BlizardBill Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Η τελευταία σου ευχάριστη έκπληξη ποια ήταν ακριβώς; Ότι θα κάνεις κανά χρόνο να δεις το PS3; Σε παρακαλώ απάντησέ το μου αυτό! Εγώ περίμενα Δεκέμβριο για Ευρώπη ,αν και είχα σκοπό να το πάρω από Αμερική ή japan νωρίτερα. Οχι ότι με χαλάει και πολύ όμως τελικά , χρόνια ξέραμε ότι σίγουρα μετά το καλοκαίρι θα βγει Ευρώπη και είχαμε πάρει τα μέτρα μας. Τα ευχάριστα είναι για τον HD-λειτουργικό , που δεν το περίμενα τόσο δυναμικά ... είναι πολύ μάγκες οι άνθρωποι. Και το live είναι αυτό που θα μπορούσα να περιγράψω ώς ιδανικό . Δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι καλύτερο από την Sony αυτή τη στιγμή, εκτός από μεγαλύτερη παραγωγή … γιατί 1 εκ το μήνα είναι τρελά νούμερα για xboxes, αλλά ελάχιστα για αυτό το Ps3.
Daredevil Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 na thymiso ti legane oi analytes sas? na sou ypen8ymisw oti to launch tis konsolas programmatistike gia noembrio kai oxi spring den nomizeis slay to oti 8a er8ei sthn eyrwph 3 mhnes nwritera (giati an to xes nwritera apo gennarh edw 8a einai 8ayma, ta 3eroume ta world launch atis sony apo to psp) exei kati na leei? mhn adikeis ton eayto sou me post tetoia h ekplh3h hatn perissotero arnhtikh m8.
BlizardBill Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Αρνητική έκπληξη για εσάς που πλέον το μόνο που σας έμεινε για να "χαίρεστε" είναι να επιμένετε πως θα βγει μετά τον Μάρτιο Ευρώπη και Αμερική . Για εμάς λίγο υπομονή ακόμα, κυρίως οι δύο δύσκολοι μήνες μετά το καλοκαιράκι... αλλά αξίζει 100% τελικά η αναμονή.
green_beret Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Εγω παντως εχω την εντυπωση οτι θα καθυστερησει περισσοτερο να ερθει ευρωπη ή αν θα ερθει θα περιμενεις πολυ καιρο μεχι να το παρεις στα χερια σου. Οι λιστες αναμονης θα ειναι απλα ατελειωτες...
NeTeD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Ποια αρνητική έκπληξη για εμάς ρε αρχήγε! Να κι αν βγει αύριο, να κι αν δε βγει! Σίγα που χάρηκα επειδή θα αργήσετε να το πάρετε, πιο σημαντικά πράματα δεν έχω να κάνω. Α και for the record κι εγώ θα γίνω κάτοχος PS3. Ξεκόοοοολλαααα φιλέεεε!
BlizardBill Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Οκ το ξέρω... απλά μείνε με το φοβερό xbox360 λίγο παραπάνω βρε, να πάρουμε πρώτα εμείς please. Εγω παντως εχω την εντυπωση οτι θα καθυστερησει περισσοτερο να ερθει ευρωπη ή αν θα ερθει θα περιμενεις πολυ καιρο μεχι να το παρεις στα χερια σου. Οι λιστες αναμονης θα ειναι απλα ατελειωτες... Σε αυτό δεν έχεις άδικο ... αν και οι ποσότητες που λένε ότι θα βγάλουν είναι σχεδόν τριπλάσιες από αυτές που βγάζει το xbox360 τώρα, η ζήτηση θα είναι πολύ μεγαλύτερη και δεν περιμένω κάτι καλύτερο από αυτό που είδαμε με το κουτί της Microsoft .
p3tran Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 καλα, στον blizard δεν απαντω πια.. τουλαχιστον μεχρι να αποκτησει ξανα επαφη με την πραγματικοτητα.. costacurta κατα τη γνωμη μου η microsoft ειναι οντως σημειο αναφορας, και δεν θα σταθω καθολου σε θεωριες αλλα σε πραξεις.. μπηκε πριν 3.5 χρονια σε μια αγορα που θεωρειτο "ΘΕΟΚΛΕΙΣΤΗ". (ολοι γελαγανε, και εγω μαζι) το εκανε βγαζοντας απο την αρχη την δυνατοτερη κονσολα (θα μπορουσε να μην ητανε) συνεχισε προβλεποντας το μελλον και εστησε ενα πολυ αρτιο online δικτυο, (θα μπορουσε να μην το κανει, οπως καποιοι αλλοι) και εχοντας ολοκληρωσει στο διαστημα αυτο ερευνες και τεστς για τεχνολογιες και υπηρεσιες, (πολυ μικρο διαστημα, αρα καποιοι δουλεψανε πολυ σκληρα) παει και βγαζει στην αγορα μια πανισχυρη κονσολα σε πολυ προσιτη τιμη (θα μπορουσε να μην ειναι προσιτη ή να μην καταφερει να βγει τοσο γρηγορα.. μην ξεχναμε οτι δεν πατησε στα γκαζια μονο την sony αλλα και την nintendo) με σκοπο πλεον να ταραξει για τα καλα τα νερα. επισης εχει μονιμο feedback (θα μπορουσε να μην εχει) εχει πολυ καλη εξυπηρετηση πελατων (μη μιλησω για ανταγωνισμο κλπ) εχει εξασφαλισει παραγωγη ποιοτικων games (ηδη υπαρχουνε games που βγαζουνε ματια) και φαινεται οτι ολα αυτα τα κανει με καλο σχεδιασμο. (εχει μελλον η υποθεση) αυτα κατα την προσωπικη μου εκτιμηση -και βλεποντας οτι ο ανταγωνισμος μαλλον υστερει ενω δεν θα επρεπε- με κανουνε να πιστευω οτι ναι, h m$ ειναι σημειο αναφορας. αλλωστε τυχαιο ειναι που ολες ουσιαστικα οι (ΔΗΛΩΘΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) υπηρεσιες που ανακοινωσε η sony ειναι μια ξεπατικοσουρα των features που ηδη προσφερει η microsoft? και καλυτερα να μην αρχισετε παλι τα blue ray shit. ελπιζω να εχετε καταλαβει πλεον γιατι το ps3 θα φοραει αυτο το πραμα.. παντως σιγουρα οχι για τα games... ειδικα αν πρεπει να παρετε τελικα αναγκαστικα και εξτρα σκληρο δισκο για να παιζετε. χμμμ και τωρα που το εγραψα αυτο, μου ηρθε και μια ιδεα.... ρε μπας και τελικα η sony κοτσαρει ΜΟΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ BLUE RAY ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ PS3 KAI ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ HD REQUIRED?? αυτο πως θα μπορουσαμε να το μαθουμε αραγε....????
BlizardBill Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Ασε τις ιδέες βρε φίλε γιατί δεν σου βγαίνουν στην πρόσθεση ... το BR θα πρέπει να είναι 2πλής για να παίζει ταινίες. μπηκε πριν 3.5 χρονια σε μια αγορα που θεωρειτο "ΘΕΟΚΛΕΙΣΤΗ". (ολοι γελαγανε' date=' και εγω μαζι)[/quote'] Η αγορά δεν ήταν κλειστή για την μεγαλύτερη εταιρία software, με τεράστια εμπειρία και στο gaming. Συν την Nvidia με ειδικότητα σε hardware για παιχνίδια, αλλά και την Intel που όλοι ξέρουμε την ιστορία της. Ούτε είχαν πρόβλημα χρημάτων για να σχεδιάσουν- επιδοτήσουν και διαφημίσουν το προϊόν τους . Και πως έκλεισε η αγορά δηλαδή από μια εντελώς νέα εταιρία στο χώρο που είχε βγάλει μόνη της, ουσιαστικά μια κονσόλα μέχρι τότε, και ένα ps2 με πολύ μέτρια games στην αρχή ? Απλά απέτυχαν γιατί η Sony είναι πολύ καλύτερη, και αυτό φαινόταν και παλιά, φαίνεται και τώρα.
Strategos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 ehmm twra gia tin kikloforia gia noemvrio kateme sxedon to idio einai apo tin stigmi pou tha evgene spring dld tha borouse na vgei kai 31 maiou stin iaponia kai tha eixe kapious mines kathisterisi na erthei edw dld bori na erxotan kai dekemvri parolo pou legane poli gia sempevri.Tespa pisteuo tin europi den tin epireazi mono 1 prama me xalaei ama evgene stin iaponia tha eixame screenshot apo games ktlp kai tha paronomastan, twra tha paraminoume sta tufla kai den tha mathime tixon provlimata tis consolas
Strategos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 E To playstation exei kapia istoria,epi tin epoxi tou ps1 i kainotomia tou dualshock kai ta theika 4 koubia pou eixe ekanan tin diafora kai to kathierosan ws thriskia mazi me allous thrilikous titlous pou agapisa parolo mou eimai sxetika mikros kai to ps1 to pira to 1998-9 mallon 1999 (GT,Tekken,Crash Bandicoot,Driver,FF,Lara, Pandemonium ktlp) den ksexnoude me tpt, meta me to ps2 egine o xamos... Twra me x-box den exw peksi pote alla akoma kai to tilexiristirio einai moufa sto mono prama pou eida iperoxi einai sto leitourgiko kai sto online gaming..... Twra an to anamenomeno PS3 kanei kai exei oti eipame ton proigoumeno maio stin e-expo tha einai pragmatiki next gen consola kai katalapoli PS3>x-box360 kai gia logous titlwn kai kainotomiwn kai empirias kai epidosewn ktlp...
BlizardBill Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 το πραγματικο ρινγ θα στηθει τον νοεμβριο και ΕΚΕΙ θα δουμε τι και πως.... Για εμένα ίσως να θυμίζει σφαγή και όχι ρίνγκ ... ενός κόκορα που προορίζετε για μεσημεριανό και τον έχεις στριμώξει στην γωνία.
NeTeD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Άλλο ένα θύμα της Καψσόνυ! Τι νίκησε και έχασε και φοβάται κουραφέξαλα τούμπανα! Το δικαιολογεί η ηλικία όμως, οπότε τι να πούμε υπάρχει το ακαταλόγιστο. Στο σχολείο μετράνε κάτι τέτοια. "Τίιι;; έχεις SONY?? ΓΑΜΑΤΗ ΜΑΡΚΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ" ή "Τίιι; Magnepan?? Τί ειναι αυτά ρε φλώρε, απ'το μοναστηράκι το πήρες;" Και κάπως έτσι "έπιασε" το playstation..
kostacurtas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Η Microsoft σιγουρα δεν μπορει να θεωρηθει το σημειο αναφορας. Aν επρεπε να εχουμε ενα σημειο αναφορας σημερα στις κονσολες θα ηταν, δυστυχως ή ευτυχως, η Sony λογω πωλησεων φυσικα. Το ειπες και μονος σου, σε 3,5 χρονια εβγαλε καινουργια κονσολα! Δεν εχει ξαναγινει κατι τετοιο στις κονσολες και ειναι πολυ κακο σημαδι για το μελλον! Και η Sony και η Microsoft οδηγουν τις κονσολες μακρια απο την κλασσικη μορφη τους και μεταβαλουν τον σκοπο τους με τις πρωτες παρενεργειες να ειναι ηδη εμφανεις... Προβλεπουμε μια τιμη 500 Euro για το PlayStation 3 και νιωθουμε και τυχεροι! Σιγουρα τα αξιζει η κονσολα με το hardware που εχει αλλα ποτε εκαναν τοσα λεφτα οι κονσολες; Αν εκθειαζεις την Microsoft που μπηκε σε μια "κλειστη" αγορα και εκανε αυτα που ξερουμε τοτε τι πρεπει να πεις για την Sony; Μπηκε στην ιδια "κλειστη" αγορα και καταφερε απο την αρχη να κυριαρχησει. Χωρις να εχει μαλιστα και τις δυο φορες (PS1 και PS2) το καλυτερο hardware. Αυτη την φορα (PS3) θα εχει και αυτο το πλεονεκτημα...
xrest Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 "Το ειπες και μονος σου, σε 3,5 χρονια εβγαλε καινουργια κονσολα! Δεν εχει ξαναγινει κατι τετοιο στις κονσολες και ειναι πολυ κακο σημαδι για το μελλον! Και η Sony και η Microsoft οδηγουν τις κονσολες μακρια απο την κλασσικη μορφη τους και μεταβαλουν τον σκοπο τους με τις πρωτες παρενεργειες να ειναι ηδη εμφανεις." kala ti les??giati einai kako simadi?pws to les auto?k odigoun tis konsoles makria apo tin klasiki tous morfi? kala ok,egw eimai tigka ikanopoihmenos pou xa ps2 k dvd tote.k de xreiastika konsola k dvd siskeui..k twra thaxw konsola k bluray swzontas lefta..mi leme oti theloume
Strategos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Toulaxistwn na iparxoune i xboxakides oste na iparxei adagonismos kai sto telos apo auti tin istoria kai olo ton tsakomo edw emeis kerdizoume...Mesa apo to adagonismo ftiaxnode kaliteres consoles,ftinoteres kai me perisoterous titlous sinexiste etc pedes :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.