες αντιδρασεις απο εκατονταδες χιλιαδες κοσμο. τα 50ε το χρονο δεν ειναι σπουδαιο πραγμα, ειδικα οταν ενα οποιοδηποτε game κοστιζει αρκετα παραπανω. το εχεις σκεφτει αυτο?
xrest Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Resistance Pics Pics-->http://img286.imageshack.us/my.php?image=mediar33uw.jpg http://img78.imageshack.us/my.php?image=mediar45az.jpg
stranger_77x Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Eimai poly apogoiteumenos me afta pou diabazw gia to PS3, 500 euro gia mia petsokomeni eksdosi pou den anabathmizetai einai aparadekti, kalytera na min tin bgazane katholou mias kai einai sketi koroidia, kai thema sygrisis me to dokimasmeno pleon premium 360 twn 400 euro kai isws 300 ta xristougena den tithete!!! An aksizei kati einai i full ekdosi tou PS3 pou omws i timi tis einai paranoika psili gia ta Ellinika dedomena...Pios tha dosei na parei sto paidaki tou PS3 ta Xristougena me 600 euro otan o anthrwpos pernei 1000 miniatiko...eimaste sobaroi? te lefta einai paranoika. Mallon to 360 to blepw na pigenei poly kalytera fetos se polyseis mias kai osoi perimenan gia PS3 kai akousoun tis times tou tha apogoitheftoun teliws kai den nomizw oti oloi theloun na perimenoun alla 2-3 xronakia gia na pesei i timi se ena logiko epipedo oste na paroun mia next gen console, tin stigmi pou to 360 aftin tin stigmi einai para poly kalo kai se logika plesia timwn. P.S. Afto pou me stenaxorei perissotero einai to FFXIII giati tha agoraza konsola mono kai mono gia na paiksw FF alla elpizw i na to bgaloun kai gia 360 i na se kana 2-3 xronia pou to paixnidi tha erhtei kai afto stin ellada i Timi tou PS3 na exei pesei arketa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.