BlizardBill Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 απαντηση: ανοιξε τα ματακια σου και διαβασετι αλλο να πουμε? οτι δεν ξερεις να διαβαζεις? καλα αυτο' date=' οκ.. μα ουτε να βλεπεις δεν ξερεις??[/quote'] Aυτό που διαβάζεις αναφέρετε σε μια μνήμη του μεγέθους των 10MB , όχι των 512 που συνεχίζεις να νομίζεις ... μπορεί να σε μπερδεύει ότι δεν φαίνεται στην εικόνα και να δεν το ξεκαθαρίζει το κείμενο, αλλά στο έχουμε πεί εμείς . Κοίτα την «απλή» κύρια μνήμη των 512MB πόσο σέρνετε πρώτα στο xbox, και μετά μπαίνουμε στον τομέα της αρχιτεκτονικής και των "empended" μνημών, που το ps3 με τοn cell έχουν ξεφύγει ακόμα πιο πολύ. καθεστε 1 ολοκληρο χρονο με ξεπερασμενη τεχνολογια και ευλογατε κι απο πανω τα γενια της sony? πελατακια!! Ο καλός πελάτης είσαι αυτός που αγοράζει ότι νάναι και δεν το πολύ ευχαριστιέται κιόλας ... αυτός που κάθετε με ότι είχε αγοράσει παλιά δεν λέγετε πελάτης. Πχ πελάτης της Microsoft είσαι εσύ που αγόρασες και 20 παιχνίδια, για να κάθεσαι εδώ να περνάς την ώρα σου.
kostacurtas Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μαλιστα p3tran δηλαδη τωρα η τιμη ειναι 400Euro και αργοτερα ΑΝ πεσει η τιμη θα ειναι 320Euro ΧΩΡΙΣ το σκληρο δισκο των 100GB που θα κανει, συμφωνα με τα λεγομενα σου παντα, πανω απο 100Euro. Πραγματι απλο-απλουστατο, η μειωση τιμης θα οδηγησει σε αυξηση! Αν και θα εχεις 100GB σκληρο δισκο πλεον... ε ενταξει θα αξιζουν περιπου 450Euro για το XBOX360 + σκληρο δισκο 100GB! Ο σκληρος δισκος των 20GB θα συνεχισει να υπαρχει; Μαλλον οχι ή θα υπαρχει μονο μεσα στο premium ΧΒΟΧ360; Αληθεια τι αστρογαλαξιακη τεχνολογια εχει αυτος ο σκληρος δισκος πια που πληρωνεις 100Euro για 20GB!
p3tran Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 αγαπητε Slay, οταν μιλαμε για triangles, ειναι προφανες οτι 500 triangles ειναι 1500 vertices. ακριβως με την ιδια πραξουλα, 500m. triangles = 1.5b. vertices. σου προτεινω πριν διαβασεις αλλα τεχνικα, να διαβασεις λιγο αριθμητικη. το βιβλιο της 3ης δημοτικου ειναι μια καλη αρχη για εσενα. οταν η sony δηλωνει ενα pixel ως ενα πολυγωνο ( ), ειμαι εγω εκτος λογικης που μετραω τα vertices βαση triangles? δεν νομιζω... πανω σε φουλ εφαρμογες και οχι triangle benchmarking, ο αριθμος των vertices ειναι περιπου 1.2 billion per second, αν αυτο το νουμερο εψαχνες.. blizard, διαβασε κι εσυ το αλφαβηταρι της 1ης δημοτικου και μαθε να ξεχωριζεις τι δειχνουν τα βελακια στις φωτογραφιες που δημοσιευεις. στο εκανα copy/paste 3 φορες το κειμενο που εξηγει ποσο ματαιο ειναι να αξιολογεις την edram βαση του μεγεθους της (10mb) και οχι βαση της λειτουργειας και της ταχυτητας της. so for the last time: The advantage of embedded RAM is that it offers a speed and bandwidth far superior to conventional out-of-the-chip memory. Think of it as comparing system memory (your computer RAM) with a microprocessor's cache memory. ε ρε γλεντια....
p3tran Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μαλιστα p3tran δηλαδη τωρα η τιμη ειναι 400Euro και αργοτερα ΑΝ πεσει η τιμη θα ειναι 320Euro ΧΩΡΙΣ το σκληρο δισκο των 100GB που θα κανει' date=' συμφωνα με τα λεγομενα σου παντα, πανω απο 100Euro. Πραγματι απλο-απλουστατο, η μειωση τιμης θα οδηγησει σε αυξηση! Αν και θα εχεις 100GB σκληρο δισκο πλεον... ε ενταξει θα αξιζουν περιπου 450Euro για το XBOX360 + σκληρο δισκο 100GB! Ο σκληρος δισκος των 20GB θα συνεχισει να υπαρχει; Μαλλον οχι ή θα υπαρχει μονο μεσα στο premium ΧΒΟΧ360; Αληθεια τι αστρογαλαξιακη τεχνολογια εχει αυτος ο σκληρος δισκος πια που πληρωνεις 100Euro για 20GB! [/quote'] οι φημες λενε για 320 το premium (με τον 20αρη δισκο και ολα τα υπολοιπα) και 200-220 το core (χωρις δισκο) αντε τωρα πες μου οτι για καποιον που δεν εχει καμια νεα κονσολα αξιζει περισσοτερο το wiiii απο το core kostacurta για να μην ψαχνομαστε με τα φραγκοδιφραγκα, πες μου ποσο κοστιζει να φτιαξεις ενα pc τοσο δυνατο οσο το 360. και αφου το γραψεις αυτο, θα σου γραψω ποσα games ηδη υπαρχουν στο 360 που δεν θα μπορουσες να τα βρεις στο πανακριβο (πολλαπλασια πανακριβο για την ακριβεια) pc που θα εφτιαχνες... ο δισκος περιεχει την ιδια διαστημικη τεχνολογια που περιεχουνε οι μνημες για το ps2. δεν ειπα ποτε οτι η m$ ειναι αγια. πορνη ειναι και καριολα. παρ'ολα αυτα εχει την καλυτερη πλατφορμα για games στην αγορα. ετσι εχουνε τα πραγματα και οποιος λογικος το βλεπει.
Slay Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 αγαπητε Slay' date=' οταν μιλαμε για triangles, ειναι προφανες οτι 500 triangles ειναι 1500 vertices. ακριβως με την ιδια πραξουλα, 500m. triangles = 1.5b. vertices. σου προτεινω πριν διαβασεις αλλα τεχνικα, να διαβασεις λιγο αριθμητικη. το βιβλιο της 3ης δημοτικου ειναι μια καλη αρχη για εσενα.[/quote'] den bazeis myalo me tipota, opote prepare to be owned again.. opos elega o aploikos polaplasiasmos soy den isxyei thes na deis to giati? des to zografismeno loipon ooopp ti egine edo? eftiaxa 4 trigona me 5 vertices, kai oxi me 12 opos isxyrizesai esy, kai ayta bebaia sto epipedo, an pame ston xoro kai apla balo ena akoma vertice pano apo to ketriko ftiaxno mporo na ftiaxo akoma 8 trigona, kai etsi me 6 vertices ftiaxno 12 trigona, ti eleges akribos gia dhmotiko eipame? οταν η sony δηλωνει ενα pixel ως ενα πολυγωνο fysika thelo link gia ayto etsi.
p3tran Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 ηδη σου εχω δωσει το 1.2 billion per second. κανεις οτι δεν το ειδες? οσο για το λινκ...... ψαχτο μονος σου! δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο.. ανοιξε ενα google και γραψε: "SONY" "POLYGON" "HYPE" θα βγει πραμα απο την πρωτη σελιδα. ευκολο δεν ειναι? τελικα της ibm τα tests για το cell τα ξερεις ή οχι?
Slay Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 ηδη σου εχω δωσει το 1.2 billion per second. κανεις οτι δεν το ειδες? to eida kai den to elaba ypopsin moy' date=' h ATI exei dosei 500m triangles, to noymero poy les proth fora to blepo, kai bebaia proerxomeno apo sena to dexomai san pseytiko mexri apodeixeos toy antithetoy, kai OXI den tha psaxo ego gia link, ego apla tha se leo pseyth mexri na to doseis esy. της ibm τα tests για το cell τελικα τα ξερεις ή οχι? an ennoeis kapoia benchmarks poy eixe kanei ta xero, ti theleis na peis toso kairo den exo katalabei. P.S. telika 500 triangles posa vertices einai?
Shinta Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 παρ'ολα αυτα εχει την καλυτερη πλατφορμα για games στην αγορα. ετσι εχουνε τα πραγματα και οποιος λογικος το βλεπει. Αφου δεν εχει ανταγωνισμο.Γιατι ασχολιστε με τα τεχνικα του θεματος δεν καταλαβαινω.Η δυνατοτερη κονσολα κερδιζει?Δεν το νομιζω.Αν ηταν ετσι θα ειχε κερδισει το Xbox αλλα δεν εγινε αυτο.Τα games για την καθε κονσολα την κανουν να πουλαει η οχι.Και οταν τα games ειναι καλα,τα περνεις και platinum μεσα σε λιγους μηνες. GT3 για παραδειγμα.Το να χαιρομαι σαν χαζος μετροντας τα πολυγωνα σε ενα χαλια game δεν μου λεει τπτα.Το να υποστιριζεις μια κονσολα παλι γιατι απλα ειναι καινουρια και δεν γουσταρεις την Sony ειναι παλι βλακια.Δεν λεω οτι το 360 δεν εχει παιχνιδια, απλα προτιμω να παιζω το oblivion στο PC μου για παραδειγμα. Οσο και να τρωγεστε τωρα σε 2 χρονια θα δουμε(δεν υπενισομαι τπτα).Και οχι μονο απο πωλησεις, αλλα και η πρωτη εταιρια που θα βγαλει την επομενη κονσολα(Μ$ 720 η PS 4) θα ειναι η φανερα χαμενη.Εχετε καλητερα πραγματα να κανετε απο το flaming και το trolling σε ενα topic.
kostacurtas Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Εννοειται πως δεν θα αναφερθω καθολου στα PC καθως αυτη η "αιωνια" συγκριση κονσολας με υπολογιστη ειναι ανουσια και στερειται λογικης. Και ουτε συγκριση του Wii με το core XBOX360 μπορει να γινει φυσικα ακομα, σε λιγο καιρο αυτα... Για πες μου εσυ ομως κατι που θα εχει ενδιαφερον... Ποσα ειναι λοιπον τα παιχνιδια που υπαρχουν ηδη στο XBOX360 που δεν θα μπορουσες να τα βρεις στο πανακριβο υπολογιστη και στις αλλες κονσολες; Δηλαδη ποια ειναι τα exclusive παιχνιδια του XBOX360 μεχρι τωρα;
p3tran Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Αφου δεν εχει ανταγωνισμο.Γιατι ασχολιστε με τα τεχνικα του θεματος δεν καταλαβαινω.Η δυνατοτερη κονσολα κερδιζει?Δεν το νομιζω.Αν ηταν ετσι θα ειχε κερδισει το Xbox αλλα δεν εγινε αυτο.Τα games για την καθε κονσολα την κανουν να πουλαει η οχι.Και οταν τα games ειναι καλα' date='τα περνεις και platinum μεσα σε λιγους μηνες. GT3 για παραδειγμα.Το να χαιρομαι σαν χαζος μετροντας τα πολυγωνα σε ενα χαλια game δεν μου λεει τπτα.Το να υποστιριζεις μια κονσολα παλι γιατι απλα ειναι καινουρια και δεν γουσταρεις την Sony ειναι παλι βλακια.Δεν λεω οτι το 360 δεν εχει παιχνιδια, απλα προτιμω να παιζω το oblivion στο PC μου για παραδειγμα. Οσο και να τρωγεστε τωρα σε 2 χρονια θα δουμε(δεν υπενισομαι τπτα).Και οχι μονο απο πωλησεις, αλλα και η πρωτη εταιρια που θα βγαλει την επομενη κονσολα(Μ$ 720 η PS 4) θα ειναι η φανερα χαμενη.Εχετε καλητερα πραγματα να κανετε απο το flaming και το trolling σε ενα topic.[/quote'] σορρυ φιλε μου, αλλα μπορω να σε διαβεβαιωσω απο τωρα οτι η m$ πρωτη θα βγαλει ΚΑΙ την επομενη κονσολα της. ο ανταγωνισμος δεν μπορει να ανταπεξελθει σε τετοιους ρυθμους. καλος ή κακως η m$ οταν μπαινει σε μια αγορα, δεν μπαινει ουτε για το 20 ουτε για το 30% αυτο θα το ξερεις φανταζομαι.. αυτο που ισως δεν ξερεις, ειναι οτι εχει ανακοινωσει ηδη τεραστια budget για τα επομενα χρονια ωστε να προχωρησει τα σχεδια της για κατακτηση της αγορας "του καναπε" το να γινεις αρχηγος στη θεση του αρχηγου δεν γινεται μεσα σε 3 χρονια. ομως γινεται. παραδειγμα: το 1982 η atari ητανε ο παγκοσμιος γαμ@ω. ειναι τωρα? το 1992 η nintendo ητανε ο παγκοσμιος γαμ@ω. ειναι τωρα? οσο για το τι κανουν τα τεχνικα χαρακτηριστικα... απλα δινουνε σε ορισμενους μια εικονα για το που ειναι τα τεχνικα ορια. απο εκει και περα τα games ειναι αυτα που μετρανε. π.χ. οταν λεω οτι θελω να δω το oblivion στο ps3 καθε ποσο συχνα θα γραφει ...LOADING... δεν ειναι επειδη εχω δει το oblivion να τρεχει στο ps3 στον υπνο μου και ξερω ειναι επειδη βλεπω καποια τεχνικα στοιχεια και με βαζουνε σε σκεψεις.
p3tran Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Εννοειται πως δεν θα αναφερθω καθολου στα PC καθως αυτη η "αιωνια" συγκριση κονσολας με υπολογιστη ειναι ανουσια και στερειται λογικης.Και ουτε συγκριση του Wii με το core XBOX360 μπορει να γινει φυσικα ακομα' date=' σε λιγο καιρο αυτα... Για πες μου εσυ ομως κατι που θα εχει ενδιαφερον... Ποσα ειναι λοιπον τα παιχνιδια που υπαρχουν ηδη στο XBOX360 που δεν θα μπορουσες να τα βρεις στο πανακριβο υπολογιστη και στις αλλες κονσολες; Δηλαδη ποια ειναι τα exclusive παιχνιδια του XBOX360 μεχρι τωρα;[/quote'] ΣΑΦΩΣ και δεν μπορει να γινει συγκριση μεταξυ 360core και Wiii.. το Wii υποδεεστερο και παει για 2η κονσολα. (και με το ps3-Wii το ιδιο ακριβως) πες μου ποσο κανει ενα pc να τρεχει games τοσο καλα οσο το 360, και θα σου πω εγω μετα τα exclusive games..
Exoskeletor Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 to poios bgazei protos mia konsola pantos de eine pararetita kalo panta
BlizardBill Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 διαβασε κι εσυ το αλφαβηταρι της 1ης δημοτικου και μαθε να ξεχωριζεις τι δειχνουν τα βελακια στις φωτογραφιες που δημοσιευεις. στο εκανα copy/paste 3 φορες το κειμενο που εξηγει ποσο ματαιο ειναι να αξιολογεις την edram βαση του μεγεθους της (10mb) και οχι βαση της λειτουργειας και της ταχυτητας της. Καλά, ας πούμε ότι δεν κρίνουμε τα 10MB edram από το μέγεθος και είναι αρκετά για την κάρτα γραφικών του xbox360 !!! τι θα γίνει όταν χρειάζεται να προσπελάσει η Gpu τα 512 ΜΒ της αργής μνήμης ? Δεν θα μείνει αυτό το διάστημα η cpu χωρίς πρόσβαση στην κύρια μνήμη αφού, μιας και μοιράζονται τα 22gb/sec? Οπότε συνολικά το ps3 είναι καλύτερο , ακόμα και έτσι . Και για να καταλάβεις με τι μηχάνημα έχουμε να κάνουμε , πήγαινε διάβασε τι έχουν κάνει στους spe με τις ταχύτατες μνήμες να προσκυνήσεις. Οτι δικαιολογία και να βρεις, είναι τέτοιες οι διαφορές των συστημάτων που δεν σου κάθετε τίποτα.
Slay Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Brothers in Arms 3 Trailer http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/vids_1.html
p3tran Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 to eida kai den to elaba ypopsin moy' date=' h ATI exei dosei 500m triangles, to noymero poy les proth fora to blepo, kai bebaia proerxomeno apo sena to dexomai san pseytiko mexri apodeixeos toy antithetoy, kai OXI den tha psaxo ego gia link, ego apla tha se leo pseyth mexri na to doseis esy. an ennoeis kapoia benchmarks poy eixe kanei ta xero, ti theleis na peis toso kairo den exo katalabei. P.S. telika 500 triangles posa vertices einai?[/quote'] ειμαι σιγουρος οτι πολλα βλεπεις πρωτη φορα, και το ακομη χειροτερο ειναι οτι τα βλεπεις αλλα δεν φτανουνε καν στον εγκεφαλο σου.. αφου λοιπον δεχεσαι το 500million triangles/second, για πες μας ποσα βγαζει η 7800 256mb? εννοειται οτι ειναικουτσουρεμενη μεσα στο ps3, αλλα παμε ετσι για να χαρεις κι'ολας. εδω ολος ο κοσμος το χει τουμπανο οτι το 360 εχει σοβαρο προβαδισμα στο gpu και οτι αν σε καποια specs υπερτερει το ps3 απο το 360, ειναι σε συγκεκριμενα operations (not game related) που ο cell ειναι πολυ καλος. βεβαια, αυτα μεχρι προτεινος.. γιατι συμφωνα με τα performance tests της ibm πανω στο cell, μονο ετσι οπως μας τα'χει ανακοινωσει η sony δεν ειναι τα πραγματα performance-wise.. αλλα ετσι κι αλλιως ειναι απλως μια ακομη φορα που η sony εχει πιασει τον πολυ τον κοσμο κοτσο με το hype και τις ψευδεις δηλωσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.