Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μιλάμε γίνεται πανικός από τέτοια τελευταία ,ότι θέλουν γράφουν κυριολεκτικά.

Gia na deis poso anaxiopistoi einai koita ligo to prosfato parelthon toys

Sony PlayStation 3 without online service

Posted Nov 13, 2005, 4:26 PM ET

Sony has announced that they will not offer an online service like Microsoft Xbox Live for the Sony PlayStation 3.

H sony bebaia pote den eipe kati tetoio, kai ola deixnoyn malista to antitheto

Sony's answer to Microsoft, the Playstation 3, will be released on March 10th, 2006.

Nintendo's Next-Generation console, the Nintendo Revolution, will be released on May 9th, 2006.

Both of these releases are to be worldwide.

E pisteyo ayto den axizei kan sxoliasmoy.

Exoyn pei kai gia tromera pragmata poy tha blepame sthn CES , poy bebaia ta eixan mathei apo thn apoklistikes plhrofories poy dinei se aytoys h Sony.

:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

slay νομιζω πως αν το ps2 εβγαζε ...σφηνοτουβλακια,

εσυ θα δηλωνες οτι σου αρεσουνε μονο τα σφηνοτουβλακια και τιποτα αλλο,

οποτε ολα τα υπολοιπα games να πα να γα.. :mrgreen: :mrgreen:

χωρις παρεξηγηση, αλλα αυτη την εντυπωση μου εχεις δωσει..

πιστευω οτι αυριο-μεθαυριο που θα βγει το ps3 και θα εχει τιτλους παρομοιους με αυτους του 360,

ξαφνικα θα ανακαλυψεις οτι σου αρεσουνε και αλλα games.. ;)

περι ορεξεως βεβαια, ουδεις λογος...

παντως το 360 εχει ενα wow factor που καμια προηγουμενη κονσολα δεν μπορει να εχει, δεν πα'να γυρισει ο κοσμος τουμπα.

ακομα και με την πρωτη φουρνια games, αυτο συμβαινει.

προσωπικα περιμενω με ευχαριστηση να δω με τι τροπο θα βγαλεις αχρηστα τα ασιατικα games που ερχονται στο 360.(τα αγαπημενα σου)

αυτο θα ειναι ψυχαγωγια!! 8)

φιλικα παντα,

πετρος

Δημοσ.

λοιπον, ειμαι χρηστης XBOX, οχι βεβαια γιατι λατρευω τον Billy, αλλα πολυ απλα γιατι μου αρεσει το καλυτερο.

δεν νομιζω να συγκρινεται το PS2 (απαραδεκτη ΜΟΥΦΑ) με το ΧΒΟX (To οποιο εφερε επενασταση στο χωρο)

Πλεον ομως το 360 δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια βιδα του PS3.

Οι συναδελφοι μου (XBOX, 360 owners) καλα θα κανουν να μην σταζουν χολη για τα οντως σημαντικα προβληματα που παρουσιαζοντε στο project PS3.

και αυτο γιατι τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ εχουν και ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Ποιο ειναι ποιο σημαντικο? το αν φορεσε Φουστα ο Ρουβας? ή το Κυπριακο, κυριοι? Ποσο καιρο πηρε το μεν και τι ακουστικε, ποσο καιρο πηρε το δε και τι ακουστικε (ασχετως αν οδευει σε λυση πολεμου...αλλα αυτο ειναι ασχετο)

Λοιπον τι θελω να πω?

Καλα κανουν οι XBOXαδες και ασχολουντε με το PS3 και αυτο γιατι το σιγουρο ειναι οτι μενουν τεχνολογικα updated καθε μερα.

Ομως το να περιφανευεσε οτι το 360 δεν εχει προβληματα ενω το PS3 εχει, ειναι τουλαχιστον γελοιο.

Μα συναδελφοι μου XBOXαδες τι προβλημα να σου βγαλει μια τεχνολογια δοκιμασμενη του ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ???

εχετε μια απλη καρτουλα ATI, ενα απλο chipaki (πληροφοριες λενε οτι πισο απο το chip του 360 βρισκετε ο Τσακιρης, γιαυτο και λογο της εμπειριας του με τα Chips αποφευχθηκαν προβληματα), ενα απλο cdplayer ωστε να μην αντιμετωπισετε προβλημα παιζοντας τα cd απο τους μαυρους, 2,3 απλες εισοδους κ εξοδους, και ενα καταπληκτικο design για να σας δινει την ψευδαισθηση του New Generation!

Λοιπον το 360 ειναι της πλακας, ειναι δημιουργημα της Microsoft για να αξιοποιησει τον 1, 1,5 χρονο που θα κανει να βγει το PS3.

σας κοτσαρε και την λεξη NEW GENERATION και εσεις σαν κωλοψαρα πηγατε και το αγορασατε...

Που ειναι η γιαλα?... ΟΕΕΕΕΟ Που ειναι η γιαλα?......ΟΕΕΕΕΟΟ

Μολις βγει το PS3 η Microsoft ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να βγαλει ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ XBOX γιατι αλλιως το πληγμα της οσο να αφορα την τεχνογνωσια της σε σχεση με την SONY θα της στοιχισει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. (ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΗΣ)

Τωρα οσο για εναν "ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ" φιλο, ο οποιος ειπεκαι χαρηκε και ολας γιαυτη του την ανακαλυψη, οτι το PS3 οτι και να γινει θα ειναι ποιο ακριβο απο το XBOX 360 εχω να του πω το εξης...Ευστροφε φιλε μου Μπορεις σε παρακαλω να μου βρεις ενα PORCHE CAYEN φτηνοτερο απο ενα LADA:?:

Δημοσ.
Συγνώμη ρε παιδιά' date=' αλλά είναι η 5-6 φορά που βλέπουμε εδώ αναδημοσίευση του ίδιου άρθρου της Μ.R. , παρά τις διαψεύσεις από παντού , και τα τόσο χοντρά "λάθη" του .

-Το πρώτο λάθος στην πρόσθεση !!! , και συνεχίζουν και εδώ να έχουν το "bill of materials" με σύνολο στα 900$, αντί τα 800$ που βγαίνουν κανονικά .

-Το δεύτερο στο κόστος του Blueray , που είναι αστείο να κοστίζει στην Sony η κατασκευή του 350$ όταν βγει το Ps3 ,την στιγμή που τον Απρίλιο βγαίνουν Writers με τελική τιμή στον καταναλωτή 500$, και σίγουρα τα players θα έχουν κάτω από τα μισά λιανικά .

-Ο Cell όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αλλά όλοι λένε πως πάει πολύ καλύτερα από ότι θα περίμεναν , κλπ κλπ.

Γιατί συμβαίνει αυτό ρε παιδιά ? τόσο στραβοί είναι που δεν έχουν ενημερωθεί ούτε καν για το λάθος στην πρόσθεση , ή αναμεταδίδουν και βασίζονται άραγε σε αυτές τις κουταμάρες εν γνώση τους ?[/quote']

Η ουσία της είδησης είναι οι τρεις παράγραφοι από πάνω, ότι δηλαδή το Blu-ray drive αναμένεται να καθυστερήσει την κονσόλα λόγω έλειψης ικανοποιητικού μηχανισμού προστασίας αντιγραφής. Δεν πρόκειται για αβάσιμη υπόθεση, καθώς η Sony ποντάρει στην αποδοχή του φορμά από τα στούντιο του Hollywood, και για να το πετύχει αυτό έχει υποσχεθεί ουσιαστικά πως πρόκειται για το φορμά που θα σταματήσει μιά για πάντα τις πειρατικές αντιγραφές.

Δημοσ.
λοιπον' date=' ειμαι χρηστης XBOX, οχι βεβαια γιατι λατρευω τον Billy, αλλα πολυ απλα γιατι μου αρεσει το καλυτερο.

δεν νομιζω να συγκρινεται το PS2 (απαραδεκτη ΜΟΥΦΑ) με το ΧΒΟX (To οποιο εφερε επενασταση στο χωρο)

Πλεον ομως το 360 δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια βιδα του PS3.

Οι συναδελφοι μου (XBOX, 360 owners) καλα θα κανουν να μην σταζουν χολη για τα οντως σημαντικα προβληματα που παρουσιαζοντε στο project PS3.

και αυτο γιατι τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ εχουν και ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Ποιο ειναι ποιο σημαντικο? το αν φορεσε Φουστα ο Ρουβας? ή το Κυπριακο, κυριοι? Ποσο καιρο πηρε το μεν και τι ακουστικε, ποσο καιρο πηρε το δε και τι ακουστικε (ασχετως αν οδευει σε λυση πολεμου...αλλα αυτο ειναι ασχετο)

Λοιπον τι θελω να πω?

Καλα κανουν οι XBOXαδες και ασχολουντε με το PS3 και αυτο γιατι το σιγουρο ειναι οτι μενουν τεχνολογικα updated καθε μερα.

Ομως το να περιφανευεσε οτι το 360 δεν εχει προβληματα ενω το PS3 εχει, ειναι τουλαχιστον γελοιο.

Μα συναδελφοι μου XBOXαδες τι προβλημα να σου βγαλει μια τεχνολογια δοκιμασμενη του ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ???

εχετε μια απλη καρτουλα ATI, ενα απλο chipaki (πληροφοριες λενε οτι πισο απο το chip του 360 βρισκετε ο Τσακιρης, γιαυτο και λογο της εμπειριας του με τα Chips αποφευχθηκαν προβληματα), ενα απλο cdplayer ωστε να μην αντιμετωπισετε προβλημα παιζοντας τα cd απο τους μαυρους, 2,3 απλες εισοδους κ εξοδους, και ενα καταπληκτικο design για να σας δινει την ψευδαισθηση του New Generation!

Λοιπον το 360 ειναι της πλακας, ειναι δημιουργημα της Microsoft για να αξιοποιησει τον 1, 1,5 χρονο που θα κανει να βγει το PS3.

σας κοτσαρε και την λεξη NEW GENERATION και εσεις σαν κωλοψαρα πηγατε και το αγορασατε...

Που ειναι η γιαλα?... ΟΕΕΕΕΟ Που ειναι η γιαλα?......ΟΕΕΕΕΟΟ

Μολις βγει το PS3 η Microsoft ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να βγαλει ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ XBOX γιατι αλλιως το πληγμα της οσο να αφορα την τεχνογνωσια της σε σχεση με την SONY θα της στοιχισει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. (ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΗΣ)

Τωρα οσο για εναν "ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ" φιλο, ο οποιος ειπεκαι χαρηκε και ολας γιαυτη του την ανακαλυψη, οτι το PS3 οτι και να γινει θα ειναι ποιο ακριβο απο το XBOX 360 εχω να του πω το εξης...Ευστροφε φιλε μου Μπορεις σε παρακαλω να μου βρεις ενα PORCHE CAYEN φτηνοτερο απο ενα LADA:?:[/quote']

na sai kala...apo ta kalitera post re file.arteio post.xaxaxaxaxx:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Αυτο που θελω να πω ειναι να μην απαξιωνεται κανενα μηχανιμα.....εγω ας πουμε που μπορω να παρω και τα δυο δεν με ενδιαφερει γιατι θα τα τσιπαρω και τα δυο καποια στιγμη και θα παιζω και ολες τις αποκλειστικοτητες.... Για αυτο οποιος μπορει να παρει και ρτα δυο να τα παρει γιατι σιγουρα θα βγει κερδισμενος.....Και αυτο το κολιμα με τις εταιρειες ειναι μεγαλη μαλακια γιατι αν το παμε etsi εγω το μαρτιο θα παιζω gears of war καιν οι φανατικοι ps3 θα πεζουνε τα αρχιδια μου....το λεω ετσι γιατι πρεπει καποιοι στιγμη να ξυπνησουν απο το λιθαργο που λεγεται sony...... Kαι οποιος εχει να πει κατι για μενα τονιζω οτι εχω PC, PS2,XBOX 360, PSP......δεν υποστιριζω καμια εταιρεια αλλα την καβλα μου για τα παιχνιδια και μονο.....

Δημοσ.
Αυτο που θελω να πω ειναι να μην απαξιωνεται κανενα μηχανιμα.....εγω ας πουμε που μπορω να παρω και τα δυο δεν με ενδιαφερει γιατι θα τα τσιπαρω και τα δυο καποια στιγμη και θα παιζω και ολες τις αποκλειστικοτητες.... Για αυτο οποιος μπορει να παρει και ρτα δυο να τα παρει γιατι σιγουρα θα βγει κερδισμενος.....Και αυτο το κολιμα με τις εταιρειες ειναι μεγαλη μαλακια γιατι αν το παμε etsi εγω το μαρτιο θα παιζω gears of war καιν οι φανατικοι ps3 θα πεζουνε τα αρχιδια μου....το λεω ετσι γιατι πρεπει καποιοι στιγμη να ξυπνησουν απο το λιθαργο που λεγεται sony...... Kαι οποιος εχει να πει κατι για μενα τονιζω οτι εχω PC, PS2,XBOX 360, PSP......δεν υποστιριζω καμια εταιρεια αλλα την καβλα μου για τα παιχνιδια και μονο.....

taxoume ksanapei auta spown alla de katalabainoun merikoi.ti na kanoume,etsi einai i zwi.oso gia to gears of war makari na to paizame to marti..perimene to 4q 2006...

Δημοσ.

μην υποστιριζεται καμια εταιρια αλλα τα φραγκα που δινεται για να παρεται μια κονσολα..........Να ευχεσται φανατικοι του PS3 να παει καλα το xbox 360..... γιατι αλλιως θα τα βαψουμε ολοι μαυρα.....OPEN YOUR MIND....

Δημοσ.

Φιλικα τα λεω αυτα παντα ειμαι και εγω ειμαι ενας φανατικος που παλιοτερα διαδιλωνα υπερ tou PS2 ΚΑΙ κατα του xbox και τωρα λεω μακαρι να μην ημουνα τοσο ξεροκεφαλος.....

Δημοσ.
Η ουσία της είδησης είναι οι τρεις παράγραφοι από πάνω, ότι δηλαδή το Blu-ray drive αναμένεται να καθυστερήσει την κονσόλα λόγω έλειψης ικανοποιητικού μηχανισμού προστασίας αντιγραφής. Δεν πρόκειται για αβάσιμη υπόθεση, καθώς η Sony ποντάρει στην αποδοχή του φορμά από τα στούντιο του Hollywood, και για να το πετύχει αυτό έχει υποσχεθεί ουσιαστικά πως πρόκειται για το φορμά που θα σταματήσει μιά για πάντα τις πειρατικές αντιγραφές.

Λογική είναι μεν, αλλά ούτε αυτό φαίνεται να είναι αλήθεια , είναι πολύ κοντά να τελειώνουν και με τις τελευταίες μικρό-λεπτομέριες.

Βασικά, αν δεν είχα δει κάποια πραγματάτακια και από την άλλη μεριά, θα έμοιαζε καθαρά σαν χοντροκομένη απέλπιδα προσπάθεια της Microsoft να πουλήσει τίποτα, ενόψη ανακοίνωσης τιμής και κυκλοφορίας του Ps3 τους αμέσως επόμενους μήνες.

AACS LA today announced the immediate availability of AACS (Advanced Access Content System) under interim licensing agreements. "While next generation HD players are in final assembly, and movies are being mastered, the AACS architects are ensuring consumers can enjoy the HD picture, sound and robust portability potential of AACS without any further delays," said Richard Doherty, Research Director for the Envisioneering Group.

http://www.blu-ray.com/

Δημοσ.

Βlizzard,κατι ειχα πει καποτε...

Δημοσ.

pou nai to ps3 oeo oeo :P

εγω το μαρτιο θα παιζω gears of war καιν οι φανατικοι ps3 θα πεζουνε τα αρχιδια μου...
egrapses m8 ;)
Φιλικα τα λεω αυτα παντα ειμαι και εγω ειμαι ενας φανατικος που παλιοτερα διαδιλωνα υπερ tou PS2 ΚΑΙ κατα του xbox και τωρα λεω μακαρι να μην ημουνα τοσο ξεροκεφαλος.....
oloi kanoume la8h alla mou fainete m8 oti 8a se kapsoun san thn iwanna tis lorenhs san airetiko edw mesa orismenoi pou dhlwnoun oti to gt4 einai kalytero tou forza etsi giati trexei sta 60fps,

logical mhpws exeis kanena didimo adelfo?

Δημοσ.
...προσπαθησα καποια στιγμη να παιξω το αγαπημενο μου forza. (εκατονταδες ωρες εκει)

ε' date=' μια που το'βαλα και μια που το'βγαλα στο καπακι...απογοητευση 100%...[/quote']

Nα σου πω όμως πως αυτό που λές δεν είναι κανόνας αλλά ισχύει για εσένα...

Εγώ για παράδειγμα το καλοκαίρι που μας πέρασε τερμάτισα το Panzer Dragoon Saga

σε emulator του sega Saturn και μπορώ να πώ οτι το καταευχαριστήθηκα...

Και αν δεν γνωρίζεις να σου πω ότι το παιχνίδι είναι του 98, με γραφικά που

βγάζουν ακόμα και κινητά τηλέφωνα πλέον ενώ η διάρκειά του ήταν πολύ μεγάλη

(3 ή 4 cd ήταν νομίζω). Απο gameplay όμως ήταν φοβερό και γιαυτό με κράτησε...

ισως θα πρεπει να παιξω με το ζορι το black' date=' και να πεισω τον

εαυτο μου οτι δεν υπαρχει διαφορα, πως ολα ειναι τα ιδια..

τι να πω..δεν ξερω..[/quote']

Μα δεν είπε κανείς πως ΔΕΝ υπάρχει διαφορά σε θέμα γραφικών. Το οτι κάποια

games του 360 δεν δείχνουν και τόσο next-gen δεν είναι θέμα μηχανήματος

αλλα developer...Όμως δεν μπορεί να απαξιούμε και κάποιους επειδή δεν

παίζουν με το ζόρι (όπως λές και εσύ) π.χ. Perfect Dark Zero επειδή είναι

σε Next-gen κονσόλα...Απλά δεν τους τραβάει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...