Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

αααααα ναι , αυτο το μαυρο υπερβαρο και ογκωδες πραγμα οπου η Μ$ χρειαστηκε να το αλλαξει με ενα μικροτερο?

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αααααα ναι , αυτο το μαυρο υπερβαρο και ογκωδες πραγμα οπου η Μ$ χρειαστηκε να το αλλαξει με ενα μικροτερο?

μικροτερο εφτιαξε (και προσεφερε) για τους "μικροτερους" γιαπωνεζους.. ;)

δεν καταργησε ουτε αλλαξε τιποτα!

οπως και στα προφυλαχτικα... αλλο πραγμα ο ναυτης και αλλο ο καντηλαναφτης. :-D

οσοι εχουμε 'νορμαλ' χερια και οχι "γιαπωνεζικα χερακια" προτιμουσαμε το κανονικο απο το japan.

...αναλογικο γκαζοφρενο ειχε το "καταπληκτικοτερο" pad της ιστοριας?

ασε που το "τρεμουλο" αυτου του καταπληκτικου pad (για το οποιο τρεμουλο θα σκασει καμια $200 εκατομυριακια) ειναι σαν δονητης χωρις μπαταρια....

αλλα τι να λεμε τωρα... αφου "ο βασιλιας των pads" θα ξαναχτυπησει με το φοβερο pad για ..αυστραλους.

πιο χαλια pad απο αυτο το μισοφεγγαρο του ps3 δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου...

ειναι σαν να σου λενε:

PS3 θες? καλα, παρε τωρα τη μπανανα και βαλτηνα στον ..... σου

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι , προτιμω το ps3 που ειναι κατασκευασμενο απο εταιρια hardware και ΟΧΙ απο software που φτιαχνει προγραμματα τιγκα στις τρυπες...κυριαρχουν και οι best αποκλειστικοτητες για την μαμα sony

Δημοσ.
ναι , προτιμω το ps3 που ειναι κατασκευασμενο απο εταιρια hardware και ΟΧΙ απο software που φτιαχνει προγραμματα τιγκα στις τρυπες...κυριαρχουν και οι best αποκλειστικοτητες για την μαμα sony

σορρυ που θα σε πληροφορησω και θα σου χαλασω τ'ονειρο,

αλλα το νο.1 θεμα ειναι να εισαι εταιρεια SOFTWARE οταν μιλαμε για games και για υπηρεσιες,

και οχι να κατασκευαζεις βιντεα στις κινες...

θα το δεις το ποσο σημαντικο ειναι αυτο στην πορεια...

αλλωστε απο οτι φαινεται, η sony ειναι αυτη που αντιμετωπιζει κατασκευαστικα προβληματα, και οχι η microsoft..

αυτο που ΙΣΩΣ μπορεις να καταλαβεις, ειναι οτι πχ

η microsoft μεσα σε τρια χρονια εκανε πιο πολλα πραγματα για τις κονσολες απο οτι εχουνε κανει sony/nintendo/sega 10 χρονια μαζι...

αν δεν το καταλαβαινεις ουτε καν αυτο, τοτε i rest my case...

Δημοσ.

re paidia gia na min trellathoume, taito, namco, capcom, konami kai loipoi iapwnezoi einai i den einai i korifi sta games ? osoi eimaste mias A ilikias den paixame sto parelthon sta coin-ops (kapoioi megalwsan kai mesa sta flimperadika, an den apatwmai :) ) to ghost n goblins, to bubble bobble, to pang, to arkanoid ??? autoi den einai oi idioi pou vgazoun twra (20+xronia meta) ta devil may cry, ta winning eleven, ta metal gear solid ????

sinepws ti paei na pei : sony i microsoft ? opoia eixe kaliteri ipostiriksi ap' autes tis etairies, poulise ta perissotera kommatia, kai mpike stin kardia twn gamers ana ton planiti ! einai toso aplo...

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο p3tran

η microsoft μεσα σε τρια χρονια εκανε πιο πολλα πραγματα για τις κονσολες απο οτι εχουνε κανει sony/nintendo/sega 10 χρονια μαζι...

Ελεος!!!

Δεν θα πω τιποτα αλλο. Ουτε καποιο επιχειρημα ουτε κατι αλλο...

Αν μου πεις οτι εισαι υπαλληλος της Microsoft θα το καταλαβω, αλλιως...

Δημοσ.
re paidia gia na min trellathoume' date=' taito, namco, capcom, konami kai loipoi iapwnezoi einai i den einai i korifi sta games ? osoi eimaste mias A ilikias den paixame sto parelthon sta coin-ops (kapoioi megalwsan kai mesa sta flimperadika, an den apatwmai :) ) to ghost n goblins, to bubble bobble, to pang, to arkanoid ??? autoi den einai oi idioi pou vgazoun twra (20+xronia meta) ta devil may cry, ta winning eleven, ta metal gear solid ????

sinepws ti paei na pei : sony i microsoft ? opoia eixe kaliteri ipostiriksi ap' autes tis etairies, poulise ta perissotera kommatia, kai mpike stin kardia twn gamers ana ton planiti ! einai toso aplo...[/quote']

......................Opws leei kai to tragoudi..............

................MONEY TALKS!!!!!!!!!!........................

Δημοσ.
μικροτερο εφτιαξε (και προσεφερε) για τους "μικροτερους" γιαπωνεζους.. ;)

δεν καταργησε ουτε αλλαξε τιποτα!

οπως και στα προφυλαχτικα... αλλο πραγμα ο ναυτης και αλλο ο καντηλαναφτης. :-D

οσοι εχουμε 'νορμαλ' χερια και οχι "γιαπωνεζικα χερακια" προτιμουσαμε το κανονικο απο το japan.

Επείδη μάλλον δεν ξέρεις τι λες και είσαι ο μόνος που επιμένεις πάρε και αυτό

http://xbox360.ign.com/articles/690/690449p1.html

Δεν βλέπω να λέει κάτι για τα χειριστήρια του ps2...........

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο p3tran

Καλά μιλάμε τέτοια κοτσάνα είχα να ακούσω πολύ καιρό!!! Σκέψου ότι με ανάγκασες να κάνω registration για να απαντήσω!

Κονσόλα σταθμός το βρομώPCο με το μεγάλο Χ? Είσαι σοβαρός παλικάρι μου? Όταν εγώ έπαιζα το 90 Super Mario 3 Bros και Zelda Α Link to the past η Μ$ δεν είχε ακόμη παραθυρικό περιβάλλον...

Όταν εγώ έπαιζα το 95 Donkey Kong και Chrono Trigger η Μ$ έβγαζε τα Bug 95...

Όταν εγώ έπαιζα το 97 Super Mario 64 και Zelda Ocarina of time η Μ$ είχα προλάβει να διορθώσει το πρώτα 100 από τα 100.000.000 bug του τρομερού λειτουργικού της...

Που ήταν ρε μεγάλε τότε η Μ$? ΠΟΥΘΕΝΑ...

Το 2006 εγώ παίζω παιχνίδια με καταπληκτικό gameplay όπως τα: Metroid Prime 2, Baten Kaitos και Zelda The Wind Waker και η Μ$ βγάζει το Outfit που είναι μία κατηγορία μόνο του!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Το 2006 παίζω Mario Kart DS ΔΩΡΕΑΝ στο δίκτυο εσύ ακόμη έχεις σαν υπογραφή το XBOX live!!!! :mrgreen:

Η Nintendo φέρνει για ακόμα μία φορά επανάσταση στα games (NES, GameBoy, Virtual Boy, N64) με το Rev και εσύ έχεις έναν επεξεργαστή ΨΕΜΑ και "τρως παπά" για τεράστια ισχύει και τέτοιες βλακίες!!!

Ξέρεις πως έφτασε ο G5 του βρωμόPCου της Μ$ στα 3.2GHz? Γιατί η Apple δεν χρησιμοποιεί τον "υπερεπεξεργαστή" του 360? Μήπως ξέρεις τι σημαίνει 21 pipeline?

(αν με προκαλέσεις θα αναλύσω ακριβώς τι είναι ο "G5" του 360)

Δημοσ.
Καλά μιλάμε τέτοια κοτσάνα είχα να ακούσω πολύ καιρό!!! Σκέψου ότι με ανάγκασες να κάνω registration για να απαντήσω!

Κονσόλα σταθμός το βρομώPCο με το μεγάλο Χ? Είσαι σοβαρός παλικάρι μου? Όταν εγώ έπαιζα το 90 Super Mario 3 Bros και Zelda Α Link to the past η Μ$ δεν είχε ακόμη παραθυρικό περιβάλλον...

Όταν εγώ έπαιζα το 95 Donkey Kong και Chrono Trigger η Μ$ έβγαζε τα Bug 95...

Όταν εγώ έπαιζα το 97 Super Mario 64 και Zelda Ocarina of time η Μ$ είχα προλάβει να διορθώσει το πρώτα 100 από τα 100.000.000 bug του τρομερού λειτουργικού της...

Που ήταν ρε μεγάλε τότε η Μ$? ΠΟΥΘΕΝΑ...

ahm kai ti shmainei ayto? gia pes pleon ena brand pou na mhn exei katanthsei kourastiko h N?

Το 2006 εγώ παίζω παιχνίδια με καταπληκτικό gameplay όπως τα: Metroid Prime 2' date=' Baten Kaitos και Zelda The Wind Waker και η Μ$ βγάζει το Outfit που είναι μία κατηγορία μόνο του!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [/quote'] ahm basika h ms ta ebale nwritera halo halo 2 forrza pgr1 pgr2 ninja gaiden klp klp otan h N ebgaze to 1005 Mario Brand, na se rwthsw pio racing game exeis sto gc h pio htan to teleytaio pro evo (ase to we 5 htan poubghke mono iapwnia)

Το 2006 παίζω Mario Kart DS ΔΩΡΕΑΝ στο δίκτυο εσύ ακόμη έχεις σαν υπογραφή το XBOX live!!!! :mrgreen:

sthn tv sou exei kati na pai3eis tsampa sto dyxtio ektos to mario cart out of the box?

Η Nintendo φέρνει για ακόμα μία φορά επανάσταση στα games (NES, GameBoy, Virtual Boy, N64) με το Rev και εσύ έχεις έναν επεξεργαστή ΨΕΜΑ και "τρως παπά" για τεράστια ισχύει και τέτοιες βλακίες!!!

lol ok to virtua boy bgalto :P to n64 ok efere ton controller tou ala ti na leei otan to xes gia na paizeis mario 64 kai alla 2 paixnidia

Ξέρεις πως έφτασε ο G5 του βρωμόPCου της Μ$ στα 3.2GHz? Γιατί η Apple δεν χρησιμοποιεί τον "υπερεπεξεργαστή" του 360? Μήπως ξέρεις τι σημαίνει 21 pipeline?
den ton xrhsoimoipoiei giati h intel tis ekleise kalytero deal so simple, alh8eia to rev ti 8a exei?

(αν με προκαλέσεις θα αναλύσω ακριβώς τι είναι ο "G5" του 360)

basika den rixneis mia anlysh na 3eroume?
Επισκέπτης
Δημοσ.

συγκρινει ο P3tran microsoft με SEGA AND NINTENDO...2 εταιριες θρυλους στον χωρο....νταξ , η μεγαλυτερη μπαρουφα που ακουσα ποτε μου

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο Daredevil

alh8eia to rev ti 8a exei?

Custom PowerPC

den ton xrhsoimoipoiei giati h intel tis ekleise kalytero deal so simple

Έλα ρε μεγάλε?!!! Και πως εξηγείς ότι ο G5 κοστίζει 100 euro και ο Duo Core 300? Αν δεν ξέρεις, παίξε κανένα next gen παιχνίδι στο 360. Ο G5 του 360 έχει 21 pipeline stages και ΔΕΝ έχει Velocity Engine. Άρα είναι ποιο αργός από τον διπλό G5 στα 2.5GHz. Απείρως πιο αργός από τον Cell.

basika den rixneis mia anlysh na 3eroume?

Θα καταλάβεις? Άλλωστε εσείς δεν έχετε σαν ατού την δύναμη αλλά την πρωτοτυπία και την επαναστατικότητα. Σκέφτεστε (λέμε τώρα) ότι ένα παιχνίδι είναι 99% gameplay και 1% όλα τα άλλα. Τι σε νοιάζει που ο G5 του 360 είναι ποιο αργός από τα νούμερα που ονειρεύτηκε ο Gates? Έχει σημασία αν κάθε 20 εντολές κάνει reset ολόκληρος ο επεξεργαστής και μετά πρέπει να περιμένεις 21 κύκλους ρολογιού για να ξανα δεις αποτέλεσμα? Μπαααα μωρέ... Εσύ έχεις επαναστατικό μοχλό και εκπληκτικά παιχνίδια στα ράφια των καταστημάτων (σιγά μην αγοράσει κανείς αυτές τις πατάτες) που σε περιμένουν. Στην Ιαπωνία μάλιστα όταν περνάς σε πωλήσεις τα 1500 κομμάτια γίνεται σεισμός. (1240 την τελευταία εβδομάδα. Ουφ!!! την γλύτωσαν οι Ιάπωνες αυτή την εβδομάδα!)

Θα σου πω όμως τι είναι ο G5 σου κάποια στιγμή. Σύντομα...

Δημοσ.

PlayStation 3 Rollout Postponed Until November

TOKYO (Nikkei)--Sony Computer Entertainment Inc. will delay the release of its PlayStation 3 next-generation video game console until early November because the copy protection technology for the Blu-ray Disc has not been finalized, The Nihon Keizai Shimbun learned Tuesday.

http://www.nni.nikkei.co.jp/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...