Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο p3tran

και η m$ ειναι σαφως πιο ικανη και εμπειρη σε αυτα τα πραγματα απο την καθε sony.

Καλά αυτό το ξέρουμε χρόνια τώρα... Από την bug team το περάσανε ή είναι απασχολημένοι με τα Vista και δεν είχαν χρόνο?

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
η Microsoft εκρινε οτι την εποχη που βγηκε η κονσολα οι συσκευες που υπηρχαν στα ραφια ειχαν κυριως componets εισοδο αν θελει αυριο το πρωι βγαζει καλωδιο HDMI και δουλευει ψηφιακοτατα...

ayto to sxolio den to perimena apo sena , poy les oti eisai kai thamonas toy AVforum, to HDMI kai to DVI exoyn nohma otan den mesolabei metatroph se analogiko shma endiamesa, ta dyo ayta protokola syndeoyn thn GPU me to Display pshfiaka xoris kamia metatroph shmatos, an einai na peraso to shma mesa apo ena DAC, kai meta apo enan ADC poio to ofelos? ase poy se ayth thn periptosh den tha mporei na ginei ylopoihsh toy HDCP.

Δημοσ.

Οσα Bug και αν εχει στο PC μου λειτουργικο της Microsoft εχω και οχι της Sony.Ειναι σαν να προσπαθεις να με πεισεις οτι η Microsoft μπορει να βγαλει καλυτερη τηλεοραση απο την Sony...

Δημοσ.

apple δεν ειναι δυνατον πιστευω να συγκρινεις ενα λειτουργικο συστημα ενος pc,

που θα πρεπει να δουλευει με χιλιαδες διαφορετικα εξαρτηματα και configurations και να κανει 100.000 διαφορετικα πραγματα,

με το λειτουργικο συστημα μιας κονσολας,

ετσι δεν ειναι??

slay αυτο για τη VRAM οτι θα την βλεπει σαν UMA, παιζει να ειναι και η μεγαλυτερη απο ολες τις μπαρουφες που εχεις γραψει..

οσο γα τα dev kits.. και τις ελπιδες σου...τι να πω..

σκεψου εσυ τωρα που εχει περασει λιγος καιρος,

ποσο εξυπνος ή οχι πιαστηκες που πιστευες και τα killzone demo, και τα mgs demo (playable μαλιστα!) ακομα και τη λεζαντα που εχεις στην υπογραφη σου..

μονος σου.. δεν χρειαζομαι απαντηση. εγω ξερω.

και μην ξεχνας οτι οι πιθανοτητες λενε οτι ps3 θα ερθει στα χερια μου πριν απο τα δικα σου.

ΕΚΤΟΣ αν ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απο το 360, οποτε και θα περιμενω απλως καποιο killer app της επιλογης μου...(οπως και με το nintendo)

Δημοσ.
Στα σοβαρά, το μόνο που μένει να κάνουν είναι να βάλουν μυρμήγκια .

Μην σου φαίνεται απλό επειδή μπορείς να το κάνεις στην μπανιέρα σου... εδώ πρέπει να προγραμματίσεις το κάθε ένα ξεχωριστά να έχει δικιά του "inteligent" για να αλληλεπιδρά τόσο φυσικά μέσα στο περιβάλλον.

Καμία σχέση με αυτοκινητάκια ή τους στρατιώτες στα games που "κινούνται" βάση λίγων προκαθορισμένων παραμέτρων.

blizard ayto den ei ai intelligent einai physics, en anti8esh me tous stratiwtespou prepei na koinoi8oun oxi bash sxediou alla allepidrwntas stis dikes sou kinhseis. Pantws sygxarhthria edwse ena neo orismo (diko sou fysika) sto AI ahhahahahahha
Δημοσ.

Slay αν καταλαβες ειπα οτι το Xbox 360 δεν εχει αναλογικη εξοδο αλλα αναλογικη καταληξη αυτη την στιγμη ,αν αυριο το πρωι βγει καλωδιο με καταληξη HDMI μπορεις να μου εξηγησεις που θα γινει αναλογικη μετατροπη αφου η κονσολα αναγνωριζει το καλωδιο και δινει το ανολογο σημα.Εσυ που λες οτι δεν ειναι ψηφιακη η εξοδος της κονσολας μπορεις να μου εξηγησεις πως μεταφερει ψηφιακα το ηχο απο την ιδια εξοδο;

Δημοσ.

oreos o terzo kalosirthes kai elpizo na mas voithiseis "apo mesa" pou leme...

petran 23 eimai ego re sy antimetopize me kserontas tin ilikia mou! ;-)

ayto pantos pou mou ekane entyposi einai oti orismena simeia tis konsolas den exoun kleisei gia na ayksithoun opos diavasame xtes sto ps3portal...an vevea eystathoun ayta einai thetiko nomizo...isos ekei na ofeilete i mistikopathia tis sony kapoies fores..isos de thelei na dosei pros ta ekso pragmata pou borei na allaksoun ti na po...

aptin alli vevea xanete xronos(?) anarotieme ego..

Δημοσ.

proevo εγω ειμαι 33 και προγραμματιστης.

λοιπον, κατα τη γνωμη μου η sony εχει ανακοινωσει τα δυνατα σημεια του ps3 απο την πρωτη μερα.

οτιδηποτε υστερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο (ο οποιος διατιθεται προς πωληση εδω και μηνες)

το κανει τουμπεκι ψιλοκομμενο ωστε να κρατησει την αγορα του ps2 να περιμενει το ps3. (βλεπε τον εαυτο σου για παραδειγμα)

περιπτωση για αλλαγες στο hardware δεν υπαρχει κατα την προσωπικη μου αποψη. δες τα προηγουμενα ποστς μου.

πιστευω πως το καλυτερο παιχνιδι που θα εχει το ps3 στο launch window, θα ειναι το (backwards compatible απο ps2) god of war 2. ;)

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε Proevofun,επι ευκαιριας θα ηθελα να σας πω οτι επειδη υπαρχει κατηγορια games στο Avforum ριχτε και κανα νεο εκει μεσα οσοι μπορειτε ,εμεις ψαχνουμε τις καλυτερες τηλεορασεις για σας βοηθειστε και σεις!!

Δημοσ.

Εγώ απλά λέω ότι είναι αποδεδειγμένο ότι δεν μπορεί η συγκεκριμένη εταιρία να παράγει καλό software. Διαφωνεί κανείς? Άρα γιατί να είναι καλύτερο το OS της σε σχέση με αυτό της Sony? Μπορεί και να ναι αλλά μπορεί και να μην είναι... Το ότι βγάζει τα Windows δεν μου λέει και πολλά. Άσε που έπρεπε να τα μεταφέρει στον PPC. (Μην μου πει κανείς για τα ΝΤ που τρέχανε κάποτε σε PPC).

Η Sony εδώ και καιρό δεν παράγει τις καλύτερες τηλεοράσεις. Δεν είναι πλέον το μέτρο σύγκρισεις.

Δημοσ.
en anti8esh me tous stratiwtes pou prepei na koinoi8oun oxi bash sxediou alla allepidrwntas stis dikes sou kinhseis.

Μου φαίνεται δεν κατάλαβες τη είναι το demo αυτό ... τα παπάκια αλληλεπιδρούν απόλυτα.

Αν εσύ κούναγες χειροκίνητα οποιοδήποτε από αυτά τα παπάκια , τα άλλα θα αντιδρούσαν απόλυτα φυσικά στις δικές σου κινήσεις και στο περιβάλλον, βάση του προγραμματισμού τους.

Με τα ψάρια ίσως να είναι πιο κλασικό, αλλά η δύναμη του ps3 φαίνεται έτσι και αλλιώς.

ρε παιδακι μου' date=' καταλαβαινεις οτι αυτο δεν ειναι ΑΙ? γαϊδαρο σκας!![/quote']

Άσε τον ορισμό ... καταλαβαίνεις από τα demo ότι το Ps3 μπορεί να κάνει παπάδες όσο αφορά και την AI των games ?

Καταλαβαίνεις την δύναμη που χρειάζεται για να υπολογίζει τόσους παραμέτρους από τόσα ψάρια, παπάκια κλπ που αλληλεπιδρούν συνεχώς σε ένα περιβάλλον ,και να επιλέξει την σωστή κίνηση του καθενός ξεχωριστά ?

Δημοσ.

φιλε terzo

μιας και το ειπες αυτο με τις τηλεορασεις...

με εκεινη την κινεζικη τι εγινε τελικα?

βγηκε καλη?

ενδιαφερομαι για μια δευτερη φτηνη hdtv (οχι 1080p)

Εγώ απλά λέω ότι είναι αποδεδειγμένο ότι δεν μπορεί η συγκεκριμένη εταιρία να παράγει καλό software. Διαφωνεί κανείς?

ναι apple, εγω.

blizzard:

ρε παιδακι μου, καταλαβαινεις οτι αυτο δεν ειναι ΑΙ? γαϊδαρο σκας!!

Δημοσ.

e to eixa katalavei oti eisai programmatistis..ksereis emeis oi multimediakides(opos katalaves eimai multimediakias) de ta pame k toso kala me tous programmatistes ;-) exete ayto to toupe k kala ta ksero ola gamo k derno... (sorry) :-) ego guys de katalavaino tpt aposa lete..to mono pou me endiaferei einai na vlepo oso kalitera graphika ginete, high quality textures, realistika animations typou proevo kai pleon thelo kai physics...otan akouo gia umd pipelines flops k alla sikono ta xeria psila...

giati exo arrostisei me to motorstorm? mou fente oti tha einai enas titlos pou tha paro...kai elpizo stin e3 na exoume ena high quality gameplay..

elpizo terzo na eisai antikimenikos sti synexeia gia na voithiseis etsi...?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...