Daredevil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 e nai poly pi8anon ola paizoun, kai demo na htan sthn telikh ekdosh mporei na allazan polla, egw den mporw na katalabw thn logikh tou slay( eidika otan syntrexei logos) na bgazei foles apo ta screenshots kai mono kai alla na ta apogeiwnei apo renders
Slay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 e nai poly pi8anon ola paizoun, kai demo na htan sthn telikh ekdosh mporei na allazan polla, egw den mporw na katalabw thn logikh tou slay( eidika otan syntrexei logos) na bgazei foles apo ta screenshots kai mono kai alla na ta apogeiwnei apo renders To MGS4 den htan render kai htan 100 fores kalytero apo ayto to pragma.
kallair Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 an deis to demo pou eixe san videaki gia to pos ftiaxtike to GoW k to sygrineis me tin teliki ekdosi, tha patheis plaka me tin diafora. logika ta textures tha ta ftiaksoun para poli prin bgaloun to paixnidi sto emporio. tetoia grafika pou exei sta screenshots, mono gia to p@@tso mporei na theorithoun an telika tous afisoun (lol) na to kikloforisoun . gia na doume k apo gameplay ti tha leei...
Daredevil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 To MGS4 den htan render kai htan 100 fores kalytero apo ayto to pragma.ahm to kilzone?
p3tran Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 To MGS4 den htan render kai htan 100 fores kalytero apo ayto to pragma. am to kilzone? αααααχαχαχαχαχαχχαχαα ρε slay τι ειναι αυτο? το playstation 2.1 ? ε οχι και ΚΑΜΕΟ!!! μην τρελαθουμε και τελειως.....
Daredevil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 re p3tran bres kanena screenshot apo kana platform tou xbox 1 na postaroume ki meis edw na poume siga to next gen
Slay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 αααααχαχαχαχαχαχχαχαα ρε slay τι ειναι αυτο? το playstation 2.1 ? eeee opos kai na to kaneis poly kalytero apo to Xbox 0.5
Daredevil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 eeee opos kai na to kaneis poly kalytero apo to Xbox 0.5 ahm nai
p3tran Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 ετσι σε θελω!!! να συγκρινεις ομοια πραγματα!! ps3 με xbox1 8) daredevil μην τυχον και κανεις το λαθος να προκαλεσεις συγκριση του kameo με αυτο το game σε γραφικα... αμα ειναι τιποτα τεραστιο game συγκρινε τα σα διαρκεια ξερω γω... σαν γραφικα ομως θα κανεις ολισθημα μεγαλο.. θα σε κραξουνε ολοι χαχαχα
kallair Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 ma tora kathomaste k sygrinoume grafika apo 2 screenshots pou esteile kapoios xristis pou ISXIRIZETAI oti einai apo to tade paixnidi k episis einai sxedon sigouro oti an ta sxreenshots einai alithina, einai akoma se proimo stadio k kamia ma kamia sxesi den tha exoun me tin teliki ekdosi tou paixnidiou? k ola auta apla gia na tin peite ston slay? ma ti kolimata trote ores ores? re petran ores ores pisteuo oti graftikes sto insomnia mono k mono gia na spas ta neura tou slay. an psakso ta posts sou vazo stoixima oti ta misa k vale sta 4posts ana mera pou kaneis, tha exoun anafora ston slay.
Slay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 ετσι σε θελω!!! να συγκρινεις ομοια πραγματα!! ps3 με xbox1 8) http://www.jeux-france.com/news13795_frame-city-killer-flopee-d-images.html prosexe mhn katapieis thn glossa soy :mrgreen: :mrgreen:
Daredevil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 daredevil μην τυχον και κανεις το λαθος να προκαλεσεις συγκριση του kameo με αυτο το game σε γραφικα...αμα ειναι τιποτα τεραστιο game συγκρινε τα σα διαρκεια ξερω γω... σαν γραφικα ομως θα κανεις ολισθημα μεγαλο.. θα σε κραξουνε ολοι χαχαχα lol ma to ps3 file mou den sygkrinete edw 8a skefte kiolas ti les twra ps na kai ena neo screenshot tou frame ligo diaforetiko apayto tou slay http://screenshots.teamxbox.com/gallery/1216/Frame-City-Killer/p2/
Slay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 ma tora kathomaste k sygrinoume grafika apo 2 screenshots pou esteile kapoios xristis pou ISXIRIZETAI oti einai apo to tade paixnidi k episis einai sxedon sigouro oti an ta sxreenshots einai alithina, einai akoma se proimo stadio k kamia ma kamia sxesi den tha exoun me tin teliki ekdosi tou paixnidiou? k ola auta apla gia na tin peite ston slay? ma ti kolimata trote ores ores? re petran ores ores pisteuo oti graftikes sto insomnia mono k mono gia na spas ta neura tou slay. an psakso ta posts sou vazo stoixima oti ta misa k vale sta 4posts ana mera pou kaneis, tha exoun anafora ston slay. Ma giayton ton logo exei graftei, to exei pei paliotera, fantasoy na elega oti moy arese kiolas ti tha akoyga.
Exoskeletor Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 ma mono kai mono giayto to logo exei graftei. eixe pei kai o idios palia pos empene mono gia na paei kontra. de ksero kapoios tou eipe pos eine magia ayto. e de tha eine 12, ante 13 to palikar? Kala eine dinaton to frame city killer na exei toso xalia grafika?? giati etsi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.