Strategos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 tekken blepw stratego..sto 4 eixa kanei 500 nikes survival..wraio itan.twra de kserw an to tekken sto ps3 thanai ontws a new reality..mpaaaaaaaaaavirtua fighter rulessssssssssss Hehehe parolo pou to tekken 3 to pira poli arga mirodia kai den to poli epexe arketistika sto thriliko tekken ball,Epi tin epoxei to ps2 tekken 4,5 poli liwsimo .Iksera oles tis kinisis tou Law kai tou Jin alla vasika protimo to 4 giati sto 5 vazoune to devil jin kai o jin den kseri kapia pramata pou ekane sto 4...Prin kapoio kairo epeze kathe savatokiriaki me ton aderfo enos filou mou eperne ton Lei sinexia epi 2 xronia kai eimastan isodinami kai kathe round evgaza krio idrota apo to anxos...Einai To Pio trelo paixnidi pou iparxei se bit em up kai opios theli as to amfisvitisi kai me kalo story.... Tekken force rulez....As perimenoume sto ps3 to tekken tag 2
xrest Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 to amfisbito gw.virtua fighter einai poli mprosta se xeirismo-kiniseis.kala eidika to virtua tou ps3 thanai loukoumiiiiiiiiii..to tekken den to mporw pia.to barethika.oso gia story nai exei kali.kanena fighting omws san istoria den einai kalitero apo to mortal kombat,,ante na bgei k stis next gen na goustaroume. gia tekken tag 2 mi perimeneis.tekken 6 tha bgei
ProEvoFan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 eimai poli perirgos na do teliki timi! an einai pantos sta 450 me 60 disko milame gia poli kali timi!
Strategos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 kai gw tekken 6 thelw alla akousa oti tekken tag 2 tha vgei as rotisoume to slay kai na ton rotisoume pio apo ta 2 bit em up einai kalitero
Exoskeletor Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 sou eipa ti mporei na simenei to peripheral man
Daredevil Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 kala protimw virtua fighter xalara apo ta 2, synh8w exei poly kalytero gameplay to vf alla apo ta tria protimw ta MK
Strategos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 kala proton tou vf oi char den vlepode,deuteron to tekken exei kalitera grafika kai story,triton exei perisoteres polimikes texnes to tekken kai pio polla modes,to vf einai apla ena paixnidaki:twisted: p.s vasika to vf exei pio polles pragmatikes polemikes texnes alla einai pio argo,episis sto tekken olo to meros einai pista opou thes pas min trelathoume tora pos to vf einai kalitero
ProEvoFan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 e nai to peripheral simainei oti tha exei k alla megethi alla o vasikos 60aris thanai mesa k ayto einai para poli kalo!
Daredevil Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 kala proton tou vf oi char den vlepode,deuteron to tekken exei kalitera grafika kai story,triton exei perisoteres polimikes texnes to tekken kai pio polla modes,to vf einai apla ena paixnidaki 8a elega to anti8eto sta vf to gameplay einai pio ba8y apo ta tekken to ballance poly pio kalo, exei se ka8e xarakthra diaforetika fighting style opws kai arketa modes. to monadiko tekken pou mou ekane entypwsh htan to 3 gia to ps1, alla san ta MK kanena
Daredevil Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 e nai to peripheral simainei oti tha exei k alla megethi alla o vasikos 60aris thanai mesa k ayto einai para poli kalo! kala ok mhn to deneis kai kordoni makari dld, alla opws einai ta pragmata 3analew to blepw se dyo paketakia
Strategos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 8a elega to anti8eto sta vf to gameplay einai pio ba8y apo ta tekken to ballance poly pio kalo, exei se ka8e xarakthra diaforetika fighting style opws kai arketa modes. to monadiko tekken pou mou ekane entypwsh htan to 3 gia to ps1, alla san ta MK kanena egw ta vf ta exw peksi se demo giati mou fenode toso moufa Den kserw alla to tekken ti na pw re paidi mou alla prama to vf kateme einai mono gia ta mixanakia tis sega pou rixnis kermata :twisted: Bori na kanw lathos alla ti na pw?...
ProEvoFan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 les? den apokleite alla o kutaragi proxtes eipe pos de tha vgoun dyo paketa.. koita na deis ego to vlepo me ti logiki oti de boreis na vgaleis mia konsola paixnidomixani k na einai aparaititos o skliros k na min exeis mesa esto ena deigma sklirou...einai adianoito k de tha to ekane pote i sony pisteyo me tin istoria pou exei stis paixnidomixanes! tha tin epernan me ta ayga k kamoia eteria de to thelei ayto! etsi to vlepo ego etsi?
Strategos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 to amfisbito gw.virtua fighter einai poli mprosta se xeirismo-kiniseis.kala eidika to virtua tou ps3 thanai loukoumiiiiiiiiii..to tekken den to mporw pia.to barethika.oso gia story nai exei kali.kanena fighting omws san istoria den einai kalitero apo to mortal kombat' date=',ante na bgei k stis next gen na goustaroume.gia tekken tag 2 mi perimeneis.tekken 6 tha bgei[/quote'] Opos sou pa kai prin apo oti akousa tekken tag 2 einai to laugh title oxi tekken 6. Twra na sou pw tin allithia den perimenw na dw oti ediksan stin e-expo ton proigoumeno maio toulaxiston oxi se real time gaming, dld na paizeis kai na fenode oi kapnoi apo ton idrota kai anixti poroi apo ksirisma ktlp einai 2 match kai gia next gen...Alla enonomati tou xrimatos bori na to doume kai auto :mrgreen:
Daredevil Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Bori na kanw lathos alla ti na pw?... e basika gousta einai ayta, alla sou lew kateme toi seira VF einai koryfaia (ektos apo ta grafika tou 1 ppou ok htan apsiloapotyxia gia tote) les? den apokleite alla o kutaragi proxtes eipe pos de tha vgoun dyo paketa.. koita na deis ego to vlepo me ti logiki oti de boreis na vgaleis mia konsola paixnidomixani k na einai aparaititos o skliros k na min exeis mesa esto ena deigma sklirou...einai adianoito k de tha to ekane pote i sony pisteyo me tin istoria pou exei stis paixnidomixanes! tha tin epernan me ta ayga k kamoia eteria de to thelei ayto! etsi to vlepo ego etsi? basika an parathrhseis pio prosektika ta slides 8a deis oti mporeis na bgaleis kai ayto to symperasma, oti telika o HD den einai aparaithtos gia na pai3eis ena paixnidi alla gia additional features tou paixnidiou opws kai to media centrer, twra ti na pw den 3erw an den bgei h sony na pei ayto ki ayto ola ta alla 8a einai eikasies
xrest Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 giati re stratego ton slay perimenw na mou pei ti einai kalo se games?ama perimena apo allous tote na to paratisw to sport.gousta einai auta.esena saresei to tekken emena mexei kourasei pia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.