terzo.k Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Φιλε Slay επειδη εχει πλακωσει δουλεια στο μαγαζι και δεν σε προλαβαινω κατα αρχην σε ευχαριστω πολυ που σεβεσε τον τροπο επικοινωνιας που σου ζητησα και ωντος δεν παραθετεις τα επιχειρηματα σου κακοπροαιρετα.Αν εχεις και τα connectors pinout του πρωτοκολλου HDMI (αν θυμαμαι καλα απεξω ειναι 18 )ανεβασε τα σε παρακαλω και συνεχιζουμε, για να μην μιλαμε αοριστα γιατι καπου παει το μυαλο μου αλλα δεν θελω να πω κατι που δεν ειμαι σιγουρος.Και κατι αλλο που δεν εχει σχεση σιγουρα με αυτο που συζηταμε τα Ριn 21+23 που χαρακτηριζονται unknown σου παει καπου το μυαλο στο τι ρολο βαρανε.
Slay Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Φιλε Slay επειδη εχει πλακωσει δουλεια στο μαγαζι και δεν σε προλαβαινω κατα αρχην σε ευχαριστω πολυ που σεβεσε τον τροπο επικοινωνιας που σου ζητησα και ωντος δεν παραθετεις τα επιχειρηματα σου κακοπροαιρετα.Αν εχεις και τα connectors pinout του πρωτοκολλου HDMI (αν θυμαμαι καλα απεξω ειναι 18 )ανεβασε τα σε παρακαλω και συνεχιζουμε, για να μην μιλαμε αοριστα aaaaaa kai ta fylaga gia na ta rixo se kapoion allon poy perimena na petaxei kamia kotsana, anyway ti na se kano gia to kalo ths koybentas re gamoto. 1 TMDS Data 2+ 2 TMDS Data 2 Shield 3 TMDS Data 2- 4 TMDS Data 1+ 5 TMDS Data 1 Shield 6 TMDS Data 1- 7 TMDS Data 0+ 8 TMDS Data 0 Shield 9 TMDS Data 0- 10 TMDS Clock+ 11 TMDS Clock Shield 12 TMDS Clock- 13 CEC 14 No Connect 15 DDC Clock 16 DDC Data 17 Ground 18 +5V Power 19 Hot Plug Detect 20 SHELL http://www.interfacebus.com/HDMI_Pinout_Bus.html
panther_512 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω: Άντε, οι PS-άκηδες δικαιολογημένα τρώγονται με τα ρούχα τους, μιάς και το PS3 αργεί ακόμα να βγεί στην αγορά. Δικαιολογημένα λοιπόν, θα ξεψαχνίζουν ξανά και ξανά και ξανά χίλια δυό πράγματα, λεπτομέρειες, specs και τρέχα γύρευε. Τί άλλο να κάνουν? Άντε, για να νιώσουν και λίγο καλύτερα, θάβουν και λιγουλάκι το XBOX. Το ίδιο και οι Ninted-άκηδες. Έχει ακόμα ψωμί μέχρι να βγεί το Revo, μετράμε τα δευτερόλεπτα,ώρες, μέρες, μέχρι την E3 που θα γίνουν τα ολοκληρωτικά αποκαλυπτήρια και μετά θα συνεχίσουμε να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας μέχρι να βγεί το Revo στη κυκλοφορία. Εγώ ειδικά, που πάω καί για Revo καί για PS3, τρώγομαι εις διπλούν. Τώρα οι XBOX-άκηδες. Μα καλά τί συμβαίνει με εσάς? Έχετε μιά γ@μ@τη κονσόλα, έχετε ολόκληρο Oblivion να χαθήτε για άπειρες μέρες μέσα του, εσείς για ποιό λόγο τρώγεστε??? Και αφού είστε τόσο σίγουροι ότι η κονσόλα σας είναι κορυφαία, ξαναρωτώ, γιατί τρώγεστε??? Όπως το βλέπω εγώ, αφού τη γουστάρετε τη κονσολα σας τρελά, δεν θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει τίποτα από αυτά που λένε οι PS-άκηδες και μή. Βασικά τώρα που μιλάμε θα έπρεπε να ξεσκίζεστε στο Oblivion! Τί στο καλό κάνετε με το PC??? Τέλος πάντων, μία απορία εξέφρασα.
terzo.k Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Φιλε με εχεις προβληματισει ωντος, αλλα θα μου επιτρεψεις να το μελετησω λιγο το θεμα γιατι ειμαι στο τρεξιμο τωρα.Αυριο το πρωι θα σου πω αν εχεις δικιο η αν εχω εγω,πιστευω να εχεις καταλαβει οτι δεν εχω καμια προκαταληψη απεναντι σε κανενα μηχανημα αλλα και το οτι δεν κανω κοντρα με κανεναν,ασε που νομιζω οτι πλεον η κουβεντα γινετε πολυ ενδιαφερον και να σε σιγουρος οτι οποτε εχω αδικο το παραδεχομαι.Θα ηθελα και απο εσενα να δω καποια στιγμη να γραφεις κατι θετικο για το 360(ειμαι σιγουρος οτι εχεις εντοπισει και θετικα στοιχεια του 360) oπως θα δεις και απο μενα να κανω το ιδιο για το PS3.Αυτη ειναι και η ουσια της συζητησης να μαθαινεις πραγματα που μπορει να μην ηξερες.Επιφυλασομαι για αυριο το πρωι καλυνηχτα φιλαρακια.
BlizardBill Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Αν είναι να το συνεχίσετε, είχα διαβάσει σε forum για το dreambox πως ποτέ κανείς δεν ξεκίνησε από αναλογική έξοδο και μετά από software αναβάθμιση να το κάνει ψηφιακό. (Επειδή υπάρχουν κάποια δικαιώματα και καλά στην μέση για το Hdmi-dvi και δεν σου επιτρέπουν να έχεις αυτή τη δυνατότητα μέσο software , οπότε με την ίδια λογική μόνο στα καινούργια xbox μπορεί να βγάλει καλώδιο η microsoft, με μικρή αλλαγή στο hardware ) Δεν είναι αξιόπιστο βέβαια, αλλά δεν πειράζει.
terzo.k Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Panther-512 αυτο ειναι το προβλημα οι ταμπελες,δεν μου αρεσει να με κατατασουν καπου επειδη περνω θεση για ενα τεχνικο θεμα.Δεν ειμαι XBOX-ακιας και για αυτο οταν παιζω το Oblivion το χαιρομαι, επειδη ασχολουμε μονο με το παιχνιδι και οχι με την κονσολα που χρεισιμοποιω εκεινη τη στιγμη.Νομιζω και ο Slay δεν με θεωρει Xbox-fun απλα εχουμε μια διαφωνια κατα την οποια νομιζω οτι και αυτος προβληματιστικε και το εψαξε,απο εκει και περα αν υπαρχει καλη διαθεση το ποιος εχει δικιο θα βρεθει.Προς στιγμη δεν σου κρυβω οτι με εχει προβληματισει και θα με αναγκασει το βραδυ να ανοιξω τα κιταπια μου για να σιγουρευτω.Χωρις συζητηση και ερευνα θα παιζαμε ακομα Turricane(Amiga).
BlizardBill Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Και αφού είστε τόσο σίγουροι ότι η κονσόλα σας είναι κορυφαία' date=' ξαναρωτώ, γιατί τρώγεστε??? [/quote'] Ενας είναι ουσιαστικά, απλά γράφει πολύ .
xrest Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 esy blizzard pou bazeis ton euato sou?anyway min asxoloumai me asxeta pramata,i sizitisei sas einai poli epikodomitiki.ksexasate kati--->GAMES OEO OEO??
BlizardBill Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Πολύ πιο κάτω ... πρέπει να γράφω περίπου το 1/3 από αυτόν τους 2 τελευταίους μήνες ... και φυσικά σχεδόν πάντα με ειδήσεις και link .
gplus Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μόλις βρήκα αυτό: http://www.playfeed.com/index.php/playfeed/article/leaked-ps3-gdc-video-on-youtube-04111112/
privateer Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 This brings us to the information we have concerning the PS3. As some gamers have heard, Sony revealed at GDC this year that they will be constantly reserving 1 of the 7 available SPEs on the Cell Processor for their OS. This, we have discovered, is just the tip of the iceberg. As was witnessed in their demonstrations at GDC, Sony is planning to have an Operating System running constantly in the background, just like one witnesses when using the Xbox 360 OS (aka Dashboard). They plan to have a "Blade" like pane that can appear out of the right hand side of the screen for viewing and participating in activities that the OS enables. This include but are not limited to, - Multi-User Voice Chat across all games, even outside of the games own UI - Multi-User Video Chat across all games, even outside of the games own UI - Notifications and messaging to be sent between users regardless of the games they are playing Like the Xbox 360, these come at a cost and our sources have told us that these features use approximately: - 64mb of the 256mb of available XDR memory off the Cell CPU - 32mb of the 256mb of available GDDR3 memory off the RSX chip - 1 SPE of 7 constantly reserved - 1 SPE of 7 able to be "taken" by the OS at a moments notice (games have to give it up if requested) In the case of the PS3 this equates to 12.5% of the available Cores on the CPU always reserved, an additional 12.5% sometimes taken by the OS, 12.5% of the available RSX memory and 25% of XDR Cell memory. Balancing these out, one could argue that Sony has removed up to 25% of the available CPU power and 18.75% of RAM for these features as well as others that are not mentioned here or will be added in future updates to the PS3 Operation System. The 1 SPE that can be taken away, by the system, from the games at a moments notice could be for the purposes of rendering the Blade and decoding and presenting the multiple video sources and other content onto the Blade when it appears to the user. This will have minimal to no impact on the ability of single player games to utilize the SPE, though it will likely add complications during development of games for the system. The main impact would be in Online Multiplayer games that do not have a pause option available and thus will have increased difficulty in relinquishing the SPE. http://www.ps3portal.com/?view=article&article=352&p=2
ultralisk Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω: Άντε' date=' οι PS-άκηδες δικαιολογημένα τρώγονται με τα ρούχα τους, μιάς και το PS3 αργεί ακόμα να βγεί στην αγορά. Δικαιολογημένα λοιπόν, θα ξεψαχνίζουν ξανά και ξανά και ξανά χίλια δυό πράγματα, λεπτομέρειες, specs και τρέχα γύρευε. Τί άλλο να κάνουν? Άντε, για να νιώσουν και λίγο καλύτερα, θάβουν και λιγουλάκι το XBOX. Το ίδιο και οι Ninted-άκηδες. Έχει ακόμα ψωμί μέχρι να βγεί το Revo, μετράμε τα δευτερόλεπτα,ώρες, μέρες, μέχρι την E3 που θα γίνουν τα ολοκληρωτικά αποκαλυπτήρια και μετά θα συνεχίσουμε να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας μέχρι να βγεί το Revo στη κυκλοφορία. Εγώ ειδικά, που πάω καί για Revo καί για PS3, τρώγομαι εις διπλούν. Τώρα οι XBOX-άκηδες. Μα καλά τί συμβαίνει με εσάς? Έχετε μιά γ@μ@τη κονσόλα, έχετε ολόκληρο Oblivion να χαθήτε για άπειρες μέρες μέσα του, εσείς για ποιό λόγο τρώγεστε??? Και αφού είστε τόσο σίγουροι ότι η κονσόλα σας είναι κορυφαία, ξαναρωτώ, γιατί τρώγεστε??? Όπως το βλέπω εγώ, αφού τη γουστάρετε τη κονσολα σας τρελά, δεν θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει τίποτα από αυτά που λένε οι PS-άκηδες και μή. Βασικά τώρα που μιλάμε θα έπρεπε να ξεσκίζεστε στο Oblivion! Τί στο καλό κάνετε με το PC??? Τέλος πάντων, μία απορία εξέφρασα.[/quote'] file mou exeis apolito dikio se auta pou les kai simfono....i diafora einai oti emena den mou aresoun oi tampeles kai an to PS3 aksizei tha to paro....alla einai enoxlitiko kapoioi na min vlepoun OUTE ENA thetiko stin kaliteri konsola pou iparxei auti ti stigmi...leme ena kalo kai ekeinoi grafoun 3 arnitika
Slay Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Νομιζω και ο Slay δεν με θεωρει Xbox-fun απλα εχουμε μια διαφωνια κατα την οποια νομιζω οτι και αυτος προβληματιστικε και το εψαξε,απο εκει και περα αν υπαρχει καλη διαθεση το ποιος εχει δικιο θα βρεθει. Na soy po thn alitheia hmoyn apolytos bebaios apo thn arxh, mias kai paromoia koybenta eixa kanei sto ps3forums prin apo mhnes me kapoion xbox fan, ekei epsaxa sta posts moy gia na bro to system diagram poy eixa kanei post, h telikh koybenta toy "antipaloy" moy htan oti mporei h MS na allaxei kati sta specs teleytaia stigmh kai na yposthrize digital video, kathos to diagrama htan toy aygoystoy, bebaia oi mhnes perasan, kai den akoysame kati tetoio apo thn MS pera apo to oti "den to xreiazomaste kai an to xreiastoyme tha bgaloyme kalodio" Alla epeidh ayto poy proteines eixe logikh bash, kai einai kai eykola ylopoihsimo eipa na to psaxo ligaki parapano, giati moy aresei oytos h allos na tekmhriono thn thesh moy me epixeirhmata kai stoixeia, opote skefthka oti an ontos exei ginei kapoia allagh ths teleytaias stigmhs, ayto tha mporoysa na to do sto pinout toy connector.
p3tran Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω: Άντε' date=' οι PS-άκηδες δικαιολογημένα τρώγονται με τα ρούχα τους, μιάς και το PS3 αργεί ακόμα να βγεί στην αγορά. Δικαιολογημένα λοιπόν, θα ξεψαχνίζουν ξανά και ξανά και ξανά χίλια δυό πράγματα, λεπτομέρειες, specs και τρέχα γύρευε. Τί άλλο να κάνουν? Άντε, για να νιώσουν και λίγο καλύτερα, θάβουν και λιγουλάκι το XBOX. Το ίδιο και οι Ninted-άκηδες. Έχει ακόμα ψωμί μέχρι να βγεί το Revo, μετράμε τα δευτερόλεπτα,ώρες, μέρες, μέχρι την E3 που θα γίνουν τα ολοκληρωτικά αποκαλυπτήρια και μετά θα συνεχίσουμε να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας μέχρι να βγεί το Revo στη κυκλοφορία. Εγώ ειδικά, που πάω καί για Revo καί για PS3, τρώγομαι εις διπλούν. Τώρα οι XBOX-άκηδες. Μα καλά τί συμβαίνει με εσάς? Έχετε μιά γ@μ@τη κονσόλα, έχετε ολόκληρο Oblivion να χαθήτε για άπειρες μέρες μέσα του, εσείς για ποιό λόγο τρώγεστε??? Και αφού είστε τόσο σίγουροι ότι η κονσόλα σας είναι κορυφαία, ξαναρωτώ, γιατί τρώγεστε??? Όπως το βλέπω εγώ, αφού τη γουστάρετε τη κονσολα σας τρελά, δεν θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει τίποτα από αυτά που λένε οι PS-άκηδες και μή. Βασικά τώρα που μιλάμε θα έπρεπε να ξεσκίζεστε στο Oblivion! Τί στο καλό κάνετε με το PC??? Τέλος πάντων, μία απορία εξέφρασα.[/quote'] το οτι καποιοι εχουνε ηδη 360 και απολαμβανουνε τα πολυ σουπερ παιχνιδια του, δεν τους στερει το δικαιωμα να παρουνε και nintendo αυριο μεθαυριο και ps3 αν θελουν. το οτι γραφω τι γινεται με το ps3 δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο το oblivion ή τα τοσα αλλα εξαιρετικα games που υπαρχουν. τωρα το πως και το γιατι μιλωντας για τα (αρκετα σοβαρα) προβληματα που ΤΩΡΑ μαθαινουμε οτι αντιμετωπιζουνε με το ps3, οδηγει αρχικα στο να θαυμαζουμε το εξαιρετικο artificial intelligence (!!) που εχουνε τα πλαστικα παπακια στο demo της sony, μεχρι το να συζηταμε για το αν το 360 εχει καλωδιο dvi ή οχι, αυτο ειναι κατι που πρεπει να αναζητηθει σε ποστς οπως Και προσωπικά, δεν γουστάρω καθόλου να ξενερώσω με το 360,... Ωραίο θα ήταν ΑΝ αληθεύει , γιατί θα είχαμε το απόλυτο μηχάνημα με τόσους πόρους always στο λειτουργικό...(ουσιαστικά 2 μηχανήματα θα είχαμε με δικιά τους οθόνη ταυτόχρονα διαθέσημα). Και θα ήταν μια ένδειξη πως υπάρχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη από το xbox360 για να το τολμήσουν. Παράθεση:Αρχικό μήνυμα απο Narayan Όχι δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν μπορώ να κάνω τον συσχετισμό επειδή δεν ξεκαθαρίζεις γιατί το BluRay εξαλείφει το motion blur. Μήπως έχεις μπλέξει τον αποθηκευτικό χώρο με το frame buffer; Δεν ήθελα να πω αυτό... απάντoύσα στον pstran που έλεγε ότι το PGR3 έχει φοβερά κτίρια που τα βλέπεις όταν τρέχεις.Αυτό είναι λάθος εξαιτίας της ταχύτητας και του MB ... και όταν σταματάς το ps3 με το blueray θα έχει προβάδισμα και θα αλλάξει την γενική εικόνα του παιχνιδιού. και τοσα μα τοσα αλλα που στερουνται παντελως επαφης με την πραγματικοτητα, γενικα ειναι για γελια και παρ'ολα αυτα ειναι μονιμα προκλητικα. φαινεται πως τους συγκεκριμενους playstationακηδες πιο πολυ τους ενδιαφερει το hdmi καλωδιο του 360, παρα το τι σόι τρικλοποδιες βαζει η ιδια η sony στην κονσολα, προκειμενου να ικανοποιησει τις φιλοδοξιες της για να βαλει ολα τα αυγα σε ενα καλαθι.. το οτι αυτοι που εχουνε γραψει 500 σελιδες αγνοουν βασικα πραγματα για ολες τις νεες κονσολες και εστιαζουνε αποκλειστικα στο να αναμασουν τις πιο τετριμμενες κακιες για τις αλλες κονσολες ξεπατικωνοντας τες μαλιστα απο τις κλασσικες δυκτιακες τοποθεσιες των ηλιθιων, και καταστρεφοντας ετσι καθε ελπιδα για κουβεντα αφου παντα παμε σε αντιπαραθεση και μαλιστα σε ΑΣΧΕΤΑ πραγματα, αυτο κατι λεει.... και μεχρι το 2007 προβλεπω οτι δυστυχως δεν θα αλλαξει και τιποτα... εκτος αν αλλαξουνε μυαλα τα site που τροφοδοτουν λογακια τα παιδακια αυτα... το να μαθαινουμε οτι μια κονσολα ισως να χαλαει πανω απο 20% των πορων της για να τρεξει ενα μικρο o/s, και οτι στα online games πιθανον να εχει ενα επιπλεον -15% στην αποδοση, και οτι ισως παλι να μην εχει τιποτα playable στη μεγαλυτερη εκθεση του κοσμου, αυτα ειναι πραγματα που προφανως δεν αξιζει να συζητηθουν, μιας και σε αυτο το τοπικ ειναι πιο σωστο αμα εχουμε καννα hype να προσκυναμε, κι αμα εχουμε κανα ασχημο νεο να τα βαζουμε με την microsoft και με οσους εχουνε 360. die 360 die!! long live 4d!!
terzo.k Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Παντως με μια πρωτη ματια στα Pin του Connector δεν φενετε να μπορει να βγει καλωδιο Hdmi για το Xbox 360,Αν ομως βγαλει καλωδιο Hdmi σημαινει οτι θα δουλευει ψηφιακα.Αυτη τη στιγμη παντως με τα δεδομενα που εχουμε δεν μπορει να περασει ψηφιακο σημα.Θα το κανω Post και στο Avforum στην κατηγορια καλωδια να δουμε τι λενε και τα παιδια εκει.Προς στιγμην γραψτε Slay-Stavros=1-0,Καλημερα σε ολους,ελπιζω να βοηθησω σε οποιαδηποτε αλλη απορια χρειαστει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.