laskos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 exo ena ga-7va rev. 1.x kai otan einai sindedemeno pano se kapia apo tis usb ports tou kapio usb hard drive i flash disk kai kano restart, to pc den pernaei to post. Oso einai anoixto ola doulevoun kanonika otan ksekinaei to pc kai exei epano tou kapio flash i hard disk usb molis parousiasei ton epeksergasti den proxoraei kollaei ligo kai meta pali restart kai pali kai pali mexri na vgalo to flash i ton disko. (den simvenei afto me kamia alli usb siskevei dsl modem camera ups scanner printer ola kanonika mono flash kai hard disk) kanei sinexos reset. simvenei me ola ta flash drives pou exo dokimasei 2 diafoertikous usb sklirous diskous, opoies rithmiseis bios kai na evala (ektos vevea ean apenergopoiiso ton usb controller opote post-arei kanonika) se oles tis usb thires (6 sinolika) kai 2 diaforetika bios. to telefteo kai to pro-telefteo. Mporei kapios pou exei afto to m/b na dokimasei na valei kapios flash i hdd usb kai na bootarei kanonika me to usb drive/flash epano se kapia thira na mou pei?
Isobitis_r Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 filaraki den 3erw na soy pw gia to sygkekrimeno m/b mias kai den exw gigabyte, omws exw dei polles fores apo diafores etairies m/b na bgazoyn kapoia bios ta opoia dior8wnoyn ayto akribos to problima, exeis tsekarei an exei bgei kapoio kainoyrgio bios gia to diko soy?????
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 exo ena ga-7va rev. 1.x kai otan einai sindedemeno pano se kapia apo tis usb ports tou kapio usb hard drive i flash disk kai kano restart' date=' to pc den pernaei to post. Oso einai anoixto ola doulevoun kanonika otan ksekinaei to pc kai exei epano tou kapio flash i hard disk usb molis parousiasei ton epeksergasti den proxoraei kollaei ligo kai meta pali restart kai pali kai pali mexri na vgalo to flash i ton disko. (den simvenei afto me kamia alli usb siskevei dsl modem camera ups scanner printer ola kanonika mono flash kai hard disk)kanei sinexos reset. simvenei me ola ta flash drives pou exo dokimasei 2 diafoertikous usb sklirous diskous, opoies rithmiseis bios kai na evala (ektos vevea ean apenergopoiiso ton usb controller opote post-arei kanonika) se oles tis usb thires (6 sinolika) kai 2 diaforetika bios. to telefteo kai to pro-telefteo. Mporei kapios pou exei afto to m/b na dokimasei na valei kapios flash i hdd usb kai na bootarei kanonika me to usb drive/flash epano se kapia thira na mou pei?[/quote'] exei enas filkos mou ena mobo gigabyte kai autos ixe ena paromoio problima.otan koumpone sto mobo pano ena usb joystick kai pigene na xekinisei to pc kollage sto post.eno otan to ebgaze epeze kanonika.kati ginetai me ta usb.dokimase na sindeseis kati oxi stis onbard usb pou isos einai 1.1 alla stis usb2 pou ine se lamaki.kati allo den mporeis na kaneis.malon tha ine geniko bug.
camelboy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Ayto to problhma to eixa kai ego kapote sthn GIGABYTE motherbord mou kai mou proteinan na kano apdate sto bios,opou to ekana kai leitourgouse roloi.
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 genikos to pio eukolo http://www.gigabyte.com.tw kai na to katevaseis gia na apokliseis to endexomeno na fteei to bios.kai prosoxi sto bios na min iparxei epilogia gia na xekinisei tipota apo usb hdd ktl ktl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.