bchris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Καλησπερα. Ξερει κανενας αν υπαρχουν επιτραπεζιοι DivX players που να δειχνουν Ελληνικους υποτιτλους? Και αν ναι, ποιοι ειναι? TIA
polidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Apo tin mana tous den nomizo na yparxoune alla kati pire to afti mou aftes tis meres gia Firmware pou alazeis se orismena mixanimata kai pezoune tous ellinikous ypotitlous. Den xero omos na sou po pia einai afta. Tha mou endiefere kai mena na matho
Finn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Yamada dvx 6700 Με modded fw πάντα αλλά παίζει μια χαρά!
MoUCLAs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 nai to exw kai egw to yamada toys paizei mia xara..
vales Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 ego exo to dvp 630 tis philips kai tous paizei mia xara me anepisimo firwmara...ligo provlimatiko omos se allous tomeis:)
bchris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Ακουστε κατι για το yamada, μιας που το εφερε η κουβεντα... Πηρε ο αδερφος μου ενα, το οποιο απο ποιοτητα κατασκευης ηταν πατος. Να φανταστειτε, οτι το tray του DVDROM εβρισκε πανω στο σασι... Με τα πολλα, λεει θα φαγωθει μονο του με το ανοιξε-κλεισε. Απο την αρχη ο player εκανε ενα θορυβο σαν απο αποφορτιση πυκνωτη, αναμεσα στα κομματια, η οταν σταματαγες και ξαναξεκιναγες την ταινια. Το προβλημα αυτο σιγα-σιγα χειροτερευε, οποτε το παει πισω και του το αντικαθιστουνε. (Αφου του κανανε firmware upgrade και δεν εγινε τιποτα.) Και το αλλο που πηρε, μετα απο 3-4 μερες, αρχισε τα ιδια κολπα!!! Σημειωση: Κι σ' αυτο το player το tray εβρισκε στο σασι.... Οποτε το παει πισω κι αυτο, και παιρνει ενα samsung (νομιζω), αλλα το ρημαδι αυτο δεν δειχνει Ελληνικους υποτιτλους...... Με ολα αυτα ηθελα να πω οτι το ονομα yamada, δεν υφισταται για μενα.
R-evil-S Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Mάλλον απλά έτυχε. Εγώ έχω ένα 6600 και ένα 6700 που τα έχω λιώσει χωρίς κανένα πρόβλημα πάντως.
Vincanity Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 κοιταξε εδώ για να δεις ποιοί player υποστηρίζουν (ή μπορούν να υποστηρίξουν) Eλληνικούς υπότιτλους μέσω firmware upgrades http://mtz.softpedia.com/
runner1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Και εγώ έχω το Yamada Dvx 6700 εδώ και κάποιους μήνες και έχω βάλει και τροποποιημένο firmware και δεν έχω κανένα πρόβλημα!Ειδικά αυτά που ανέφερε ο bchris,ούτε κατά διάνοια.Και γενικώς και από ξένα forums αλλά και ελληνικά δεν άκουσα κάτι τέτοιο!Πρώτη φορά!Μάλλον θα σου έτυχε!
tegias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 egw pantws ena yamada dvx6000 pou eixa meta poa ena xrono mou evgale provlima to drive..opws kai se arketous allous...pantws einai aliteia pws otan paizei paizei pragmatika ta panta
ikoutsaf Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Έχω ένα divx/xvid player από την silvercrest. Γνωρίζει κανεις αν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους με firmware update? Το ψάχνω καιρό το θέμα, αλλάζω τα encodings, αλλά άκρη δε βρίσκω! Help Please!!!!!
qspock Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Εξαρταται ποιο μοντελο silvercrest εχεις. Αν ειναι το KH-6507 υποστηριζει και υπαρχει firmware για να κανεις update. Αν ειναι ομως το καινουργιο KH-6508 ή το 6509 δεν υποστηριζουν. Και ενδεχομενως να μην υποστηριξουν καθολου συντομα. Ή καθολου... Δες κι εδω: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=126812
k_w_t Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Παντως το united 4069 με σπασμενο firmware παιζει τα παντα μια χαρα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.