LotusE Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Κορυφαιο επεισοδιο.....Ο καβούρης είναι υπερβολικά τσιγγούνης και ο ιπτάμενος ολλανδος(αν δεν κάνω λάθοσ) θέλει να τον τιμωρήσει αλλά μετα τα παρακάλια του καβούρη του δίνει μια ευκαιρία να επανορθώσει.....η σκηνη που έχει άπειρο γέλιο είναι όταν ο καβούρης τρελένεται που το ταμειο είναι άδειο και πηγαίνει στον πελάτη που βλέπει την τσάμπα ταίνια και του την ρουφάει από το μυαλό.... ποιος θα πει επεισόδειο που του άρεσε???
Oberon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Εχετε δεί αυτή τη σειρά? Εγω είχα δεί κάνοντας ζάπινγκ στο tvc αλλα μου φάνηκε βλακεία' date=' με παραίνεση φίλου μου που είναι φαν είδα σήμερα ενα ολόκληρο επεισόδιο και κόλησα. Το χιούμορ είναι απίστευτο, δείτε το κάθε μέρα στις 19:30 στο tvc , έστω και με άθλια μεταγλώτιση. Ηδη ψάχνω τα original επεισόδια. [img']http://www.hanson.k12.sd.us/2005/Tyler/images/sponge%20Bob.jpg[/img] ^BB file, xaneis!! :grin: Ola ta lefta einai... Edeixne kapoia epeisodia sto makedonia prin 8 mhnes, an 8ymamai kala, kai htan poly wraio
^BOOMBOOM Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Σήμερα έδειξε ενα επεισόδιο στο οποίο ο Μπομπ πρωτοπροσλήφθηκε στο τραγανό κάβουρα, το πρώτο είναι? Εϊχε και άλλη φωνή (πολύ χειρότερη) ο μπομπ και στο δευτερο επεισόδιο πρωτογνώρισε τη Sandy
LotusE Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 δεν ξέρω αν έχετε ακούσει τη φωνή του Bob στην αγγλική του έκδοσή αλλά νομίζω ότι στη ελλήνικη μεταγλώτιση είναι πολύ καλύτερη
predator Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 παιδια νομιζω αλλαξε η ωρα προβολης της αγαπημενης μας σειρας. πρεπει να μπηκε πιο νωρις. την πετυχα κατα τυχη γυρω στις 17:30 για check!
^BOOMBOOM Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Eπίσης παίζεται στους κινηματογράφους η ταινία. Την είχα δεί με το θείο μου στην Αμερική και αν και φυσικά είναι καλή μου φάνηκε υποδεέστερη των περισσότερων επεισοδείων.
predator Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 εννοεις εδω στο ελλαντα? γιατι η ταινια ειναι αρκετα παλια πλεον και εχει παιχτει εδω και καιρο στις αιθουσες, εχει κυκλοφορησει σε dvd κλπ. τωρα δε ξερω σε κατι ξεχασμενους θερινους τι μπορει να παιζει (αν εννοουσες αυτο)
^BOOMBOOM Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Aν και παλιά ταινία φαίνεται πως τώρα ανακαλύφθηκε ο Μπομπ γιατι εδώ την παίζουν σε πολλά μεγάλα σινεμά.
knox Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Είδα και διαφήμιση στην TV για την ταινία του Bob Να δείτε που θα γίνει trend σε λίγο :ΡΡ
Oberon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Με μια λέξη είναι... κορυφαίο!! Ανυπομονώ να δω την ταινία.
kostas3650 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ πιστεύω ότι μεταγλωτισμένο (με την φλώρικη τη φωνή γιατί τελευταία τον ακούω με μια πιο βραχνή και δεν μ'αρέσει) είναι μακράν καλύτερο από την original ξένη,πράγμα το οποίο σπάνια συμβαίνει.Όταν τον δείχνει με το βρακί είναι όλα τα λεφτά!!!!
DimAslan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Πάντως κάτι περίεργο συμβαίνει... Στο Village θυμάμαι καλά ότι είδα αφίσα με διαφήμιση της ταινίας, ενώ παλιότερα άκουγα ότι δεν θα έρθει καθόλου Ελλάδα η ταινία... Όλα τα λεφτά πάντως... τρελλό γέλιο... εγώ κόλλησα όταν κάθισα και το είδα με την ανηψιά μου...
kostas3650 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Είχατε προσέξει στο War Of The Worlds ότι η μικρή έβλεπε στην τηλεόραση ΜΠΟΜ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ;; (στην αρχή της ταινίας στο σπίτι, πριν γίνει χαμός).Πατηθήκαμε στα γέλια με ένα φίλο στη συγκεκριμένη σκηνή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.