ProEvoFan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 e file petro tote kala ekanes! geo den exo ti dinatotita na doso 400 gia konsola kai alla tosa kai pio polla gia paixnidia kai alla 2000 gia hdtv! an taxeis kai den exeis xreothei gia xronia xalali sou agori mou! edo milame omos k me realismo etsi? me ti logiki na spataliseis ekatomiria, agorazeis ta panta...kai 360 kai ps3 kai rev...kai ena pc varvato pou tha paizei kalitera apola!to thema einai oti de nomizo na bouroun oloi na to kanoun ayto! polloi tha pane se dokimasmenes syntages k se mia mono epilogi(vlepe ps3 gia mena!);-)
xrest Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δεν μου λέει κάτι αυτό γιατί εγώ όταν έπαιρνα 9-10 τίτλους σε 3 μήνες' date=' ήταν μόνο επειδή τους βαριόμουν ή έβγαιναν μάπα οι περισσότεροι.Άσε που αν δεν μεγάλωνε και κατακόρυφα τον χρόνο ζωής του κάθε παιχνιδιού το live όπως λες , θα έπαιρνες 2 την εβδομάδα !!! Αν είχες λίγο αυτοσυγκράτηση θα εκμεταλλευόσουν την ποικιλία των παιχνιδιών για ps2, και θα κοίταγες για xbox360 αργότερα που θα είχε κάποιον τίτλο να σε κρατήσει περισσότερο.[/quote'] kala grafeis file bill.pragmatika... :mrgreen: :mrgreen:
eorptol Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 απο BlizardBill "Αν είχες λίγο αυτοσυγκράτηση θα εκμεταλλευόσουν την ποικιλία των παιχνιδιών για ps2, και θα κοίταγες για xbox360 αργότερα που θα είχε κάποιον τίτλο να σε κρατήσει περισσότερο." οπως κανεις εσυ τωρα ............ετσι ? πραγματικα φοβερος .....)))))))) slay kai bill ειστε το αλατοπιπερο σε αυτο το τοπικ τι θα καναμε χωρις εσας..................κατι οπως ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ στο ποδοσφαιρο ειστε..... ))))))
BlizardBill Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Παρακαλούνται τα παιδάκια που γεμίζουν το forum με τόσα smiles και σχόλια-εξυπναδες να το μειώσουν γιατί φτιάχνουν μια ατμόσφαιρα “δείτε με που γελάω , ζαχογέλα και εσύ», ή οποία ενοχλεί . Αν δείτε κάτι αστείο και σας έρθει η διάθεση μπορείτε να γελάτε όσο θέλετε μόνοι σας χωρίς να το γράφετε συνεχώς . Δειτε πχ πως το κάνω εγώ τώρα που διάβασα κάποια ωραία ....................... Ετσι . Devil May Cry 4 Gameplay Details http://ps3.qj.net/Devil-May-Cry-4-Gameplay-Details/pg/49/aid/5278 Auction Site Plans To Offer Pre-Release PlayStation 3 Consoles http://www.usauction.info/?p=683#comments Η Site είναι απατεωνιά , σαν λοταρία ... είδα ότι είχαν όσα xbox360 ήθελαν όταν υπήρχε έλειψη, και κονόμισαν αρκετά . Θα τα δώσουν σε ένα μήνα και ίσως έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ακριβώς θα είναι .
GordonFreeman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Αν και δεν θεωρώ το Unreal και το πιο άσχημο όσον αφορά το γραφικό στύλ (έχεις δει κατι Serious Sam' date=' Painkiller κτλ??), δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει κιόλας και ενδεχομένως να μην το αγοράσω καν όταν με το καλό βγεί... Βέβαια αυτό δεν μειώνει το γεγονός ότι είναι ίσως το ανώτερο τεχνικά παιχνίδι που έχω δεί ως τώρα... [/quote'] Για το SeriousSam θα συμφωνήσω αλλά το Painkiller μία χαρά το βρήκα για το είδος του παιχνιδιού που δείχνει στην οθόνη. Πάντως το UT2007 δεν έχει κανένα ιδιαίτερο τεχνικό χαρακτηριστικό που να δικαιολογεί το χαρακτηρισμό "ανώτερο τεχνικά". Τώρα για το Gears Of War που ανάφερες στο επόμενο post σου , έτρεχε με 20 fps σε ένα Alpha DevKits με το ένα τρίτο της δύναμης του τελικού hardware. Και παρόλο που από μόνο του αυτό το χαρακτηριστικό είναι εντυπωσιακό όταν τελικά η Epic πήρε τα DevKit με το τελικό Hardware στα χέρια της ο Mark Rein δήλωσε ότι αυτό είναι ακόμα δυνατότερο από όσο πιστευάνε με βάση τα specs που είχαν διαβάσει...
p3tran Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 e file petro tote kala ekanes! geo den exo ti dinatotita na doso 400 gia konsola kai alla tosa kai pio polla gia paixnidia kai alla 2000 gia hdtv! an taxeis kai den exeis xreothei gia xronia xalali sou agori mou! edo milame omos k me realismo etsi? me ti logiki na spataliseis ekatomiria' date=' agorazeis ta panta...kai 360 kai ps3 kai rev...kai ena pc varvato pou tha paizei kalitera apola!to thema einai oti de nomizo na bouroun oloi na to kanoun ayto! polloi tha pane se dokimasmenes syntages k se mia mono epilogi(vlepe ps3 gia mena!);-)[/quote'] φιλε και γειτονα proevo δεν ειμαι ο κοκκαλης. στην αρχη πηρα την κονσολα, το pgr3 και το cod2. ητανε τοσο καλα που μετα επρεπε να δοκιμασω κι αλλα μετα, αμα δεις μια-δυο πως παιζει το 360 σε hdtv, θες δε θες, την παιρνεις και ησυχαζεις.
Predatorkill Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Παρακαλούνται τα παιδάκια που γεμίζουν το forum με τόσα smiles και σχόλια-εξυπναδες να το μειώσουν γιατί φτιάχνουν μια ατμόσφαιρα “δείτε με που γελάω ' date=' ζαχογέλα και εσύ», ή οποία ενοχλεί . Αν δείτε κάτι αστείο και σας έρθει η διάθεση μπορείτε να γελάτε όσο θέλετε μόνοι σας χωρίς να το γράφετε συνεχώς . Δειτε πχ πως το κάνω εγώ τώρα που διάβασα κάποια ωραία ....................... Ετσι .[/quote'] Το θεμα bill και slay ειναι οτι γελαμε μονο μαζι σας.Με κανεναν αλλο...Σας εχουν ψιλιαστει ολοι....
Slay Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Το θεμα bill και slay ειναι οτι γελαμε μονο μαζι σας.Με κανεναν αλλο...Σας εχουν ψιλιαστει ολοι.... Gelate mazi mas giati xerete oti an sas apanthsoyme opos sas armozei tha fame ban.
Predatorkill Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Eχεις σκεφτει ποια απαντηση αρμοζει σε εσας?Και θα ειναι τοσες πολλες...
BlizardBill Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Το θεμα bill και slay ειναι οτι γελαμε μονο μαζι σας.Με κανεναν αλλο...Σας εχουν ψιλιαστει ολοι.... Ρε ας μαζευτείτε όλοι κάπου και να γαργαλιέστε για καλύτερα, καρφάκι δεν μου καίγεται. Κόφτε λίγο τα χαχανίσματα στο forum γιατί εδώ δεν είναι προαύλιο νηπιαγωγείου σε διάλλειμα. ΥΓ GordonFreeman link please για τον Mark Rein.
nestorn Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Για το SeriousSam θα συμφωνήσω αλλά το Painkiller μία χαρά το βρήκα για το είδος του παιχνιδιού που δείχνει στην οθόνη. Βασικά περι ορέξεως...κολοκυθόπιττα :D ...O καθε ένας έχει τα γούστα του οπότε κάνει και τις επιλογές του (Αν και το SeriousSam είναι πραγματικά σιχαμένο :D) Πάντως το UT2007 δεν έχει κανένα ιδιαίτερο τεχνικό χαρακτηριστικό που να δικαιολογεί το χαρακτηρισμό "ανώτερο τεχνικά". Eδω διαφωνούμε καθώς απο όσα έχω δεί τουλάχιστον, έχει φοβερά textures, φοβερά lighting εφέ (+ΗDR) και φωτοσκιάσεις, τεράστιο polygon count και draw distance και και...και όλα βασικά τα "καλούδια" που μπορεί να βρείς σε παιχνίδι... Τώρα για το Gears Of War που ανάφερες στο επόμενο post σου ' date=' έτρεχε με 20 fps σε ένα Alpha DevKits με το ένα τρίτο της δύναμης του τελικού hardware. Και παρόλο που από μόνο του αυτό το χαρακτηριστικό είναι εντυπωσιακό όταν τελικά η Epic πήρε τα DevKit με το τελικό Hardware στα χέρια της ο Mark Rein δήλωσε ότι αυτό είναι ακόμα δυνατότερο από όσο πιστευάνε με βάση τα specs που είχαν διαβάσει...[/quote'] Ξέρεις όπως και με το PS3, αυτά τα περι ένα τρίτο της δύναμης κτλ δεν μου λένε και πολλά και μου φαίνονται υπεραπλουστευμένα για να χαίρεται το ευρύ κοινό... Αλλά ακόμα και έτσι η δήλωση "ακόμα δυνατότερο από όσο πιστευάνε" επίσης δεν λέει κάτι γιατί δεν ξέρουμε "τί πίστευαν" . Eμένα προσωπικά μου θυμίζει το Killzone και τα "γραφικά που ΘΑ έχει όταν οι Devs πιάσουν την επίδοση που περιμένουν". Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου αλλά νομίζω πως πρέπει να το δούμε πρώτα πρίν πιστέψουμε τα λόγια αυτών που βγάζουν χρήματα απο αυτό που διαφημίζουν...
xrest Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 basika k gw to UT2007 to blepw oti exei apisteuto grafiko,me ola ta stoixeia pou tonizei o netstorm.oso gia ta devs etsi einai.den einai opws prokeitai na einai i teliki morfi tou proiontos.opote i idia dilwsei oti to 360 tous fanike pio dinato apoti perimenan prepei na alitheuei bebaia to idio isxiei k gia to ps3.de kserw se pia morfi einai akoma alla de tha mou kanei entipwsei to videaki tou killzone2 se kana 1,5 xrono nanai playable k oxi pre-rendered exontas dei pws einai to black k to shadow of colussus sto ps2 de tha mou dimiourgisei kammia ekpliksei to ps3 na bgazei se kana 3 xrono grafiko anwtero k apo to killzone.oxi omws se 1080p
Predatorkill Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μαλιστα,δηλαδη εχουμε μαζευτει σε αυτο το φορουμ 20 βλακες,ακυροι,ασχετοι gamers που λεμε τις αποψεις μας,και εχουμε για "καθηγητες" δυο ατομα,που οταν τους πουμε κατι,ΠΑΝΤΑ,μα ΠΑΝΤΑ ισχυει το αντιθετο κατα την αποψη τους.Και πως γινεται και οι δυο να εχουν την απαιτηση να μην τους κραζουμε,δεν μπορω να καταλαβω!!! Το μαθημα σημερα ηταν:Πηγαιντε σε αλλο σχολειο,εδω τρωτε καροτα και σας κανουμε πλυση εγκεφαλου,ολα οσα λεει η Sony ειναι αληθεια,κανενα hype,οπως παντα,το 360 ειναι για τα μπαζα,μην το αγορασετε γιατι σε 1 χρονο βγαινει κατι καλο συμφωνα με τα χαρτια.Ε ρε γλεντια σε ενα χρονο απο τωρα!Μην ειστε μα***ες,παιξτε PS2 και μην σκεφτειτε καν να αγορασετε 360!! Ευτυχως που μας ανοιγετε τα ματια ρε παιδια!Χωρις εσας η Ελληνικη αγορα δεν θα πηγαινε μπροστα!. Κατι απο ροδα τσαντα και κοπανα μου θυμιζει το εργο,και το εχουμε ξαναδει κιολας! Καποτε (στο Μεξικο) σας διαβαζα,οταν ειχατε κατι σοβαρο να πειτε,αλλα πλεον εχετε χασει τη κατασταση απο τα χερια σας και εισαστε θυματα ενος ανελεητου πολεμου εναντιον σας!Η καταληξη ειναι να μην σας περνει κανενας στα σοβαρα,και να γεμιζει ο κοσμος smilies!Ε τι περιμενατε?Με ολα αυτα που γραφετε να σας περνουν στα σοβαρα κυριοι?Μαλλον αυτο περιμενατε,αλλα εμεις δεν ειμαστε παιδακια οπως λετε,αλλα σοβαροι ανθρωποι που μολις τους δειξεις κατι,ΟΣΟ σοβαροι και αν ειναι,σας παιρνουν στο ψιλο! Καθε βραδυ στις 23:50 θα γραφω ενα review της ημερας ξεκινωντας το κειμενο ως "Το μαθημα σημερα ηταν" και τελειωνοντας ως "Ευχαριστουμε κ.Καθηγητες του Gaming"
BlizardBill Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Xrest, το UT2007 φαίνεται φοβερό, και στην έκδοση για ps3 είχαν πει ότι θα είναι λίγο έστω καλύτερο... οπότε μπορεί να μην έχουμε 1080p αλλά τίποτα από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα δεν μοιάζει αδύνατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.