Προς το περιεχόμενο

Epeigon

_VIC_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

prospa8w na sundesw ena mouse seiriako se win xp sp1 kai den douleuei..blepei kanonika com..kamia idea?plz grhgora...genika oti kai na balw sthn seiriakh den to blepei..mhpws einai kapoia ru8mish pou mou ksefeugei?

Δημοσ.

Εφοσον δεν βλέπει ότι και αν βαλεις στη σειριακή τότε μάλλον έχει πρόβλημα η θύρα.

Δες αν βλέπει τήν θύρα το device Manager των windows

Δημοσ.

basika den 8elw na sundesw pontiki exw ena ups to opoio mporei na sunde8ei seiriaka me to pc to sundew bazw to programma alla den to briskei..telika to mouse epaikse alla to ups den mporei na to brei psaxnei com1 mexri 4 kai den to briskei..den kserw an exei problhma to ups h ftaiei kapoia ru8mish apo ta windows gia na to dei..

Δημοσ.

to dokimasa kai se allo pc ta idia kanei..h seiriakh sto default einai sta 9600..mou eipan omws oti to ups den exei problhma ara ti ftaiei?

Δημοσ.

me allo kalwdio dokimasa ta idia kanei...me new programa den dokimasa..alla einai dunaton na mhn douleuei to programma?ligo koufo mou fainetai

Δημοσ.

kapote ixa parei ena stick kai sta win98 oi drivers den douleuan.kai den douleuan pouthena kai mexri kai sto internet to ixan grapsei oti den pezoun kai bgikan alloi.exo dei pola tetoia paraxena.na pernao ge force me tous dikous tis drivers kai na min pezei kai na bazo drivers apo alli ge force kai na pezei.koufo i oxi den xero ti na po alla ine i moni dokimi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...