omis01 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα σε 1 p4-2,4 ,256 mb ram ,Qdi platinix 2e-333..Όσο η κοπέλα που το χειρίζεται δουλεύει στο pc excel , outlook κ.τ.λ δουλεύει μια χαρά και 2 τρομάρες ..Όταν το αφήσει και μπεί για καμιά 2ωρη συνάντηση το pc σε ανύποπτο χρόνο παγώνει..Δεν κουνιούναι ούτε numlock ουτε Capslock ουτε mouse ,oύτε τίποτα!...ολοκληρώτικό freeze.το μόνο που κουνιέται είναι τα λαμπάκια της κάρτας δυκτίου πού όμως και στο δύκτιο αυτόματα το χάνω...Στο event viewer ,application και system log δεν υπάρχει κανένα error ή warning κ.τ.λ. Σαν να μην συνέβει τίποτα..Έχω βάλει τους τελευταίους drivers του chipset ,το έχω φυσήξει απο σκόνη, του έχω αλλάξει τροφοδοτικό ..Το μόνο που δεν έχω αλλάξει είναι μνήμη και κάρτα γραφικών έχει μια Nvidia Geforce 4 ΜΧ 440 με driver 5.3.0.33 της Nvidia με ημερομηνία 17/11/2003 ... Μήπως έχει κανείς κάποια ανάλογη εμπειρία ????Με έχει πεθάνει !
Japan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 gia des ta power settings apo to control panel kai to BIOS, mipos pigainei kai kala se stand by meta apo kapoia ora kai gia kapoion logo den tou kathetai kala. Chryssa
omis01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Ειναι τα παντα never στα power options και απο το bios ολα disabled .!!
S1lent Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δηστυχώς δεν είναι ξεκάθαρο αν το πρόβλημα οφείλεται σε hardware ή σε software. 1)Απενεργοποίησε τον screen saver. αν ξανακολλήσει... 2)Άλλαξε screen saver και βαλε να μπαίνει σε 1 λεπτό. στο 1 λεπτό αν ξανακολλήσει... 3)Κάντου ένα φορμάτ, ξαναγράψε μονο τα win (xp έχεις σωστά; ) και δες αν συμβαίνει ξανά το ίδιο. 4)Άλλαξε RAM Πάντως Απο την στιγμή που παγώνει μόνο οταν μένει μόνος μάλλον το hardware δεν φταίει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.