Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μαλιστα,δηλαδη εχουμε μαζευτει σε αυτο το φορουμ 20 βλακες,ακυροι,ασχετοι gamers που λεμε τις αποψεις μας,και εχουμε για "καθηγητες" δυο ατομα,που οταν τους πουμε κατι,ΠΑΝΤΑ,μα ΠΑΝΤΑ ισχυει το αντιθετο κατα την αποψη τους.

Oi "kathightes" opos les tekmhrionoyn oti lene, en antithesh me toys xaxanoylhdes , poy mhn exontas ti na poyn arxizoyn ta gelia kai tis prosopikes epitheseis, kai an tolmhsoyme kai apanthsoyme sto idio styl, trome kai ena ban etsi apo ton amerolhpto moderator mas, alla den peirazei gelaei kalytera opoios gelaei teleytaios.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το UT2007 φαίνεται φοβερό, και στην έκδοση για ps3 είχαν πει ότι θα είναι λίγο έστω καλύτερο... οπότε μπορεί να μην έχουμε 1080p αλλά τίποτα από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα δεν μοιάζει αδύνατο.

den kserw an thanai kalitero,alla ama sfixtoun parapanw tha bgei k se 1080p.fisika k tpt de moiazei adinato.alla se poio bathos xronou bgainoun orismena videos pouxoun diksei.

Δημοσ.
Oi "kathightes" opos les tekmhrionoyn oti lene, en antithesh me toys xaxanoylhdes , poy mhn exontas ti na poyn arxizoyn ta gelia kai tis prosopikes epitheseis, kai an tolmhsoyme kai apanthsoyme sto idio styl, trome kai ena ban etsi apo ton amerolhpto moderator mas, alla den peirazei gelaei kalytera opoios gelaei teleytaios.
opws prohgoumrenos me to darkness pou mporei na alla3oun gnwmh oi dev kai na mhn to bgaloun ? h opw oti to ut2007 8a einai 20gb fysika kai alla polla(8yamai to 8ema me ta physics tote px) opote hremiste ligo ayto pou kanete einai na diabazet 10 news kai na kanete ypo8eseis kai na lete mia gnwmh (pou kako den einai) alla se kapoia fash 3efeygete.
Δημοσ.

Για το UT2007 που ξέρω, δύσκολα θα είναι κάτω από 20GB, και είδες όλα τα στοιχεία για αυτό.

Τελική επιβεβαίωση θα έχουμε μόλις τελειώσει το παιχνίδι, μην απαιτείς παράλογα πράγματα.

Εδώ χωρίς να υπάρξει κάποια ανακοίνωση, αλλά επειδή λογικά θα βγεί παντού το βάλατε για game του 360 ... σε πείραξε δηλαδή οτι δεν είναι 100% επιβεβαιωμένα τα GB του ???

xrest , τα έχουμε ξεκαθαρίσει στην συζήτηση που έγινε βρε, και ξέρουμε ότι πρέπει να ανεχόμαστε και όσους μας κράζουν και όσους ήρθαν επειδή άκουσαν για φασαρία, και τους χαρούμενους κλπ κλπ.

Αλλιώς να είσαι σίγουρος ότι θα είχε γίνει "σφαγή" εδώ πέρα.

Αλλά άνθρωποι είμαστε και καμιά φορά παρασυρόμαστε και εμείς παιδιά προσπαθώντας να προστατέψουμε λίγο τους εαυτούς μας ... συγνώμη .

Δημοσ.
Oi "kathightes" opos les tekmhrionoyn oti lene

Μπουαχαχαχα :mrgreen: :mrgreen:

Μου'ρχεται να κάτσω να μαζέψω όλες τις "τεκμηριωμένες" απόψεις όπως την φοβερή ανάλυση του Blizzard:

Το dvd είναι 720x576 = 414720 pixels

το hd είναι 1920x1080 = 2073600 pixels

άρα θέλουμε 5 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα

και οι υπόλοιπές του στο ίδιο ύφος κυμμένονται

ή την φανταστική θερμοδυναμική θεωρία σου που έγραψες ολόκληρη "διατριβή" για να πεις ουσιαστικά "φταίει που η ψύκτρα είναι κοντά στο dvd" και ψάρωσαν τα παιδάκια με τον slay τον επιστήμονα.

Που όσα έγραφες έχει αποδειχθεί ότι δεν είχαν ούτε καν σχέση με την πραγματικότητα.

Έγινε κι η @παρολογία τεκμηρίωση τώρα :mrgreen:

Go on, καλά περνάμε! :-D

Δημοσ.
Για το UT2007 που ξέρω, δύσκολα θα είναι κάτω από 20GB, και είδες όλα τα στοιχεία για αυτό.

Τελική επιβεβαίωση θα έχουμε μόλις τελειώσει το παιχνίδι, μην απαιτείς παράλογα πράγματα.

Εδώ χωρίς να υπάρξει κάποια ανακοίνωση, αλλά επειδή λογικά θα βγεί παντού το βάλατε για game του 360 ... σε πείραξε δηλαδή οτι δεν είναι 100% επιβεβαιωμένα τα GB του ???

egw prwsopikia den ebala tpt ta parapona sou sta gaming sites. Dhladh ti 3ereisec gia ut2007 pera apo 10 screenshots pou se kanei na to 8ewreis bebaio gia 20gb? den me peirazei ta posa einai ta gb as einai kai 50 me peirazei pou lete anakribeies kai meta ta denete kordoni kai apo ayta peta alls deka analyseis.
Δημοσ.

μπορουμε να κανουμε εναν μινι διαγωνισμο .......

να βρουμε απο στα γραφομενα των slay kai bill ......ενα θετικο σχολιο για το

360 .....ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ενα θετικο σχολιο......πραγματικα εχω απορια

υπαρχει αραγε ..............?

Δημοσ.
nta3 den einai anagkasmenoi allwste o ka8enas exei thn gnwmh tou(px egw den ginete na grapsw 8etiko gia ton pao ;) ), to 8ema den einai ekei

εγω ειμαι ΠΑΟΚ αλλα για τον παο μπορω να δω κατι θετικο την μεχρι πριν 2 χρονια καλη ευρωπαικη του πορεια........γιατι να μην μπορεις να δεις κατι

θετικο δεν το καταλαβα...............? αλλο που δεν γουσταρω τις ομαδες του

ΠΟΚ και αλλο οτι ο παο ειχε πολυ καλη ευρωπαικη πορεια και εσυ πρεπει

να την αναγνωρισεις...............:))

Δημοσ.
Μπουαχαχαχα :mrgreen: :mrgreen:

Μου'ρχεται να κάτσω να μαζέψω όλες τις "τεκμηριωμένες" απόψεις όπως την φοβερή ανάλυση του Blizzard:

Το dvd είναι 720x576 = 414720 pixels

το hd είναι 1920x1080 = 2073600 pixels

άρα θέλουμε 5 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα

και οι υπόλοιπές του στο ίδιο ύφος κυμμένονται

Έγινε κι η @παρολογία τεκμηρίωση τώρα :mrgreen:

Go on' date=' καλά περνάμε! :-D[/quote']

Μόνο που δεν είπα αυτό που γράφεις ... θα βοηθούσε να κάνεις copy-paste τα λόγια αυτού που θες να βρίσεις ,για να τα ξαναδιαβάζεις.

Το Hd format είναι 5 φορές μεγαλύτερο, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφορες τεχνικές συμπίεσης ώστε να μειώνετε αυτός ο χώρος .

Έφτιαξαν το BlueRray 5 φορές μεγαλύτερο από το dvd για να μην έχει πρόβλημα χώρου ούτε με την μικρή συμπίεση από τον παλιό αλλά ευρέως διαδεδομένο mpeg-2 codec .

Αυτό θα φανεί και στο encoding αργότερα από διάφορες συσκευές, αλλά και γενικά ένα μεγαλύτερο format που μπορεί να πάει μέχρι και 200GB απλά προσθέτοντας layers είναι future-proof και ουσιαστικά καλύτερο για την τσέπη μας.

Ακόμα δεν ξέρω τι codecs θα διαλέξουν για το HD-DVD αφού έχει σχετικά περιορισμένο χώρο … ή Warner διάβασα ότι θα γράψει τις ταινίες και των 2(?) format με τον wmv της Microsoft πχ.

Δημοσ.
SD : 720x576 = 414.720 pixels

HD: 1280x720 = 921.600 (2.2 φορές μεγαλύτερη)

FULLHD :1920x1080 = 2.073.600 (5 φορές μεγαλύτερη !!! )

(Αν και νομίζω ότι η η SD των dvd είναι 480p' date=' δηλαδή 720x480 , οπότε το BrueRay υποστηρίζει ανάλυση 6 φορές μεγαλύτερη από το απλό dvd)

Ακόμα και έτσι δηλαδή μιλάμε για τεράστιο όγκο, γιαυτό "χρειάζεται" 6 φορές μεγαλύτερο format ,και όχι 3.[/quote']

Δίκιο έχεις... δεν έλεγες 5, έλεγες 6!! :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...