Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Slay' date='εχεις δικιο,αλλα μην ξεχνας οτι τωρα μαθαινουν τα dev kits οι developers,ναι,βιαστηκε η microsoft.

Το GRAW ομως,ειναι next gen σε ολα του.Πιστευω πως ειναι η αρχη,επεται το Splinter Cell και το Rainbow Six Vegas.Δεν σου αρεσουν,απλα αναφερω τι μας περιμενει.[/quote']

E aytos o syndyasmos gia mena einai apotreptikos, kai dhladh ta games den einai tipota wow, nai men kalytera alla oxi kai na soy fygei to sagoni, kai to gegonos oti h bibliothikh paixnidion toy 360 thn blepo mexri stigmhs na menei aparalaxth se sxesh me to xbox.

Εγω πιστευω οτι ειστε αδικοι απεναντι στο 360,δεν προκειται να το αγορασεις ποτε,αλλα αν βγει αυριο ενα super duper RPG?Θα περιμενεις παλι....

mono poy to proto "yposxomena" kalo RPG gia mena bgainei kapoy telh 2006, opote...?

νομίζω οτι το xbox360 δεν επιτρέπετε το playback ούτε mp3 από το hd του.

paizei, ayto poy nomizo oti den kanei einai rip audio cd se mp3.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω ότι κάνει rip και αυτά τα παίζει... αλλά αν τα έχεις κάνει rip αλλού δεν τα δέχεται.

Και πιο site απο οοοοοοολα αυτα εσυ πιστευεις?Πες μου μερικα' date='να δουμε και εμεις που δεν ξερουμε ποιο να πιστεψουμε,και ολοι αυτοι που λες οτι παραπληροφορουν γιατι το κανουν?Ειναι ορκισμενοι οχτροι της Sony?Ποιο το συμφερον τους?Και μην μου πειτε για να κανουν κακο στη Sony οπως η πτωση της μετοχης,γιατι αυτα τους φαινονται αστεια στη Sony.[/quote']

Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι η ανάλυση της M.R πχ είναι για γέλια .... έχει όλα τα στοιχεία για να πείσει τον οποιοδήποτε κοιτάξει λίγο παραπάνω .

1)H εκτίμησή τους για το κόστος του cell είναι ανεβασμένη στα ύψη λόγο "προβλημάτων" και καλά στην παραγωγή του, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

2)Το κόστος του BR που δίνουν είναι σκέτο αστείο.

3)Κάνουν λάθος και στην πρόσθεση 100$ !!!

(Ώστε αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί να βγουν 350$ παραπάνω από την προηγούμενη εκτίμηση τους, και να τσιμπήσουν τα ψάρια όταν τους πουν πως για αυτό θα καθυστερήσει.)

Και αυτή η αστεία ανάλυση έχει καταφέρει να αναφερθεί στο δικό μας forum , (που δεν είμαστε όλοι άσχετοι να μην καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται) , πάνω από 10 φορές !!!!!

Δεν φαίνεται για τυχαίο αυτό... φαντάσου πόσο θα έχει επηρεάσει άλλο κόσμο που δεν κάθονται να διαβάσουν πέρα από τους τίτλους.

Δεν μπορώ να ξέρω τι σκοπούς έχουν και τι ακριβώς παίζετε , αλλά το πράγμα κάνει μπαμ και όποιος δεν θέλει να πέσει θύμα αυτής χοντροκομένης παραπληροφόρησης να προσέχει λίγο.

Δημοσ.

Αυτό και να κατεβάζεις demo μπορείς ... με 100ευρώ για 16G σκληρό !!!

Να γιατί είπα ότι το ps3 πιθανόν θα παίρνει πραγματικό σκληρό, και όχι κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Hθελα να πω απλά ότι οι Pc gamer πρέπει κάθε χρόνο σχεδόν να παίρνουν καινούργια μηχανήματα για να μπορούν να παίζουν καλύτερα παιχνίδια.

Αυτό με το Playstation άλλαξε προς το καλύτερο ... τα xbox είναι απλά μια μέση λύση .

sorry αλλα ΠΩΣ αλλαξε με το ps2?? πχ που λετε οτι δεν σας αρεσουνε τα fps...

ας βγει ενας playstationakias που του αρεσουνε τα fps και ας μου πει οτι ΔΕΝ επαιζε fps σε pc ή xbox γιατι το ps2 τον καλυπτε...

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟ PS2 ΔΕΝ ΕΙΧΕ "JUICE" NA ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

α' date=' ναι, συγνωμη, ξεχασα... προχτες βγηκε το ..black. :mrgreen:

φοβερη αλλαγη..

μεση λυση το xbox? sorry αλλα δεν τα λες σωστα.. το xbox σαν μηχανημα ειναι κλασεις πανω απο το ps2..

αν ειχανε βγει μαζι στην αγορα (ή αν το xbox1 ειχε βγει 1-2 χρονια πιο πριν ;) ) ειμαι σιγουρος πως θα εβλεπες σημερα ενα τελειως διαφορετικο status quo.

Οσο και να κάνει τελικά, είναι πλήρες και απόλυτα future proof σύστημα .

Σε αντίθεση με το xbox360, που τα λίγα ευρώ που γλυτώνεις θα τα πληρώσεις σίγουρα αργότερα πολλαπλάσια .

το future proof κολλαει στο blueray?

ας μην επαναλαβω τις ενστασεις μου για την αναγκαιοτητα ή τη χρησιμοτητα του blue ray...

απλα να ευχεστε(να ευχομαστε) να μην προτιμησει η sony 1X speed drive (για να γλυτωσει μερικα $$) και γελανε και οι ρεγγες...

Φυσικά , έχει αναφερθεί 100 φορές ότι θα παίρνει Hd το Ps3, και νομίζω οτι το xbox360 δεν επιτρέπετε το playback ούτε mp3 από το hd του.

ΕΞΤΡΑ θα το παιρνει, και τιμη δεν ξερεις ΟΥΤΕ για την κονσολα, ΟΥΤΕ για το hard disk.

εδω που τα λεμε, δεν ξερεις καν αν θα ειναι διαθεσιμο με το release... :-D

(πονεμενη ιστορια αυτη... :D)

και αν "χρεωνεις" 100ε τον δισκο της m$, τοτε ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ 360 ΕΙΝΑΙ $299..

οποτε μην ξυνιζεις οτι και καλα ειναι ακριβο γιατι εισαι πολυ λαθος..

οσο για τα playback, στο ειπανε ηδη παραπανω οτι δεν ισχυει αυτο που λες..

Όταν σε λίγο έρθει το καλύτερο ps3, όχι μόνο θα γλυτώσεις λεφτά συνολικά , αλλά θα το ευχαριστηθείς και πολύ περισσότερο.

ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ οτι το ps3 θα ειναι καλυτερο, ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ σε καθε περιπτωση οτι θα "γλυτωσεις λεφτα συνολικα" και βεβαια ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οταν ξεκινας λεγοντας "Όταν σε λίγο έρθει το ps3"

εισαι fanboy :-D

admit it

Δημοσ.
Slay,εχεις δικιο,αλλα μην ξεχνας οτι τωρα μαθαινουν τα dev kits οι developers,ναι,βιαστηκε η microsoft.

Μπα? τι λες ωρε ψηλε???? κουζουλαθηκες ή εχεις jetlag??

Δηλαδη τι εννοεις "βιαστηκε"??

μηπως προτιμουσες να μην το ειχε βγαλει?

μηπως σε χαλασε κατι απο αυτα που παιζεις??

θα προτιμουσες αυτον τον καιρο να τον περασεις με το ps2 σου, το xbox1 σου ή μηπως με το ...psp σου? :D

γιαα τρωγε λιγο καλυτερα και να κοιμασαι περισσοτερες ωρες.!!

Δημοσ.

αν ειχανε βγει μαζι στην αγορα (ή αν το xbox1 ειχε βγει 1-2 χρονια πιο πριν ;) ) ειμαι σιγουρος πως θα εβλεπες σημερα ενα τελειως διαφορετικο status quo.

Αν είχε βγει νωρίτερα θα ήταν χειρότερο από το Ps2' date=' και θα είχε πάει ακόμα χειρότερα .

(ναι, έχει και πιο κάτω ... θα το διαπιστώσεις και με την νέα γενιά .)

το future proof κολλαει στο blueray?

ας μην επαναλαβω τις ενστασεις μου για την αναγκαιοτητα ή τη χρησιμοτητα του blue ray...

Παντού κολλάει... από την υποστήριξη που δίνει η Sony στις κονσόλες της μέχρι και το BR.

Και θα δεις που χρειάζεται μόλις βγει και αρχίσουν να το εκμεταλλεύονται μερικά παιχνίδια , ενώ τα xbox360 και revolution θα συμβιβάζονται με το dvd.

και αν "χρεωνεις" 100ε τον δισκο της m$' date=' τοτε ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ 360 ΕΙΝΑΙ $299..[/quote']

Οχι, γιατί με την μικρή και ακριβή MemoryCard που έβαλαν σε αναγκάζουν να πάρεις Hd για να σώζεις, συν ότι χωρίς αυτόν δεν έχεις συμβατότητα με παλιά παιχνίδια.

Δεν κάνει και για τίποτα άλλο ουσιαστικά ... 100 ευρώ και σχεδόν δεν έχεις σκληρό δίσκο.

οσο για τα playback' date=' στο ειπανε ηδη παραπανω οτι δεν ισχυει αυτο που λες..[/quote']

Αυτό που είπα ισχύει αν δεις ξανά, οι χρήσεις του HD είναι απελπιστικά ελάχιστες.

ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ οτι το ps3 θα ειναι καλυτερο' date=' ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ [/quote']

Και οι δύο υποθέτουμε, απλά εγώ υποθέτω ότι φέτος θα πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, ενώ εσύ είσαι σίγουρος για την Ξάνθη.

Και εδώ δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο που "όλα γίνονται" ... έχουν δει τον αντίπαλο και δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις .

Δεν το ξερεις Blizzard ακομα...

Δεν το ξέρω 100%, αλλά τα στάνταρ που έθεσε το xbox360 είναι τόσο χαμηλά εδώ, που ουσιαστικά δεν μπορούν να το πάνε παρακάτω με τίποτα.

Δηλαδη τι εννοεις "βιαστηκε"??

μηπως προτιμουσες να μην το ειχε βγαλει?

Στις κονσόλες δεν μετράει μόνο ο χρόνος παραγωγής... αν βιαστείς και κάνεις λάθη θα τα πληρώνεις μέχρι το τέλος.

Και το xbox360 είναι φίσκα από αυτά.... το μόνο του θετικό είναι ότι βγήκε, και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την συγκυρία για να κάνει καλύτερη αρχή τουλάχιστον από το xbox1.

(Δεν ξέρω αν τα καταφέρει έστω εδώ, γιατί το τέλος φαίνεται σίγουρα χειρότερο.)

Δημοσ.

ti les tora re petran? eisai sovaros? ego paizo ps2 kai goustaro trela! me pro? nai me pro! ayti den einai i enoia ton video games? diaskedasi! ti diaskedasi de sti dinoun mono ta grafika...filaraki ftaneis se shmeio porosis...xalarose ligaki...diladi esy kathe mera koimosoun k ksipnouses skeptomenos ti mera pou tha vgei to 360 pou tha allaksei ti zoi sou? mi trelenomaste...dld tha eixes pathei kati an den eixe vgalei i ms to 360 akoma??? analonomaste sta idia k ta idia!

opos leei o predator THA exei ena disko tade THA THA THA gia mia konsola pou einai idi stin agora! ayto de sou deixnei viasini esena? an den einai ayto viasini poio einai? toulaxiston ego skeftomai oti eipan vgalti tora kai vlepoume meta ti tha kollisoume pano...

kai pali sou ypenthimizo ta oikonomika tou kathenos pou se ola ta post sou de ta lamvaneis katholou sta ipopsin!!!

Δημοσ.

1. iparxoun k oi platinum ekdoseis sto ps2 oste me 30 euro na mporeis na dialekseis paixnidares na paikseis.

2. poios o logos na agoraso xbox360 gia na paikso apo tora "next gen" paixnidia afou otan tha bgoun paixnidares pou tha thelo na paikso (vlepe tekken, final fantasy, gran turismo, metal gear solid kai alla tosa) tha einai exclusive sto ps3. den exoume kamia kota stin oikogeneia na genna xrisa auga gia na paroume 2 k 3 konsoles. anaferthike k apo 1 palikari pio pano. tetris exeis paiksei pote sou? simasia exei to gameplay. otan iparxei auto, ola ta alla erxontai. pote den exase paixnidi pou exei katapliktiko gameplay, antithetos k kala grafika na exeis an to paixnidi apo apopsi gameplay einai proxeiro ante na paikseis merikes ores k meta na to varetheis(gouxou, gouxou). gia auto apetixe na xtipisei i ms me to xbox to ps2 kai an den allaksei taktiki i ms me to xbox360 vlepo na epanalambanetai i istoria.poio paixnidi tou xbox eixe diarkeia zois 400+ ores k xoris live parakalo(vlepe final fantasy)?

Δημοσ.
Στις κονσόλες δεν μετράει μόνο ο χρόνος παραγωγής... αν βιαστείς και κάνεις λάθη θα τα πληρώνεις μέχρι το τέλος.

Και το xbox360 είναι φίσκα από αυτά.... το μόνο του θετικό είναι ότι βγήκε' date=' και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την συγκυρία για να κάνει καλύτερη αρχή τουλάχιστον από το xbox1.

(Δεν ξέρω αν τα καταφέρει τελικά έστω εδώ, αλλά τέλος θα έχει σίγουρα χειρότερο.)[/u']

ε, καλα τωρα!! εισαι εκτος reality..

ti les tora re petran? eisai sovaros? ego paizo ps2 kai goustaro trela! me pro? nai me pro! ayti den einai i enoia ton video games? diaskedasi! ti diaskedasi de sti dinoun mono ta grafika...filaraki ftaneis se shmeio porosis...xalarose ligaki...diladi esy kathe mera koimosoun k ksipnouses skeptomenos ti mera pou tha vgei to 360 pou tha allaksei ti zoi sou? mi trelenomaste...dld tha eixes pathei kati an den eixe vgalei i ms to 360 akoma??? analonomaste sta idia k ta idia!

το pro evo ειναι γαματο, αλλα ειναι ΕΝΑ!

κι εγω παιζω pro evo στο 360, σε υψηλη αναλυση και wide, και περιμενω να βγει το pro360.

αμα μπεις μαλιστα στο xbox-live.gr θα διαπιστωσεις οτιοι κατοχοι του 360 "τρεχουνε" ενα live πρωταθλημα και αγωνες γινονται μεσω live καθημερινα.

την ζωη μου δεν την αλλαξε το 360, αλλα τα games που παιζω και τον τροπο τον αλλαξε και τον παραλλαξε!

opos leei o predator THA exei ena disko tade THA THA THA gia mia konsola pou einai idi stin agora! ayto de sou deixnei viasini esena? an den einai ayto viasini poio einai? toulaxiston ego skeftomai oti eipan vgalti tora kai vlepoume meta ti tha kollisoume pano...

θα-θα-θα γιατι ειναι ΔΥΝΑΜΙΚΗ η κονσολα. μπορει να κανει update/upgrade (οπως και ηδη εχει κανει 2 φορες) μεσω live.

ετσι λοιπον, στην πορεια θα μπει tv-blade, background download, camera, @@, μυδια, οτι αλλο γουσταρουμε.

δεν βλεπω που ειναι το κακο!? εφ'οσον ειναι απο την αρχη πληρες και τοσο ΣΤΑΘΕΡΟ ωστε τα μονα προβληματα που παρουσιαστηκαν στον κοσμο ειναι καποια κολληματα στο ..σκακι?? -δεν θυμαμαι τι ειχε βρει παλιοτερα ο slay σαν προβλημα...

και αυτο ακομα διορθωθηκε αμεσα..

μην λεμε και μειονεκτηματα τα εμφανη πλεονεκτηματα... ας ειμαστε λιγο λογικοι..

ΜΑΚΑΡΙ το live service του ps3 να ειναι σαν το αρχικο του 360. μακαρι!!!

εγω προσωπικα θα ειμαι ευτυχισμενος. trust me, και εσυ το ιδιο ;)

kai pali sou ypenthimizo ta oikonomika tou kathenos pou se ola ta post sou de ta lamvaneis katholou sta ipopsin!!!

αφεντης στην τσεπη του ειναι ο καθενας.

σιγουρα το 360 με τα παρελκομενα, οπως αλλωστε και το ps3 κλπ δεν μπορουνε να χαρακτηριστουνε "φτηνα καταναλωτικα προϊοντα"

ομως μην ξεχνατε οτι και οι δυο εταιρειες πλεον στοχευουνε μεγαλυτερη "πελατεια" απο την πιτσιρικαρια.. αυτη την "αφησανε" στη nintendo..

ps. παρε και το λινκ απο τη σελιδα του πρωταθληματος pro evo στο 360...

http://www.xbox-live.gr/index.php?option=com_content&task=section&id=15&Itemid=42

Δημοσ.

petran.. πετάει ο γάιδαρος; πετάει και παίρνει κι επιβάτες

μόνο έτσι την βγάζεις καθαρή εδώ μέσα :mrgreen:

Δημοσ.
Hθελα να πω απλά ότι οι Pc gamer πρέπει κάθε χρόνο σχεδόν να παίρνουν καινούργια μηχανήματα για να μπορούν να παίζουν καλύτερα παιχνίδια.

Αυτό με το Playstation άλλαξε προς το καλύτερο ... τα xbox είναι απλά μια μέση λύση .

fysika kai einai la8os an ta skaseis gia thn kalyterh karta grafikwn gia 2-3 xronia 8a eisai arxontas metas isws na mhn yposthrizei tous new shaders klp klp, epishs sto 3analew den to ekane to ps prwto einai ka8aytos orismos ths konsolas.

Οσο και να κάνει τελικά, είναι πλήρες και απόλυτα future proof σύστημα .
nai giati? mporeis na mou to apodei3eis praktika xwris eikasies? (ta oti o cell 8a mei kai 8a dernei ta akouw berese fysika)

Φυσικά , έχει αναφερθεί 100 φορές ότι θα παίρνει Hd το Ps3, και νομίζω οτι το xbox360 δεν επιτρέπετε το playback ούτε mp3 από το hd του.
nai alla ec les ayto:
-Και σκληρό θα βάζεις, και πιθανότατα πραγματικό... όχι τα 16gb του xbox360,
kai se rwtaw link gi ayt to mallon pragmatiko >16gb.

Σε αντίθεση με το xbox360, που τα λίγα ευρώ που γλυτώνεις θα τα πληρώσεις σίγουρα αργότερα πολλαπλάσια .

to 8ema mou den einai na glytwsw lefta alla na paizw games den 8a parna mia konsola(pou ayto pou prosferei einai ta games) gia 3 gigethernet ena bluray drive kai 1card reader anti8etws 8a to pairna an eblepa sthn pragmatikothta oti oi empeiria sta games pou 8a mou prosferei 8a nai monadikh.

Γιατί τα παιχνίδια που αξίζουν και δεν υπάρχουν στο pc είναι ελάχιστα, ενώ υπάρχουν παιχνιδάρες στο ps2 που αξίζουν ακόμα.

1on egw loipon 8elw na paizw ayta ta elaxista games kai na to eyxaristieme 2on to yparxoun paixnidares sto ps2 me afhnei adiaforo giati poly apla ayto pou apo8ewneis san grafika twra kai san paixnidia sto ps2 ta xw eyxaristh8ei me to xbox kai to gc mou opote 8elw kati kainourio (gia pes mou ti sygkrinete px me to graw) isws to monadiko pou 8elw na dw eina to neo ff kai to neo legend of zelda (kati ace combat 0, tt klp klp ta 8ewrw 3anazestameno fai).
Όταν σε λίγο έρθει το καλύτερο ps3, όχι μόνο θα γλυτώσεις λεφτά συνολικά , αλλά θα το ευχαριστηθείς και πολύ περισσότερο.
gia to 8a glytwseis lefta anafer8hka pio panw opws kai sto oti 8a eyxaristh8eis perisotero se rwtaw pali giati(giati to mono pou exw dei einai ena videaki tou mgs4 ,pes mou loipon ppte bgainei kai dwse mou ena gamelist h 3erw gw 5 in game videos re paidi mou na 3erw ti na perimenw)

Οχι, γιατί με την μικρή και ακριβή MemoryCard που έβαλαν σε αναγκάζουν να πάρεις Hd για να σώζεις, συν ότι χωρίς αυτόν δεν έχεις συμβατότητα με παλιά παιχνίδια.

Δεν κάνει και για τίποτα άλλο ουσιαστικά ... 100 ευρώ και σχεδόν δεν έχεις σκληρό δίσκο

gia thn akribh pou les 64 mnhmh tou 36o na se rwthsw poso kanei h gnhsia 8ara tou ps2? giati 6 mhnes pio prin thn eixa afhsei konta sta 30 eyrw,kai synexizoume me ton sklhro disko ektos apo save kai thn symbatothta mporeis na katebazeis demos kai na ton a3iopoieis se games opws to ffxi kai to footbal manager(se alla kanei cache) epishs kaneis rip mp3 katebazeis trailers klp klp. ec ola ayta ta lepeis anousia? dld ti allo h8eles nakanei enas sklhros na ftiaxnei kafe?
Δημοσ.

sxetika me ta games pou thaxei to ps3 einai ligo poli gnwsta.einai ta klasika exclusives tis Sony,Konami,Capcom,square,Namco klp.

to thema einai oti san gamer thelw na nai men pantodinamo to sistima alla na min epibarinetai i timi tou apo epirpostheta frou frou k arwmata.

oloi kseroume panw katw ti games tha bgalei i kathe konsola eite einai tis Ms,eite sony,ninty klp..gia ta exclusives milaw panta

Δημοσ.

Περιμενω κι εγω πως και πως την αφιξη του PS3 γιατι με το παλιο καλο PS2 τα γραφικα στον προβολεα μου , απλα δεν βλεπονται !!!

Στην τηλεοραση δεν νομιζω οτι χρειαζομαι τιποτα παραπανω, αλλα για τον προβολεα μου (αναλυσης 1280χ720) τα γραφικα φαινονται πολυ φτωχα.

Με το PC που εχω συνδεσει επισης τα γραφικα ειναι πολυ καλυτερα αλλα του λειπει φυσικα η ευχρηστια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...