Προς το περιεχόμενο

Ο Η/Υ έσβησε ξαφνικά και τώρα δεν ανάβει...

nautilus7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: Ο αδερφός μου (που μένει στην Πάτρα, εγώ είμαι Αθήνα) είχε αναμένο τον υπολογιστή του και ξαφνικά (ίσως και από ένα ανεπαίσθητο σκούντημα) έσβησε και τώρα δεν ανάβει! Τον άνοιξε για να δει μήπως είχε κουνηθεί κάτι, αλλά όλα ήταν στη θέση τους. Παρατήσησε όμως ότι το LEDάκι της μητρικής (ASUS) δεν ανάβει πλέον. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να κάηκε το τροφοδοτικό (μάπα είναι έτσι και αλλιώς), αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Άλωστε δεν ήταν και ιδιαίτερα φορτομένο.

Ο υπολογιστής είναι:

P4 3,0 GHz prescott LGA 775

ASUS P5P800

2x256 MB DDR 400

WD 80 GB JB

ATI 9600 XT

NEC 3520

PSU 300 watt

δικής μου συναρμολόγισης και δούλευε κανονικά εδώ και 3 μήνες περίπου.

Να μην ξεχάσω: το τροφοδοτικό έχει βύσμα 20 pin για τη μητρική, ενώ η μητρική δέχεται βύσμα 24 pin. Στο πλαίσιο όμως που την αγόρασα μου είπαν να τη συνδέσω έτσι. Και ήταν όλα καλά ως τώρα.

Δημοσ.

Kala kaneis kai exeis thn upopsia sou gia to PSU...afou den vlepei na anavei kai to fwtaki sthn mobo tote kata 90% einai sigoura PSU!Pisteuw na dokimase na kounisei ta kalodia trofodosias kai na dei an kati eixe kounithei kai den kanei kalh epafh.Twra sw deuterh mira einai to idio to mobo...alla mhn to skeftesai prws to parwn!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...