Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαφορα στην ποιοτητα??

εγω φιλε μου κουτσα-στραβα ξερω να διαβαζω hardware specs. μηπως εσυ πρεπει να ρωτησεις καποιον που εμπιστευεσαι (και καταλαβαινει κι'ολας) αν οντως το ps3 θα ειναι πιο ποιοτικο απο το 360?

και αν παλι μιλας για ανωτερη ποιοτητα game services, πως? οταν η m$ σου σερβιρει με το καλημερα το live?

τελος το να θεωρεις οτι πιο ποιοτικοι developers ειναι αυτοι που θα δωσουνε την μεγαλυτερη ποιοτητα στην οποια αναφερεσαι, αυτο κι αν ειναι speculation.

εγω απο οτι εχω δει μεχρι τωρα, ολο prerendered βιντεακια ταϊζουνε το κοινο οι ποιοτικοι developers του ps3.

ποιοτικα prerendered βεβαια, αλλα ...prerendered.

οσο για το .."cover game" "ΤΗΕ DARKNESS!!!"...

xbox3601_darkness_24.jpg

;)

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eπειδη καποιοι εχουν χασει λιγο την μπαλα:D με τις αναλυσεις,λεω τα εξης:

1)Αναμεσα σε αναλυση 1080i και 720p,το 720p ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

2)Αναμεσα σε αναλυση 1080i και 1080p το ματι ΔΕΝ βλεπει τη διαφορα απο τα 2 μετρα και πανω,το ΜΟΝΟ που αλλαζει ειναι οτι τα pixel στο 1080p εμφανιζονται πολυ πιο κοντα απο οτι στα 1080i.Γι αυτο το λογο αν σκοπευετε να δειτε διαφορα στα 1080p θα χρειαστειτε τηλεοραση πανω απο 60".Και μην μου πειτε για projectora,θα χρειαστει παραπανω καιρος απο οταν βγει το PS3 για να δουμε ΚΑΛΟ,φθηνο projectora στα 1920x1080p (ενας μετριος τωρα εχει 16.000$ περιπου).

Slay,πριν βιαστεις να μου πεις οτιδηποτε για το ανθρωπινο ματι,σε πληροφορω οτι εχω εμπειρια πανω στον τομεα Audio/Visual(αυτη ειναι και η 2η σχεδον δουλεια μου).

Χωρις να ειμαι σιγουρος,και αν θες Slay/Blizzard θυμισε μου αν ισχυει ή οχι,εχει βγει καμμια ανακοινωση που να λεει οτι το PS3 θα βγαζει παιχνιδια στα 720p και 1080i για αρχη,ή θα ειναι ετσι ως το "τελος" της καποια στιγμη??Δεν θυμαμαι,πρεπει κατι να εχει γραφτει στο forum.

Αν θελει κανεις να του αναλυσω γιατι το 720p ειναι καλυτερο απο το 1080i,θα το κανω,απλα ειναι ολοκληρη ιστορια και αρκετα εχω γραψει ως τωρα.

Δειτε και αυτο το videaki απο τη CES2006 της Sony:

http://www.cinenow.com/uk/news-2074.html (o 1oς projector(εχει 3-4 αλλους και ενα θηριο με αναλυση 4096x2160!!!!!!) που φαινετε σε καποια φαση ειναι 1080p και ειναι φρεσκο "κουλουρι":D)Ειναι λιγο ψαρωτικο το videaki των 5.5 λεπτων!

Στο τελος εχει και μια γευση απο PS3...

ps.Μακρια απο τα φτηνα Bravia!!!!!!

Δημοσ.

Με λίγα λόγια μας λες ότι η ανάλυση 1280x720 και η 1920x1080 δεν έχουν διαφορά που μπορεί να δει το μάτι ?

Και Ουσιαστικά δηλαδή όλα τα lcd μονιτορ με παραπάνω ανάλυση από 1280x1024 είναι εντελώς άχρηστα και τα βγάζουν για να πουλάνε μούρι ?

Τα 1600x1200 πχ δεν μπορείς να τα καταλάβεις με τίποτα ?

H αλήθεια πρέπει να είναι πως το 1080i έχει μεν εμφανώς καλύτερη εικόνα(γιαυτό και υπάρχει), αλλά χάνει σε έντονη κίνηση γιαυτό και φαίνεται καλύτερο το 720p.

ΥΓ

Πχ, μία LG Lcd tv 32 ιντσών κοντά στα 720p φαίνεται αρκετά καλή μέν, αλλά γνώμη μου πως τα λίγο μεγαλύτερα monitor με την 1080p θα ήταν απλά το τέλειο από άποψη πυκνότητας pixel .

Δημοσ.

Kατα τη γνώμη μου το 95% των παιχνιδιών στο PS3 (αν και δεν έχει ανακοινωθεί

κάτι επίσημα) θα τρέχει σε 1280x720 και όχι σε 1920x1080...

Πιστεύω πως οι devs δεν θα σπαταλήσουν πολύτιμη μνήμη για μια ανάλυση που

κακά τα ψέμματα ακόμα και σε 2 χρόνια λίγοι θα μπορούν να δούν στην tv τους...

Πιστεύω ότι 1280x720 με 4xFSAA θα είναι πολύ καλά για τα games, δεδομένου

ότι θα μπορούν να χρησιμοποιούνται textures καλύτερης ποιότητας και παράλληλα

η γεωμετρία και τα εφέ θα βγάζουν μάτια οπότε και κανα pixel να ξεφύγει κανείς

δεν θα το παρατηρήσει... ;)

Δημοσ.
Με λίγα λόγια μας λες ότι η ανάλυση 1280x720 και η 1920x1080 δεν έχουν διαφορά που μπορεί να δει το μάτι ?

Και Ουσιαστικά δηλαδή όλα τα lcd μονιτορ με παραπάνω ανάλυση από 1280x1024 είναι εντελώς άχρηστα και τα βγάζουν για να πουλάνε μούρι ?

Τα 1600x1200 πχ δεν μπορείς να τα καταλάβεις με τίποτα ?

H αλήθεια πρέπει να είναι πως το 1080i έχει μεν εμφανώς καλύτερη εικόνα(γιαυτό και υπάρχει)' date=' αλλά χάνει σε έντονη κίνηση γιαυτό και φαίνεται καλύτερο το 720p.

ΥΓ

Πχ, μία LG Lcd tv 32 ιντσών κοντά στα 720p φαίνεται αρκετά καλή μέν, αλλά γνώμη μου πως τα λίγο μεγαλύτερα monitor με την 1080p θα ήταν απλά το τέλειο από άποψη πυκνότητας pixel .[/quote']

1600x1200 δεν προκειται να δουμε ποτε σε TV.

Απο τα 1080i στα 720p μπορει και να την πιανει το ματι,μπορει και οχι,αναλογα τι προβαλεις στη TV.Το θεμα του PS3 ειναι η κινηση,οποτε ναι,το 720p ειναι πολυ καλυτερο απο το 1080i καθως σου "πεταει" μια εικονα,ενω με το i,διπλασιαζει τις γραμμες,αρα ειναι σαν να βλεπεις δυο εικονες...

Η πυκνοτητα των pixel ειναι οντως τελεια στο 1080p αλλα μονο απο κοντα βλεπεις τη διαφορα.Απο τα 2 μετρα και πανω,ΔΕΝ την βλεπεις.Χρειαζεσαι πολυ χρημα για να την δεις...

Καντε ενα google ρε παιδια,εχει μαλιασει η γλωσσα μου!(ή μαλλον τα δαχτυλα μου)

Eιχα διαβασει καποτε οτι για να βγει παιχνιδι στα 1080p χρειαζονται 2 PS3 μαζι.Μην πεσετε να με φατε ρε!!!Flashback κανω!

EDIT:Μην ξεχνας Blizzard οτι λιγα πανελς βγαζουν True HD,υπαρχουν πολλα μοντελα στην αγορα που λενε οτι βγαζουν καθαρο 1920x1080 αλλα ειναι μουφα...Καποιος ειχε γραψει εδω ή στο Xbox360 φορουμ οτι το πλασμα πεθανε και οτι σταματησε η παραγωγη.Να τονισω οτι η Sony σταματησε να παραγει πλασμα,οχι η παγκοσμια βιομηχανια...(μη τρελαθουμε κιολας,ακομη!!)

απο παλιοτερο post μου:

Obviously, the quality of the source material you're viewing is very important, but so are screen size and how far you're sitting from your TV. Indeed, our resident video guru, Senior Editor David Katzmaier, reports that the extra sharpness afforded by the 1080p televisions he's seen is noticeable only when watching 1080i sources on a larger screen. Comparing a 50-inch 1080p DLP set to a 50-inch 720p DLP set, for example, he says you'll be hard-pressed to notice more detail with 1080i sources, especially from farther than 8 feet away. Even if you can see the difference, it will be much less obvious than, say, the difference between DVD and 720p HDTV. Of course, performance will vary from set to set, and we'll know more when we have a chance to thoroughly test more 1080p televisions.

Katzmaier also says that the main real-world advantage of 1080p is not the extra sharpness you'll be seeing, but instead, the smaller, more densely packed pixels. In other words, you can sit closer to a 1080p television and not notice any pixel structure, such as stair-stepping along diagonal lines, or screen door effect. This advantage applies regardless of the quality of the source.

πηγη: reviews.cnet.com

Δημοσ.

Το θεμα του PS3 ειναι η κινηση' date='οποτε ναι,το 720p ειναι πολυ καλυτερο απο το 1080i καθως σου "πεταει" μια εικονα,ενω με το i,διπλασιαζει τις γραμμες,αρα ειναι σαν να βλεπεις δυο εικονες...[/quote']

Tι δουλειά έχει το ps3 με το 1080i ? οι ταινίες βγαίνουν στο πολύ ανώτερο 1080p.

Και αν δεν μπορούν να βγάλουν και τα παιχνίδια σε πραγματική 1920χ1080, θα τα βγάλουν σε 720p όπως το xbox360 και θα γίνεται upscale .

Η πυκνοτητα των pixel ειναι οντως τελεια στο 1080p αλλα μονο απο κοντα βλεπεις τη διαφορα.Απο τα 2 μετρα και πανω' date='ΔΕΝ την βλεπεις.Χρειαζεσαι πολυ χρημα για να την δεις...[/quote']

Δες εδώ ένα ωραίο πινακάκι για την δυνατότητα του ματιού να δει διαφορά στις αναλύσεις ,σε σχέση με την απόσταση και το μέγεθος των οθονών.

http://www.soundandvisionmag.com/article.asp?section_id=5&article_id=1137&page_number=1&print_page=y

Σε μία 36αρα 720p τηλεόραση πχ, δεν θα μπορείς να δεις ανωμαλίες στην εικόνα από απόσταση 2.1 μέτρων .

(σε lcd TV όμως ειδικά, υπάρχει gap ανάμεσα στα pixels, και όπως λέει και το link σου αν δεν έχεις 1080p θα βλέπεις ανωμαλίες ίσως και από μακρύτερα.)

EDIT:Μην ξεχνας Blizzard οτι λιγα πανελς βγαζουν True HD' date='υπαρχουν πολλα μοντελα στην αγορα που λενε οτι βγαζουν καθαρο 1920x1080 αλλα ειναι μουφα...[/quote']

Η Amoi 37ιντσών δεν είναι μούφα και έχει πραγματικό 1080p panel ,με ανάλυση 1920χ1080 1:1 από hdmi, ενώ θα έρθουν και άλλες σε λίγο, ίσως επίσης κοντά στα 2000 ευρώ .

απο παλιοτερο post μου:

Indeed' date=' our resident video guru, Senior Editor David Katzmaier, reports that the extra sharpness afforded by the 1080p televisions he's seen is noticeable only when watching [b']1080i sources[/b] on a larger screen. Comparing a 50-inch 1080p DLP set to a 50-inch 720p DLP set, for example, he says you'll be hard-pressed to notice more detail with 1080i sources, especially from farther than 8 feet away. Even if you can see the difference, it will be much less obvious than, say, the difference between DVD and 720p HDTV.

O Guru συγκρίνει 720p τηλεόραση με 1080p τηλεόραση, αλλά της βάζει 1080i πηγή και όχι 1080p !

(Και μάλιστα δεν είναι lcd η πλάσμα, οι οποίες δείχνουν καλύτερα το interlace σήμα)

Aν είχε BlueRay και 1080p σήμα να βάλει , θα έμενε μάλλον με το στόμα ανοιχτό . :)

Δημοσ.
Neted' date=' στην αρχή νομίζω θα έχουν όλοι ουσιαστικά την συμπίεση των dvd ... και αυτό μάλλον εννοεί ως "uncompressed signal" το κείμενο, αφού ακόμα και έτσι πιάνει τεράστιο όγκο .

...

[b']So how can the OADʼs 15 GB data capacity compared with Blu-Ray Discʼs 23.3 GB still hold the same 2-hour movie in high definition? The answer is higher compression of the video bitstream. Does this mean a loss of resolution of the high definition signal? [/b] We donʼt know yet, but there is talk of OAD using MPEG-4 video encoding.

Δεν υφίσταται ασυμπίεστο σήμα... όλες οι εκπομπές HDTV γίνονται με συμπίεση MPEG-2 σε διάφορες αναλύσεις από 720i έως 1080p.

Μία ασυμπίεστη ταινία 2 ωρών θα απαιτούσε 1920x1080 x 25fps x 60sec

x 120min = 37,324,800,000,000 ή χοντρικά 37 TerraBytes, χωρίς να υπολογίζουμε πως το πρωτόκολλο JPEG προσδίδει περίπου 3 bytes ανά pixel (π.χ. σε ανάλυση 3000x2000 ήτοι 6 mpixel, το παραγόμενο αρχείο είναι μεγέθους 18MB).

Και τα δύο φορμά υποστηρίζουν συμπιέσεις κατά MPEG-2 και MPEG-4, αλλά και WMV9, ωστόσο είναι άγνωστο ακόμα ποιό χειρίζεται πιο "έξυπνα" την διαμεταγωγή σε συνάρτηση με το εκάστοτε codec.

Τεσπά ο p3tran έχει δίκιο, το θέμα είναι αν το Blu-Ray θα βοηθήσει το PS3 να πετύχει, ΙΜΗΟ αν η Sony δεν αναγκάσει τους καταναλωτές να επομιστούν το αρχικά υψηλό κόστος του φορμά και δεν υπάρξουν πολλές βρεφικές ασθένειες, σίγουρα θα βοηθήσει την πορεία του PS3 στην αγορά. Ας μην ξεχνάμε πως η Sony βασίζεται στην επιτυχία του PS3 για την εξάπλωση του Blu-Ray, αλλά το PS3 δεν θα επιρρεαστεί από τυχόν αποτυχία του Blu-Ray, καθότι το μόνο που έχει σημασία είναι πως είναι ένα φορμά υψηλής χωρητικότητας στο οποίο μπορούν να αποθηκεύονται μεγάλα games.

Από την άλλη, λαμβάνοντας υπόψιν πως το κόστος παρασκευής ενός DVD-9 έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ώστε θεωρητικά με τα ίδια χρήματα που στοιχίζει ένας Blu-Ray τίτλος να βγει από το εργοστάσιο μπορούν να βγουν 3 ή 4 DVD-9, άρεται ουσιαστικά και ο περιορισμός του XBOX 360 για τίτλους που απαιτούν χωρητικότητα μεγαλύτερη των 9GB. Ίδωμεν.

Ξέρω, φωνή βοώντος εν τη ερήμω, αλλά πρέπει να αναφερθούν και τα πραγματικά -και μέχρι τώρα γνωστά- στοιχεία και όχι μόνο εικασίες.

Υ.Γ. Slay να κανονίσουμε κάποια στιγμή να ρίξεις μια ματιά στο PS2 μου... μετά από 4 χρόνια συμβίωσης ακόμα δεν έχω καταφέρει να το κάνω να παίξει DVD σε 16:9, άσχετα με τι ρυθμίσεις κάνω στο Display ή σε ποιά τηλεόραση το βάζω. Ευτυχώς που έχω και stand alone DVD player δηλαδή και δεν με νοιάζει τόσο :roll:

Δημοσ.

τι να λεμε τωρα.....

μηπως θελετε καλυτερα να βαλουμε καμια ψηφοφορια??

πχ

"Τι προτιματε να εχει η κονσολα σας? Hard Disk, DVD και υπηρεσιες LIVE ή BLUE RAY?"

:mrgreen:

μπορουμε βεβαια να βαλουμε και μια αλλη:

"Ποιο σωτηριο ετος τα παιχνιδια του ps3 θα ειναι σε 1080p? (dual 1080p ειναι τοσο hype που δεν το αναφερω ΚΑΝ!!)"

ή και βεβαια για μερικους πιο "μπλεγμενους"

"Ποια ειναι η δουλεια της κονσολας?"

-α. να παιζει ταινιες

-β. να παιζει ταινιες σε 1080p

-γ. να παιζει παιχνιδια

-δ. τοσο καιρο που την περιμενω...ξεχασα

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Υ/γ: ατσα slay!! βρεθηκε game που δεν υπαρχει στο 360?? ;P

Δημοσ.
τι να λεμε τωρα.....

πχ

"Τι προτιματε να εχει η κονσολα σας? Hard Disk' date=' DVD και υπηρεσιες LIVE ή BLUE RAY?"[/quote']

Μην ψηφίσεις βλέποντας κοντόφθαλμα γιατί θα διαψευστείς πάλι .

Οταν έβαζε cd στο ps1 η Sony αντί να κάνει ότι τo Ν64, κανείς δεν πίστευε ότι θα το χρειαζόντουσαν πραγματικά τα παιχνίδια … αλλά διαψεύστηκαν.

Και στο Ps2 άλλαξε format ,σε αντίθεση με το dreamcast , αλλά αν κοιτάξουμε τώρα θα δούμε ότι τελικά δεν ήταν μόνο για ταινίες .

Οι παιχνιδομηχανές παίζουν τα παιχνίδια τους από το Drive, και αν έχει χώρο δίνονται περισσότερες δυνατότητες στους κατασκευαστές .

Ήδη πολλά παιχνίδια έχουν αρχίσει να τον χρειάζονται, και δεν θα αργήσει πάλι η εποχή που θα το κάνουν σχεδόν όλα.

Και σου ξαναλέω ότι η Microsoft δεν έβαλε HDVD απλά επειδή δεν πρόλαβε και δεν είχε άλλη επιλογή ... όχι επειδή θα ήταν άχρηστο για games. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ.

Δημοσ.
τι να λεμε τωρα.....

πχ

"Τι προτιματε να εχει η κονσολα σας? Hard Disk' date=' DVD και υπηρεσιες LIVE ή BLUE RAY?"

:mrgreen: [/quote']

disko bazo, yphresies live mporoyn na bgoyn (ase poy den xereis kan an tha einai kai standard) blu-ray omos den mporo na balo, opote blu-ray protimo.

μπορουμε βεβαια να βαλουμε και μια αλλη:

"Ποιο σωτηριο ετος τα παιχνιδια του ps3 θα ειναι σε 1080p? (dual 1080p ειναι τοσο hype που δεν το αναφερω ΚΑΝ!!)"

pipila thn idia karamela gia oso kairo mporeis akoma... :mrgreen:

ή και βεβαια για μερικους πιο "μπλεγμενους"

"Ποια ειναι η δουλεια της κονσολας?"

-α. να παιζει ταινιες

-β. να παιζει ταινιες σε 1080p

-γ. να παιζει παιχνιδια

-δ. ola ta parapano

fixed

Υ/γ: ατσα slay!! βρεθηκε game που δεν υπαρχει στο 360?? ;P

moy deixneis kai kala ena screenshot apo xbox site, gia na moy peis oti kai to 360 to exei, pragma poy den einai katholoy bebaio mias kai den exei akoystei kati tetoio, alla akoma kai na einai, mia eikona me logo apo xbox site den einai apodeixh, opos den einai apodeixh oti to Heavely sword (ena ps3 exclusive) tha bgei gia 360 epeidh exei h eikona epano to logo toy teamxbox.

Δημοσ.

Και σου ξαναλέω ότι η Microsoft δεν έβαλε HDVD απλά επειδή δεν πρόλαβε και δεν είχε άλλη επιλογή ... όχι επειδή θα ήταν άχρηστο για games. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ.

aston re blizard, meta mas lene gia karoto, den koitan poy oi idioi to exoyn katapiei atofio malista :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
wmoy deixneis kai kala ena screenshot apo xbox site, gia na moy peis oti kai to 360 to exei, pragma poy den einai katholoy bebaio mias kai den exei akoystei kati tetoio, alla akoma kai na einai, mia eikona me logo apo xbox site den einai apodeixh, opos den einai apodeixh oti to Heavely sword (ena ps3 exclusive) tha bgei gia 360 epeidh exei h eikona epano to logo toy teamxbox.
http://www.gamereports.com/media/246/

http://xbox360.ign.com/objects/720/720416.html

Οταν έβαζε cd στο ps1 η Sony αντί να κάνει ότι τo Ν64, κανείς δεν πίστευε ότι θα το χρειαζόντουσαν πραγματικά τα παιχνίδια … αλλά διαψεύστηκαν.
synexizeis na sygkrineis ta optical media me cartidges y? exoun tpt koino, ta cartdges tou n64 ektos apo ypshlotero kostos paragwghs htan kai pio grhgora apo to cd, gia pes mou ti koino blepeis sthn sygkrish dvd-bd?? giati 8a trella8oume edw mesa. en twmeta3y gia na deis oti ena drive den kqanei thn konsola to gc pernei diskakia 1.4mb(minidvd me zorisma 2.8 ws dl) eides pou8ena na ysterei se grafika se idia paixnidia apo to ps2 isa isa pou to RE4 einai ligo kalytero ekei.

Ήδη πολλά παιχνίδια έχουν αρχίσει να τον χρειάζονται, και δεν θα αργήσει πάλι η εποχή που θα το κάνουν σχεδόν όλα.
opws??

pou akribwsto xei pei h ms ayto giati den to briskw mhpws 8a8eles a me diafwthseis?
Δημοσ.

New Stranglehold Images

13.jpg

12.jpg

Πάντως για να πω την αλήθεια το συγκεκριμένο game δεν με πολυενθουσιάζει

προσωπικά ούτε μου φαίνεται και πολύ next-gen...

To είδα και in-motiοn σε video και μου έμοιαζε σαν να βλέπω το Max Payne 2

με λίγο καλύτερα γραφικά, δηλαδή τίποτα ιδιέταιρο πλέον...Ειδικά τα μοντέλα

των εχθρών είναι επιεικώς μέτρια...Είδωμεν...

Δημοσ.
en twmeta3y gia na deis oti ena drive den kqanei thn

konsola to gc pernei diskakia 1.4mb(minidvd me zorisma 2.8 ws dl) eides pou8ena

na ysterei se grafika se idia paixnidia apo to ps2 isa isa pou to RE4 einai ligo

kalytero ekei.

Aν και το Resident 4 το έχω λατρέψει στο Gamecube, πρέπει να πώ ότι ήταν

2 δισκάκια ενώ στο PS2 νομίζω πως ήταν ένα dvd...To παιχνίδι φυσικά δεν

υστερεί σε γραφικά (τα οποία είναι τέλεια υπ' όψιν) όμως ακόμα και devs της

ίδιας της capcom απο ότι θυμάμαι είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για την

επιλογή της Nintendo στο θέμα του drive....Αντί να χρησιμοποιούν το χρόνο

τους για βελτίωση του παιχνιδιού αναγκάζονταν να ψάχνουν να βρούν καλύτερους

τρόπους συμπίεσης για να χωρέσει το παιχνίδι στο δίσκο...

To θέμα δεν είναι αν τα games μπορούν να βγαίνουν σε 7 dvd στο 360 αλλά

το ότι το dvd φθάνει στα όριά του...Είναι τυχαίο ότι τα πρώτα games στο PS2

ήταν σε cd (βλ. Dynasty Warriors) ενώ τα τελευταία τουλάχιστον σε ένα dvd

αν όχι περισσότερα (βλ. Οnimusha 4)?? H μεγαλύτερη χωρητικότητα μακροπρόθεσμα

θα γίνεται απαραίτητη στα games και αυτό είναι κανόνας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...