NeTeD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Ε αυτό ακριβώς σου λέω κι εγώ ότι έχεις μπερδέψει: "Kai poso tha argisei na spasei ena entertainment PC(xbox)?Posi diafora exei to xbox apo 1 pc?" Το πρώτο Xbox ήταν x86. To Xbox360 δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αρχιτεκτονική PC.
theobabis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Καταρχην p3tran να διευκρινησω οτι αυτη τη στιγμη νιωθω αβολα που ποσταρω σε ενα τοπικ στο οποιο δεν εχω τιποτα να προσφερω απο γνωσεις και οσο ποιο νωρις αποτραβηχτω τοσο το καλυτερο για ολους. Δε μπορω ομως να μη σου ομολογησω οτι τα πραγματα δε τα θεωρω τοσο απλα οσο τα αναφερεις, στηριζομαι ομως στη διακριτικοτητα σου, οπως και ολων, να μη με βαλετε να το αναλυσω. Εξαλλου και η παρεμβαση μου ειχε ενα πολυ συγκεκριμενο σκοπο, για τον οποιο πιθανον να μη χρειαζεται καν να αμφισβητισω τιποτα απο οσα λες, οποτε και επετρεψε μου να δοκιμασω. Ας λοιπον δεχτουμε, for the sake of the argument, οτι τα πραγματα ειναι οπως τα αναφερεις. Μολις λοιπον περιεγραψες τι λενε στα ποστς τους οι slay και bill. Θα σου ηταν ευκολο τωρα να μου περιγραψεις και τι λεει στο ποστ 2148 ο jimbrav;
Slay Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 The Silent Hill team has said that they are orking on a new project for the PlayStation 3, and although they havent specified what, it seems fairly certain that the series will hit the PlayStation 3 sooner or later, especially with the movie due out shortly. http://www.1up.com/do/gameOverview?cId=3148457
Predatorkill Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Καταρχην p3tran να διευκρινησω οτι αυτη τη στιγμη νιωθω αβολα που ποσταρω σε ενα τοπικ στο οποιο δεν εχω τιποτα να προσφερω απο γνωσεις και οσο ποιο νωρις αποτραβηχτω τοσο το καλυτερο για ολους. Δε μπορω ομως να μη σου ομολογησω οτι τα πραγματα δε τα θεωρω τοσο απλα οσο τα αναφερεις' date=' στηριζομαι ομως στη διακριτικοτητα σου, οπως και ολων, να μη με βαλετε να το αναλυσω. [/quote'] Ολοκληρο κειμενο,για να ρωτησεις τι εννοει ο jimbrav.Αν δεν καταλαβαινεις απο μονος σου,και χρειαζεσαι 2 ποστ για να μας κανεις να σου απαντησουμε,στειλτου ενα pm να λυθει το θεμα. σε ενα τοπικ στο οποιο δεν εχω τιποτα να προσφερω απο γνωσεις και οσο ποιο νωρις αποτραβηχτω τοσο το καλυτερο για ολους. Δε μπορω ομως να μη σου ομολογησω οτι τα πραγματα δε τα θεωρω τοσο απλα οσο τα αναφερεις Aφου δεν εχεις γνωσεις επι του θεματος,πως γνωριζεις οτι "τα πραγματα δεν τα θεωρω τοσο απλα οσο τα αναφερεις"?? Slay ποτε βγαινει η ταινια του Silent Hill?Αντε να δουμε και το Hitman καποτε...
Slay Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Slay ποτε βγαινει η ταινια του Silent Hill?Αντε να δουμε και το Hitman καποτε... Opens April 21st http://www.imdb.com/title/tt0384537/
Blackjim Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Ε αυτό ακριβώς σου λέω κι εγώ ότι έχεις μπερδέψει:"Kai poso tha argisei na spasei ena entertainment PC(xbox)?Posi diafora exei to xbox apo 1 pc?" Το πρώτο Xbox ήταν x86. To Xbox360 δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αρχιτεκτονική PC. The console hardware is based on a custom IBM PowerPC-based "Xenon" central processing unit (CPU) and a custom ATI "Xenos" graphics processing unit (GPU). It is equipped with 512 MB of RAM and uses the DVD-ROM storage medium for Xbox 360 game software. http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360
theobabis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Ολοκληρο κειμενο' date='για να ρωτησεις τι εννοει ο jimbrav.Αν δεν καταλαβαινεις απο μονος σου,και χρειαζεσαι 2 ποστ για να μας κανεις να σου απαντησουμε,στειλτου ενα pm να λυθει το θεμα. Aφου δεν εχεις γνωσεις επι του θεματος,πως γνωριζεις οτι "τα πραγματα δεν τα θεωρω τοσο απλα οσο τα αναφερεις"?? [/quote'] Θα ηθελες να μου διευκρινησεις που ακριβως ρωταω τι εννοει ο jimrav; Οι γνωσεις αναφερονται στις παιχνιδομηχανες, οχι στο πως εξελειχθηκαν τα ποστς. Νομιζα οτι ηταν ξεκαθαρο αλλα λαθος μου. Συγνωμη.
p3tran Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 netstorm αυτα ειναι stills απο το video που κυκλοφορει καιρο και για 360. οχι ingame παντως.. theobabis μη με βαζεις να εξηγω τα οφθαλμοφανη... stick around και θα καταλαβεις.. guarantee. 8)
xrest Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 autes oi photos einai apo ena palio videaki pouxa dei palia sena dvd tou gamepro.wraio fainotan alla de me entipwsiazei.
ProEvoFan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 psakse ligo na deis poioi to ksekinisane proti nearoyli !!!!!!! kai tora fysika den sas aresei !!!kai vlepeis poso enoxlitiko einai !!! eyxaristo pou apantises k edeikses akomi mia fora pos antimetoizeis kapoion allon! an 23 xrono pou eimai me theoreis nearouli k exeis k to tharos na me apokaleis etsi xoris na me ksereis oloi katalavainoume poios eisai! ego de bika pote na postaro sto 360 topic!!!! to kseroun oloi edo! an to provlimataki sou einai o slay i bill tote na anaferesai se aytous apokleistika kai na mi kaneis geloia post typou dimotikou opos itan k i apantisi sou se mena!
ProEvoFan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 kai zito sygnomi apo ta paidia pou prospathoun na dosoun merikes plirofories edo mesa gia kapoious sa kai mena pou de kseroume polla pragmata, pou tous diekopsa gia na asxolitho me to mitso!
jimbrav Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 kai zito sygnomi apo ta paidia pou prospathoun na dosoun merikes plirofories edo mesa gia kapoious sa kai mena pou de kseroume polla pragmata, pou tous diekopsa gia na asxolitho me to mitso! ayta akrivos ginontai sto 360 topic gia kapoion poy thelei na mathei kapoia pragmata gia to 360 !!! gia ayto soy leo psakse ligo !!! den exo tipota mazi soy . aplos vlepeis pos einai otan kapoios thelei na mathei orismena pragmata gia thn agapimeni toy konslola kai na mpainoyn diaforoi kai na diastrevlonoyn ta pragmata. oso gia to nearoyli den se ksero to ypethesha !!!!!! den exo tipota me to ps3 alla opos vlepeis pos kapoies katastaseis ginontai enoxlitikes........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.