Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν είπα να μην βρωμίζετε το topic με τα post σας φίλε όπως μάλλον κατάλαβες … για τις pic του xbox το είπα, διάβαζε προσεκτικά άλλη φορά πριν σχολιάσεις .

Δεν αναφερόμουν ούτε στα ποστ, ούτε στις pic (μια χαρά κατάλαβα), στάθηκα στο "βρωμίζετε" που δείχνει περίτρανα την εμπάθεια σου και συνεπώς την έλλειψη αντικειμενικότητας (που φτάνει μέχρι χαζό φανατισμό) πίσω από κάθε ποστ σου ;)

Δημοσ.
Blizard to mind reading device moy , apokalypse oti kati kako skeftosoyn otan to egrafes ayto
tosa lefta edosa gia to mhxanhma, mono kai mono gia na xero ti skeftesai otan grafeis kati sto forum

Έχετε σκεφτεί να το δουλεύετε σε SLI μπας και προκύψουν τίποτα πιο σοβαρές σκέψεις; :mrgreen: :lol:

Δημοσ.
στάθηκα στο "βρωμίζετε" που δείχνει περίτρανα την εμπάθεια σου

Οχι ρε φίλε.. απλά το "χαλάτε" , "floodarete", "σαμποτάρετε" και μερικές ακόμα ήταν πιασμένες από άλλες χαρακτηριστικές ενέργειές σας, ενώ αυτή ήταν νέα και μου φάνηκε πως την περιγράφει ικανοποιητικά ή συγκεκριμένη λέξη.

(Κάθε topic είναι σαν να βρωμίζει όταν βάζεις υλικό που δεν έχει σχέση με αυτό)

Ίσως έπρεπε να βρω άλλη... ίσως "αλλοιώνετε" πχ , αλλά απευθύνομαι σε συγκεκριμένο κοινό και νομίζω θα πήγαινε απλά χαμένη .

Δημοσ.

Δεν είπα κάτι που δεν το έχουν παραδεχτεί με χαρά αυτοί που το έκαναν!!! και το ban δεν πήγαινε σε εμένα ... (αν ήταν έτσι θα μου έλεγε ο mod ποιος το έκανε και γιατί)

Αλλά ίσως να έκανα τώρα και εγώ κάπου λάθος .

Διώρθωσα λίγο το αρχικό post αφού μόλις είδα ότι είχα ξεχάσει μια μικρή λέξουλα , και μετά τις εξηγήσεις μου ελπίζω να μπορέσουμε να συζητήσουμε καλύτερα από εδώ και μπρός .

ΥΓ

Το ban θα έπρεπε κανονικά να ανησυχεί εσένα και κάποιους που δεν παίρνουν από λόγια , αλλά έχω ακόμα την ελπίδα ότι μπορεί να συνεχίσουμε όλοι και χωρίς ανάγκη Moderatιon .

Από μεριά μου θα το χαρώ .

Δημοσ.

popo to xekate pali... loipon antikeimenika tha sxoliaso tis 2 pic! epidi kano k 3d k ksero 2 pragmatakia tha po oti moiazoun arketa kai oi 2! tha protimiso omos to "gateaway" gia to fotismo tou... arketa kaliteros apo tou pgr xoris na leo oti tou pgr einai asximos(skies kai ilios)..episis to gateaway exei kaliteri apeikonisi ton textures sta ktiria(mallon megaliteris analisis) xoris pali na leo oti tou pgr einai aisxos! kante ena check stin epigrafi "sanyo" sto londino kai stin epigrafi "epson" sto pgr kai tha deite diafora...

aplo sxolio ekana afou to zitise o exoskeletor(?) opote mi pesete na me fate! eimai athoos k antikeimenikos...borei na eimai k lathos os pros tin ektimisi mou gia to pgr dioti de to exo paiksei...sxoliasa oti eida stis 2 pictures! tora vazo to kranos mou kai perimeno... ;-)

Δημοσ.

Βρίσκω ανησυχητικό το γεγονός πως κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν την διαφορά ανάμεσα σε ένα tech demo και ένα πλήρες παιχνίδι. Ωστόσο ακόμα κι αν αφαιρέσουμε όλα τα στοιχεία που είναι παρόντα σε ένα παιχνίδι και είναι απόντα σε ένα tech demo (A.I., ήχος, physics model κλπ.) και υποθέσουμε πως το τελικό παιχνίδι θα είναι έτσι, να υπενθυμήσω πως η Sony δεν έχει την καλύτερη προϊστορία με τα tech demos, η ποιότητα των οποίων στην περίπτωση του PS2 αποδόθηκαν κατά μεγάλο ποσοστό σε pre-launch hype.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτω εικόνες από τα tech demos πριν από το launch του PS2 και από τους υπάρχοντες τίτλους του σε αντιπαράθεση:

Driving game demo

play14.jpg

Gran Turismo 4

gt4-5.jpg

Reiko Nagase

play13.jpg

Final Dantasy X

ffx-05.jpg

Tenchu Kurenai

tk.jpg

Facial Animation Demo

play16.jpg

Metal Gear Solid 3

metal-gear-solid-3-snake-eater-20041116023642683.jpg

Προτιμώ να μην παραθέσω screenshots από τα παιχνίδια του launch επειδή οι διαφορές είναι αρκετά μεγαλύτερες. Αυτό που θέλω να επισημάνω με τα παραπάνω είναι πως τα tech demo που παρουσίασε η Sony πριν από την κυκλοφορία του PS2 δεν έχουν καμμία σχέση με τα παιχνίδια που είδαμε στην κονσόλα. Οι τίτλοι που παράθεσα ήταν από τους αρτιότερους στον γραφικό τομέα και δεν κυκλοφόρησαν παρά μόνο μετά από αρκετά χρόνια από το launch του PS2, οπότε με την ίδια λογική δεν πιστεύω πως κάποιος πιστεύει ειλικρινά πως θα δούμε παρεμφερή ποιότητα σύντομα στη ζωή της νέας κονσόλας.

Κάτι μου λέει πως το Blu-Ray δεν θα μπορεί να κάνει θαύματα σ' αυτή την περίπτωση :roll:

Δημοσ.
@Gordon

Ena DVD9 diskaki xoraei 8,5GB h MS desmeyei 1GB gia logoys asfaleias opote menoyn 7,5GB.

Slay Το 1gb το έχω ακούσει και εγώ , δεν νομίζω όμως να ισχύει. Το νούμερο που παρέθεσα το δίνει το wikipedia στα specs του 360 και σύμφωνα με αυτό θα πρέπει να δεσμεύουν μισό GB από κάθε δισκάκι...

Δημοσ.

Η sony έδωσε στην Nvidia μόνο 32 εκκατομύρια $ για τον σχεδιασμό του RSX ???

http://australianit.news.com.au/articles/0,7204,18586604%5E15465%5E%5Enbv%5E15306-15316,00.html

Kρίμα γιατί φαίνεται ότι έδωσαν όλο το budget για τον cell.

Αυτός ο αριθμός δείχνει ότι το πιο πιθανό είναι ο RSX να είναι ένα g70 στο οποίο η nvidia έκανε τις απαραίτητες αλλαγές για να ταιριάξει στο ps3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...