Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως μην ανυσηχείτε, εδώ θα παραμείνουμε για να διατηρούμε την ισορροπία του τόπικ και να πληροφορούμε τον κόσμο για τα κακώς κείμενα του xbox360 ώστε να μην πέσει θύμα από τις διαφημίσεις και το χαζοζαρούμενο κλίμα

Αυτό είναι σωστό που λές ότι θα κάνεις ... θα μπορούσα και εγώ να το είχα πει πχ ,έτσι .

Σε αντίθεση με αυτούς που βλέπουμε ότι κάθε άλλο από αθώα χασκογελάνε , αλλά κατά δήλωση τους έχουν έρθει από αλλού για χαβαλέ ή με σκοπό να "κράξουν" όσους λένε αρνητικά πράγματα για την πολύαγαπημένη τους κονσόλα.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εκ μέρους των θυμάτων [/b']θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη μονόπλευρη ενημέρωση σας

oraia emeis eimaste kakoi kai monopleyroi kai den xero kai ego ti allo, gia pes moy esy enan sto 360 topic poy na grafei kai kala kai kaka, den thelo polloys mono enas moy ftanei, kalo psaximo.

YΓ. Ακόμα περιμένω να μου πείτε προβλέψεις για την ημερομηνία κυκλοφορία του ps3

ti etsi? sto tsampa? skase fragka na soy kano mia leptomerestath "analysh" kai problepsh, edo tosos kosmos bgazei lefta legontas apla oti toy katebei sthn koytra, ti theleis na xalasoyme emeis thn piatsa?

Δημοσ.

PS2, PS3: Rainbow Six Vegas Announced

Among a string of other announcements today, videogames giant Ubisoft has officially revealed their development of the next iteration of the celebrated Rainbow Six series, Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas for next-gen, current-gen and PC systems. Under works by their Montreal studio, Vegas will be the fifth installment in the multimillion-selling Rainbow Six series.

http://psinext.e-mpire.com/index.php?categoryid=17&m_articles_articleid=396&PHPSESSID=fd40f9050fe86690cb7bb4003f7a6ea6

Δημοσ.
gia pes moy esy enan sto 360 topic poy na grafei kai kala kai kaka, den thelo polloys mono enas moy ftanei, kalo psaximo.

Επί 4 σελίδες έγραφα (έκραζα) για το πρόβλημα του 360 με το vga output.

σελίδες 42-43-44-45

π.χ.

Με λίγο ψάξιμο στο google βλέπω ότι το πρόβλημα είναι πράγματι υπαρκτό τελικά. Βρήκα και φωτό να δείτε πώς φένεται!

Από http://forums.xbox-scene.com/lofiver...p/t471233.html

Well, I've heard some rumours about x360 VGA cable delivering bad image, but I was still flabbergasted when I got mine yesterday. Colors aren't anything like they are with the original component-cable, everything near-white is burnt to white and image is overally really washed out. It's sharper alright, but all the color / brightness issues make it look so lousy that it's useless to me.

Here's how it looks like

http://img217.imageshack.us/my.php?image=example6km.jpg

Δημοσ.

Τώρα βρες μου εσύ έναν από εδώ, που να γράφει κάτι κακό για το PS3. Έναν μόνο, μου φτάνει!

Καλό ψάξιμο :D :D

Δημοσ.

Το ps3 δεν έχει βγει ακόμα για να έχει πολλά προβλήματα .... αλλά και να βγει δεν πρόκειται να σας απαγορεύσουμε να τα γράφετε ώστε να μην μας ξενερώσετε.

Ούτε ban θα φάτε, ούτε βρίσιμο, ούτε χαζογέλια για "αντίποινα" και να χαλάσουμε το topic ...έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα κανονικά.

Δημοσ.

Δεν ξενερώνουμε με τα κακά νέα,

ξενερώνουμε με την πάρτυ σας που χέρεστε γι'αυτά ;)

(χαιρέκακος νομίζω λέγεται, αυτός που χέρεται όταν συμβαίνει κάτι κακό στον άλλον)

Δημοσ.

Μ' αρέσουν όλοι οι ενημερωμένοι που ξέρουν πότε θα βγει το PS3.

Στο κάτω κάτω [διορθώστε με αν κάνω λάθος] αλλά κονσόλα οι περισσότεροι από τους Sony και Nintendo fans παίρνουν για τους τίτλους [τους αποκλειστικούς].

Εγώ π.χ. δηλώνω Square Enix, Polyphony Digital μέχρι το κόκκαλο. Γιατί να πάρω xbox? Και μη μου πείτε παρόμοιους τίτλους....

Δημοσ.
Τώρα βρες μου εσύ έναν από εδώ' date=' που να γράφει κάτι κακό για το PS3. Έναν μόνο, μου φτάνει!

Καλό ψάξιμο :D :D[/quote']

proton exases entelos to nohma aytoy poy egrapsa, otan leo kapoion poy na grafei kai kala kai kaka den ennoo, kapoion poy grafei olo kala, kai mia fora poy toy etyxe ena problhma to egrapse, to thema einai ean den eixes esy ayto to problhma kai ebriskes ena arthro poy milage giayto tha to ekanes post?.

Kai deyteron den xreiazetai na psaxo tipota ego, ego den paraponethika an grafete mono kaka, alloi einai oi klapsiarhdes, an kai tora poy to skeftomai kalytera pisteyo oti o panther_512 exei grapsei kai kala kai kaka gia to ps3, kai den ennoo 100 kala kai mia fora ena kako.

Δημοσ.
Δεν ξενερώνουμε με τα κακά νέα' date='

ξενερώνουμε με την πάρτυ σας που χέρεστε γι'αυτά ;)

(χαιρέκακος νομίζω λέγεται, αυτός που χέρεται όταν συμβαίνει κάτι κακό στον άλλον)[/quote']

Σιγά ρε μην κάτσω να σκάσω κιόλας που έκανε 20 γκάφες ο Bill με το xbox360 και ίσως δεν γεμίζουν οι τσέπες του όσο γρήγορα ήθελε !!!!!

Αλλά και που γράφουμε εντελώς ουδέτερα τις αρνητικές ειδήσεις... πάλι έχετε την μύγα ότι σκάμε στο γέλιο από μέσα μας και μας επιτίθεστε.

Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό, συμβιβαστείτε .

Δημοσ.

Εγώ πάντως 4-5 μήνες τώρα σε βλέπω να σκας στο τόπικ του 360 :D

Oκ slay, πες μας ποια αναλογία καλών-κακών σε βολεύει να ξέρουμε την επόμενη φορά

Πάω για ύπνο, όνειρα γλυκα!

Δημοσ.

Ασχολούμαι με το gaming από την εποχή του NES . Θεωρώ το ps2 πολύ ανώτερο του xbox, το οποίο με πραγματικά ελάχιστες εξαιρέσεις (ninja black, halo, pgr κ.α.) δεν είχε αξιόλογα παιχνίδια σε αποκλειστικότητα. Έτσι δεν το αγόρασα ποτέ... Για το ps2 έχω τρομερή συλλογή με 30+ αυθεντικά παιχνίδια. Το τελευταίο καιρό όμως το είχα πραγματικά βαρεθεί το ps2 και αφού έλιωσα στην κυριολεξία τα shadow of collussus, god of war & GT4, δεν έβρισκα κάτι να παίξω. Για τον λόγο αυτό πήρα xbox360. Από παιχνίδια αγόρασα μόνο το PGR3. Τα άλλα δεν μου γέμιζαν το μάτι. Το PDZ και το Kameo τα νοίκιασα και τα τερμάτισα σε τέσσερις μέρες το καθένα. Πραγματικά δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για τα παιχνίδια αυτά... Όμως έπαιξα το cod2 που παίζει τρομερά στο xbox360 (διαφορετική αίσθηση ο μοχλός όμως) και φυσικά το ninja gaiden black. Τώρα περιμένω τα oblivion, gears of war, blazing angels. Πρωτού τα αγοράσω θα δοκιμάσω τα demos από το Marketplace.

Προσωπική εκτίμηση: το ps3 θα έρθει στην Ευρώπη το 2007 και εύχομαι να πέσει όσο το δυνατόν συντομότερα η τιμή του στα 400 ευρώ (καλό Σεπτέμβρη 2007 δηλαδή).

Όσοι έχουν όρεξη ας περιμένουν...

Δημοσ.

Προσωπικά συμφωνώ με τον sotirisl.

Πολύ απλά και ωραία: Μου αρέσουν οι τίτλοι; Παίρνω την κονσόλα. Δε μου αρέσουν οι τίτλοι; Δεν την παίρνω.

Προς τι όλο το flaming και η αντιπαράθεση ειλικρινά δεν πολυκαταλαβαίνω.

Μου θυμίζει πράματα του στυλ: "Δε με νοιάζει που δουλεύεις με mac και pc 15 χρόνια και το mac σου κάνει απίστευτα πιο καλά τη δουλειά σου, πάντως το mac είναι μλκία γιατί δεν έχει RivaTuner, StyleXP, και δεν έχει περισσότερα GHz από το pc μου."

Αυτά είναι λογική 15χρονου και κάτω και πιστεύω πρέπει να ξεφύγουμε.

Δηλαδή επειδή η Sony θα αργήσει να βγάλει το PS3 και η Microsoft έβγαλε ήδη το 360 πρέπει να είναι η κονσόλα της Sony μλκία και τόσο καιρό προσπαθούν να λύσουν προβλήματα; Δε θεωρείτε καθόλου πιθανό η Microsoft να βιάστηκε να βγάλει το 360 ενώ η Sony να προσπαθεί να κυκλοφορήσει το PS3 με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα, φινίρισμα και προσοχή στη λεπτομέρεια;

Γιατί ξεκατινιάζεστε σε ένα forum; Σιγά ρε παιδιά...

Καλά αυτοί οι "έχω 360, ποστάρω στο PS3 topic για να πω μλκίες" και οι "θέλω PS3, ποστάρω στο χώρο του 360 για να βρίσω τη Microsoft που δε μου κάθησαν τα windows" είναι τουλάχιστον τραγελαφικοί.

Δε σοβαρευόμαστε να γίνει και καμία εποικοδομητική συζήτηση;

Δημοσ.

Sega developing PS3 golf game - launch title

According to the Japanese sports newspaper Hochi Shimbun, SEGA is currently developing an unannounced golf game for the PS3 launch. It features Ai Miyazato, an LPGA professional female golfer born in 1985, and her 2 older brothers who are also professional golfers. The game will be completed as early as this Spring. A SEGA spokesperson says the details will be announced later, but the shoot for a TV commercial of the game was already completed according to the sources. The article is scarce of the details of the game except that it features very realistic golf wear.

http://www.beyond3d.com/forum/showthread.php?p=712415#post712415

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...