kallair Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Όροι Χρήσης του Insomnia Forum γ. Τα μηνύματα (posts) των μελών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους. Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, πρέπει να αναφέρετε και την προέλευση του κειμένου στο τέλος του για αποφυγή προσβολής δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. 1. το os του cell ειναι υπερτριπλασιο σε μεγεθος στη μνημη απο το os του 360. μονιμα πιασμενα resources στη μνημη. Φίλε πετράν όταν λες κάτι' date=' να το τεκμηριώνεις και να μην αερολογείς(όπως συνηθίζεις να κάνεις). Αυτό με ενοχλεί σε εσένα. Δεν είμαι εγώ αναγκασμένος να ψάχνω που βρήκες την πηγή σου. Όσο για το μέγεθος των παιχνιδιών η ιστορία έχει αποδείξει ότι ο χώρος που χρειάζεται ένα παιχνίδι χρόνο με τον χρόνο πολλαπλασιάζεται... Τον ίδιο χώρο έπιαναν τα πρώτα παιχνίδια της γενιάς xbox-ps2 ( σχεδόν [b']ΟΛΑ[/b] χώραγαν σε 1 cd) και τον ίδιο χώρο πιάνουν τα τελευταία παιχνίδια;Μην τρελαινόμαστε κιόλας λέγοντας ότι το blueray και ο αποθηκευτικός χώρος που προσφέρει είναι άχρηστος. Για τα πρώτα 1-2 χρόνια, ναι συμφωνώ, μπορεί να είναι άχρηστος. Αλλά όταν τα παιχνίδια σαν το GTA θα έχουν ολόκληρη πόλη σε HD ποιότητα (και όχι τα κτίρια ενός δρόμου μόνο) τότε τί νομίζεις; Δεν θα χρειαστείς περισσότερο χώρο; Kαι μη μου φέρεις για παράδειγμα το oblilion γιατί είναι παιχνίδι με μέτρια γραφικά για next-gen κονσόλα.
kallair Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Σε όλα αυτά που σου έγραψα αυτή ήταν όλη η απαντησή σου?!?!?!?! Έλεος! Δηλαδή με όλα τα υπόλοιπα που αναφέρω συμφωνείς; Για να ξέρουμε τι μας γίνεται δηλαδή....
p3tran Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 ΝΑΙ! ΠΩΣ να απαντησω σοβαρα οταν ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ?? ε?
xrest Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 mia erwtisei apo to diagramma panw tou ps3. to RSX exei olo dika tou 256mb?k to ipoloipo sistima 256?i einai mia 512mb,pou o programmer pairnei osi mnimi thelei gia tin gpu i tin cpu?
kallair Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Φίλε πετράν όταν λες κάτι, να το τεκμηριώνεις και να μην αερολογείς[/b'](όπως συνηθίζεις να κάνεις). Αυτό με ενοχλεί σε εσένα. Δεν είμαι εγώ αναγκασμένος να ψάχνω που βρήκες την πηγή σου. Με επαληθεύεις φίλε μου.... Σε πιο σημείο αυτά που λέω για το μέγεθος είναι βλακείες; Υστερόγραφο: ακόμα περιμένω την πηγή σου για την μνήμη που τρώει το OS του ps3...
p3tran Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 καλα, δες πρωτα την ΠΕΡΣΙΝΗ ΚΑΡΤΟΥΛΑ του ps3, και μετα αν θες την πηγη μου, ισχυει αυτο που ειπα και στο slay... οσο για το που ειναι οι βλακειες που λες, παρε ενα quotation και πες μου ποιος το εγραψε... Kαι μη μου φέρεις για παράδειγμα το oblilion γιατί είναι παιχνίδι με μέτρια γραφικά για next-gen κονσόλα. ?
Slay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 mia erwtisei apo to diagramma panw tou ps3.to RSX exei olo dika tou 256mb?k to ipoloipo sistima 256?i einai mia 512mb' date='pou o programmer pairnei osi mnimi thelei gia tin gpu i tin cpu?[/quote'] oi mnhmes einai xehoristes , me xehorista buses, omos kai h CPU kai h GPU mporoyn na doyn o enas thn mnhmh toy alloy me ena penalty panta (mikro eos amelhteo gia thn GPU , poly sobarotero gia thn CPU) @kallair Mhn to koyrazeis to thema, den exei kamia phgh , apo to myalo toy ebgale, an eixe phgh tha thn eixe dosei.
kallair Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 bla bla bla.... Θα απαντήσεις επιτέλους ή θα συνεχίσεις να αερολογείς; Σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο. Αν θες απαντάς. Αλλιώς δείξε μας για άλλη μια φορά τον μοναδικό σου τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις να χρησιμοποιήσεις για να αυξήσεις τα posts sou και τίποτα παραπάνω... Anyway... δεν ασχολούμαι άλλο. Μέχρι να μου δώσεις πηγή, για μένα θα είσαι ένας ψεύτης και τίποτα παραπάνω. Καλό flooding...
xrest Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 oi mnhmes einai xehoristes , me xehorista buses, omos kai h CPU kai h GPU mporoyn na doyn o enas thn mnhmh toy alloy me ena penalty panta (mikro eos amelhteo gia thn GPU , poly sobarotero gia thn CPU) einai kalo i kako?dld lew gw o cell sena game mporei na thelei 300mb px.mporei na ta parei apo ta grafika? sorry alla tis nees arxitektonikes stis nees konsoles den tis polikatalabainw
Slay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 einai kalo i kako?dld lew gw o cell sena game mporei na thelei 300mb px.mporei na ta parei apo ta grafika?sorry alla tis nees arxitektonikes stis nees konsoles den tis polikatalabainw kalo einai genika, opos penalty yparxei, eidika sthn CPU logo latency, alla an soy xreiastei perissoterh mnhmh gia ena yposysthma kai to allo exei periseyoymenh mporeis na thn pareis, prosopika pisteyo pantos oti tha ginetai to anapodo, h GPU tha pairnei mnhmh apo ton cell kai oxi to antitheto.
p3tran Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 γιατι ρε kalair..... ετσι και σου δωσω την πηγη μου, μηπως θα αλλαξει τιποτα σε σενα? οπως ειπα, ο τζαμπας πεθανε αφου δε σεβεστε. βαλτε ενα σοβαρο στοιχηματακι και βλεπουμε
xrest Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 den kserw den exw se megali ektimisei tin gpu tou.o cell mou fainetai thiriaki k giauto pio panw se rwtisa an mporei na parei parapanw mnimi.fantasou otan thanai se full load ola tha threads ti tha thelei..to na eixe mia koinoxristei mnimi opws to xbox den tha wfelouse?bebaia gnwrizw oti ta buses tou 360 einai pio arga apo to ps3,alla den tha mporousan na to kanoun k sto ps3 me ta idia buses pouxei k twra?
p3tran Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 ολα ειναι θεμα κοστους xrest. και για την ms, και για την sony...
BlizardBill Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Εκείνο το topic το ξεχνάμε ? Ξεχνάμε τι οδήγησε στο κλείδωμά του ? Οχι φυσικά... όπως προσπαθούν τώρα με σαχλαμάρες και επιθέσεις μερικοί να χαλάσουν το ps3 τοπικ , έτσι προσπαθούσαν τότε να επιβάλουν λογοκρισία για να μην ακούγονται αρνητικά σχόλια για το xbox360. Και τα δύο αντίθετα με την λογική ενώς ελέυθερου forum και απαράδεκτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.