Flavios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Γειά σε όλους, Ψάχνω να βρώ τεχνολογία για online webcasting (εκτός από Real Networks & Hellix Server λύση). Γνωρίζει κανείς κάτι αξιόλογο; Αυτό που θέλω να κάνω είναι: μέσω μιάς τηλεοπτικής κάμερας η οποία στέλνει σήμα σε ένα Laptop (με 128 ISDN σύνδεση), να μπορώ να στέλνω το σήμα video άπό το Laptop σε έναν Server (70GB data transfer το μήνα) και μέσω ενός static IP να μπορούν κάποιοι να βλέπουν ένα γεγονός (με το σχετικό delay φυσικά). Σε κάθε γεγονός που θα προβάλεται, θα υπάρχουν περί τα 70 άτομα max. Δεν ξέρω αν το παραπάνω είναι λάθος (δεν έχω καθόλου εμπειρία στο θέμα ...
angelos0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 με ενδιαφερει! Παρολαυτα ξεκαθαρισε αν ειναι webcam ή video καμερα που συνδεεται μεσω καρτας τηλεόρασης. (και μεταφερω το θεμα στο αναλογο section)
Flavios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Όχι angelos! Ειναι μια SONY Video camera και δίνει σήμα στο Laptop. Ευχαριστώ!
Flavios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Η λύση βρέθηκε! PowerBook4 + QuickTime Broadcaster + Darwin Streaming Server σε έναν online server ... τσάφ !!! http://developer.apple.com/darwin/ (χρειάζεται εγγραφή πρώτα).
angelos0 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 well done mate eimai periergos kaneis apo esas me tv IN kai nova...sas doulebei auto?
Flavios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Den exo idea! Apo oti diavasa, ton dawrin server ton xrisimopoioun oi reporters me video cam gia eksoterikes metadoseis. Logika omos to sima paei se ena server tou stathmou kai apo kei anametadosi ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.