poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 tha itan mia kali idea se kathe enotita na ipirxe mia psifoforia etsi gia plaka pou o kathenas na psifizei to atomo pou ton exei boithisei pio poli os tora.alla einai diskolo stin ilopoiisi giati tha prepe na metraei counter gia ton kathe xristi.den xero pos tha to briskate san idea.apla to ipa.
sintartag Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 wraia idea.fantazomai tha bgw prwtos pali... ;-)
redxaris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 koita mporei na ginei an oloi grafoun to onoma kai kapios ta vazei se mia lista! alla den mporw na katalavw to logo kai pistevw oti einai askopo kai min sou pw oti mporei na dimiourgithoun diamaxes!!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Ειχα προτεινει καποτε σε αλλο φορουμ (mplampla) να γινει ενα δημοψηφισμα για το δημοφιλεστερο χρηστη. Ο καθενας επρεπε να μου στειλει με pm μια λιστα με 10/20 ατομα με αξιολογικη σειρα, με βαση ποιον εκτιμα/συμπαθει (κτλ) περισσοτερο, μεχρι μια συγκεκριμενη ημερομηνια. Μετα το τελος της ψηφοφοριας η ανακοινωση των αποτελσματων θα γινοταν αντιστροφα, ενω παραλληλα οποιος ηθελε θα μπορουσε να δημοσιοποιησει τη λιστα του. Οι ψηφοι δε θα κοινοποιουνταν με αλλο τροπο. Ποιος ο λογος? Το νταβαντουρι, τι αλλο? Η ιδεα δεν εγινε αποδεκτη τοτε ισως γιατι καποιοι το πηραν πολυ στα σοβαρα. Και νομιζω οτι δε θα μπορουσε να γινει κατι παρομοιο ουτε εδω. Πλακα θαχε παντως.
MariaTs. Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Τι μου θυμίζει, μα τι μου θυμίζει; :grin: Κάτι τέτοιο γίνεται στο Pathfinder/Experts. Βέβαια εκεί για κάθε απάντηση που δίνεις βαθμολογείσαι απ'τον ερωτηθέντα, κατά πόσο σε βοήθησε! Αν βέβαια έχεις καταφέρει και έχεις δώσει άριστες απαντήσεις βλέπεις την μπάρα βαθμολογίας να είναι γεμάτη! Εγώ ξαφνικά βρέθηκα να είμαι expert σε μερικά θέματα' εντελώς ξαφνικά! Πάντως υπάρχουν και μέλη που εκεί αντιδρούν για την βαθμολογία, λες και είναι υποχρεωτικό! Πάντως κακά τα ψέματα υπάρχει ένα ρεκόρ απαντήσεων και μέλη παλαιότερα που είναι τα πρώτα ονόματα σε απαντήσεις! Να πω την αλήθεια μου, αισθάνεσαι ωραία όταν βαθμολογείσαι! Ξέρεις ότι η βοήθεια σου έπιασε τόπο! Καλή η ιδέα, αλλά θέλει αρκετή σκέψη για το αν ποτέ πραγματοποιηθεί! :grin:
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 nai kalitera i vathmologia apo ton dimofilestero xristi .
marios1957 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Πριν από χρόνια υπήρχε και εδώ ένα είδος βαθμολογίας που καταργήθηκε. Όπως και αυτό εδώ το topic(υποθέτω)...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Εν τοις πράγμασοι καλέ μου Μάριε.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Yes i want a new title!!!I want to b super duper member....hey paredose do it bro...do it...lol...
marios1957 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Τελικά,κάποιος είχε πει σε ανύποπτο χρόνο,ότι το insomnia είναι ένα πείραμα...
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 aplos mia idea eipa.alla afou ine diskolo na ilopooithei kai pragmati mpoorei na prokalesei diamaxes dioti poloi tha to paroun sta sovara as ginei locked.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.