nautilus7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: Ο αδερφός μου (που μένει στην Πάτρα, εγώ είμαι Αθήνα) είχε αναμένο τον υπολογιστή του και ξαφνικά (ίσως και από ένα ανεπαίσθητο σκούντημα) έσβησε και τώρα δεν ανάβει! Τον άνοιξε για να δει μήπως είχε κουνηθεί κάτι, αλλά όλα ήταν στη θέση τους. Παρατήσησε όμως ότι το LEDάκι της μητρικής (ASUS) δεν ανάβει πλέον. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να κάηκε το τροφοδοτικό (μάπα είναι έτσι και αλλιώς), αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Άλωστε δεν ήταν και ιδιαίτερα φορτομένο. Ο υπολογιστής είναι: P4 3,0 GHz prescott LGA 775 ASUS P5P800 2x256 MB DDR 400 WD 80 GB JB ATI 9600 XT NEC 3520 PSU 300 watt δικής μου συναρμολόγισης και δούλευε κανονικά εδώ και 3 μήνες περίπου. Να μην ξεχάσω: το τροφοδοτικό έχει βύσμα 20 pin για τη μητρική, ενώ η μητρική δέχεται βύσμα 24 pin. Στο πλαίσιο όμως που την αγόρασα μου είπαν να τη συνδέσω έτσι. Και ήταν όλα καλά ως τώρα.
cy{B}er Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Kala kaneis kai exeis thn upopsia sou gia to PSU...afou den vlepei na anavei kai to fwtaki sthn mobo tote kata 90% einai sigoura PSU!Pisteuw na dokimase na kounisei ta kalodia trofodosias kai na dei an kati eixe kounithei kai den kanei kalh epafh.Twra sw deuterh mira einai to idio to mobo...alla mhn to skeftesai prws to parwn!
nautilus7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Θα του πω να δοκιμάσει ένα άλλο PSU και βλέπουμε.
Μπελλος Ευαγγελ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Τροφοδοτικο 99% !! Αλλα κοιτα και κανα βησμα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.