BlizardBill Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 pistevo akoma kai an kikloforouse sta 2000 euro me tis ikanotites tou PS1,pali san kaliteri epilogi tha mas to proteine Eίναι θέμα κυρίως οικονομικό αφού next gen σε παλιά τηλεόραση δεν λέει … καλύτερα revolution εκεί. Οπότε κάνουμε υπομονή για να πάρουμε μία σωστή, και με το ps3 όχι μόνο θα έχουμε το καλύτερο μηχάνημα , αλλά θα δούμε τι μπορεί να κάνει η τηλεόρασή μας με καμιά HD ταινία. Και προσωπικά, δεν γουστάρω καθόλου να ξενερώσω με το 360, παίζοντας τα ελάχιστα καλά παιχνίδια του και δίνοντας τόσα λεφτά που ίσως χρειάζομαι αύριο Και όπως δεν με απογοήτευσε η μετάβαση από ps1 σε ps2 χωρίς να πάρω Dc ενδιάμεσα , θέλω να γίνει και τώρα. ΥΓ Να δω πως δεν θα ταΐζουμε άλλο ρε παιδιά τον Pstran ... πάνω από 200 post τους τελευταίους 2 μήνες εδώ με αυτό το Nick, τα ίδια και χειρότερα.
apple64 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Εγώ χρησιμοποιώ τα ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!!!! "η Video random Access Memory (vram) κανει ακριβως αυτο που λεει το ονομα της. ειναι μνημη για γραφικα και θα περιεχει παντα data απο ..γραφικα." Μήπως θέλεις να τα πάρεις πίσω? Εκτός αν το G από το GDDR3 δεν σημαίνει Graphics. Σου μίλησα εγώ για την UMA? Ξέρω πολύ καλά τι είναι. Εσύ θα μας πεις αν επιμένεις σε αυτό που έγραψες?
Slay Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Ξερόλλα p3tran σε πιστεύω. Λες αλήθεια. Μια λοιπόν και το ΧΒΟΧ έχει 512ΜΒ GDDR3 (graphic DDR3) να υποθέσω ότι κάνει και αυτή ότι λέει το όνομα της? Μην προσπαθείς να πέσεις χαμηλώτερα. Δεν έχει... phres kai esy thn klassikh apanthsh p3tran otan ton strimogneis, "an den xereis traba na matheis" "etsi einai opos ta leo ego traba na breis links einai ekei exo"
p3tran Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Εγώ χρησιμοποιώ τα ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!!!! "η Video random Access Memory (vram) ΣΤΟ PS3 κανει ακριβως αυτο που λεει το ονομα της. ειναι μνημη για γραφικα και θα περιεχει παντα data απο ..γραφικα." Μήπως θέλεις να τα πάρεις πίσω? Εκτός αν το G από το GDDR3 δεν σημαίνει Graphics. Σου μίλησα εγώ για την UMA? Ξέρω πολύ καλά τι είναι. Εσύ θα μας πεις αν επιμένεις σε αυτό που έγραψες? αν ετσι το καταλαβαινεις καλυτερα οτι αναφερομαι στο ps3, δες το ετσι.
Slay Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μην προσπαθείς να πέσεις χαμηλώτερα. Δεν έχει... Apple64 lathos ekanes pali, yparxei kai xamhlotera opos blepeis.
apple64 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Αυτό που πρόσθεσες ΑΛΛΑΖΕΙ το νόημα ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! Αλλά παραμένει λάθος. Apple64 lathos ekanes pali, yparxei kai xamhlotera opos blepeis. Δεν αμφέβαλα...
Narayan Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μήπως θέλεις να τα πάρεις πίσω? Εκτός αν το G από το GDDR3 δεν σημαίνει Graphics. Σου μίλησα εγώ για την UMA? Ξέρω πολύ καλά τι είναι. Εσύ θα μας πεις αν επιμένεις σε αυτό που έγραψες? GDDR3 = Gigahertz Double Data Rate 3 Την λένε έτσι επειδή σε DDR mode πιάνει ταχύτητες > 1000MHz
apple64 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 GDDR3 = Gigahertz Double Data Rate 3 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :mrgreen: :mrgreen: Λες εεε? Είναι του p3tran μετάφραση?
Slay Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 GDDR3 = Gigahertz Double Data Rate 3 Την λένε έτσι επειδή σε DDR mode πιάνει ταχύτητες > 1000MHz Acronym GDDR Definition Graphics Double Data Rate http://acronyms.thefreedictionary.com/GDDR
Narayan Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 My bad... λάθος θυμόμουν το abreviation. Δεν έχει άδικο πάντως ο p3tran, δες εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/GDDR3 GDDR3 is Sony's choice for the PlayStation 3 gaming console's graphics processor, although the main system memory will be comprised of XDR DRAM. Microsoft's Xbox 360 is also shipped with 512 MB of GDDR3 memory, and is helping to pioneer the use of this memory as standard system memory rather than only video memory.
apple64 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 GDDR3 Με βάση τον ορισμό του p3tran (τον γενικό, όχι τον σχετικό με το PS3. Ο Αινσταιν είσαι?) αυτή η μνήμη είναι μόνο για γραφικά γιατί είναι Graphics DDR3. Δεν έχει άδικο πάντως ο p3tran, δες εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/GDDR3 Τι να δούμε δηλαδή? Δεν είναι μόνο για Graphics. Εκτός αν το 360 δεν έχει RAM. Απλά την χρησιμοποιούν στις κάρτες γραφικών. Επαναλαμβάνω ότι και το 360 έχει την ίδια RAM. Απλά την διαχειρίζεται διαφορετικά.
p3tran Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 αν μερικοι δεν ξερουνε να διαβαζουνε ειναι δικο τους προβλημα...οχι δικο μου.
terzo.k Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Λοιπον επειδη εχουμε και δουλεια (μαγαζι)και δεν προκειτε για κανενα λογο να μπω σε μια αντιπαραθεση για το ποια κονσολα ειναι καλυτερη αφου και οι 2 θα καταληξουν στο σαλονι μου,Φιλε slay το σχεδιαγραμμα που μου παρουσιασες δεν μου λεει απολυτως τιποτα.Το PS3 δηλαδη δεν θα εχει αναλογικο τσιπακι στην εξοδο εικονας της;Μου δειχνεις ενα σχεδιασγραμμα με βελακια που δεν αποδυκνυει πουθενα οτι η μητρικη πλακετα αμα θελει δεν μπορει να παρακαμψει ενα τσιπακι που μαντεψε τι κανει;Το ψηφιακο σημα αναλογικο, λες να ειναι τοσο χαζοι αυτοι στη Μicrosoft.Ελεος βρε φιλε δεν νομιζω οτι χρειαζετε να σου δειξει και με βελακι οτι το σημα μπορει να περασει και απευθειας ψηφιακο. Οσο αφορα την Αmoi φιλε Petran προκειτε για μια πολυ καλη προταση τελικα και εκει που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι αποδιδει πολυ καλα και στο απαραδεκτο τηλεοπτικο σημα της Χωρας μας.
Slay Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Φιλε slay το σχεδιαγραμμα που μου παρουσιασες δεν μου λεει απολυτως τιποτα. An den soy leei tipota to epishmo system diagram apo thn MS ego den mporo na po tipote parapano. Το PS3 δηλαδη δεν θα εχει αναλογικο τσιπακι στην εξοδο εικονας της; to Ps3 exei 1 analogikh kai 2 pshifiakes exodoys, to tsipaki poy les tha einai prin thn analogikh mono. Μου δειχνεις ενα σχεδιασγραμμα με βελακια που δεν αποδυκνυει πουθενα οτι η μητρικη πλακετα αμα θελει δεν μπορει να παρακαμψει ενα τσιπακι που μαντεψε τι κανει;Το ψηφιακο σημα αναλογικο, λες να ειναι τοσο χαζοι αυτοι στη Μicrosoft. Xazoi den xero an einai, tsiggoynhdes einai omos sigoyra, to 360 den exei HDMI gia logoys oikonomias kai mono, an htan toso aplo opos les esy, giati hdh den exei bgei tetoio kalodio apo thn MS? oyte kan apo trito kataskeyasth? exei bgalei kalodia gia ta panta, composite,s-video,RGB,Component,VGA mono DVI kai HDMI den exei, tyxaio les oti einai?
p3tran Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 terzo η m$ εχει δηλωσει οτι θα βγαλει το hdmi cable προς το τελος του χρονου. αλλωστε καποια sites το εχουνε ηδη στα προσεχως για πουλημα... http://www.lik-sang.com/info.php?category=319&products_id=8540 οποιος γνωριζει εστω και λιγο γυρω απο m$/ati, δεν θα ειχε αμφιβολια για αυτο το πραγμα. (TMDS) παρεθεσα ετσι κι αλλιως πιο πριν τα λογια του Todd Holmdahl (απο πριν κυκλοφορησει το 360) που ητανε σαφης οτι θα βγει το καλωδιο μολις η αγορα ειναι ετοιμη. απλως οι πιο πολλοι που γραφουνε σε αυτο το topic δεν ξερουνε τι τους γινεται, ή ειναι πολυ απασχολημενοι να βριζουνε την m$ για να σκεφτουνε εστω και λιγο. για την amoi καποια στιγμη θα σε ενοχλησω. thx.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.