Slay Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 einai dyo games ayta i ena? de mou aresoun ta ksilikia paidia sorry... apo grafika einai kalo... kai symfono me exoskeletor! ta prohgoymena ths seiras htan metria games, opote mhn perimeneis kai polla.
ProEvoFan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 ta prohgoymena ths seiras htan metria games, opote mhn perimeneis kai polla. gia na eimai eilikrinis kai teleio na nai de tha to paro...de me travaei katholou...
Slay Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 gia na eimai eilikrinis kai teleio na nai de tha to paro...de me travaei katholou... me briskeis apolyta symfono
BlizardBill Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 dikio exeis ta makrina einai asto mi po kalitera..i proti einai thanatifora! mou thymizei emena! ;-) Εγώ έχω πού περισσότερα μαλλιά και δεν μπερδεύτηκα καθόλου Πάντως αν έχει women-wresting και βελτιώσουν κάποια πράγματα , ίσως λέει.
GordonFreeman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 δηλαδη το ps2 ειχε πανω απο τετραπλασιο (!!!!!) floating point performance απο το xbox1. Όχι αναφέρεσαι μόνο στην CPU. H συνολική δύναμη του XBOX1 ήταν περίπου 120 Gflops δηλαδή 10 φορές περισσότερη από το GC (και υποθέτω και από το ps2). Παραταύτα η διαφορές που είχαν μεταξύ τους στα παιχνίδια δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την θεωρητική ανωτερότητα του xbox στα Gflops αποδεικνύοντας ότι ένα θεωρητικό νούμερο σε GFLOPS αποκομένο από τα υπόλοιπα specs της κονσόλας δεν λέει τίποτα απολύτως.
Narayan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Ο RSX θα αναλάβει και το audio του PS3; Ίδωμεν... :roll:
p3tran Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 e oxi filaraki eisai adikos... prokeimenou na krakseis ti sony ksepernas ta oria... TI AKRIVOS SIGRINEIS TORA? ti? diaforetika aytokinita...anathema an einai aytokinito to kato.. ti? ena amaksi pou pernei toubes me ena allo pou apla kinitai..kai afinei APISTEYTA ta xnaria tou... ti? ena real time opou einai karaskotini kai trisathlia i poiotita tis foto apo zontani parousiasi? ipouli sygrisi file mou...mi ta isopedonoume ola... PS: gia na mi po gia to test drive opou ta aytokinita einai epioikos athlia gia mena.. pantou vlepeis gonies..xalia reflection kai xalia materials me xalia gialades gyro gyro... kai athlia textures gia next gen pano sta ktiria kai xalia proxeiroftiagmeno background piso apta ktiria... thymasai ti ferarri pou dimosieysa proxtes?...KLASIS ANOTERI... κοιταξε να δεις proevo.. δεν ηθελα να κραξω τη sony. ηθελα να κραξω αυτους που μας τα κανουνε μπαλονια απο περσυ και καθημερινα για το ποσο αχρηστο ειναι το 360' date=' και τι βλακες που ειμαστε εμεις οι κατοχοι του που θα τα βαψουμε μπλε και θα τα πεταξουμε στη θαλασσα μολις βγει το ps3. νομιζω ειναι εμφανες αυτο. το εχω ξαναπει κιολας, και δεν νομιζω οτι δικαιουσαι να τοποθετεισαι ετσι. απο εκει και περα ομως, μη με λες και αδικο. η πρωτη φωτογραφια που εβαλα ειναι η λιγοτερο κραυγαλεα που μπορω να βαλω απο το ψευτικο βιντεο του motorstorm. το εχεις δει μηπως? τις αλλες φωτογραφιες πχ που εβαλε ο stormwatch τις ειδες? ακομα πιο εντυπωσιακες. και που να δεις το βιντεο.. οποιαδηποτε φωτογραφια ειναι τριχες μπροστα σε αυτα που γινοντουσαν εν κινηση. περα απο το motorstorm εγω ειμαι διατεθιμενος να μην συνεχισω να πρεσσαρω κανεναν sonακια, φτανει και μερικοι sonακηδες εδω μεσα να γινουνε ανθρωποι!! αρκετα μας ζαλισανε τ'αρχ^δια με το ποσο ασχημο ειναι το 360 τοσους μηνες τωρα. και δεν μπορεις να προφασιζεσαι κυριε proevo οτι 'δεν διαβαζω το τοπικ 360'. και στην τελικη ακομα κι αν ειναι ετσι, δεν σου φταιω εγω. εγω το διαβαζω λοιπον, καθως και πολλοι αλλοι, και μερικοι σονακηδες μας εχουνε κανει τα παπ@ρια ΝΑ!!! [b']νομιζω πλεον μπορει να καταλαβει ακομα και ο πιο καθυστερημενος οτι το 360 ΔΕΝ ειναι το xbox 1.5 σε σχεση με το ps3. οποτε ΑΡΚΕΤΑ! το ps3 θα ειναι ενα πολυ καλο μηχανημα, απο μια εταιρεια που εχει παραδοση και πλειοψηφεια στην αγορα, οπως και το 360 ειναι ενα επισης πολυ καλο μηχανημα, απο μια αλλη εταιρεια που και αυτη εχει τα φοντα να πρωταγωνιστησει. [/b] αν μπορουμε να γραφουμε κατω απο αυτο το πρισμα, τοτε νομιζω οτι ολα θα ειναι πιο ωραια. αν ομως συνεχισω να μπαινω στο τοπικ 360 να διαβασω νεα και λοιπα, και καθε 2 δημοσιευσεις βλεπω τις μαλ@κειες του blizard και τις κακιες του slay (δανειζομαι τυχαια ονοματα), τοτε...... .... δεν υπαρχει λογος για πολωση, εκτος κι αν δουλευεις στη sony. οποιος και να εισαι. αν ομως μονιμως προκαλεις πολωση, και μαζι προκαλεις και τα νευρα μερικων, ετοιμασου να περασεις δυσκολες ωρες...whoever. εγω διαβαζω αλλα φορα του εξωτερικου, που εκει βλεπω sonακηδες που ειναι καθ'ολα σωστα ατομα. διαολε, εχω και ενα σωρο φιλους με ps. μα τι λεω? κι εγω ειχα ps2!!! τι εχει φταιξει σε αυτο το φορουμ και εμφανιζονται ΜΟΝΟ οι αποψεις των ...καμμενων, δεν ξερω. παντως θα ηθελα να αλλαξει αυτο. αν ομως δεν αλλαξει... δεν φταιω εγω..
p3tran Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 @gordon ναι, αναφερομαι στη cpu, και τα στοιχεια ειναι σωστα. οταν ειχε βγει η sony και ειχε δηλωσει τα specs του ps3, η ms ειχε κανει μια μινι-αναλυση, εξηγωντας οτι ειναι σχετικα ασημαντο το fpp. ειχε βγαλει στοιχεια οτι σε ενα συχρονο game περιπου 10-12% εχει σημασια το fpp και στο υπολοιπο ~88% το 360 ειναι πιο ισχυρο απο τον cell. ειχε βγαλει και καποια διαγραμματα. νομιζω το αρθρο ειχε δημοσιευτει στο ign, και ποτε δεν διαψευστηκε ουτε απο τη sony, ουτε απο κανεναν αλλον @narayan απο οτι γνωριζω, ο ηχος θα παει οπως ειναι σε ενα απο τα 6 dsp's. (μενουνε 5) οι εξοδοι μαλλον εχουνε να κανουνε και με ευκολια για βιντεα κλπ
xrest Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 FFXIII at E3? Next, there's US mag EGM, which claims that we can expect to see Final Fantasy XIII announced for PlayStation 3 during E3, complete with a teaser video. Square-Enix has said nothing about this - it's only just shipped Final Fantasy XII on PS2, after all - but that is the rumour 1UP's reporting, so there you go. A bit far-fetched? We'll find out in May.
deus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δεν διαφωνω με τα νέα αλλά το 1up έχω την εντύπωση ότι είναι βαμμένο μπλε έχω διαβάσει αρκετά απο εκεί που δημιουργούν hype χωρίς λόγο για sony. στην Ε3 δεν είχε ούτε ένα παιχνίδι όλα ήταν ταινίες 3D ωραίες μεν αλλά άσχετες τελείως με το ps3 και το βραβείο καλύτερης ταινία το πήρε...... (αγωνία) το FF7 ούτε oscar να έδιναν. Ας ελπίσουμε φέτος να δουμε πραγματικά παιχνίδια.
p3tran Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 προσφατα καπου πηρε το ματι μου για release date του ffxiii "mid. 2008" επισης στο προ ημερων μιτινγκ/εκδηλωση του ff στην αμερικη, αυτα που ειπανε ταιριαζουνε με αυτα που διαβασα. η sony αναγκαστικα θα δειξει τι κατασκευαζει τοσο καιρο στην εκθεση (Ε3). αναγκαστικα θα δουμε games. ειναι εκτος φαντασιας να κανει οτιδηποτε διαφορετικο. αν δεν δειξει παει να πει οτι απλως δεν εχει. οποτε υπομονη μεχρι ε3
Daredevil Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δεν διαφωνω με τα νέα αλλά το 1up έχω την εντύπωση ότι είναι βαμμένο μπλε έχω διαβάσει αρκετά απο εκεί που δημιουργούν hype χωρίς λόγο για sony.στην Ε3 δεν είχε ούτε ένα παιχνίδι όλα ήταν ταινίες 3D ωραίες μεν αλλά άσχετες τελείως με το ps3 και το βραβείο καλύτερης ταινία το πήρε...... (αγωνία) το FF7 ούτε oscar να έδιναν. Ας ελπίσουμε φέτος να δουμε πραγματικά παιχνίδια. The 1UP Network: 1UP.com | FileFront | GameTab | EGM | OPM | CGW Opote mporeis na katalabeis ti antikeimenikothta yparxei sta tou ps2,ps3 kai psp
BlizardBill Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 κοιταξε να δεις proevo..δεν ηθελα να κραξω τη sony. ηθελα να κραξω αυτους που μας τα κανουνε μπαλονια απο περσυ και καθημερινα …. αν ομως συνεχισω να μπαινω στο τοπικ 360 να διαβασω νεα και λοιπα' date=' και καθε 2 δημοσιευσεις βλεπω τις μαλ@κειες του blizard και τις κακιες του slay (δανειζομαι τυχαια ονοματα), τοτε...... [/quote'] Αυτό που κάνεις Απαγορευετε ξεκάθαρα σε αυτό το forum, και αν δεν ήταν τόσο προφανές το πρόβλημά κατανόησης που έχεις και σου έδιναν σημασία, θα είχες φάει BAN σύννεφο . Κατάλαβε πως το ότι σε αφήνουν οι Mod να κράζεις άτομα συνεχώς, και να προσπαθείς να μας απαγορεύσεις με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο να γράφουμε τις άσχημες ειδήσεις για το xbox360, θα άφηνε πάρα πολύ άσχημη εντύπωση για τους υπευθύνους του forum ΑΝ δεν ήσουν ειδική περίπτωση. Προσπάθησε να καταλάβεις όσο μπορείς τι σου λέω, και μην εκμεταλλεύεσαι άλλο την ανοχή που σου δείχνουμε . Σταμάτα να αναφέρεσαι προσωπικά σε άτομα και μαζέψου λίγο, για να συνεχίσουμε εμείς να σε ανεχόμαστε και εσύ να μας προσφέρεις γέλιο.
xrest Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 re file stamatas k sy ligo?grafikos exeis ginei legontas ta idia k ta idia.kanton ignore sto telos
Lomar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 re paidia mpainw sto forum mpas kai kataliksw sto an tha parw xbox h an tha primenw gia to ps3 kai anti gia xrisimes info (de lew iparxoun kai aftes) vpelw prosopikes diafwnies kai kontres, BlizzardBill, p3tra ktl (sorry gia ta names alla afth th monimi diamaxi vlepw sunexeia) an o enas de paei ton allon vretheite kapou off-line kai luste tis dafores sas opos katlavenetai. Kai kati akoma, de mporw na katalavw giati tosos kosmos ti leei sto Slay,o opoios (ap'oso exw dei) dinei kai tis perissoteres info sto forum, kai den apantaei me toso prosvlitika sxolia. Kseretai poso spastiko einai na grafei o allos (Slay sinithos) ena olokliro katevato apo alla site-forum ktl. na ta diavazw me endiaferon kai ksafnika na prospathei o epomenos me kati geloies (sorry kiolas) prosvoles tou dimotikou (vlakas, ilithios ktl.), xwris mallista na antiparatasei epeixirimata epi tis ousias (to PS3 enow kai oxi tin noimosynh tou prolallisanta)?? Tespa, de thelo na prosvalo, oute na primodotiso - adika - kanenan, alla logo tou sxoliou tou xrest eipa kai egw na pw kati pou polu kairo ithela na to pw alla fovomoun min pesoun panw mou kai me fane. Sorry an sas epriksa, alla thelo na rotisw kati pou tha me kanei na fanw asxetos kai logika tha mou tin poun polloi: to ps3 pote kikloforei? (twra fate me!!! :razz: )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.